- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
válasz cimbi186 #91814 üzenetére
Ezt a PhonClean ,hogy kell beállítani ,hogy a jelszavakat meg a böngésző sütiket nem törölje?
Szerintem a böngésző sütik jók nem? Mert azzal gyorsabban eléred gyorsabban betöltődik az oldal nem de?S nem díjaznám ha a képeket törölné mert más programmal már járt úgy ismerösöm...
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
d@minator
addikt
válasz cimbi186 #91751 üzenetére
Szia! Inkább ne frissíts amíg nem jön egy újabb frissítés amitől jobb lesz. Nekem nulla újdonság van a 8.1-ben csak szarabb lett a telefon de azt szoktam mondani ha minden kötél szakad akkor "vállalható".
Laggos a telefon tőle hiba restore vagy anélkül teszed fel, lassabb bootolás, böngésző a teljes weboldalaknál összeomlik, hívás lag, fagyások. Legalábbis 4S-en nem az igazi. Persze ha valami kéri az új rendszert akkor egész vállalható a 8.0-hoz képest sokkalta jobb 4S-en. -
Noxy
veterán
válasz cimbi186 #82619 üzenetére
Már pedig JB nélkül, ha felrobbansz akkor sem fogod.
Nincs egy szabad órád?
Backup, JB, copy SIM, ha kész restore, backup visszarak. Ennyi, ha buta telót akarsz használni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Kbali
nagyúr
válasz cimbi186 #79576 üzenetére
Hiperszuper, leggyorsabb, stb hálózat az utóbbi időben gyakorlatilag kuka, Bárhol vagyok, az említett robothangos, lassú tárcsázós, lassúnetes problémák folyamatosan előjönnek. Sajna nem tudok váltani, mert a céges előfizum köt hozzájuk. Előtte Telenor volt, az is kb. ezt tudta, eddig azokon a helyeken, ahol megfordulok, még a T a legelfogadhatóbb minőségű (otthon mostmár van LTE is).
-
törölt tag
válasz cimbi186 #79523 üzenetére
Igen, csak úgy beleszáll a vinyóba. Ezeket magadtól találod ki, vagy másolod valahonnan?
Macen ezt használtam: DeskConnect for iOS and Mac.
"doesn't require a direct Bluetooth or Wi-Fi connection." hagyd már a kábelt, még kékfog és wi-fi se kell.
Szval, gondoltam hátha winre is van már.
És ahogy nézem olvasom most, a DeskConnect készül win-re is.kelzsoca: üdv!
[ Szerkesztve ]
-
D@reeo
aktív tag
válasz cimbi186 #78232 üzenetére
Kiinduló pontnak tökéletes.
-
Ragnar95
félisten
válasz cimbi186 #78232 üzenetére
iBackupBottal tudod őket a backupból kinyerni, de abban nem vagyok biztos, hogy onnan ki tudod őket nyerni szövegformátumba.
Macen ez sokkal egyszerűbb, mivel OSX-en is van iMessage.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz cimbi186 #77869 üzenetére
Nem, azok már elvesztek.
Az üzenetek a telón tárolódnak, teljesen mindegy,h SMS vagy iMessage és ha letörlöd őket, utólag nincs lehetőség visszarakni őket, a telefonszámmal nincsenek összefüggésben.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Adobe Indesign
- Napelem
- Óra topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest