Hirdetés
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Notch nélkül érkezett a Mi Mix 2S
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
válasz
cimbi186 #91814 üzenetére
Ezt a PhonClean ,hogy kell beállítani ,hogy a jelszavakat meg a böngésző sütiket nem törölje?
Szerintem a böngésző sütik jók nem? Mert azzal gyorsabban eléred gyorsabban betöltődik az oldal nem de?S nem díjaznám ha a képeket törölné mert más programmal már járt úgy ismerösöm...
-
d@minator
addikt
válasz
cimbi186 #91751 üzenetére
Szia! Inkább ne frissíts amíg nem jön egy újabb frissítés amitől jobb lesz. Nekem nulla újdonság van a 8.1-ben csak szarabb lett a telefon de azt szoktam mondani ha minden kötél szakad akkor "vállalható".
Laggos a telefon tőle hiba restore vagy anélkül teszed fel, lassabb bootolás, böngésző a teljes weboldalaknál összeomlik, hívás lag, fagyások. Legalábbis 4S-en nem az igazi. Persze ha valami kéri az új rendszert akkor egész vállalható a 8.0-hoz képest sokkalta jobb 4S-en. -
Kbali
nagyúr
válasz
cimbi186 #79576 üzenetére
Hiperszuper, leggyorsabb, stb hálózat az utóbbi időben gyakorlatilag kuka, Bárhol vagyok, az említett robothangos, lassú tárcsázós, lassúnetes problémák folyamatosan előjönnek. Sajna nem tudok váltani, mert a céges előfizum köt hozzájuk. Előtte Telenor volt, az is kb. ezt tudta, eddig azokon a helyeken, ahol megfordulok, még a T a legelfogadhatóbb minőségű (otthon mostmár van LTE is).
-
törölt tag
válasz
cimbi186 #79523 üzenetére
Igen, csak úgy beleszáll a vinyóba. Ezeket magadtól találod ki, vagy másolod valahonnan?
Macen ezt használtam: DeskConnect for iOS and Mac.
"doesn't require a direct Bluetooth or Wi-Fi connection." hagyd már a kábelt, még kékfog és wi-fi se kell.
Szval, gondoltam hátha winre is van már.
És ahogy nézem olvasom most, a DeskConnect készül win-re is.kelzsoca: üdv!
-
D@reeo
aktív tag
válasz
cimbi186 #78232 üzenetére
Kiinduló pontnak tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest