- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Igen, kellenenek az sms-ek az biztos.
Lehet du. megprobalom, hogy hogy mukodik." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Tibee86
nagyúr
Ilyenkor mindig a szemem előtt van, ahogy ültök a monitor előtt a legnagyobb csöndben, és rázogatjátok össze vissza a telefonjaitokat azon tanakodva, hogy vajon a power gomb az, vagy a lencsék.
5S-sen azért zörög a gomb, mert ezzel próbálták kiküszöbölni (egyelőre sikeresen) a selejtes i5 power gombját, az i6 meg ebből a szempontból már teljesen más tészta.HUTCHDB: A link alapján létezik, a tesztelő szerepét magadra öltheted.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz TheMarci #94583 üzenetére
(#94583) TheMarci és (#94584) Zjunior!
Hát pontosan ezért írtam, hogy én ezeket a hangokat nem hallgatom, nem is figyeltem fel rá, eszembe nem jutott volna, ha ez most nem jön fel, és ezért kérdeztem volna galaxys80 fórumtársat, hogy ő ezt ilyen közelről, rázogatva hallgatja?
Egyébként nekem sem a home gomb, hanem a hangerő és a power gombok zörögnek." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
tDr1v3r
veterán
válasz silmatauki #94522 üzenetére
Nem, persze hogy nem kellenek. Csak témázás miatt törtem fel a készüléket. De pechemre 8.1-el nem akaródzik menni a Smek...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
madle
őstag
válasz galaxys80 #94585 üzenetére
előzőleg írta már valaki, hogy ebbe bele kell törődni, mivel Made in China... és ebben igaza is van. Csinálhatják minőségi anyagból, ha egyszer annyira kapkodnak vele, hogy 30% megy vissza javíttatni.. egyébként nekem is zörög a bekapcsoló gomb 5s-en, de még talán a 4-en is ezt csinálta annó ha jól emlékszem.
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz galaxys80 #94577 üzenetére
Most én is mozgattam az i6-ot, és semmilyen zörgő hangot nem hallottam a home gomb felől.
Viszont, ha iszonyat gyorsan mozgatom -szó szerint rázom- és kb. 1-1,5 cm re teszem a fülem a home gombhoz ( ) akkor én is hallom tök süket szobában, hogy van egy kis zörgés.
Ez nálad is csak így hallatszik, vagy ha felveszed mondjuk az asztalról, már akkor 20-30 cm is hallod?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
addikt
-
d@minator
addikt
Így van.
Ahogy beírsz a telefonon egy új telefonszámot az azonnal átkerül a Gmail címtárba. És ez visszafelé is működik.
Ha újrarakod a telefont (akár restorral) és a szűz telefonon újra létrehozod a Gmail fiókot azonnal rákerülnek a kontaktok a telefonra.
A Gmail címtárból exportálhatod a kontaktokat CSV vagy vCard-ba ha másfajta telefonra akarsz költözni. -
Gsx-rr
veterán
válasz FIREBLADE78 #94571 üzenetére
Ingyen nem ,van valamennyi önrész I6-nál most elvileg 45.000.-
Telefonon kérdeztem ,de teljesen pontos árat még nem tudott mondani.
-
Edi77
őstag
válasz d@minator #94570 üzenetére
És akkor, ha beállítja a gmail-jét megint, lejönnek a kontaktok? ( nem tudom, mert nekem eleve gmailben vannak a kontaktok, nem kellett még iPhone-ról oda vagy máshova menteni)
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
FIREBLADE78
addikt
Istyle-nál lévő biztosítás mit takar? Értem,hogy leejtem,ellopják stb,de ilyenkor ingyen cserélik pl a kijelzőt vagy kedvezményesen pl 20 ezerért cserélik? Oldalukon nem írják.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Kiskokó
veterán
válasz B-L-A-C-K #94560 üzenetére
csinálta egy ideig azt írta ki, hogy hátra lévő idő vagy 4 óra ( az egész Icloud mentésem 220mb) aztán egyszer kidobott egy ablakot hogy vissza állítás Icloudból nem lehetséges...
most Itunsból rakom vissza kompletten mert kell a telefon estére.. aztán majd lesz ami lesz max holnap neki megyek mégegyszer.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Edi77
őstag
-
Gsx-rr
veterán
Van pár alkalmazás az appstore-ban ami kimenti vcf-be a kontaktokat.
Keress rá contact to vcf.
Hunt3r22: Bocs nem tudom ,mi a magyar neve a beállításnak de a Notification-on belül.
gondolom nem a facebooknak van hangja ,mert annak egy ideje senkinél sincs hanem a mesengernek.[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
Sziasztok, egy kis help kellene, már fáradt vagyok gondolkodni Névjegyzéket kellene menteni gmailbe, de iCloud használata nélkül, és nincs gép hozzá, csak egy 5S. Hogyan lehet?
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
galaxys80
veterán
Na megjött ma a csere I5-öm.
Mondjuk megint zörgő lencsés példányt kaptam, de sebaj. Nagyon hiànyzott már. -
Kiskokó
veterán
NA JÓLVAN KIDOBOM
Restort nyomtam és nem engedi Icloudból vissza állitani ????? most ezzz mi???????????
Amig csinálta addig meg 4 órát írt hátra lévő időnek.. most ez mi a fa......... felidigesit kibaszo ma rákba| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz Kicsirics77 #94556 üzenetére
nem mivel amióta ez a hiba van akkor még kanyarba se volt rezgési séma stb...
Most restore votl a telón ujként elinditottam... az icloud menüben irja hogy volt biztonsági mentés... de nem enged vissza állítani... ezt csak a legelején lehet akkor ezek szerint ?
-
veterán
-
Kicsirics77
veterán
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Kiskokó #94550 üzenetére
Azt, hogy te válogass, hogy melyik részét (csak sms, vagy csak egy adott app) állítsa vissza a korábbi mentésednek szerintem nem tud az icloud.(#94552) Kiskokó!
Hoppá, ez érdekes...na elkezdem tanulmányozni[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Kiskokó
veterán
válasz B-L-A-C-K #94551 üzenetére
De akkor ha Icloudból is lejön az SMS akkor ennek mi értelme van ?
[link]HUTCHDB
Az a lényeg hogy, néha nem rezeg a teló (amit régen már mondták itt hogy szoftevres hiba és itunes backupból ez a hiba ugyanúgy vissza megy...
illetve most a 8.1.1 el elkezdett gyorsabban merülni a teló, akarok kegy tiszta rendszert i cloudból amiben SMS kontak stb benne vannak, az Appokat majd letöltöm újra. meg a beállitásokat is megoldomblack - persze tudom azt teszi vissza ami ugye ami be van állítva az icloduba anno hogy mit mentesen. de ugye SMS ott nincs.
Ha csak simán Icloudból rakom vissza akkor is megmarad ez a néha rezeg néha nem hiba akkor ? most már teljesen összekavarodtam
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Ha Restor-olo ma készüléke és csak I cloudból állítom vissza... az SMS ek akkor megmaradnak ?
Semmi más nem kellene az SMS-eken kívül a képeket beállitások elintézem csak az SMSek kellenének.
De úgy hogy nem szeretnék Itunes-os Backupot használni mivel azzal vannak problémáim.csak ez a backupBot a megoldás ?
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
Lenne egy bazi nagy gondok ezzel a hülye telefonnal. Iphone 5 32giga.
Olyanokat csinált kb 1 hónapja, hogy 15 körüli százalékról leurott egyből valami nagyon kevés százalékra. Ilyen 4 vagy 2 vagy ilyesmi. Akksi gondra gyanakodtam meg ti is irtátok. Múlt héten jártam fagyalllo kollegánál. Kicserélte az akksit. Semmi változás. Ma 25-ről ugrott 4-re. Mi baja lehet? Tudtok adni valami tippet? Lehet kalibrálni kellene? Ha igen akkor hogyan lehet. Mindenféle ötletet meghallgatok szívesen. Ha nem jön rendbe akkor eladom és soha többet nem veszek iphone-t ezerszer több a gondom vele mint az androidos telefonjaimmalKöszi
-
matyi19
őstag
Facebook-on, az üzeneteket, lehetséges Messenger nélkül kezelni, úgy mint regén volt?
-
Kephamos
addikt
Spotify app nektek se tölti be néha az albumborítót?
-
-
Noxy
veterán
válasz rayoliviero #94525 üzenetére
JB már alapból blokkolja.
Nem véletlenül, mert egy-két ember biztos hogy rá engedné, és abból 100% hogy restore lenne.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Scoobyka
addikt
válasz rayoliviero #94525 üzenetére
En nem ajanlom a jailbreaket! Csaladon belul is tortent olyan,hogy unokatesom telefonjarol elkezdett kuldozgetni ok nelkul sms-eket. 8.1 jailbreak.
Azota senki nem hasznalja amig nem lesz tiszta forrasbol. -
rayoliviero
veterán
válasz bull84ghia #94523 üzenetére
Köszi.
Akinek jailbreakelve van a telója, feldobta OTA-n, hogy megjelent a 8.1.1?
-
Romeo619
senior tag
Sziasztok,
Letöltött a telefon egy U2 albumot és sehogyan sem tudom letörölni.
Tipp esetleg?
Megoldva
[ Szerkesztve ]
-
bull84ghia
őstag
válasz rayoliviero #94519 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
legenda
válasz misterfox #94516 üzenetére
szia,
lakásban fordul elő néha, hogy az első másodpercekben egy utcányi eltéréssel - bő 100 m) pozicionál, ha nincs bekapcsolva rásegítés (a mobilhálózatos, a wifi nálam nincs bekapcsolva) de aztán gyorsan korrigálja magát, szabadban viszont gyorsban is pontos.
próbáltad úgy, hogy a mobilhálózatos rásegítés bekapcsolva és kap is mobilinternetet a készülék?
mert rásegítés nélkül először csak benagyol, aztán később pontosít, mivel a ténylegesen csak gps alapú pozicionálás nem olyan gyors, hogy másodpercek alatt már a pontosat mutatja, pláne nem hidegen, de ez minden gps eszközre igaz.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
rayoliviero
veterán
Vissza is tettem a 8.1-et, csaka teló kiírta, hogy szoftverfissítés jelent meg és így kirakta a piros 1-est a bellítások jobb felső sarkába. Ezt el lehet valahogy tüntetni? Akár jailbreak segítségével.
-
tDr1v3r
veterán
Cydiában ti milyen repókat használtok?
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
misterfox
csendes tag
Hali,
Tapasztaltatok olyan GPS problémát, hogy működik, de gyenge a jel és ezért pontatlan, több utcával arrébb mutat, szabad ég alatt is.
Google maps, sima maps, más helymeghatározó appal is ugyanúgy rossz. i5-ös 8.1.1-el. Sima 8-al is csinálta már, úgy vettem.
Próbáltam sok mindent, network reset, timezone frissítést kikapcsolni location servicesben, visszaállítás - semmi. GPS checker app legfeljebb 3/5-öt jelet ad. Elvittem már egy szervizbe is, nem találkoztak ilyennel.A GPS antenna meg lehet törve, vagy szoftveres?
-
ferrari1
őstag
válasz rayoliviero #94510 üzenetére
-
válasz rayoliviero #94504 üzenetére
Most még elvileg igen, nem zárták be az ablakot. Nem kell DFU hozzá, csak egy shift+restore iTunesban. (Macen option+restore)
“All nothings are not equal.”
-
Arcképgyáros
-
rayoliviero
veterán
8.1-et vissza tudom rakni még 8.1.1-ről? DFU-ban kell csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Robotporszívók
- Gyúrósok ide!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest