- Mobil flották
- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
szellemmaszk
csendes tag
Sziasztok!
09.07.-én mutatják be az új modelleket. Szerintetek van némi esély arra, hogy a megjelenés után valamennyivel lejjebb viszik a korábbi almák árait? (13, 12)?
-
szellemmaszk
csendes tag
Sziasztok. 2 napja vettem a Media Marktbol egy i11-et. Ma ez az uzenet volt az akku allapotnal:
Kell emiatt aggodni? Azt irja nehany het az ujrakalibralas... Pont kifutok a 14 napos elallastol ha valami baj van.
Ez az uzenet anno minden i11-es tulajnak jott, vagy csak azoknak, akiknek vmi "rejtett problemaja" van az akkunak? :(Koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
szellemmaszk
csendes tag
Vásárolt már valaki iPhonet alzáról? HIvatalos viszonteladók, vagy nem? Nem egyértelmű. garancia miatt kérdezem...
És egy láma kérdés: IOS 13-al hírdetik a 11-et,... Ha lefrissítem, automatikusan a legújabbat fogja kihozni (15.4.1 v frissebb)? Szóval 13.ról csak 15.re lehet? A közteseket már nem dobja ki, ugye!? Köszke![ Szerkesztve ]
-
szellemmaszk
csendes tag
Sziasztok!
Úgy hallottam, az Apple hamarosan leállítja az i11 gyártását... Én múlt héten vittem vissza egy 13-ast, nekem nem bírta a szemem az OLED PWM-jét, sőt egy pixelhibásat is fogtam ki, úgyh nem volt meg köztünk a kémia Sőt, a kamerájától egyáltalan nem estem hasra 326 ezerért...
Ár/érték arány és méret miatt ( a sok tepsi között), inkább esélyt adnék egy 11-nek, ha még megéri. Fotózás, chatelés, és zenehallgatásra használnám. Másfél-2 napot kibír?Jelenleg egy Xiaomi note 8 prom van, nagy. Vmivel kisebb a 11, jobb a fogása.
Valamint, aki nemrég vett, honnan rendelte?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest