- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz #86564352 #227250 üzenetére
Ha az adott telefon még megkapja a legújabb főverziót, attól függetlenül tudja a régebbi főverzióhoz telepíteni a biztonsági frissítéseket külön? Van ilyen funkció? Mert nem láttam ilyet. Rákerestem, hogy van-e frissítés, és csak a 14.0.1 volt ott, pedig még 13.x figyelt a készüléken. A 14 valahogy kimaradt nálam. Automatikusan nem jelezte, de múlt héten kaptam emailt, hogy van már 14-es.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
HdRew
őstag
válasz #86564352 #227329 üzenetére
Igaz.. De anno pont ezért tértem át sgs9+-ra, mert az X még drága volt, és új, addig a Samsungnál akkor már a második szériát nyomták kb ugyanabból a telefonból, és kevesebb káva volt rajta. Teljesen megszoktam a gesztusvezérlést. (Igaz addig az i5 5,5 évig kiszolgált. De visszatértem. )
Nem tudom, hogy mit kéne tenni, pedig gondolom erről volt már egy csomó reddit és twitter poszt is, na meg a túloldalt lehetséges.
-
Parson
addikt
válasz #86564352 #228237 üzenetére
1. Nincs laptopom, kivágtam a francba a régit, és azóta nem vettem ujat, egyszerüen nem kell.
2. az adapter hajlamosabb tovább müködni, mint a kábel (ismerjük jol a problémát), ergo, ha a régi kábel tönkremegy, akkor az új kábel ugyan ott van, de USB-A - USB-C adapter nélkül cseszheted.[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Parson
addikt
válasz #86564352 #228254 üzenetére
A probléma, nem az hogy külön meg kell venni, hanem az, amit leirtam, hogy együttes áron, már nem ugyanarról beszélünk. Végeredményben marketingfogás is, ami érthetö, csak nem szimpatikus.
Másik: Röhögni fogsz, de én spec pont az vagyok, aki már a megvételkor rárakatja az apple store-ban (igen, itt az apple store-ban rárakták) a védöfoliát, és utána kapásból a védötokot is... (persze sim kártya megy bele, stb)... szoval spec ez a példa, nálam nem jó...
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
burgatshow
veterán
válasz #86564352 #229201 üzenetére
Nem az oldalat szoktam nezegetni hanem a kijelzot. De amugy ez legalabb annyira reteg problema, mint amikor valaki kijelzovel lefele rakja le a telefont (akkor meg a hatuljan lathatoak a jelzesek).
Szerintem jolvan igy is (meg merem kockaztatni, hogy akar jobb is). Inkabb azt szorgalmaznam, hogy ne legyen rajtuk semmi (ahogy a nem europai piacos keszulekek kineznek).
[ Szerkesztve ]
-
Jaded
őstag
válasz #86564352 #229854 üzenetére
Nekem ilyen, az időjárás teljesen jól működik. [kép]
A felső széles paklik, abban ezek vannak: [kép]
A képek widgetet nem igazán értem, hogy miért nem lehet megadni milyen mappákat jelenítsen meg, az Emlékek és az Önnek sosem működött igazán jól.Renault Megane IV Limited
-
Pfiucska
aktív tag
válasz #86564352 #229998 üzenetére
A meret igazabol mindegy, szimpatikus a kisebb meret de jelenleg 6,1"-os androidot hasznalok es tudom kezelni ezt is. A cel az lenne, hogy kiprobaljam az ios-t sok evnyi droid utan. Jatekok nem nagyon foglalkoztatnak, neha-neha jatszom max. A fontos az lenne, hogy minel olcsóbban usszam meg 2-3 evre ha tetszik akkor legközelebb ugyis behuzom valamelyik frissen megjelent, erosebb keszuleket. Ja es az akksi kibirjon egy napot; reggel 6/7/8-kor keles, este 8ig birja ki mert addig nem kerulne toltore. (csak ha muszaj, nem szeretem az akksit azzal kinozni, h napkozben radobom fel órára) Napi hasznalat 2-3 ora ingazas alatt porog a waze(gps),spotify(mobilnet,bluetooth) + napkozben 2-3 ora chateles/social media porgetes)bongeszes. bizom benne, h ennyit azert ki kell birjon..
Ha ezt birja az SE akkor teljesen OK lenne nekem. Kerdes pl, h mennyit romlik az akksi ennyi ido alatt?
Iphone 11 is szoba kerult de min. 50%-t kene radobni es most sajnalnek ennyit egy telefonra.
iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
Pfiucska
aktív tag
válasz #86564352 #230024 üzenetére
Ezekkel a tesztekkel az a bajom h ok nem ugy használják a telot mint ahogy en fogom persze, hnem birja sokaig jatekok/benchmarkok mellett. Btw 7/8-ba nem ugranek bele felek h azok mar nem olyan gyorsak mint egy xs/se/11 es ez zavarna.
-
Pfiucska
aktív tag
válasz #86564352 #230098 üzenetére
Ezek alapjan viszont most megint elterelodtem az SE iranyaba. Tökéletes lenne a keszulek nekem csak a felelmem, hogy az allando toltogetes kinyirja az akksit tart/tartott vissza. "Szerencse", hogy még nem talaltam meg a kihagyhatatlan ajanlatot a neten.
-
burgatshow
veterán
válasz #86564352 #230265 üzenetére
Emiatt repült a családi Spotify 8 euróért, lett helyette 1 hónapra AM 2250-ért, de most az Apple One-nal egyszerűen nem versenyez semmi.
Szóval lett Apple One nálunk családilag.
[link] https://twitter.com/burgatshow/status/1322220613075902464 Apple szolgáltatásokra, helyettesítsd be az Apple Music-ot Spotify-al (2900-3000 HUF).
Nekem még úgy is jobban megérte, hogy korábban nem volt Arcade. Ha azt kiveszem a képből is még mindig jobb a One.
-
Pfiucska
aktív tag
válasz #86564352 #230265 üzenetére
Koszi az infokat, tboldinak is.
Spotit amugy ismerem mar tobb mint egy eve hasznalom csak most, hogy sikerult ma egy SE-t ( ) beszereznem igy szoba jott, h ramenjek az AM-re.Utangyartott tolto kabelekkel lehet vmi gond? Vagy barmelyik tiz forintos mint androidnal jo lehet?
-
burgatshow
veterán
válasz #86564352 #230326 üzenetére
A brandnevek mellett érvelve az Apple-nek van saját szabályzata erre vonatkozóan-
-
veterán
-
ittakary
nagyúr
válasz #86564352 #231351 üzenetére
ez alapján tényleg meglepően jó! teljesen vállalható!
tehát 12Mini = 0.8 * 12
#231352oliwire
Vevői oldalról nézve:
XS 130-150
X 100
8 Plus 80-100
8 60-70Alap tárhelyekkel irtam ezeket. Tiéd 2 éves, gari nélküli, tippre az akkud is 90% alatt van már, ha 100ezerrel számolsz akkor az kb jó.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- iPhone 14 Pro 128GB LILA 92% Akku JÓTÁLLÁSSAL
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green 84% akku, kártyafüggetlen, hibátlan állapot
- Xiaomi Mi 10 5G 8/256GB Corall Green
- iPhone SE 2020 64 GB extra ajándékokkal, Foxpost az árban
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest