- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One UI zápor szórta meg Európát
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lali-213
senior tag
Spigen mágneses autós tartóval van tapasztalat, hogy a nem Magsafe, hanem külön lapot behelyezve a sok és a készülék közé, mennyire teszi tönkre a telefon üveglapját?
-
sgx
tag
Sziasztok,
iphone 13 lefagyott és csak a spotify zöld háttere látszik, ahogy indulna az alkalmazás.
Ha képernyőpihentetőre teszem, akkor az információs sáv lehúzható, látom az értesítéseket, de nem tudom megnyitni az alkalmazásokat.
Újraindítás spéci megoldással sem segített:
1. Nyomjuk meg, majd gyorsan engedjük fel a hangerőnövelő gombot.
2. Nyomjuk meg, majd gyorsan engedjük fel a hangerőcsökkentő gombot.
3. Ezután tartsuk nyomva az oldalsó (bekapcsoló) gombot addig, amíg meg nem jelenik az Apple logó.Mit tudnék tenne?
Köszi a segítséget. -
Bazsee71
őstag
-
féldekás
aktív tag
Egyszerre hozzáadható 2db esim iPhone 11 Pro-hoz?
Nem kell dual simként működnie, átmenetileg lenne csak rá szükségem. Illetve, hogy tudjam felváltva használni a 2 esimet, ne kelljen eltávolítanom az előfizetési profilt, ez lenne a lényeg. -
Bazsee71
őstag
Tudtok ajánlani 13 minihez olyan tokot, aminek nincs körben a kijelző mentén vastag pereme?
Jelenleg egy Spigen Core Armort és XPRO szilikon tokot használok, de mindegyik elég vaskos körben, kissé zavar a használatban.
-
Face8814
őstag
válasz
icecave #282234 üzenetére
Na akkor ez lehet a gond nálam. Én közelről próbáltam szkennelni várva arra hogy makróra váltson. Csak hát ez nem nagyon történt meg.
Egyébként ha nagy ritkán tömegközlekedek és elektronikus jegyet veszek akkor a villamos oldalán lévő qr kódot pl azonnal olvassa. Ahogy közelítek felé a kamerával kb 30-40 cm-ről már beolvassa.
-
Face8814
őstag
-
Micsurin
nagyúr
Megjött az erdő zöld 13 Mini, ez a szín kegyetlen jó
Köszönöm a türelmet a boltokkal kapcsolatos kérdések miatt -
Akinek 14pro(max) telefonja van és használja a metró áruházban vásárlásra (vonalkód olvasó), annak sem olvassa a közeli vonalkódokat? Olyan, mintha nem kapcsolna “makró” módba a kamera direkt. Nektek mi a tapasztalatotok?
-
Kobe
veterán
válasz
kakuk.tamas #282216 üzenetére
Ez kicsit pontatlan
akkor ad hangjelet magatol ha 24/48 oraig nem csatlakozik bt-n legalabb egyszer a regisztralashoz hasznalt telefonra
nekem a kutyan van, neha szokott is emiatt boci fejjel ertetlenkedni hogy moert pittyeg a nyakorveertesitest kuld egyeb telefonokra is. Ha pl valaki a taskadba rejtett egy airtaget es kovetni akar, a szigonodon kijelzi hogy nem regisztralt airtag van a kozelben.
Ez azota van hogy US ben par arc aki tul sok gyilkos elmelet nezett, airtaggel kezdte el az aldozatokat kovetniakik irtak, hogy lopasra haszontalan: ez egy a-gps alapu cucc, ha ellopnak valamit es kiviszik bivalybaxnad hatsoba a cuccot, a susnyasba parkoltatni, persze hogy nem mukodik mert nincs a kozelben pingelheto szifon. De varoson belul meterre pontos.
Erdoben susnyasban pedig 2-3 szifonnal tokeletesen haromszogel, mi neha a kutyat szoktuk vele az avarosban trackelni ha elmaszik -
-
atirag
őstag
válasz
kakuk.tamas #282172 üzenetére
Köszi.
-
herdsman12
őstag
Folyamatosan küldi a jelet, ha iPhone kerül a közelébe, erről nem kap értesítést a “közvetítő”. Te is csak a Lokátorban látod, hogy honnan, hány perce jelentkezett.
Autó karosszéria nem árnyékolja, nem mértem pontosan, de 15-20 méterről simán csatlakozik a telefonomra.
Szerintem csak bekapcsra ad hangot.
Elveszett mód passz, soha nem próbáltam.
Lokátorban beállítható, hogy értesítsen, ha “nem viszed magaddal”. Azt még nem próbáltam, hogy mi van, ha én maradok csak az AirTag megy. -
Just486
senior tag
válasz
kakuk.tamas #282219 üzenetére
-
burgatshow
veterán
válasz
kakuk.tamas #282219 üzenetére
De kap. Pont azert hogy embert ne lehessen vele sunyiban kovetni. Tudom, minden egyes alkalommal vinnyog a telom, ha asszony kocsijaval elmegyek egy napra.
-
-
kakuk.tamas
addikt
- Igen, küldd.
- Szerintem nem
- Nem jöttem rá, hogy miért, de néha csipog magától is. Valószínűleg akkor, ha hosszabb ideje egyhelyben volt és megmoccan
- Passz. Nekem bicikli vázában van, onnan elég jó a jele
- Nem, csak Te kapsz értesítést, hogy hol van éppen. Ha mindenki kapna róla értesítőt, szép világ lenne...
- Arról lehet értesítést kérni, ha valahova lerakod, de nem viszed el onnan egy ideig -
kaciokos
őstag
Sziasztok!
Lenne egy speciális problémám. Alapszitu: a párom iPhone-ja (12 Pro) vezeték nélküli CarPlay-el van csatlakoztatva a kocsihoz, és megy róla a Google Maps navigáció a kocsi kijelzőjén, miközben a kocsi a bedugott pendrive-ról játszik le zenét. Eddig minden rendben van, de ha a párom előveszi a telefont, és megnyit rajta egy olyan alkalmazást, ami játszhat le hangot (pl. facebook), akkor a kocsi automatikusan átvált a CarPlay-en keresztül érkező hangra, még akkor is, ha az adott alkalmazás nem is ad ki hangot magából, vagyis leállítja a zenét.
Meg lehet valahogy oldani a probémát. Sajnos én nem konyítok az iOS-hez. Előre is köszi.
-
válasz
sagesz93 #282207 üzenetére
Nem jót nézel!
Az alzás amit linkeltél egy Ultra Hybrid Frost,a második linked pedig egy Crystal Hybrid.
Itt az Ultra Hybrid: [link]
Azért 10500ft vs. 8000ft.
Megkérdezhetem miért ragaszkodsz az Epico fóliához?
8000ft-ért kapsz ez mezítlábas fóliát,miközben ugyanennyiért 2db üveget kapsz felhelyező kerettel a Spigentől. -
Metal213
tag
Sziasztok!
Tokban tartott fekete i14pm-ról elkezdett lekopni a festés.
Ezzel mit lehetne tenni? Törődjek bele vagy szerviz cserélheti?Köszi előre is.
-
sagesz93
addikt
válasz
Fritz Teufel #282205 üzenetére
Köszi mindenkinek, jártam a spigen shopján is, sajnos ez a színkombináció amit néztem itt sem olcsóbb igazán [link]
Lehet gond az epico fólia+spigen tok párosítással? Valakinek volt-e már így? -
Fritz Teufel
addikt
válasz
sagesz93 #282202 üzenetére
Sokan Spigent vagy ESR-t használunk, teljesen jók. Csak nem innen venném, drága... meg a MagSafe sem utolsó szempont.
Innen nézelődj: IPHONE 14 PRO -
sagesz93
addikt
Sziasztok,
iPhone 14 Pro-ra ki milyen tokot ajánl/ használ , és üvegfólia is érdekelne.
Spigen Ultra Hybrid Frost tok ezt néztem ki, meg az Epico üvegfóliát , megfelelő minőség ez a két cucc? Valakinek van tapasztalata?
-
huan
őstag
Sziasztok
Airtag-ekkel kapcsolatban szeretném kérdezni aki ismeri.
- ha nincs elveszett módban, akkor is küld jelet messziről, amint tud? Ekkor kapnak értesítést a környezetében lévő iPhone-ok?
- elveszett módban sokkal jobban merül?
- hangot csak manuálisan lehet bekapcsolni rajta? Van mikor automatikusan ad hangot?
- autóban elhelyezve a karosszéria leárnyékolja? (a saját autómról van szó)
- elveszett módban a közelében lévő más iPhone-ok kapnak értesítést, hogy "elveszett" Airtag van a közelükben?
- a lokátorban beállítható Airtag-re is, ha elindul vagy megérkezik valahova, akkor értesítsen?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest