- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz Szecsy #95065 üzenetére
igazából nem kell odafigyelni hogy hogyan használod. Rádugod amikor van időd, tökmind1 hogy 25 vagy 70%-on van. Magának az akksinak egyébként 2 dolog nem tesz jót, 4,2V fölé tölteni, és 3,7 alá. tehát nem szereti, hogyha kb 90% fölött és 15-20% alatt vna a teló.
De ezzel sem kell nagyon foglalkozni, mert tényleg csak kb 1000 ciklus után csökken 80%-ra a kapacitása.
Tehát kb 3 év, ha minden nap beleteszel 1 ciklust, egy új akksi meg kb 5 ezer Ft[ Szerkesztve ]
-
-
-
legenda
válasz Szecsy #88583 üzenetére
direkt kipróbáltam most - mert amúgy sokszor észre sem venném, hiszen kell néhány másodperc, amíg előveszem és/vagy ránézek -, és 1 másodperc előnye van a csengésnek/rezgésnek a képernyő bekapcsolásához képest, ami az szerintem semmi, a fentiek miatt alig észlelhető, csak ha direkt nézi az ember.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Szecsy #87739 üzenetére
a push nem kimondottan hibalehetőség adott szempontból, hiszen pont az a lényege, hogy csak tényleges meghívás esetén aktiválódik, és nem ellenőriz rá a szerverre minden 15...stb percben, mint a fetch.
arról nem is beszélve, hogy nem minden fiók push képes.
amennyiben rengeteg levelet kapsz naponta, úgy sokat pöröghet a rendszer a push miatt, ellenkező esetben az a jobb, a fetch pedig a rosszabb akkumulátoros üzemidő szempontjából.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
-
-
gabor0077
aktív tag
válasz Szecsy #87512 üzenetére
Hát azt ne is várd el, én hiába mentettem iOS 7-en a játékmentéseimet iCloudba, az iCloud Drive-ra való átállás miatt sajnos nem kompatibilis az iOS 8-al.... így nem tudtam visszatölteni, kezdhettem elölről minden játékomat
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
-
erdoke
titán
-
Noxy
veterán
válasz Szecsy #80845 üzenetére
Nekem a SIM kártyát dobálta el.
Vettem a fáradságot és kicseréltettem.
Befáradsz egy T pontba, vagy ingyen felhívod őket. Itt nem fogja senki aktíválni a neteted.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Ragnar95
félisten
válasz Szecsy #80221 üzenetére
Az iOS verziók hangzásában semmi különbség nincs, csak az adott modellbe szerelt DAC-ok térnek el, de a 3G-ben gyengébb DAC volt, mint az 5-ben, így az 5 jobban szól.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Tanbá-apó
tag
válasz Szecsy #78224 üzenetére
Épp a minap próbáltam ki, mert kiváncsi voltam. Nos, sajnos ha dnd aktív és közben befut egy hívás, a hívő fel szamara olyan lesz mintha kinyomnád a hívást. Azaz először kicsöng aztán foglalt. Ez így elég gaz, mert volt mar aki megkérdezte tőlem miért nyomtam ki folyton én meg kb nem tudtam miről beszél....
iPhone 12 ProMax; Asus ROG Strix 3
-
hdanit610
aktív tag
-
agabe
addikt
válasz Szecsy #75229 üzenetére
próbáltam, de kopik is, meg nem is véd jól, rossz esetben kiesik belőle a telefon kisebb leejtéskor is... de ez például rendesen véd, jó a fogása is, nem kopik, meg tényleg jó úgy ahogy van.
-
nord_
veterán
válasz Szecsy #74826 üzenetére
Kicsit gondolkozzunk már logikusan... egy elkészült képből vágás nélkül csak úgy lehet négyzetes képet készíteni, ha a rövidebbik oldalhoz betoldasz valamit egy képszerkesztő programban... Erre még a legalapabb Irfanview is képes. (Megelőzendő a kérdést, nem-nem, ezt nem lehet telefonon megcsinálni, csak számítógépen.)
Szerk.
nem csak fehérrel lehet kiegészíteni, hanem okosan onnan szedni részeket, amivel nem lesz olyan feltűnő a betoldás. Bár, nem tudom, egy facebook-bejegyzés megér-e ekkora munkát.[ Szerkesztve ]
-
czgh
tag
válasz Szecsy #73821 üzenetére
Szia
Reduce Transparency: átlátszóságot módosítja, magyarul a dock és a mappák színe sötétebb lesz, kb ennyi
Darken Colors: a szép bilikék feliratok sötétebbek lesznek, meg a világos szürkék is besötétednek.
Reduce White Point: A fehér fényértéket veszi visszább, kevésbé vakítja szét a szemet max fényerőn.Igazából egyik sem egy nagy valami, nyogodtan végigpróbálgathatod, de szerintem mindegyik csak csúnyítja
-
törölt tag
válasz Szecsy #68957 üzenetére
Szerintem eleg jo lett, vegre egy app ami nem csak a videon tunik gordulekenynek.
Foleg a Facebook app utan...
De van benne egy akkora hiba, hogy custom-ot nem lehet igy ok akarjak megszabni h mi mit olvassunk az egyes papereken (jopenzert), de ha ez orvosolva lesz hasznalni fogom. -
irgum
addikt
válasz Szecsy #60255 üzenetére
Hello! Néd meg ezt a app-et! Most kerestem, mert tudtam hogy van ilyen, de amit régen használtam az nincs már bent a storeban. Győződj meg róla, hogy biztos az e amire gondolsz mielőtt kifizeted. Van pl egy youtube link a leírásban. Telefonról vagyok...
-
TigerCat
nagyúr
válasz Szecsy #59257 üzenetére
Parancsolj: [iPhone háttérképek]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
-
nagyúr
válasz Szecsy #57619 üzenetére
Mivel ezek az akkumulátorok nem szeretik, ha csontra meríted őket: sajnos okozott kárt Mondjuk 1 ilyen esettől ezt még nem érzed meg, de pl haverom fél év alatt csattra vágta a 4S-e akksiját: suliban minden nap koppra merítette, fél év után az eredeti 8-9 óra használat helyett marad 3-4 óra...
Szóval ha csak nem muszáj 20% alá NE!
-
erdoke
titán
válasz Szecsy #55008 üzenetére
A Pimp Your Screen nevű appal játszhatsz kedvedre, biztosan találni fogsz párat, ami tetszeni fog.
A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest