- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elindult a One UI 7 béta program
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Három új Moto G mutatkozott be
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz denko #314598 üzenetére
Apple-nél csak akkor van "gyártó 2 év garancia", ha közvetlenül tőlük veszed, de az is inkább 3 év lesz az ára miatt (250 ezer forint felett).
A garanciát mindig a kereskedő vállalja (nekik írja elő a törvény), az Apple önkéntesen ad 1 évet (de ha tőle veszed, akkor abban a relációban ő a kereskedő).
Szóval ez a "2 év gyártói" nem több mint bullshit.
-
gretzky77
veterán
válasz denko #314598 üzenetére
Hát elvileg a hivatalos apple gari 1 év, így szerintem sántít a dolog! Az, hogy hivatalos gari van rá megállhatja a helyét, szériaszám alapján ellenőrizhető is és az alma nem kér számlát a gariztatáshoz.
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
denko
senior tag
sziasztok,
Azt figyeltem meg hogy a progsm eléggé jó árakon árúl apple termékeket elméletileg 'gyártói 2 év garancia"-val, ezzel van valakinek tapasztalata? Arukeresőn jó értekeleteik vannak, de nekem még mindig kicsit shadynek tünik, valaki tud erről nyiltkozni, tényleg hivatalos apple garancia van ?
-
bostone
addikt
válasz szabonagyur #314595 üzenetére
Valószínűleg GPS vevővel rendelkezik a tab, csak net kapcsolat szükséges a navigációhoz.
A művelethez túl lassú lehet a bluetooth vagy ki tudja, de inkább próbálkoznék első menetben wifivel netet megosztani. -
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #314595 üzenetére
Totál nem értek az androidos tabletekhez, lehet.
-
félisten
-
sgeza
veterán
válasz PeeterssoN #314590 üzenetére
Mit adsz neki bt-on?
-
MODERÁTOR
válasz PeeterssoN #314592 üzenetére
Akkor a tablet háza táján kell keresni a megoldást, mert a tablet beépített gps-e késik, vagy egyszerűen csak lassú a tablet. Az iphone a gps jelet nem tetheringeli, csak netet ad ilyenkor.
-
MODERÁTOR
válasz PeeterssoN #314590 üzenetére
Milyen információ jelenik meg lassan? A GPS jel késik?
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
Egy technikai kérdésem lenne:
Jelenleg egy Iphone 12 bluetooth-on keresztül van kapcsolatban egy Lenovo tablettel, pusztán csak a navigáció (google maps, waze) miatt a kocsiban.
De sajnos valamiért a tableten sokkal később jelenik meg az információ igy ez használhatatlan. Van erre hasonlóan egyszerű megoldás? -
gretzky77
veterán
Köszi mindkettőtöknek
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
gretzky77
veterán
Sziasztok ha szeretnék mondjuk saját MP3 zenéket másolni a telefonra, 3utools progival hova kellene pontosan másolni, hogy lássam is? Hiába másoltam a music mappába egyszerűen nem látja a lejátszó, se a music app se egyéb letöltött zenelejátszó progi!
-
cekkk
veterán
Sziaztok,
Iphne 15-höz tudtok ajánlani olyan usb-a és usb-c kábelt amely tölti is a telót? huawei gyári kábelem nem tölti és a kocsiban csak usb-a aljzat van.
Köszönöm a segítséget. -
sgeza
veterán
válasz California1 #314577 üzenetére
A készülékről töröld, ami nem kell, utána ürítsd a töröltek közül is, és szinkronizáld!
-
California1
őstag
Üdvözlet mindnekinek !
3.3GB helyet foglal az iCloudban sok sok iMessage üzemet .
Ezeket ki lehet törölni. Ha törlöm akkor eltűnnek az üzenetek vagy csak a képek és videók ? Vagy ha ki lenne kapcsolva az iCloudból az iMessage mi történne ?
Köszönöm aki ír .
[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
válasz Dr. Oid #314559 üzenetére
Az szerintem is jó lenne ha az ökoszisztémában Mac-en van smart folder, akkor legyen iOS-en is. Apple Music ugyanez, smart playlist van gépen, nincs telefonon. iPhone-ra van Classical és Journal, Mac-re nincs.
Egyébként számomra jó az Apple Photos. A Microsoft OneDrive felülete nekem nagyon nem tetszik, Google-höz nem akarom vinni a képeim. iCloud Photos és kész.
Van éves, havi nézet, albumokba rendezem, a generált kategóriák screenshots, selfies, videos, live photos stb. a személyek és helyek, ennyi nekem elég. Keresőben tudok kulcsszavakra szűrni, egyszerűen beírom "safari" vagy "viber" és akkor az onnan mentett képeket listázza ki. Használom háttér gyűjtésre az Unsplash appot, beírom keresőbe "unsplash" kidob mindent amit onnan mentettem le, akár berakhatom egy wallpaper albumba. Ha voltam valahol eseményen, rögtön berakom albumba.
Ha jól emlékszem lenne API a fejlesztőknek, hogy külön mappába tegye, nem tudom. Engem az All Photos és Recents ömlesztett rész nem zavar, hiszen azt csak a válogatás idejére használom, alapból nem ott nézegetem vissza a fotókat, hanem albumoknál.
-
esbii22
őstag
válasz vadászcsiga #314571 üzenetére
Kipróbáltam, legfrissebb ios/messenger alatt vissza tudok vonni olyat is amit mar az illeto elolvasott.
Szerk: latom mar mindegy.[ Szerkesztve ]
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
zzola
titán
válasz vadászcsiga #314572 üzenetére
Valószínűleg egy régebbi messengert használ és azért nem lehetséges …
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #314571 üzenetére
Közben kiderült hogy csak egy bizonyos embernél nincs meg mindkét opció a törlésre, az összes többinél visszavonható 🤷
Atneztem a beállításokat de nem találtam erre vonatkozólag semmit. Rejtélyes.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
iOS 17.5. Ennyi lehetőség van a visszavonás alatt. Ma frissítettem a Messengert.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz vadászcsiga #314564 üzenetére
Nálam a Messenger 458.0.0 verzió fut, iOS 17.5 mellett, több beszélgetésben is teszteltem és rendben működik a mindkét félnél történő törlés.
-
zzola
titán
-
Rage47
veterán
szerintem ha valaki elolvasta az üzenetet, akkor nem lehet már visszavonni
-
F.B.I.
veterán
Nálam lehet ( 4 készülék is van itthon 17.5- ön).
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
vadászcsiga
félisten
Ma szembesültem feleségem iPhone-ján hogy a Facebook messengerben nem lehet mindkét félnél törölni a tévesen elküldött üzenetet. Csak az az opció van hogy visszavonás saját készüléken aminek semmi értelme. Ez valami apple feature vagy van rá megoldás?
-
Rage47
veterán
válasz Dr. Oid #314559 üzenetére
Lehet hardveresen jobbak az Apple cuccok, jobb a szerviz, stb. Plusz iOS-en is elérhető minden Google szolgáltatás. Én legalábbis ezeket is szoktam mérlegelni, hogy pl. nincs mini telefo a másik oldalon.
Valakit itt érint ez a probléma, hogy visszatérnek a már törölt képek? Nálam a családban egy ember mindig úgy backupolja a képeit, hogy PC-re kábellel File Explorerben. Már évek óta panaszkodik, hogy bizonyos képei visszatérnek, hiába törli őket. Szóval ez nem iOS 17.5 probléma lesz szerintem, csak most vették észre emberek talán, miután valaki felhivta a figyelmet.
-
sgeza
veterán
válasz xhege #314561 üzenetére
A technikai részével tisztában vagyok. Pont ezért lehetne arra opció, hogy az összes között ne mutassa, amellett pedig akár tehetnéd több albumba is. Vagy nekem az is jó lenne, ha lenne olyan nézet, ahol csak az albumba nem helyezett képeket mutatná.
Egyébként igen, az almappázás nekem is tetszene, de pont azért nem használom a fotók alkalmazást, mert egybeömlesztve mutatja a képeket, és nem lehet onnan eltüntetni.[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
válasz sgeza #314560 üzenetére
Mert igazából nem rakod albumba, csak indexeled. Így viszont megoldható, hogy egy fotód akar több albumban is benne legyen egyszerre úgy, hogy közben nem kell duplikálni a képet és nem foglal több helyet. Persze értem, hogy mire gondoltál.
Egyébként engem az vett rá a Google Fotókról történő átállásra, hogy itt lehet almappázni, vagyis albumon belüli albumot is készíteni. -
Dr. Oid
aktív tag
válasz sgeza #314553 üzenetére
Zsolt,72, sgeza: köszi, ránézek! ilyenkor teszem fel a kérdést magamnak, hogy akkor miért is jó nekem az ios…
lugosi: pont ez az, ha mindent is beteszek albumba, a recentben akkor is minden benne lesz. Az a megoldás jó lenne, ami MacOS-en van, vagyis ha lehetne olyan Smart albumokat létrehozni, amiken én adhatok szűrő feltételeket, vagyis pl minden fotó, ami nincs albumban. De persze ezt (se) lehet.
-
őstag
Sziasztok, kitöröltem egy telefonszámot az előzményekből, hogyan lehet, ha lehet visszaállítani? Nagyon kéne az a szám, elhúztam balra hogy küldök üzenetet erre kitöröltem
-
sgeza
veterán
válasz Dr. Oid #314551 üzenetére
Google fotók. Pont ugyanúgy működik, ahogy a gyári fotók, annyi különbséggel, hogy meg tudod tenni vele a következőt:
az albumokba rendezett képeket albumba pakolás után egyúttal archiválod is (van egy ilyen lehetőség), akkor eltűnnek az ömlesztett nézetből, viszont az albumban továbbra is látszanak.
Így eléred azt, amit szeretnél. -
-
Dr. Oid
aktív tag
Ki milyen megoldást használ manapság fotók “archiválására”? Van 8500 fotó a felhőbe fellőve, próbálnék valami rendszert vinni bele, de ugye hiába teszem őket albumokba, a recent mindig az összeset mutatja, így tulajdonképpen nincs is értelme a rendezésnek.
Van IOS-en megoldás arra, hogy elpakoljam a képeket (rendszeresen) valahova, mégis a fotók alkalmazás nézetéhez hasonlóan tudjam képként böngészni őket, ha kellene (tehát ne iCloud drive-szerűen file-ként jelenjenek meg)? -
zojjektum
senior tag
válasz PedroPascal #314547 üzenetére
Mintha azt írták volna a vowifinél, szükség van a volte bekapcsolására is és akkor szakad meg a kapcsolat, ha nem tud 4g-re csatlakozni. Ha gyenge a térerő bontja a kapcsolatot.
[ Szerkesztve ]
-
Krethx
aktív tag
válasz noorbertt #314546 üzenetére
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
PedroPascal
senior tag
válasz Hallosz #314542 üzenetére
Volt szerencsém 2200-hoz életem leghosszabb telefonos élménye volt. Amit írtam a térerő problémát általánosan írták a cikkben és akikkel én tapasztaltam azok 13 és 14-et használnak. Nem hiszem hogy a titán gondot okozna. Minden fém árnyékol ezért is vannak az antennák kivezetve a keret oldalára több helyen is. Ez minden telefonnál így van ami fém keretes.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
allein
addikt
Sziasztok. Adott két iPhone; i7 és egy xs, az asszonynak nem tetszik a face id, jobb neki a touch id viberrel pöcsölök. Április 21-én volt utoljára icloud mentés az i7-en. Azóta az xs készüléket használja. Most költöznénk vissza, icloudból költözés nem megy mert az i7-én régebbi az ios. Menne de ebben az esetben az áprilisi icloud mentésből tudom visszarakni az i7-et.
Amennyiben a viberen belül nyomok egy mentést az xs-n, utána az i7-en hiába lépek be a viberre és viber visszaállítás, a viber csak az április 21-ig lévő csevegést rakja vissza, a fotók és videókat nem tölti be pedig már korábbról be volt állítva, hogy a fotók és videókat a viber mentse.
Megkérlek szépen segítsetek, hogy melyik a helyes folyamat, az sem tiszta mikor rakom át a sim kártyát vissza az i7-be, pontosan melyik lépésnél?
Van icloud mentésem április 21-ről, lehet ha innen állítom be az i7-et akkor a viber is jó lesz április 21-ig, illetve a fotók és a videók is jók lesznek? -
Hallosz
senior tag
válasz PedroPascal #314532 üzenetére
A GSM térerő probléma, amit említesz, úgy tudni, a titánkeret miatt van.
A Samunál meg az az Exynos 2200 proci miatt. (tapasztalatból beszélek ) -
Csápájev
őstag
Sziasztok
Sosem volt iPhoneon,de most kezd elegem lenni az Androidból.
Alap funkciókon kívül streamelésre használnám, fontos hogy ne melegedjen nagyon. Rejoyon néztem iPhone 13-at, 190 körül van. Szerintetek jó vétel ennyiért erre,amit írtam? -
Krethx
aktív tag
Ha már szóba került múltkor a Delta emulator akkor itt van a RetroArch. Ami nagyon jó cucc. Nem csak iPhone hanem iPad és Apple TV is. https://www.retroarch.com/
[ Szerkesztve ]
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
PedroPascal
senior tag
válasz sgeza #314535 üzenetére
Ezt ismerem és használom is. De pl munkahelyen hiába van wifi nem lehet használni halandó embernek. IT nem mindenhol van toppon.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
sgeza
veterán
Ahol rossz a térerő, de van wifi, ott tudod használni a wifi hívás (vagy VoWiFi) lehetőséget. Ez most független az iPhone-Samsung összehasonlítástól, csak mint egy hasznos funkció említem meg. Egyébként ez természetesen nem csak iPhone-on, hanem Samsungon is rendelkezésre áll (azt nem tudom, hogy minden típusnál-e), illetve valószínűleg más gyártóknál is elérhető.
Akinek ismeretlen ez a funkció: ha nincs rendes mobil lefedettség, de van wifi kapcsolat, ott a készülék wifi hálózaton, interneten keresztül tud kapcsolódni a szolgáltatóhoz. Felhasználási szempontból nem venni észre semmit, illetve nincs is semmi különbség, csak technikailag nem az adótornyon keresztül létesít mobil kapcsolatot a szolgáltatóval, hanem az interneten keresztül.[ Szerkesztve ]
-
PedroPascal
senior tag
válasz zzola #314533 üzenetére
Ezért érdeklődöm.
Mindenem Samsung jelenleg és jól látod ennek anyagi vonzata is jelentős lenne ha váltanék mivel minden kiegészítőt is cserélni kellene, óra, füles stb... Ha jobb lenne minden téren akkor azt mondom megéri nekem. Galaxy Watch 7-nél azt lehet hallani lesz benne vércukor mérés, ami nekem fontos tényező. Gondolom itt is lesz csak nem olvastam még erről.ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
zzola
titán
Mint korábban írtam, i14-et tudok hasonlítani S24-hez. Ahol az i14 már stabilan használja az 5G hálózatot, ott az S24 fel/le csatlakozik róla. Persze ahol erős a jel, ott az S24-en is üzemel. Szerintem hálózati és multimedia dolgokban jobb az iPhone.
Itt még az a kérdés, hogy megéri-e neked a felár ezekért a dolgokért illetve hosszú távra tervezel-e az almával? -
PedroPascal
senior tag
válasz Hallosz #314525 üzenetére
Ami még érdekelne a térerő. Mostanában valami frissítés elrontotta olvastam valami cikkben. Személyes tapasztalatom hogy iPhone-t használó ismerősöket nem tudtam elérni munkahelyen ahol rossz térerő van. Ez a hiba még megvan? Vagy ez nem csak szoftver hiba? Amit itt linkeltek az i16-ról abban az volt hogy új 5g modem lesz.
-
-
Topikgazda
válasz yodamester10 #314516 üzenetére
Minden jó, ha vége jó.
A Packeta nálam is ⛔️ tiltótáblát kapott, nem túl felhasználóbarát megoldásai miatt. -
-
zzola
titán
válasz Hallosz #314525 üzenetére
A híváslista sajnos elég buta, a korábbi 100-as listát ugyan megnövelték, de nem tudja rendszerezni android szinten, sajnos.
SMS kézbesítési jelentést a megfelelő karakterekkel az üzenet elején - elvileg - még üzemel, Telekom: "*A#" , Yettel és Vodafone: "-".
Én ugyan soha nem használtam a gyári levelezőt, de az Outlook és/vagy Gmail biztosan tudja ezeket az opciókat.[ Szerkesztve ]
-
Hallosz
senior tag
válasz PedroPascal #314490 üzenetére
Csak bátran próbáld ki, legjobb a személyes tapasztalás
Nekem három fontos dolog hiányzik az iOS-ből,1. keresés a híváslistában
2. SMS kézbesítési jelentés nem iOS-t használó címzettnél.
3. válasz e-mailben, PDF csatolási lehetőség.Lehet, hogy csak én nem találtam, így néhány hét után eladtam a 15 pro-t.
-
burgatshow
veterán
válasz yodamester10 #314516 üzenetére
A legtöbb ilyen szolgáltató ún. SMS gateway szolgáltatást használnak, aminek velejárója, hogy több szolgáltató is használja ugyanazt a számot.
Szóval lehet, hogy korábban tiltottad az adott számot, mert nem tudom pl. kéretlen DM üzeneteket küldözgetett. A Packeta pechére is ugyanezt használja de a tiltás miatt nem ért el már hozzád.
-
dud998
őstag
válasz -secret- #314518 üzenetére
Nem, lehet rosszul emlékszem de mintha pár hete vettem volna én is észre.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Arcképgyáros
Csak nekem tunt el Apple Watchrol a FB Messenger?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz havri1 #314515 üzenetére
Jól gondoltam akkor, köszi!
Baseus-ból többmindenem is van, köszi!
Ebben az eMag-osban az tetszett volna, hogy kitámasztós is egyben, általanosságban vele együtt lehetne az asztalon a teló és ha úgy kívánja a helyzet, akkor kábeldugás nélkül tölthetek is vele valamennyit.
De annyira nem létfontos persze egy ilyesmi cucc. -
nagyúr
Sziasztok, ha ősszel kijön a 16-os sorozat, a 15 pro Max elérhető marad vagy egyből leveszik a listáról? Telekom is így szokott tenni vagy jó esetben marad még készleten készülék? Nekem nagyon fontos a méret mert az autó csak maximum 16 centis telefont tud fogadni a wireless töltőhelyre.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Topikgazda
válasz yodamester10 #314507 üzenetére
Nem tudok ilyenről, szerintem nincs erre külön beállítás. Amikor érkezik a kód, akkor vagy automatikusan történik a beillesztés, vagy vágólapra másolva lehet kitölteni.
Hozzád pedig eleve meg sem jön az üzenet, amiben a kód van.
-
sgeza
veterán
válasz vizimento #314499 üzenetére
Kollégát kiegészítve:
A move to iOS teljesen jól használható, amit csak lehet, átvisz. Arra figyelj csak, hogy ha a névjegyeket a Google fiókkal szinkronizálod (és továbbra is úgy akarod), akkor a névjegyek átvitelét NE válaszd ki, mert különben átviszi a régirők figyelembe nem véve a Google-lel való szinkront, így ha az iPhone-on beállítod a Google névjegyek szinkronizálását, akkor duplán lesznek meg a névjegyek. Szóval csak annyit kell tenned, hogy nem hozod át a névjegyeket, hanem csak simán beállítod az iPhone-on a Google névjegyek szinkronizálását. Persze ehhez az is kell, hogy az előző készüléken az összes névjegy a Google fiókhoz legyen szinkronizálva. Ha nem így van, akkor előbb tedd rendbe![ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz yodamester10 #314504 üzenetére
Simán lehet, hogy nálad tiltólistán van. Ez korábban már szóba is került. [link]
-
yodamester10
őstag
Még egy kis szösszenet a Packetával kapcsolatban,hogy nálam nem lehet valami tiltás mert a kollégám 2022SE telójára egyből megjön az sms nekem nem
-
F.B.I.
veterán
válasz PedroPascal #314497 üzenetére
Samsung A52 vs 12 Pro Max, üzemidőben egyformán mennek fiamnál. Nem a kérdezett készülékek de szerintem ugyanazt tudja az általad érdekelt készülékek tekintetében is.
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Micsurin
nagyúr
Félig off bocsi
Van egy régi Ipod 5 Touch-unk amiben szeretnénk akkut cseréltetni mert kocsiba zenehallgatósnak kiváló lenne... hova vinnétek ahol jó eséllyel értelmezhető minőségű akkut tennének bele? ISamurai?Egyéb okok miatt csak AUX játszik ezért ha már van megmentenénk erre a célra a kis Ipodot. Így nem kell se dongle se transmitter.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
PedroPascal
senior tag
Használtam S22-t 3 hónapig. Valami borzalmas volt főleg üzemidőben, ezért is váltottam hamar S23-ra ami 2x annyit tudott ugyan olyan használat mellett. 15 Pro nagyon jónak tűnik, alszom még rá párat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Yettel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- szdominik károsultjai
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest