- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
bododani #143404 üzenetére
Jol fog futni.
5C-n hetek ota hasznalatban vannak a betak es teljesen ok. Pici akadozas a grafikai megjelnitesben elofodul itt-ott, de messze nem gaz, es ugyanugy hasznalhato mint a 9-es.
[video] amin latszik, hogy egymas mellett 9.3.5-hoz kepest nehol picit lassabb, de nem jelentos az elteres es kulon hasznalva nem is igazan eszlelheto. -
-
anytime
őstag
válasz
bododani #99788 üzenetére
Én is így érzek, immáron 3. alkalommal, egy 6-os tulaja vagyok tegnap óta
, nem engedtem az erő sötét oldalának.
Tegnap az üzletben kezembe vettem a Note4-et és azzal a lendülettel le is tettem, akármit is tudjon belülről. Na, többek között ezért kell előtte megnézni, tapogatni, ízlelgetni a dolgot, akarom mondani, a telefont.
A plus-t is nézegettem, de az már nekem is nagy volt és bizony, a nyári melegben, térdgatya mellett nem szeretnék hasitasi-val rohangálni. Ez nem kritika és negatívum a 6+ tulajok felé
.
Üdv:
A -
legiaap
félisten
válasz
bododani #81562 üzenetére
Ja nem rossz. Azt tudom, hogy van olyan cucc amit szintén 3,5 jackbe kell bedugni és másik vége méri a hőmérsekletet de az annyira nem érdekel, meg nagyon kiáll az már. Azért is lenne jó hasonló, mert sosem használom ezt a lyukat és legalább valami eltakarná megakadályozva hogy tele legyen porral és még hasznos is lenne. Mióta telefont használok egy kezemen meg tudom használni hányszor használtam.
-
Joker_5x
tag
válasz
bododani #80420 üzenetére
Még megvan az androidos telom is
S3 de azon bekakilt az also érintö panel a vissza ill. a másik gomb ! Igaz nem sürün használtam max a vissza gombot azok nélkül is vigan tudok mindent rajta csinálni észre sem venni hogy kellenének bár megakartam csináltatni mert mivan ha el akarom adni de eldobtam az ötletet
mivel a haver pont megakar szabadulni egy iphone-tol igy kaptam az alkalmon mert nekem is jobban adja az ios
Lacopapi:: symbian régi szép idök
a 6630-om még mindig befigyel itt van melettem elvétve valahol
még talán egy 6600-it találnék a házban ha nagyon keresném szinte elpusztithatatlan volt az a telo csak a rendszernek volt véres a nyakacskája picit bár közel sem fagyott le a telom anyiszor mint a haver simens sx1-e nevettem is sokat
-
-
Joker_5x
tag
válasz
bododani #80412 üzenetére
Volt egy 3gs-em az öcsém elakarta vele pusztitani a padlot
hát nem jöt össze utánna váltottam androidra haverok rá beszéltek de nem adja
igy vennék ismét egy iphonet de ha nincs egetverö különbség a 4 és a 4s között akkor nem dobok ki potyára 30k-t hanem abbol elmegyek majd nyaralni
Gondoltam hogy komolyabb a 4s duplamagos proc, 8 megapixeles kamera stb...de 20k nem lové a 4-ért anyit vigan megér vagy nem ? Vagy ne legyek soher és 50-60k 4s-re ? Megér anyit az a pici gyorsaság amivel többet produkál a 4s ?
-
Ragnar95
félisten
válasz
bododani #80086 üzenetére
Nem biztos, hogy szeptemberben jön, az új iPhone-al egyszerre jelenik meg, ami lehet,h csak októberben, de lehet, hogy már augusztusban jön.
Továbbra is lesznek appok a korábbi iOS verziókra is, jelenleg is a legtöbb app iOS5-el megelégszik, bár egyre több kér már iOS6/7-et, de még iOS4-en is elfut pár app, bár nagyon kevés. Várhatóan eleinte az összes app ugyanúgy kompatibilis lesz az iOS7-el, mint eddig és fokozatosan jöhetnek csak iOS8 kompatibilis appok, de még legalább 2évig iOS7-re is jönni fognak appok, inkább játékoknál fordulhat elő,h kb 1 év múlva a csúcs appok már nem fognak i4-en futni, de nem (csak) az iOS8 hiánya, hanem az i4 gyenge hardvere miatt. -
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz
bododani #79548 üzenetére
Énis gondolkodtam egy ideig fém bumperben, de aztán rájöttem, csak a baj van vele a csavarok miatt, hogyha le kéne venni valamiért...Ráadásul ettől, amit linkeltél, akkora lesz a teló, mint egy féltégla.
De ha ezek a dolgok téged nem zavarnak, akkor egy próbát megér a dolog. -
-
Tibee86
nagyúr
válasz
bododani #78738 üzenetére
Nem tudod jailbreakelni a 7.1.1-et. A JB-től nem lesz lassabb alapból a rendszer, ha telepakolod mindennel ész nélkül, akkor lassulhat.
Ha már szakmaiban off-olunk mindenféle pletykákról: Szerintem tuti így fog kinézni, ahogy a korábban linkelt videón. Túl sok ehhez hasonló pletyka van. Viszont szerintem kifejezetten csúnya, főleg a hátlap-kamera, méretét meg meg se említem... Sebaj, legalább nem lesz nehéz kivárni az S verziót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest