- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
-
válasz
Milu_PH #249202 üzenetére
11 akkuban jobb, mint a 12, ráadásul LCD (van, akinek ez fontos, nem PWM alapú, kevésbé bántja a szemet).
5G-re - saját vélemény! - nem tudom, miért vannak annyira rágyulladva az emberek, LTE sebessében tökéletesen elég, és 5G lefedettség még évek múlva lesz elfogadható szinten, addig meg az ember állhat Telekom székház tövében méregetni, hogy "Aztaaaa... de gyors". Nyilván túloztam, de tényleg nem látom most még sok értelmét a dolgonak, ellenben legalább széepn kajálja az akkut. -
antocskin
tag
válasz
Milu_PH #215726 üzenetére
A Pitaka valóban talán a legjobban kinéző tok, nagyon masszív anyagból készült, de a kijelzőt egyáltalán nem védi. És mivel a belseje sem egy lágy anyag így maga tok nyüstöli a telefont.
Én talán ilyet vennék. Vagy valami másik Spigen tokot. Persze vannak ettől jobb helyek ahol olcsóbban lehet venni. -
Gigicuci
senior tag
válasz
Milu_PH #197561 üzenetére
Akkor ezzel szerintem eldőlt, főleg, hogy az xr/xs páros a videófelvételt már sztereó hangfelvétellel készíti szemben az i8/X párossal ahol ez monóban történik. Ez egy markáns különbség, nekem az i7-hez képest sokkal de sokkal jobb a hangja a családi felvételeknek.
B-L-A-C-K
Elképzelhető egy szubjektív eltérés, én csak egy ilyen tesztek alapján aggregált konszenzust írtam le, nyilván ez egy általánosítás csak. Mindenesetre akkor talán szerencsésebb azt mondani, hogy hasonló a minőség. De a lényeg, hogy az újabb széria, ahogy az lenni szokott, előrelépést hozott.
-
Gigicuci
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest