- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BPéter1984 #268986 üzenetére
Érdemes. Kb egy hónapon belül bemutatják az újat.
-
DGery
aktív tag
válasz
BPéter1984 #268990 üzenetére
Mediamarktban 500, lejön belőle 40e ha viszel vissza nem 4G képes készüléket, a maradékot pedig tudod kamatmentes részletre.
Csak egy tipp -
oba
addikt
válasz
...vagy cseréltess akkut az X-ben és még 1-2 évet simán elvagy vele.
-
válasz
BPéter1984 #268988 üzenetére
Megértem, ha 2-3 évente rászánom magam, akkor én is az újat veszem.
Hűségre lehet értelme választani, ha olcsóbb és vagy részletre könnyen elhozható és amúgy is kihasználja az előfizetés kereteit az ember.
Olvass kicsit vissza, valaki kiszámolta kb reálisan, hogy mennyi lesz az ára az új szériának.
Szélsőséget mondok, de m1 air m2 bejelentés előtt 350K ért hivatalos legolcsóbb helyen vehető volt. M2 bejelentés után 500K lett az apple-nél (430-ról). Azóta még gyengült a forint.
-
szabonagyur
félisten
válasz
BPéter1984 #268988 üzenetére
Független i13 PM meg 504e (apple.com)... én nem venném hűségre, részlet van máshol is.
-
válasz
Lesz újdonság, de alapvetően áremeléssel (vélhetően a pro modellek ára dollárban is emelkedni fog), ami forint / dollár miatt olyan 35% lesz minden készüléken (a régiek árán is).
Ha neked lennék és nem fontos a legújabb telefon (nekem az lenne sajnos), akkor most vennék olyat, amit szeretnél és amit a pénztárca megenged.
-
herdsman12
őstag
válasz
BPéter1984 #268913 üzenetére
Ez lehet a probléma? [link]
-
Gicz
addikt
válasz
BPéter1984 #268913 üzenetére
telepited a profilt es over the air mindig kapod a friss betat.
-
Norbi.
őstag
válasz
BPéter1984 #235055 üzenetére
Akkor próbáld meg.
Csati csere amúgy 25e körül van. De a legtöbb helyen azt csinálják, hogy kitisztitják és eladják neked csaticsereként. Ha a tisztitás nem javítja a problémát, akkor cserélik a csatit. -
tuzpenge
őstag
válasz
BPéter1984 #235055 üzenetére
Akkor a kolléga által javasoltat érdemes lenne megcsinálnod...Majdnem biztos hogy teli van zsebszösszel és amiatt nem meg be "kattanáig" és van érintkezési problémád!
Szigorúan fogpiszkálóval pucold ki! -
Norbi.
őstag
válasz
BPéter1984 #235053 üzenetére
Lightning csati takarítást próbáltad? Fogpiszkálóval óvatosan a szöszöket kiszedni belőle. Legtöbb esetben megoldja
-
dud998
őstag
válasz
BPéter1984 #217835 üzenetére
[link]
Ez a tutkó, amikor X-em volt én is ezt használtam. Illetve az i11-en is ilyet használok most.
Azt hogy hol kapható jó áron, az árukereső megmondja. -
Ngtx
aktív tag
válasz
BPéter1984 #217832 üzenetére
Ha külföld is játszik akkor Aliról itt van kettő amit eddig használtam.
Soha semmit problémám nem volt vele és árban is bőven kedvező. Igaz még véletlenül sem esett le egyszer sem.
Jelenleg [matt, teljes kijelzős van fent]
Viszont előtte [sima klasszik teljes kijelzős ] -
dud998
őstag
válasz
BPéter1984 #217832 üzenetére
Én csak a Nillkint tudom ajánlani. Olcsónak nem olcsó, viszont nem megy tönkre, nem befolyásolja az érintés érzékenységet és nem rontja a FaceID hatékonyságát sem.
-
mikitot
csendes tag
válasz
BPéter1984 #216138 üzenetére
én ezt vettem, nagyon jó és 50USD
https://www.scarbir.com/tws/bomaker-sifi-tws-review -
atees
őstag
válasz
BPéter1984 #216138 üzenetére
Kérdezd meg a fülesek topikjában ( ha van) ott nagyobb sikerrel járhatsz.
-
sethi
senior tag
válasz
BPéter1984 #216127 üzenetére
Szerintem hasonló minőségűek. Nem igazán lősz mellé egyikkel sem.
-
oszy
veterán
válasz
BPéter1984 #216122 üzenetére
Itt olcsóbb az Air Excecutive.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Egyiket sem ismerem, de ha a BT-n elérhető legjobb hangminőséget keresed, akkor olyat válassz, amelyik ismeri az AAC kodeket.
-
sethi
senior tag
válasz
Nekem az air executive van xs-el használom. Nagyon jó cucc. Stabilan van a fülben, jól zárja ki a hangokat, az ígért üzemidőt maximálisan tudja. Kapcsolódással nincs probléma.Olyat szól, hogy az agyam kiüti a helyéről (ami még maradt) Nagyon minőségi cucc. Érződik, hogy nem a 10 000-es kategória.
Az Aquanál vettem egy hónapja akcióban 20200Ft volt
Most néztem, még mindig vannak, és olcsóbbak mint amit linkeltél -
burgatshow
Topikgazda
válasz
BPéter1984 #215855 üzenetére
Csak az Apple.
És ráérsz még vele, majd olyan 80 százalék körül már gondolkozhatsz rajta. Addig felesleges.
-
válasz
BPéter1984 #215836 üzenetére
10 hónapos X-em 100%-os akkuval ment el. Mostani XS-em 2018 decemberi és 95%-os.
-
MasterMark
titán
válasz
BPéter1984 #215836 üzenetére
Nekem 2017. decemberi és 89%, én nem töltöm minden nap.
-
sethi
senior tag
válasz
BPéter1984 #215792 üzenetére
Én a Jlab jbuds air executiveot használom. Nagyon jól szól, stabil a fülben és az áranis baráti
-
Wajk
addikt
válasz
BPéter1984 #215310 üzenetére
persze, előbb Backup volt
-
Wajk
addikt
válasz
BPéter1984 #215260 üzenetére
SMS tipp: Már vagy 2-3 éve volt, de Androidról az SMS-eket a Waltr2-vel vagy az iMazing-gal hoztam át. Valószínű visszafele is mehet...
-
herdsman12
őstag
válasz
Minél több infód lesz, annál kevésbé leszel be...va.
[link] -
divan
őstag
válasz
BPéter1984 #215262 üzenetére
Az iróniát nem érezted?
-
kchris78
veterán
válasz
én se tudnék igazán moccanni csak nagyon nagy kellemetlenségekkel... és szerintem nagyon sokan vannak még így... iPad, iPhone, watch... utóbbit is alapból el kellene adni ha váltani szeretnék. és annál nagyobb veszteséget kell realizálni.
-
aujjobba
addikt
válasz
Szerintem abszolut erdemes valtanod, a droid mar sokkal elorebb tart, stabil es megbizhato, nem banod meg!
(ugyanitt hasznalt iphone-t, watch-ot nyomott aron atveszek) -
válasz
BPéter1984 #215257 üzenetére
Az apple watch nem fog menni androidos telefonnal, apple pay magától értetődően szintén nem. Az sms-ek talán átvihetők, de lehet, hogy rosszul emlékszem fejből.
-
válasz
BPéter1984 #215255 üzenetére
Ha ilyen a helyzet, hogy néha váltasz iphone és android között, akkor szerintem úgy érdemes használni az iphone-t, hogy eleve google fiókkal szinkronizálsz mindent (névjegyek, naptárak, fényképek stb). Egyedül az sms-ek úgy nem fognak oda szinkronizálódni, de amiket említettél azon kívül megoldhatók. És akkor ha úgy csinálod, akkor ha holnap egy androidos telefont használsz, 3 nap múlva visszaváltasz iphone-ra, akkor az összes adatoddal ugyanonnan folytatod a fentiek közül. Esetleg ezt gondold meg még szerintem.
-
válasz
BPéter1984 #215252 üzenetére
Szia!
Nem csináltam soha ilyet, amit írsz, de egy google kereső ezt adta ki, hátha hasznos: [link] Switch to Android
-
pecccccccca
őstag
válasz
BPéter1984 #215247 üzenetére
Szia.
Fényképeket google drive vagy fotókba felrakod, névjegyeket meg google névjegyzékkel szinkronizálod. Sms-re nincs ötletem, sosem volt fontos mentenem őket. -
nord_
veterán
válasz
BPéter1984 #215247 üzenetére
Ne várd, hogy egy iPhone-topikban túl sokan helyeseljenek a váltásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mobil flották
- Star Trek
- Battlefield 6
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest