Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz Laslow #274493 üzenetére

    Valószínűleg te megszoktad az Androidot. Én azt nem tudnám megszokni, amikor segítek beállítani Androidos készülékeket valahogy furcsa nekem az egész, pl. kiraktam a naptár app ikonját a főképernyőre és 31-t mutat mindig, nem a valós napot. iOS minden kényelmesebb számomra. Nekem ajándékoznák a legújabb Samsung flagshipet, akkor is szívesebben használnék egy iPhone SE-t, Minit, mert ugye iOS. Ki mit szeret ugyebár.

    "Nem hiszek az Apple hozzáállásának hosszútávú sikerességében."

    Most volt hír, USA-ban (egyik legfontosabb piac) a tinédzserek közel 90%-a iPhone-t használ és később is azt tervezi. Világszerte Apple viszi el az okostelefon piacról a legtöbb profitot. Apple kínálja a legjobb ökoszisztémát.

    #274492
    Pixel kevés helyen érhető el hivatalosan, valami hibájuk mindig van, sajnos még mindig inkább hobbi projekt szaga van a dolognak a Google részéről. Ha komolyabban vennék, akkor meg nem annyira az iPhone-nal versenyeznének, hanem a Samsunggal. Tech érdeklődés miatt azért követem mit csinálnak, sok jó megoldás van benne, csak pl. amikor látok mkbhd videóban egy ilyet, menüpontba belépéskor forgó karika?

    #274496
    Megosztott pdf-em most éppen nincs, de emailben kapottnál a gyári Mail appban a végén automatikusan megnyitva a pdf, rányomok hosszan és save to files.

Új hozzászólás Aktív témák