- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyesz96
őstag
válasz Daniel Alves #79996 üzenetére
Szép választás
Miért lenne?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
-
sutyesz96
őstag
válasz Daniel Alves #79989 üzenetére
üdv itt
Mid van?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
lacy86
addikt
válasz Daniel Alves #79989 üzenetére
Kiralysag!
-
bigdady
nagyúr
Egy appnak tudok adni ilyan korlatozast hogy vsak en nyithassam meg? Pl jelkoddal? Vagy valami app?
-
Daniel Alves
őstag
Beléptem én is a topikba
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Dexter-2000
őstag
ios 8 telepítése hogyan működik?
Szép napot!
-
galaxys80
veterán
válasz Samsung SPS #79976 üzenetére
Sajnos semmi.
-
szekfizsolt
senior tag
válasz Zjunior #79985 üzenetére
Ha javítják (márpedig valószínűleg fogják) a hibákat jó lesz ez az IOS 8... Iphone 4S-en nem hiszem, hogy lassabb lesz, mint a 7.1.1... Ami idegesítő (számomra) a felesleges alkalmazások gyárilag, mint a health és a többi... Mindenesetre nem lesz ez rossz. Sokat javult a beta2... Tesztelni érdekes, használatra nem ajánlott még mindig...!
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Zjunior
veterán
válasz szekfizsolt #79983 üzenetére
Ráteszi, nekem is így volt beta 1 nél
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
cserry193
tag
Sziasztok!
Melyik budapest T-pontba vigyem a telefonomat, ami tácsájdí problémákkal küszködik?
Olyan szervizbe szeretném vinni ahol van rá esély, hogy rögtön cseréljék, vagy tudok természetesen várni is, csak ne kelljen otthagyni a telefont, mert munkaeszköz. (és nem szeretnék helyette egy Huawei-t)
Hallottam anno a Westend T-pontot, hogy ott jó a szerviz, de hátha azóta változott valami, esetleg van másik is ahol rendes(ebb)ek. -
szekfizsolt
senior tag
Tiszta IOS8 Beta 2 telepítése (restore) után elindítottam az iCloud mentés visszaállítását IOS 7.1.1-ről... Nagy marhaságot csináltam, (mert már vagy fél órája csak tölt) vagy elképzelhető, hogy ráteszi a cuccaimat? (és egyszer végigmegy az almajel alatt a csík)
Zjunior: Köszi, akkor várok türelemmel...
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
válasz Lacopapi #79980 üzenetére
Húú, hát nekem minden annyira új még, hogy tetű lassan jövök rá androidos fejjel a dolgokra. Ez az iCloud sem egészen tiszta nekem, hogy mi a funkciója, de utánanézek a progiknak amiket írtál, aztán jövök eredményekkel, ha van....
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
válasz Lacopapi #79978 üzenetére
Átdugtam másik usb-be, ott nem ismerte fel a win7, visszadugtam a régibe és ott jó.
Most nagynehezen átküzdöttem rá a zenéket, de biztonsági mentést továbbra sem enged, és a névjegyzékemet se tudom átmenteni gépre.[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
Az első perctől hogy összecsatlakoztattam a telót (4S) a géppel, az iTunes ezt írja:
"Az iTunes nem tudott biztonsági mentést készíteni az xy készülékről, mert nem indítható munkamenet az iPhone készülékkel."
Ilyenkor mi a teendő? Gyanítom, ezért nem bírom rászinkronizálni a zenéimet sem....
-
erdoke
titán
válasz szotyika77 #79971 üzenetére
Állítsd be rendesen a címeket/számokat mindkét készüléken.
A legjobb aláírás a héten
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy a saját iMessage-eim megjelennek az édesapám által használt iPhone 4-es készülékén is. Mitől van ez és mit tehetek az ellen hogy ne kapja ő is amiket másokkal beszélek iMessagen? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
heidrich
senior tag
Srácok most rakom fel az iOS 8 b2-t tiszta restore-ral 5S-re, szerintetek mennyire csinál "kavart" a rendszerben egy iOS 7.1.1-es iCloud backup?
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
horvii96
tag
Hello.
Nektek nem fagy a facebook alkalmazás?
Semmi más nem fagy, csak az..
iPhone4-esem van. -
hdanit610
aktív tag
Valaki felrakta már a Beta2-es iOS8-at?
Jó, rossz, közepes?
-
-
default.
őstag
Sziasztok!
Háttérképet keresek i5-re. Korábban írtátok, hogy a felbontás 1136 x 640. Ez azt jelenti, hogy csak ilyen felbontású képet tudok beállítani háttérnek? És ez most felbontás, vagy méret?
Ha pl találok egy 1920 x 1080-as képet, akkor azzal mit kell csinálnom, hogy jó legyen háttérnek ?köszi szépen
üdv! -
szijartg
őstag
Akinek 1300-as töltő csere kell az menjen a Bécsi úti iCenterbe.
Vodás 4s-hez tartozó töltőt szó nélkül cserélték, csak kell hozzá az eredeti (vagy bármilyen) régebbi telefon.
SN szám alapján tudják cserélni.Most olvasom, hogy valakinek "bevizsgálják" Jesszusom. Ez a kopaszodó hűtős majom boltja nem?
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz realmadrid #79940 üzenetére
Sorozatszám alapján megy a gari,nincs is olyan iPhone-nál, h garijegy.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
sajby
senior tag
Ameddig bekapcsol,nem valószinű,hogy gond lesz a garival.Ha nem,na az már más téma lehet.
-
Arcképgyáros
iOS játékok:
Ghostbusters Paranormal Blast - 1,79 euró helyett ingyenes
Fruit Ninja - 0,89 euró helyett ingyenes
Fruit Ninja HD - 2,69 euró helyett ingyenes
Fish Out of Water! - 0,89 euró helyett ingyenes
Age of Zombies - 0,89 euró helyett ingyenes
Fruit Ninja: Puss in Boots - 0,89 euró helyett ingyenes
Fruit Ninja: Puss in Boots HD - 2,69 euró helyett ingyenes
Monster Dash - 0,89 euró helyett ingyenes
Raging Thunder 2 - 0,89 euró helyett ingyenes
Colossatron: Massive World Threat - 0,89 euró helyett ingyenes
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Te is meg tudod nézni.
[link] -
realmadrid
aktív tag
Sziasztok, iStyle üzletben meg tudják mondani egy új, de papírok nélküli 5C-ről, hogy garanciális-e, stb. ? Ha garanciális, akkor minden papír nélkül elfogadják javításra ? Vagy számla kell hozzá ?
A sas nem vadászik legyekre
-
czgh
tag
válasz default. #79935 üzenetére
Nem duplázza meg, viszont, értelemszerűen, ha módosítod a mappát, amiben a zene van, akkor hibás lesz az elérési út.
A második egy jó kérdés, én nem telefonról hallgatom a zenét . iPodomon simán kilistáztatom előadó, dal, vagy album szerint. Nem tudom megnézni, hogy telefonon hogyan van, mert csak egy album van rajta
-
default.
őstag
Srácok, két kérdés:
1) A számítógépemen lévő zene mappámban lévő mp3 könyvtáraimból párat ha áthúzok itunes-ba és szinkronizálom a telefonnal, akkor azok a mappák átmásolódnak a merevlemezen máshová is, tehát az itunes saját mappájában meglesznek még egyszer ? (nem tudom érthető-e, elég gyökér módon fogalmaztam)
2) A telefonon a zenék-ben az "Albumok" fül alatt hogyan tudom beállítani, hogy ne az albumcím legyen felül, hanem az előadó, és a szerint rendezze sorba az albumokat ?
-
czgh
tag
Sziasztok.
Feladtam a keresését annak, ami a hibát okozhatta, ezért teszem fel itt a kérdésem:Összekeveredtek a fotóim a Camera Rollban. Nem időrendi sorrendben vannak, illetve, hogy pontos legyek, egy-két korábbi képet megrántott és a lista elejére tett. Többnyire ezek megpiszkált képek, Fotor-ral, instagrammal, illetve PS-el lettek módosítva. Járt már így valaki?
Miért zavar? Mert ha el szeretnék küldeni egy képet, akkor át kell pörgetnem vagy 100-at egy appon belül, hogy a jelenlegi képekhez érjek. Természetesen, ha most készítenék egyet, akkor az a lista elejére kerül.
Valaki?
-
-
lexjani
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
Iphone 5s tulaj vagyok és egy számomra nagyon idegesítő problémával szembesülök nap mint nap.
Telefonálás közben a telefon furcsa csipogó hangot ad ki, úgy tudnám leírni mintha egy rádió vagy tv mellett lennék és a frekvencia bezavarná azt.
Valaki találkozott-e ezzel a problémával? Mi okozhatja ezt?
A telefonon van garancia, és biztosítás, mit ajánlotok?
Előre is köszönöm -
sanyi0627
senior tag
válasz ///Krisz\\\ #79921 üzenetére
jelentkezzetek be a fiókkal másik iphonon,ipodon vagy mac-en ,és utána kijelentkezel és akkor működni fog.
itt a megoldás neked.http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
szekfizsolt
senior tag
Srácok! Valami tapasztalat esetleg ios 8 beta2-vel kapcsolatban? Változott valami? Stabilabb lett?
-
Ragnar95
félisten
válasz Dexter-2000 #79922 üzenetére
iTunesszal sehogy, konvertáld át őket Apple Losslessbe, az szintén veszteségmentes formátum és akkor az iTunes is kezelni fogja. Vagy gépen hallgasd őket mondjuk Vox-szal, telóra pedig rakd fel mondjuk a Capricciot és akkor iTuneson keresztül a telóra Capriccioba be tudod rakni a .flac számokat is.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #79914 üzenetére
Meccset próbáltam tegnap telefonon a dedikált MTV-s alkalmazásban, hibátlan volt LTE hálózaton. Sajnos iPades verziója nincs.
A legjobb aláírás a héten
-
Dexter-2000
őstag
.flac kiterjesztésű számokat hogyan játszok le itunes-al?
de ami még fontosabb hogyan teszem rá a telefonra?Szép napot!
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz Ragnar95 #79917 üzenetére
Megcsináltuk. Ezt írja ha be akarok jelentkezni a telefonról: Bejelentkezés nem lehetséges. Ezen az iPhone készüléken aktiválásra került az ingyenes fiókok maximális száma. Ezt csak le OK-zni lehet.
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
Noxy
veterán
válasz vadászcsiga #79914 üzenetére
Már lehet.
Frissítsd a MindigTV App-t.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Papaa
újonc
Sziasztok!
iPhone 4 kijelző villogásra mi a megoldás?
Sima kijelzőcsere, vagy valami komolyabb? :S -
Ragnar95
félisten
válasz ///Krisz\\\ #79915 üzenetére
Az előző tulajnak be kéne jelentkeznie ide az Apple ID-jával, majd innen törölni a telefont, utána engednie kéne a bejelentkezést az új tulaj ID-jával is.
-
///Krisz\\\
senior tag
Sziasztok!
A következő a helyzet: egy ismerősünk nekünk ajándékozott egy iPhone 4-et, amikor megkaptuk csináltunk egy gyári visszaállítást (kikapcsoltuk a telefont, majd home gomb lenyomva tartása mellett bekapcsoltuk, logó után felengedtük a bekapcsoló gombot, majd rádugtuk gépre és az az iTunes-al visszaállítottuk), ezután bejelentkeztünk az előző sráccal az iCloud-jába és eltávolítottuk a telefont, majd megint volt egy gyári visszaállítása az előbb leírt módon és itt a telefon első lépéseinél elakadtunk. Ugyanis ha megpróbálunk bejelentkezni egy új Apple ID-val kiiírja, hogy több Apple ID nem hozható létre ezzel az eszközzel és elért valami limitet, ha pedig újat szeretnénk beregisztrálni, akkor azt írja, hogy nem hozható létre Apple ID és ez a készülék már nem jogosult ingyenes iCloud fiók létrehozására.
Mit lehet ilyenkor tenni, hogy tudnánk működésre bírni a telefont?
Előre is köszönöm a segítséget!
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
vadászcsiga
félisten
Vajon iOS-en miért nem lehet az M1-et nézni mindig tv-n, droidon meg igen?
-
Zjunior
veterán
Vki-nek latja mar ota-n a betat?
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
iOS 8 béta 2 kinnt van
-
satyátó
tag
Sziasztok!
Iphone 5s em kb 3hete kezdett el melegedni, és észrevettem hogy hamarabb merül is. Aztàn mult hét csütörtökön észrevettem hogy oldalt a hangerő es a némito gombnal egyszerüen elhajlott... Oldalt lekonyult , nemtudom pontosan hogy irjam le remélem érthetö... Mult pénteken bevittem a t-mobile szervizbe a polusba mivel garis 4honapos a telo, azt mondtàk 2 hét mulva jeleznek hogy mivan , ami most pénteken telik le. Szerintetek kicserélik,? Volt màr valakinek hasonlo gond? -
Edi77
őstag
válasz madgie #79899 üzenetére
Pontosan, azt mondták, hogy a gép usb-jéről töltsem addig a telót. És igen, bevizsgálják. Meg a csere nem menne azonnal, mert nekik sincs külön azonnal cserére töltő, az is kb 3 nap...
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
bododani
senior tag
-
gabormgp
senior tag
Ez tényleg így van,hogy független telefonoknak csak pl. iStyle-ban cserélik ki a töltőt?Vodánál ki sem cserélnék akkor?
bododani: Azt tudom,olvastam..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest