- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Komolyan nem bírná a hideget sem? Idén lusta voltam éjszakai fotózni télen, de eddig minden évben órákat pocoltam egy-egy csillagfotóért a mínusz tíz fokokban is
...és ilyenkor sokszor a telefon is jól jön, ha más nem, akkor ezzel világítok.
Vadászcsiga: köszi! Csak sajnos egyre lustább
(meg most "elfáradt" egy kicsit ez a hobbi)
-
irgum
addikt
Na talán az az egy ami fontos lenne nekem is, ha sok ismerősöm lenne. Nem azt mondom, hogy mind hülyeség, vannak hasznos dolgok. De az a rendezetlenség ami a cydiában van, az idegen az Apple-től. A többi gondomat leírtam már.
És befejeztem, nem a hangulatkeltés a célom. Csak leírtam, hogy van ilyen is mint én.
-
M@te
senior tag
ha kilövöd a multitaskból attól még működik. ha totál ki akarod kapcsolni akkor az élrtesítésekben kell kikapcsolni mindent a viberen belül.
más. miért van az hogy pár napja ha kapok valami értesítést pl intagram vagy sms (lezárt képernyő) akkor van hogy akár fél percig is világít és csak aztán alszik el. eddig 5-6 mp volt ez az idő.
-
Badb0y
addikt
1. Hát, ez nagyon jól jönne. Jailbreak egyébként engedett itt a topikban ? Nem rinyál senki, hogy húha mekkora bűntényt követtünk el, hogy elejtettünk egy hajszálat ?
2. Egyre jobban várom.
3. Na, akkor ez nagy mák
Ha telefonon beállítottam, kell még valamit gmail-en állítani ? Mert így már tetszik, hogy egyből jelez.
4. ok, egyébként leszedtem primo Hungary-t. Olvastam, hogy ez csak próbaverzió. Amikor leszedtem a programban is és letöltéskor is kerestem, hol írnak ilyet.
Tényleg, csak próba verzió ?5.
Köszönöm, wpa2 enterprise jó a leap-es rendszerekhez. Most már rácsatlakozott. -
Badb0y
addikt
1. Na, ez jól hangzik. Tudsz róla mutatni valamit, hogy is működik JB-s telkón ? Vagy elég, ha prog nevet adsz, utána nézek.
2. Igen, ez be is volt állítva, a probléma vele, hogy kb. pár mp-ig mutatja, tovább nem.
3. Beállítottam, most jelez egyből, nagyon király, köszönöm. Hogy érted, hogy ebben a hónapban ? Fizetős lesz köv hónaptól ? Vagy megszűnik ?
4. Nem hinném, hogy sokat, mert az a térkép kb 1pixeles képekből van sztem megtöbbszörözve. Majd meglesem, de tetszik nagyon, hogy működik
Akármennyire minimál.
5. Van egy ilyen intranetes user/pw páros, ezt kellene beadni. Androidon leap manager program volt. IOS-re amit találtam, hogy itunesen keresztül lehet valami config manageren keresztül ezt beállítani.
-
Én is ugyanígy használom, csak kíváncsi voltam.
A 3G-men volt egy állati jó Belkin tok, annyira rágyógyult és olyan jó fogása volt, hogy azt néha használtam. Ha olyan passzentos, minőségi cuccot látnék 4s-re, akkor olyat lehet hogy vennék, de amúgy én se foglalkozok vele. Egyébként érdekes, ennek ellenére nem karcos a telefon. Jó, nem dobálom, nem lazáskodok vele, de több mint 1 éves és nincs rajta sérülés.
-
B-L-A-C-K
titán
Nem tudom én úgy gondolkozok ha kiadok valamiért 100-200 ezret újonnan, akkor rakok rá fóliát mert eléggé felidegesítene ha egy hét után véletlenül megkarcolnám keresztbe a kijelzőt. Egyik haverom is megvette az iphone5-öt egy hét után már tiszta karc a kijelzője. Persze lehet aki leszarja, és máshogy gondolkodik mint én, de én így csinálnám/csinálom tuti.
-
Onderon
senior tag
Tulajdonképpen tök igazad van. Én amúgy nem vagyok egy nagy rom főzögető, anno Windows Mobile6.5ös HTC Touch HD-re raktam fel mindenféle fözött romot, modot, de valami bajuk mindig volt. Azóta iOS-en élek és gyakorlatilag azt érzem, mint jó régen a Nokia-Symbian párosnál, fixen tudja amit kell és amit tud, azt maximálisan jól (bár most van némi gondom iPhone5-iOS6.0.1-gyel, de remélhetőleg javítják 6.1-ben). Elhiszem, hogy van, akinek ez bőven elég, de sajna, mivel voltam jailbreakes, így van egy-két dolog, ami hiányzik. Nem sok, 2-3 app/funkció, de annak a kevésnek örülnék, ha beépített opció lenne végre. Egyrészt mert megszoktam és hiányzik, másrészt mert tényleg könnyítenek még egy kicsit a használaton, meg némi színt is visznek mellé extrában. Androidos rom témát egyáltalán nem tudom hogy működik, így arról nem tudok mit mondani, de sejtem, hogy hasonló lehet, mint anno WinMo-nál és abból tuti nem kérnék még1x.
-
vadászcsiga
félisten
Vagy vesz egyet mhorvattól ugyanannyiért, és nincs irogatas.
-
Már megoldotta.... egyébként nem hasra ütésből mondtam a bitrátát, nekem volt 320 kbps albumom, amit nem akart megenni az iTunes (persze, ezerből egy az esélye, de attól még ott van, így leírtam).
A második részre meg annyit, hogy ha már megírtam neki mit nézzen meg, és sikerült is neki így megoldani, miért írod le egy nappal később megint?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest