- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.robi
tag
meg lehet oldani 5S-en, hogy csak a fingerprint oldja fel a telefont, a kód ne? úgy értem, hogy a kód ne jöjjön elő
tudom, hogy nem föltétlenül logikus, de nekem így praktikusabb lenne -
-
xtremez
aktív tag
Valaki segítsen mert megőrülök. Hogyan kell beállítani az iTunes-t hogy nekem ne szinkronizáljon minden appot,játékot főleg ha van közte pár gigás is ?? Én csak amit kijelöltem szeretném. Általában zenét...
-
nauro
aktív tag
Sziasztok. Egy ismerős panaszkodott nekem, hogy rendszeresen eltűnik egy-egy szám a telefonkönyvéből. Legfrissebb szoftver van rajta. Van valamilyen bug, ami okozhatja ezt, vagy user error?
Köszi -
Ragnar95
félisten
válasz buvartacsko #79193 üzenetére
Félreértettem a kérdést most így visszaolvasva
Tehát igen, a saját mentéseit és emailjeit "kapja vissza" minden családtag, csak annyi az egész, hogy közös bankkártyáról elérheti a család minden tagja a többiek Purchased menüpontját és ingyen tölthet le onnan appokat.
Bár hogy az emailek hogy jöttek a kérdésbe, azt még mindig nem értem, hiszen azoknak semmi közük az Apple ID-hezPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
Rage47
veterán
iOS8-ban a Family Sharing használható úgy, hogy akinek megosztom az iPadem, az a saját mentéseit kapja vissza a játékokban és a saját emailjeit tudja olvasni? Nem nagyon találtam erről semmit...
-
Ck.
addikt
Szakik, ez tényleg igaz lenne?
http://pcworld.hu/macworld/az-imessage-miatt-perelik-az-apple-t.htmlBocsánat a linkeles hiánya miatt, mobilról vagyok és sutyiban írok.
-
Ragnar95
félisten
válasz V.Stryker #79187 üzenetére
Gépen nálam is szórakozott kb 1 hete napokig a Dropbox, folyamatosan indexelt és újra feltöltött érintetlen fájlokat, ráadásul hihetetlenül lassan töltötte fel az újakat is, de szerencsére mostmár megjavult, remélhetőleg nálatok is meg fog
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz missmonroe #79182 üzenetére
Hogyha a telefon bal oldalán van 2 csík, akkor az vagy 4S vagy 4 CDMA változat. Ha jobb oldalon van rajta SIM foglalat, akkor 4S, ha nincs, akkor 4 CDMA változat, utóbbi esetben nehogy megvedd, mert nem fogod tudni telefonként használni.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Tibee86
nagyúr
válasz V.Stryker #79169 üzenetére
Az hagyján, hogy lassú, de nekem a fő gondom vele az, hogy hiában van bekapcsolva az 'alkalmazás frissítés a háttérben,' és mondjuk 50 képet fel akarok tölteni, akkor időnként meg kell nyitni újra, mert különben abbahagyja egy idő után a feltöltést...
[ Szerkesztve ]
-
-
Ragnar95
félisten
válasz missmonroe #79173 üzenetére
Az CDMA modell, amit itthon nem tudsz használni telefonálásra, a CDMA 4-nek is 4 csíkja van, viszont nincs rajta SIM-tartó, mivel nem kell és nem is lehet belerakni SIMet.
-
galaxys80
veterán
Használ itt valaki övre fűzhető tokot?
Gondolkodtam rajta, hogy nyárra be kellene egyet szerezni. -
B-L-A-C-K
titán
válasz missmonroe #79170 üzenetére
A karcok a fehéren nem annyira látszanak, ettől eltekintve semmi más eltérés nincs.
-
kaszassz
csendes tag
válasz missmonroe #79167 üzenetére
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Mostanában nektek is szarakodik a dropboxra a fénykép feltöltés? Olyan lassú egy-két hete, mint a dög, van hogy többször neki is fut.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz missmonroe #79167 üzenetére
Igaz
-
buvartacsko
addikt
válasz manchester85 #79083 üzenetére
Nagyon +1, ez nagyon zavar engem is. Főleg a hangerő állításnál, eddig annál is láttam hogy mi történik közben a játék alatt pl. Most nem. Ettől függetlenül szeretem az iOS7-et.
-
kaszassz
csendes tag
válasz missmonroe #79158 üzenetére
A 16-oson kb. 13,6 GB szabad helyed marad.
-
Benito94
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az email-hez hozzá akarom adni az indamail-t. Mit kell írni a bejövő és a kimenő levelezőszerver-hez(hostnév, felhasználói név, a kimenőnél az opcionális jelszó)? IMAP-ba vagy POP-ba kell csinálni? Nagyon megköszönném a segítséget. -
sajby
senior tag
válasz missmonroe #79158 üzenetére
8GB ból marad:5,4GB i os 7.1 nél.
Nálam:10-15 app és 3,9GB szabad.(20perc videó plussz sok kép még elfér)[ Szerkesztve ]
-
kaszassz
csendes tag
válasz missmonroe #79153 üzenetére
Ha sokat videózol, fotózol, zenét hallgatsz, akkor inkább 16-ost válassz. Van, aki elfér a 8GB-on, nekem pl. kevés lenne. Ha csak Facebook, net, üzenet, pár app, akkor elég lehet 8GB. Ezek függvényében dönts!
-
hdanit610
aktív tag
válasz kaszassz #79152 üzenetére
Talán tényleg az "zavart" meg mindannyiunkat, hogy 2 évre veszi tervezetten. Igen, mivel iOS 7.1.1 már tűrhetően megy a 4-en, így nagy eséllyel 2 év múlva is marad ezen a szinten, addig esetleg 1-2 frissítés még jöhet hozzá.
Én a kezelhetőség, kellemes futás és gördülékenység (élmény) miatt szavaznék inkább a 4S-re, de hát itt a komoly anyagiak bizony felülírják a lehetőségeket. Belépőszintre az i4 amúgy szerintem is jó, nővérem sem panaszkodik az övére.
Mondjuk az a jó, hogy én össze tudom hasonlítani családon belül a 4-től az 5-ig mindegyik típuson az iOS 7-et és ezek alapján javasoltam a 4S-t, mert azzal azért kellemesebben megy a rendszer.
-
Tibee86
nagyúr
válasz missmonroe #79150 üzenetére
Szerkesztés gomb nem dísznek van, nyugodtan használd.
-
missmonroe
tag
válasz roberto211 #79151 üzenetére
köszönöm:-) államvizsga előtt vagyok egy héttel így minden negatív még kicsit az állandó gyomoridegtől:-)
-
kaszassz
csendes tag
Valószínűleg én is megvenném a helyedben a i4-et. Ha ennyi a keret, akkor ennyi. Inkább az i4, mint bármilyen android. @mondomén kollégának igaza van, ha most megfelelő a sebessége, később sem lesz remélhetőleg lassabb. A kérdés az appok későbbi min. rendszerigénye.
Barátnőmnek is i4 van, 7.1.1-el elég jól fut, mondom ezt úgy, hogy nekem meg i5, tehát van mihez hasonlítani. -
roberto211
őstag
Túl negatív vagy a baj itt kezdődik. Amúgy nem mindenki a szakmajabol adódóan lesz gazdag
Ha így elkönyveled akkor így is lesz. Nem így szabad elkönyvelni hanem ugy hogy ezért es ezért mindent megteszek.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
hdanit610
aktív tag
válasz roberto211 #79139 üzenetére
X10 miniért csodálkoznék, ha kapna bármelyik gsm boltban is annyi pénzt. Ilyenformán sajnos az i4S álmai tovaszállnak, mert ennyiért inkább tényleg csak 4-ek vannak. 4S csak átverős, lehúzós, beázott, szarrá tört, ötször lelakott kotványok vannak, ezeket próbálják rátukmálni gyanútlan vevőkre. Ilyen vesztőhely pl. a Vatera, ahol aztán minden van az említettek közül. Persze tisztelet a kivételnek, ha van ilyen.
-
mondomén
őstag
válasz B-L-A-C-K #79144 üzenetére
arra írtam, hogy rosszabb már nem lesz a rendszer, ha m,ost jó neki, 2 év múlva is az lesz. viszont kihúz e még annyit maga telefon...
@missmonroe
én amúgy megvenném az i4-et. most az a 2 év nincs kőbe vésve, lehet 1 év múlva már olyan munkád lesz, hogy i6 alá nem adod majd. addig meg kiszolgál a sima 4 is. -
-
mondomén
őstag
válasz missmonroe #79135 üzenetére
értem. én nem használtam i4-et 7-es rendszerrel, de szerintem x10 mini után nem fog az olyan lassúnak tűnni. úgy értem az itteniek már hozzászoktak a jóhoz, természetes, hogy az i4-et elfogadhatatlannak tartják már. kérdés te is így gondolnád e ha a kezedben lenne... rosszabb már nem lesz, hisz új rendszert nem kap. a másik meg az, hogy 40 ezret érdemes e fizetni egy több éves telefonért? nem könnyű dönteni ilyenkor.
-
roberto211
őstag
válasz missmonroe #79141 üzenetére
Az egy dolog hogy sok van apron telekomos de ahhoz kell megbizható eladó is mert ha megveszed "ujkent" vagy pár hónaposan es nem valami korrekt az eladó bármelyik pillanatban letilthatják.
-
missmonroe
tag
válasz roberto211 #79139 üzenetére
:-) független v telekomos kell,ha eladom az enyémet nincs telóm:-) 50-60 között már sok van aprón,akkor nem lenne gond,de így ekkora kerettel necces:-S:-P
az x10mini után gondolom mindkettő agytröszt,köszönöm a segítséget:-)
-
gabormgp
senior tag
Valaki linkelne egy olyan oldalt,ahol lehet UDID regisztrációt csinálni?Meg hogy milyet lenne érdemes venni,hogyan lehet felrakni az ios 8-at.Miután felraktam az új szoftvert,és mégsem tetszik,csinálok ügye egy restore-t,de ezzel nem tudom valamennyire is tönkre tenni a telefont ?
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz missmonroe #79138 üzenetére
Ha tényleg ennyi a kereted es mindenképp iPhone (en is ezt javaslom androidos csodák ennyiért nincsennek csak wp ami meg elfogadható ) akkor add el gyorsan áron alul x10 minid akar egy GSM boltba 8-10ert 40-42+8= 48/50e valahonnet szerezz majd egy 10est es egy 4s t minimum. 60 ert mar kapható ha jo a vodas neked oda adom 63ba enyémet megtalálod hirdetéseim közt semmi gondja nincs hibátlan ,fóliás , tokkal,stb
4 et szvsz felejtsd el haveromnak olyan van de en nem bírnám elviselni. Nagyon jo telo volt iOS 6 idejében. De mar nem. Minimum 4s!
Black: milyen androidos csodát akarsz neki ajánlani ennyire most komolyan ? s3 Mini talán ,? anyámnak olyan van neki jo az idegei de en tuti nem bírnám elviselni de meg s3at se olyanról váltottam vissza
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz missmonroe #79135 üzenetére
Javaslom akkor vegyél valami androidot, minimum 2 évre senki se fog rábeszélni egy i4-re, gondolhatod ha egy szakmai topikban próbálunk lebeszélni róla nem véletlenül van...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz missmonroe #79131 üzenetére
Minimum 2 évre i4-et ne tervez, egy lassan 4 éves készülékről beszélünk, már nagyon nem mai darab. Persze használható még most is, de nem olyan jól mint egy 4S, i5, 5S... Ha kevés a kereted inkább spórolj még, és mindenképpen 4S-t vegyél, de hosszútávra még azt sem igazán javasolnám...
-
mondomén
őstag
válasz missmonroe #79130 üzenetére
annyiért nem kapsz 4s-t. gyűjts még, ha min 2 évre tervezel...
-
Kiskokó
veterán
Na most már biztosan mondom hogy a csere készülék is megy vissza.
Nem elég hogy van egy karc a kijelzőn.. de kurva gyorsan merül...
Pedig nincs rajta semmi pluszba, csak ami eddig... eddig munka végére (8 óra) átlagos használat mellet 50-65 % ra merült le... tegnap ugyan így 35-40%
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
missmonroe
tag
válasz missmonroe #79130 üzenetére
a 4en az ios 7.1 is rosszabb sokkal mint a 4s-en?
-
missmonroe
tag
válasz B-L-A-C-K #79123 üzenetére
aprókat nézegetek,egy ember már átvert mert barom mód belementem előreutalásba,ezért tart ennyi ideig a vétel és ezért nem tudom emelni a keretet.
a 8gb-osak ha jól sejtem nem sok mindenre elegek.
a keretem egyébként 40 körül van,ha bárki tud bármit szóljon:-) még hozzá tudom csapni az x10 minimet és kifújtam:-S
-
hdanit610
aktív tag
válasz missmonroe #79121 üzenetére
Egyértelműen 4S! Nekem volt szerencsém(?) 4-es és 4S-en is használni iOS7-et és bizony látványos volt a különbség (egyazon verzióval). 4-ben ne gondolkodj hát, irány a 4S!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Kicsirics77 #79126 üzenetére
Úgy mint anno a i4-nek behozták utólag a 8GB-os verzióját is, azaz 8, 16, 32, és 64 GB-os verzióban is létezik.
-
B-L-A-C-K
titán
Akkor egyértelműen 4S. Szolgáltatónál vennéd? Mert ha ott, akkor az 100 ezres tétel, és azért már i5-öt is veszel apróról...
[ Szerkesztve ]
-
Kicsirics77
veterán
akkor 4S
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz missmonroe #79118 üzenetére
nagy különbség van-e i4 és i4s között?-->igen
a sima 4 egymagos A4 processzoros
az i4s meg kétmagos A5 processzor
sebességben jelentkezik ez ios 7.1.1 alatt meg érezhetően..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
B-L-A-C-K
titán
válasz missmonroe #79118 üzenetére
i4 vs 4S különbség nagy, de ha minimum 2 évre tervezel i5 vagy 5s-ben gondolkodj. Ha nem részletre akarsz akkor használt (vagy itt apróról újonnan) vonalon sokkal jobban járnál...
[ Szerkesztve ]
-
missmonroe
tag
többet nem kérdezek vásárlás előtt,de mindig olyan rendesek,hozzáértőek és okosak vagytok,a boltokban meg engem palira vesznek,ismerem magam:
a kérdésem az lenne,hogy felhasználói,szubjektív szempontból,érzésre szerintetek nagy különbség van-e i4 és i4s között. Még mindig áll,hogy általános női felhasználó vagyok,minimum 2 évre keresek mobilt,fő szempont a megbízhatóság,tartósság. Jelenleg x10 minim van,ha nem fagyna,merülne,lassulna és ha menne rajta a facebook pöpec lenne,ennek hiányában viszont szeretnék váltani,és ha valamire,akkor iphonera.
Tapasztalatok,benyomások kellenek a két típus közti különbségről (a számok,adatok nem mondják el érzésre milyen)!
köszönöm,és tényleg nem zaklatlak titeket tovább:-)
-
Ragnar95
félisten
Kapcsold ki a fotók szinkronizálását iTunesban. Ha pedig a filmtekercset nem akarod, h visszakerüljön, azt csak úgy tudod megoldani, ha nem raksz vissza backupot, mert ha visszaraksz, akkor csaka z utólagos kézi törlés a megoldás vagy előtte iBackupBottal kiszeded a képeket a backupból.
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
visszatette szinkronizálás után az összes fotómat. pedig egyenlőre nem kellene. ezeket hogyan tudom törölni csoportosan? mert 354-ről van szó.vagy ha elölről kezdem az egészet, akkor mit csináljak, h ne szinkronizálja le a fotókat?
---
update:
közben sikerült kitörölnöm az albumokat. de a második részre azért kíváncsi vagyok[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
szekfizsolt
senior tag
Na pont ezért tettünk így, minden ok lesz, nyugodtan használd a összes tartalom, beállítás törlése dolgot...
Nemo1001: Sikerült, reggel már fejlesztőként teszem fel a 8-at... ...de lehet, hogy megvárom már a következő beta-t... Köszi a tippet!
[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
oszy
veterán
válasz szekfizsolt #79113 üzenetére
nekem sincs JB. csak gondoltam kihagynám a 7.1.1-et
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
szekfizsolt
senior tag
Szerintem semmit... A párom öcsémtől örökölte az Iphone 4-et és mivel nem akartam az IOS 6-ot frissíteni neki, így ezt tettem. Azóta is használja minden hiba nélkül. Mondjuk JB sosem volt, de nem hiszem, hogy bármi megmaradna az előző tulaj cuccaiból, valószínűleg mindent töröl...
Nemo1001: Most 4 percet ír ki, várok reggelig, hátha összejön... ...ha nem, akkor valamit tennem kell, mert a pénzt levonta...
[ Szerkesztve ]
-
Nemo1001
aktív tag
válasz szekfizsolt #79110 üzenetére
én azt az e-mail cimet adtam meg amivel be regiztem az apple-nál.de szerintem a udid számit. irj a supportnak.e-mail is megjött se perc alatt.
Hello,
For your records, your order number is Censored.
Your UDID (idid számok) has been registered.
Upgrading to an iOS Beta:
1. Backup your device with iTunes (we are not responsible for any loss of data during the upgrade process, so a backup is important!).
2. Download the latest iOS Beta for your device on http://iMZDL.com
Note: GSM = Every carrier except Verizon and Sprint.
CDMA = Verizon and Sprint.
3. Upgrade to iOS 8 beta using the "Restore" option or "Check For Update". "Restore" option is recommended.
For Mac: Hold down the "Alt/Option" key and hit "Restore" or "Update".
For Windows: Hold down the "Shift" key and hit "Restore" or "Update".
4. Select the firmware file (.ipsw) you downloaded in Step 2.
5. (Only if you selected Restore, and not Check for Updates) When prompted to restore using a backup, select your most recent backup to get all your photos and settings back.
6. Enjoy![ Szerkesztve ]
-
szekfizsolt
senior tag
válasz Nemo1001 #79109 üzenetére
Nem tudom, mi lehet a probléma, a számlámról a pénzt levette, de értesítőt (e-mailben) még nem kaptam róla (csak a bankomtól az sms-t) és jelenleg is 13.6 percet ír ki... Az nem probléma, hogy nem az Apple ID-s e-mailemet adtam meg remélem... Itt gondolom az UDID számít...
[ Szerkesztve ]
-
Nemo1001
aktív tag
válasz szekfizsolt #79106 üzenetére
nekem 1-3 percet irt illetve automatikusan frissitette a lapot mikor végzet.
-
oszy
veterán
-
erdoke
titán
válasz manchester85 #79093 üzenetére
Nem mindegy, mennyibe kerül az ipari hulladék? Nem veszem, nem eszem, és kész.
A legjobb aláírás a héten
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest