- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MIUI / HyperOS topik
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz cellpeti #314699 üzenetére
De, pontosan az történik amit akarsz.
Amit ott a fotók appod mutat, azokat nem tartja a telefonon, nem foglal helyet.
Nem kell neked kézzel törölgetned. Ha kézzel törlöd, akkor azt az iCloudból is törli.
Bemész a beállításokban megnézni mennyi helyet foglalnak a fotók, akkor látni fogod, hogy szinte semmit.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
cellpeti
nagyúr
válasz MasterMark #314697 üzenetére
Tehát akkor ez nem kivitelezhető, ha jól értem.
"Ha régebbire mész rá, akkor azt akkor tölti le iCloud-ból."
2 éves kép. Ugyan azt az üzenetet kapom annál is.
Mindegy. Kimentem adathordozóra akkor.[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Razzul
őstag
válasz tboy93 #314664 üzenetére
"Szeretnék viszonylag kevés efforrtal jó képeket lőni a gyerekeimről"
Erre a használatra tökéletes az iPhone, ha váltasz ezzel biztos, hogy elégedett leszel. Point-and-shoot fotózás terén és videó minőségben az Apple eszközei még mindig verhetetlenek.Stat crux dum volvitur orbis
-
MasterMark
titán
válasz cellpeti #314696 üzenetére
Mert az egy és ugyanaz.
Ha bekapcsoltad az optimalizálást akkor azok a képek nem lesznek a telefonon, csak a legújabb pár. Ha régebbire mész rá, akkor azt akkor tölti le iCloud-ból.
A Fotók app az iCloud fotókat mutatja.
De egyébként ott szépen le is írja a screenshoton amit beraktál.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Hogy oldható az meg, hogy iCloudban megmaradjanak a fényképeim, de telefonon pedig ne?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Topikgazda
válasz tboy93 #314691 üzenetére
Jól emlékszel, az iOS beépített Mérés alkalmazása működik a LIDAR-t nélkülöző típusokon is (annak idején én is az alap iPhone 11 típuson használtam először). Elképzelhető, hogy a pontossága jobb a LIDAR-t használva, de ebben nem vagyok járatos.
Szerk. Közben Sys topiktárs meg is erősítette, hogy valóban pontosabb.
[ Szerkesztve ]
-
-
BigBlackDog
veterán
válasz tboy93 #314685 üzenetére
Mélységélességgel való játékhoz (pl. portré képek), vagy pl. ilyen appokhoz.
-
veterán
válasz tboy93 #314685 üzenetére
Nagyjából a fókuszálásban segít (leginkább rosszabb fényviszonyoknál érezhető az előnye), portréfotóknál jobb a szeparáció (nem annyira mesterkélt a háttérelmosás), plusz lehet vele 3D szkennelni is (megfelelő applikációval).
Utóbbival azért nem csinálnék AutoCAD/Solidworks projekteket, de ha valaki kihasználja ezen képességében rejlő lehetőségeket, akkor hasznos tud lenni. -
nVIPER
senior tag
Tizenév androidozás után jöttem át. A telefonkönyv és a hívással kapcsolatos dolgokat lehetne még hova fejleszteni. Appok, stabilitás rendben van. Mindenre van iOS megfelelő app, amit használni kívánsz. Az összes kamera szinkronban van egymással, tök jó képeket lő. Akkuja is rendben. Az apple órákkal nagyon király együtt használni.., és persze van Type C is (ez nekem is szempont volt). Sztem jó választás a 15 vagy a 15 pro.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz tboy93 #314677 üzenetére
Neked kell tudnod hogy megéri-e számodra a felárat az amivel a Pro többet tud.
Ha nem gond a felár és az alábbiakból több dolog is jó
lenne, akkor jó választás a Pro (akku miatt meg a Pro Max).
-Titán keret
-120Hz kijelző
-Zoom kamera (Pro 3x, Pro Max 5x)
-Lidar
-AoD
-Erősebb SoC
-8GB ram a 6 helyett
-USB 3.2 Gen2 (15 és 15 Plus csak usb 2.0)A 128GB simán elég lehet, de egy 256-tal nagyobb mozgástered lenne, bár a pro-nál az usb 3.2 miatt külső ssd-re/pendrivera is gyorsan kimenthető minden, gyorsan lehet helyet felszabadítani.
-
Shyciii
veterán
válasz M1995 #314665 üzenetére
Jó ez a cikk, csak...Ha az Apple supportját nézem, akkor a Photos appból való törlés, az törlést jelent, és a kukából 30 napig lehet visszaszedni, utána már nem. És nincs is leírás arról, hogy egy másik app közben tárolja neked (ha csak az elmúlt 2-3 napban gyorsan stikában módosították a leírást). Tehát tudtunkon kívűl ott marad, holott mindenki törölte, és a leírások alapján töröltnek is vélik az emberek.
Ez így első blikkre nekem eléggé a gdpr megszegésének tűnik.[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz Rage47 #314673 üzenetére
De ott valójában nem közvetlenül látod a fájlrendszert, nem is az a könyvtárstruktúra. Én úgy emlékszem, hogy ott hiába történik látszólag a fájl mozgatása, a készüléken megmarad. De mindjárt megnézem.
Többek között ezért is használom a 3utools-t, mert abban értelmesen látszik. -
-
M1995
aktív tag
Google appok itt is vannak, lehet 1-2 funkciót visszatartanak, lehet valami plusz pl. úgy tudom iOS Gmail tud címkét létrehozni, Android nem.
Pénzügyi appok rendben, Slack, VPN van, többinek nézz utána. Spotify jobb iOS-en. Tárhely: GarageBand és egyebek törlésével jó pár GB nyerhető. -
Rage47
veterán
válasz istnag #314663 üzenetére
Már leírtam szerintem, hogy sok-sok éve tapasztaljuk ezt a családban, van aki mindig PC-re move-olja kábellel a képeit és random visszajönnek ugyanazok. Valszeg ugyanez okozza, csak ő már nem kap update-t az iOS 15-ös készülékére. Az az érdekes, hogy most jött ez elő szélesebb körben.
[ Szerkesztve ]
-
Thea
csendes tag
Üdv!
Miért van az, hogy az Icloud-ból PC-re letöltött videók sokkal gyengébb minőségűek, mint a Iphoneon?
Szóval az általam készített, saját videóimat ha letöltöm PC-re Icloudon keresztül, akkor elég gyatra, pixeles a minősége?
Pedig 4k ban vettem fel őket, biztosan nem ilyennek kell lennie.
Vagy esetleg erre van valami beállítás a telón? Hogy milyen minőségben töltsön fel a felhőbe?
Egyébként Iphone 13 Pro Max a teló. -
M1995
aktív tag
válasz istnag #314663 üzenetére
Előbb elrontottam a linket a magyarázatról.
-
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy flottás lehetőség, vélhetően nagyon kedvezményes áron tudok majd telefonhoz jutni és elgondolkodtam az 5 éves Xiaomi Mi 9T Pro-m leváltásán egy iPhone-ra.
Összefoglalva, az elmúlt 12 évet én végig Androidoztam, az elején a ROM cserélgetéssel és hasonlókkal, az utóbbi 7-8 évben viszont a gyári rendszerek kiszolgáltak. Otthon win10 PC és win11 laptop amin dolgozom.
Az elvárásaim a következőek lennének:
- Gyors, stabil rendszer. Előbbit még úgy ahogy megkapom a Xiaomitól (pedig 5 éves), viszont a stabilitással már problémáim vannak, bosszantóan sok UI problémám van az utóbbi időben (pl. YT comment gépelésnél a több sorba törő kommenteknél átvált a betűszín fekete háttéren feketére). Újraindítani viszonylag ritkán kell, de be-be akad ez-az.
- Hosszú support szoftveresen és hardveresen. Szeretnék 5-7 évre tervezni, mint ahogy előzőleg is. A Xiaomi-m 2 évig kapott frissítéseket, utána már biztonsági frissítést se, tehát 3 éves szoftveren csücsülök. Hardver tekintetében is az a gondom, hogy a gyári akkum már kula, de csak utángyártott kétséges minőségűek vannak a piacon.
- Jó kamera. Ezzel sajnos kissé befürödtem, a Xiaomi-nak elég középszerű kamerája van vagy én vagyok béna. Szeretnék viszonylag kevés efforrtal jó képeket lőni a gyerekeimről, jó - megfelelően stabilizált családi videókat felvenni, esetenként motoros tartalmakat rögzíteni és az se hátrány ha nem kell félnem a medence közelében. Nem vagyok profi, nem feltétlen kell nekem a raw stb. lehetőség.
- Google ökoszisztéma részleges támogatása. Mivel 12 éve a guglival élek, ezért rengeteg szolgáltatásukat használom amit a Windows miatt ezután is szeretnék folytatni (MacBook nincs képben). Működnie kell a Google Drive-nak (ott van vásárolt nagy tárhelyem), Google Sheets nagyon sokat van használva, Google Photos-ba szeretném első körben menteni a képeimet, Gmail-t használnék levelezésnek ezután is, a névjegyeket is a Google-be akarom menteni és a Google Calendar-ban van rögzítve millió események. Google keep. Összes jegyzetem itt van, innen vannak megosztva a családdal. Ezekről fájna lemondani.
- Pénzügyi alkalmazások. Az alábbi third party alkalmazások a napjaim részei, nem szeretnék lemondani róluk: Erste George, Wallet (by BudgetBakers), Revolut, Magyar Államkincstár, OTP Simple, Curve. Illetve NFC fizetés, de az nekem mindegy hogy Google pay vagy Apple pay.
- Autóban való használat, itt nem gond ha az Android auto le lesz váltva CarPlay-re, Waze + Spotify működjön normálisan.
- Munkával kapcsolatos alkalmazások, ami must have: Slack, Jira, Confluence. Bármelyik hiánya no-go. (VPN se hátrány ha van)
USB-C. Eszem ágában nincs lightning csatlakozóval ellátott eszközt venni, most minden eszközöm type C.
Ezen igények tekintetében szerintetek mennyire ajánlható az iPhone 15? Méretben szerintem jó lenne, örülnék ha a mostaninál egy hangyányit kissebb telefonom lenne. A Pro az AOD miatt birizgálja a fantáziám, de nem tudom mennyivel kerül majd többe flottás felállásban. 128GB szerintetek elég lehet, ha szorgosan mentegetem felhőbe a családi fotókat?
-
M1995
aktív tag
iOS 17.5.1
This update provides important bug fixes and addresses a rare issue where photos that experienced database corruption could reappear in the Photos library even if they were deleted. -
gretzky77
veterán
válasz MikeWazowski #314659 üzenetére
Az is MM
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
gretzky77
veterán
válasz MikeWazowski #314657 üzenetére
Melyiket nézed, hogy 40e a különbség? Az pro 2 97e, az airpods 2 45e a 3.gen meg 72e nem?
Gondolkodom én is rajta, de nekem a pro nem opció, illetve a 3.gen ér e vajon közel 30e pluszt a 2-höz képest
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
MikeWazowski
veterán
-
Rage47
veterán
válasz Zsolt,72 #314653 üzenetére
Apple Store-ban egyébként lehet kérni, hogy adjanak teszt fülhallgatót, én is ott próbáltam ki még a Covid előtt. Arra nem emlékszem, hogy előtte vagy utána fertőtlenítették le, de arra igen, hogy valamivel tisztogatták, mikor odaadták. Szóval megoldható a tisztítása ezek szerint.
-
pamesz
tag
Sziasztok! Almáriummal kapcsolatban kérdeznék tőletek. Történt, hogy 13PM készülékem elromlott, ledobálta folyamatosan a hálózatot. Garanciális javítás keretein belül, elküldtem nekik a készüléket. Ültek rajta 3 hétig, majd most jött az email, hogy kicserélik a telefont, de küldjek előtte nekik 8000 Ft-ot, a szállítás miatt. Most hogy is van ez? Garanciális javítás estén is nekem kell fizetni a futárt?
-
Topikgazda
válasz werszomjas #314651 üzenetére
Jogos, a “felbontott”-ként jelölt termék kerülendő. Ha jól emlékszem, több forgalmazó is feltünteti, ha ilyet árul (és persze kicsit olcsóbb is, emiatt).
Igaz, azt nem tudom, fülhallgató lehet-e ilyen, mert van rá korlátozó szabály, hogy higiéniai okok miatt milyen terméktől nem lehet elállni és a fülhallgató az tipikusan ilyen. -
Rage47
veterán
válasz werszomjas #314651 üzenetére
Omg, na ez új. :S
-
Rage47
veterán
válasz MikeWazowski #314648 üzenetére
Nekem sosem hallották első generációs Airpods-on, hogy mit hallgatok, szóval jó hangosan tolhatod.
A Pro 2 nagyon megéri, ha 20k a különbség csak a 3-hoz képest, szóval azt válaszd. Sajnos azt nem tudom, hogyan lehet kiszűrni, hogy eredeti-e, mert nagyon jó utánzatok vannak. Én mindenképp hivatalos helyen venném ezért. -
Topikgazda
válasz MikeWazowski #314648 üzenetére
„mire kell figyeléni vásárlásnál h biztosan eredeti legyen?”
A beszerzési hely sokat segíthet ebben.Apple.hu, ALZA, MM, szolgáltató, ezek esetén igen kicsi a hamisítvány esélye.
-
MikeWazowski
veterán
Akarok venni fülest. Nem tudom még, h a 3. generációs vagy a pro 2 legyen, de mire kell figyeléni vásárlásnál h biztosan eredeti legyen? Cikkszámot nézzek, vagy gyártási helyet?
Egyébként nagy ugrás van hangminőség szempontjából a kettő között? Ahogy látom 20k a kül, megéri a felárat a pro2? Jelenleg 2. generácios airpodom van, azzal az a bajom h más nagyon hallja amit hallgatok.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
félisten
-
zaskar
senior tag
-
vargalex
félisten
válasz szabonagyur #314641 üzenetére
Sajna lemaradtam, mert tegnap nem rendeltem meg, ma pedig már nem érvényes a kupon. De egyébként az eMag az ársávtól függetlenül megadja rá a 3 év garit.
Alex
-
cdl
senior tag
válasz szabonagyur #314641 üzenetére
A számlán 3 év jótállás szerepel szó szerint.
-
félisten
-
Szabi2121
tag
Sziasztok
Sajnos nagyon kellemetlen napokon vagyunk túl. Rommá törtük a feleségem 13 asát, kocsiról leesett majd 40 perc múlva kapcsoltunk, hogy annak volt a hangja a tetőn…
Mire vissza értünk nem tudom mennyien mentek át rajta, de a tok annyira megvédte, hogy az előlap és a hátlap tört össze. A kijelző világít ad hangot, de semmi egyéb. Gyorsan pót telefon a fiókból, iphone 7, az id-t nem akarja elfogadni, gyakorlatilag azt írja, hogy a cím nem ellenőrizhető. Ja és a wifit sem látja. Akkor ez kuka? Valamint az E-sim nek köszönhetően és a Pünkösdnek az ember abszolút telefon nélkül marad, mert ugye mindent a telefonon kell elfogadni! Szép új világ…
Melyik szervízbe érdemes manapság menni?Köszönöm előre is a válaszotokat
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Még mindig telefonvásárlás. eMag-tól (nem Marketplace partnertől) most 3 év garival elhozható a 64 GB-os iPhone 12 10% kuponnal (egy 490 Ft-os olcsó termékel mellé rakva) 162220 Ft-ért. Mennyire éri meg még ennyiért? Ugye a támogatás még ha jól sejtem, legalább 2 évig biztos.
Alex
-
-
dud998
őstag
válasz Rage47 #314632 üzenetére
Na igen, ez azért érdekes.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Razzul
őstag
válasz kleinguru #314627 üzenetére
Dolgoztam felhőszolgáltatókkal, bankihoz hasonló rendszerekkel, így tisztában vagyok vele. De olykor még a nagyon magas SLA-val rendelkező rendszerek üzemeltetési szerződéseinek műszaki leírásáról szóló tárgyalásokon is ment a hiszti, amikor a helyreállítási időket 2 nap alá akartuk letornászni, mert akkor lehet, hogy be kéne menni hétvégén.
Az OTP esetén a kommentek alapján nem igazán "izzadnak", viszont le merném fogadni, hogy holnap délelőtt, mivel már munkanap lesz, hirtelen egy csapásra meg fog javulni az applikáció. Majd kérlek frissítsétek a státuszt.
Stat crux dum volvitur orbis
-
havri1
félisten
-
félisten
-
dud998
őstag
17.5.1 kint. Csak hibajavítás, a rég törölt fotók előkerülésének a javítása. 😉
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
addikt
válasz Razzul #314625 üzenetére
Ritkán ennyire fekete fehér a dolog. Bár nem ismerem csak hallottam róla, de a banki rendszerek összetettsége különösen nagy. Nem védek senkit, hidd el ilyenkor az üzemeltetők a fejlesztőkkel és a tesztelőkkel együtt közösen “izzadnak”.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
hr2
őstag
Üdv.
Az Icloud-on belül a "fotók" és a "fotótár" között mi a különbség?
-
Razzul
őstag
válasz lugosi #314619 üzenetére
18-án azt írták, hogy "hogy nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy ügyfeleik mielőbb újra tudják használni a jelenleg korlátozott szolgáltatásokat."
Ha ma még mindig rosszul működik az applikáció és még mindig csak annyit sikerült megoldaniuk, hogy betöltsön, akkor képzelem mekkora erőkkel dolgozhatnak rajta... Hihetetlen, hogy ilyenkor ünnepek ide vagy oda nem lehet berángatni azt csapatot aminek a felelőssége, hogy normálisan üzemeljen ez a szar és megmondani nekik, hogy addig senki nem megy haza, amíg nem sikerül helyreállítani az üzemszerű működést.Stat crux dum volvitur orbis
-
PedroPascal
senior tag
válasz lugosi #314622 üzenetére
Androidon is meghalt, eddig észre sem vettem. Tegnapi értesítés is most jött meg. Azt hittem az volt a gond, hogy órával fizettem. App nagy nehezen beengedett, de egyenleget sem tudom megnézni. Jól meghalt az OTP.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Arcképgyáros
Nalatok pushol az OTP app?
-
bostone
addikt
válasz PedroPascal #314609 üzenetére
Apple gari minden eszközre 1 év.
A hivatalos forgalmazó biztosítja a plusz 2 évet.
Amennyiben az ár indokolja.Használt piacon találni számtalan olyan készüléket, ahol szerencsésebb esetben a hirdetésben jelzik, hogy ez vagy az a funkció nem működik. Hivatalos szerviz nem dolgozik utángyártott alkatrészekkel.
-
salieven
aktív tag
Sziasztok.
AirDrop problémával jönnék segítségért/tanácsért.
Iphone 13-m van páromnak Iphone 12 eddig ment szépen az airdrop de pár hete elkezdte hogy hiába látjuk egymást nem ugrik fel az elfogadás/elutasítás ablak csak a várakozás felirat pörög ..... se kontanként rányomva se a telefonok tetejét összeérintve nem történik meg a küldés/fogadás.
Valaki találkozott már hasonlóval vagy esetleg hogy mi okozhatja?
Mindkét készüléken a legfrisebb ios van.PSN: salieven
-
PedroPascal
senior tag
válasz Micsurin #314608 üzenetére
Igen és félreértést elkerülve Emag-on az Emag forgalmazót értem és nem a piactéren a sufni GSM-et. De MM vagy egyéb nagy "hivatalos" üzlet is ide tartozik.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Micsurin
nagyúr
válasz PedroPascal #314607 üzenetére
...engem is érdekelne. Anno 1,5 éve csak azért vettem Emagnál érezhetően drágábban mert esküdöztek itt a tagok, hogy a hivatalos forgalmazói garit azt gyári gariként értelmezik...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
PedroPascal
senior tag
válasz zzola #314605 üzenetére
Milyen hátránya van a bolti garanciának? Gondolom van különbség a sufni GSM és nagy forgalmazók között. Ha jól tudom országosan amúgy is egy szerviz csinál telefonokat a TMX. Vagy Apple-nél máshogy van?
-
bostone
addikt
válasz szabonagyur #314604 üzenetére
Droidos tabletek esetében wifis modellek általában rendelkeznek gps vevővel. Mivel nincs megadva a konkrét típus, csak véletlenszerűen ránéztem egyik lenovo típus specifikációjára és ez alapján valószínűnek tartom, az ismeretlen készülék is képes műholdas navigációra.
-
zzola
titán
válasz PedroPascal #314603 üzenetére
1év Apple + 2év bolti.
-
félisten
-
PedroPascal
senior tag
válasz Stauffenberg #314600 üzenetére
És ha nagyobb viszonteladótól van vásárolva? Pl emag ahol 3 év garancia van feltüntetve. Akkor mi a helyzet, ez hivatalos garancia vagy sem?
-
denko
senior tag
válasz Stauffenberg #314600 üzenetére
Világos, akkor egy évig hivatalos apple gari valószínűleg, és ami utána van, hozzájuk kell küldeni, aztán vagy eltűnnek vagy nem, értem. Köszönöm a felvilágosítást!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Játékmenet előzetesen a tavaly bemutatkozott EXODUS
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nők, nőügyek (18+)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi erősítő építése
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest