- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
alba-regia
aktív tag
Fotózásnál a képarányt 4:3-ról nem lehet véletlenül szélesvásznúra állítani (i5)?
-
manchester85
veterán
válasz sirszevenap #13497 üzenetére
Kényelmes egykezes használat, stabil működés, minőségi formaterv és anyaghasználat, RGB pixelek és az iOS összes előnye és szerethetősége (átláthatóság, egyszerűség, elegáns UI).
i6 Silver
-
sirszevenap
addikt
válasz Tibee86 #13495 üzenetére
Nagyon jogos a kérdés! Ezt gondoltam is, de nem csak egy kérdés van ott. Ha pedig, rávágja valaki hogy iPhone, akkor valamivel meg is indokolhatná, ész érvekkel! Mert elegem van a tesztelgetős oldalak által nyújtott infókból, ahol nem tudok rákérdezni a dolgokra.
De ha nagyon nem akar senki válaszolni az "SIII vagy iPhone" kérdésemre. Akkor nagyon megköszönném, ha a 4S melletti döntésemet alátámasztaná valaki!
Bankkártyával? Hát persze!
-
Tibee86
nagyúr
válasz sirszevenap #13494 üzenetére
Gondolod, hogy itt valaki is az S3-mat fogja ajánlani iPhone helyett?
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok , viszont megmondom az őszintét , hogy nem nagyon akarok 5-be gondolkodni. Az indokokat nyilván ti is ismeritek.
Kérdésem annyi lenne, hogy jól gondolom?
Megjegyzem ( nem tudom mit fogok most ezért itt kapni ) , a nagy riválison, az SIII-an is megakadt a szemem. Segítenétek a döntésben ? ( 2G, 3G, 3GS-em is volt, tudom hellyel közel mit fogok kapni az iPhone-tol, soha nem csalódtam bennük! )Köszönöm.
üdv.[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
HUTCHDB
nagyúr
latom, most esett szo az 5-os kijelzojerol.
akinek van mar ilyen keszulekje, megtenne, hogy megmeri pontosan mekkora a szelessege es magassaga mm-ben?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
szmayer1
senior tag
Sok jót nem írnak róla, és én a gyári lejátszót szeretném használni...
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
dezs520
senior tag
Igen,"élőben" majd lehet én is meglágyulok
Iphonrol akkor nem tudom feltölteni képet? Probáltam dropboxal is,de nem láttam olyat hogy linket ajánlana fel,amit ide be tudnék rakni. -
peugeotmate
őstag
-
Tibee86
nagyúr
válasz dezs520 #13480 üzenetére
Mivel még sajnos nem fogtam a kezemben ,így nem tudok nyilatkozni arról, hogy szerintem jobb, vagy nem jobb hogy a kijelző csak hosszában nőtt. Nincs bajom a 4/4S kijelzőméretével, nekem bőven megfelel a 3,5 is.
adamlukacs: itt meg tudod nézni, mi a helyzet a készletekkel.
[ Szerkesztve ]
-
_adaml21_
őstag
Mi a helyzet készlet tekintetében? Gondolok arra például, hogy fehér 32 GB-osat lehet-e venni mondjuk a T-nél? Adtak el már egyáltalán 32GB-osat itthon?
-
Totheground
addikt
válasz dezs520 #13480 üzenetére
Pont hogy így lett jobb, mert a legtöbb tartalom, amit mobilon nézek (az emberek 90%-a néz), vertikálisan van elrendezve, épp ezért baromi felesleges, hogy szélesebb legyen (akkor meg használd döntve), viszont az extra magasság majdnem minden appban jó.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
dezs520
senior tag
válasz Tibee86 #13477 üzenetére
Nekem az 5 ösbe az szurja a szemem de nagyon,hogy lehet hogy 4" lett a kijelző,de így nyujtással nem az igazi,ennyi erővel ha kicsit még nyujtják lehetne 5" is ,egyszerűen aránytalan.
Ezért nem értek azokat,akik az uj ájfon "nagyobb" kijelzője után mondják azt,hogy na így már jó,erre vártam,a 4" már fasza... -
szmayer1
senior tag
A flac formátumot mibe is kell veszteségmentesen konvertálni, hogy az iphone megbírkózzon vele???
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
Tibee86
nagyúr
válasz dezs520 #13475 üzenetére
Jah engem nem zavar egyáltalán. Mióta megvan, szerintem ez az első ilyen kép, ahol előjött. Csak ugye pont most ment a nagy fikázás az i5-re, hogy ilyen képeket csinál, és csak azért linkeltem be, hogy az i4 is tud ilyet.
M@te: Nekem is inkább kéne jelenleg egy 4S, mint az 5-ös. Persze nem azt mondom, hogy ha ingyen utánam dobnák, akkor nem kellene, de nekem bőven elég lenne a 4S is. Az is leginkább csak a kamera miatt.
[ Szerkesztve ]
-
M@te
senior tag
válasz dezs520 #13475 üzenetére
nem csak a kamera miatt nem vennék 5öt, bár az a fő ok. hozzá jön még a karcolódás plusz hogy nem is tetszik
másfél éve használok 4-et de még soha nem tapasztaltam ezt pedig sokat fotózok vele. le is kopogom.
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
dezs520
senior tag
válasz Tibee86 #13469 üzenetére
Nem tudom mennyire vígasztal,de állítólag 4S el is előhozható ez a "hiba",ki is próbálom...
És tényleg de egy épp hogy megmozdítom a telót el is tűnik,egy bizonyos szögbe jön elő csak,és a fényerő is számít,mert az egyik izzóm xenon,ott van lilaság,a másik normál ott nincs (képet iphonrol nem tudok berakni ugye?)
[ Szerkesztve ]
-
M@te
senior tag
válasz dezs520 #13470 üzenetére
csak ez szúrja azoknak a szemét akik 2 év alatt kuporgattak össze egy astra-ra na de hagyjuk.
@Tibee86 nekem szerencsére még sosem lilult be a kép. én is 4s-t fogok venni, annyit szidják az 5öt.
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
HUNPSP
aktív tag
Sztrájk a Foxconn-nál
Szerencsétlen emberek...http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
S_P_E_C_K
tag
Sziasztok.... valamiért nincs mobilnetem az iphonon... a sim karim bele raktam egy másik telefonba ott meg megy a net... mi lehet a probléma ?
Gedscho Gemma Fullgas !!!!!! PSN ID: Speck1988 (BF3) (GT5) Xbox Live : AbmixerS
-
Tibee86
nagyúr
Valóban így lenne?
Eléggé furának találnám.#13467). Sejtettem, de mivel nekem nincs, így inkább rákérdeztem.
[ Szerkesztve ]
-
bmwk1200s
őstag
válasz Okuyama #13440 üzenetére
Örülök hogy viccesnek találtad , de nem vagyok gyerek! Öcsi!
Nem hímsoviniszta kijelentés! Meg lehet nézni, hogy hány nagynevű étterem fő szakácsa nő es mennyi férfi! Az arany olyan 20 - 80 % ...
Elhiszem hogy a magyar atlag azt hiszi, hogy mert a nagymama meg az anyuka főzött otthon akkor mar ez azt jelenti hogy a nők tudnak is főzni..
Tisztelet a kivételnek nem tudnak csak nekik kell!
Akkor ki a hímsoviniszta? Én vásárolok be es én is főzök otthon, jelzem el is mosogatok magam után..
Sosem várnám el hogy egy nő főzzon rám, ellenben eddig én mindenkit levettem a lábáról a foztommel..Semmit sem írok alá!
-
-
dezs520
senior tag
válasz kispéé #13424 üzenetére
Ezt sosem értettem,hogy miért baj,ha egy telefont csak telefonálásra használnak,és csupán azért vett ilyet és nem Nokia mittudomént,mert egyszerűen tetszik neki maga a készülék,ez így nem elfogadott?
A másik meg hogy itt a fórumon mindenki magábol indul ki,attól hogy mi a netezési időnk 80% át tech oldalak látogatásával töltjük (legalább is én)ez nem magátol értendő hogy más is,főleg egy Nő,ami teljesen normális,hisz más az érdeklődési körük,de ettől még nem divatmajmok(tudom vannak olyanok is)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz boogie84 #13459 üzenetére
Az nem para.
Dugd ra telot. iTunesban bal oldalt telora jobbegergomb: transfer purchases. Programok megmaradnak zene elveszik.
Es amikor ujra kipipalod az Apps fulon a Sync apps bigyot es ranyomsz a SYNCre akkor utana gyorsan (!!!) kattints az iTunes ablak kozepen fent elhelyezkedo folyamatjelzojenel a jobb oldalon levo pici szurke Xre. Igy meg a telefonodon az appok elrendezese is megmarad (ha ezt nem teszed meg akkor osszebassza az osszeset)
Egyebkerdes?
Fudeutalok ipaden gepelni...
-
boogie84
veterán
válasz ittakary #13458 üzenetére
Miota meg van a 3Gs (nincs meg egy eve sem), azota nem kellett ujra telepitenem a windows-t. Ez az alkalom ugymond varatlan volt, es bebuktam. Sosem hasznaltam az altalad emlitett funciot.
A problemat tetozi h 5.1.1. jb van fent.
Egyebkent koszi a segitseget!
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
boogie84
veterán
sziasztok
probaltam rakeresni hogy tudnek boldogulni egy wincsere utan, ugy h nincsenek meg a gepen a szinkronizalashol valo cuccok.
kerdesem az lenne, ha felteszem az itunes-t utana valahogy le tudom menteni a telefonrol a fentlevo adatot, vagy ilyenkor automatikusan buktam mindazt ami a telefonon van? (vga csere miatt ugy alakult h nem volt idom menteni semmit )
vagy letezik egy olyan funkcio ilyen esetekre h az itunes megkerdezi h a telefonrol szinkronizaljon gepre?
elore is koszonom a segitseget
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
szmayer1
senior tag
Ha van egy nagyobb terjedelmű játékom, és le szeretném törölni mert kellene egy kis szabad hely. Esetleg ha valamikor visszatalapítem akkor a telefon tudni fogja, hogy hol tartottam addig a játékban vagy az elejétől kell kezdeni? Eredeti játék semmi jb.
-
addikt
válasz zaskar #13452 üzenetére
Ez itthon már divat szinten megy, hozzáértés nem számít sajnos. Pl bármelyik nagy áruház műszaki osztályára bemész vásárlási célzattal, majd 1-2 kérdést felteszel az eladónak, akkor az esetek 90%-ban nem kapsz értelmes választ/fogalma nincs arról amit kérdezel.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
zaskar
senior tag
válasz icecave #13447 üzenetére
Pár napja betértem egy T üzletbe, hogy szemügyre vegyek egy i5-öt. Szerencsém volt, egy lány és egy srác is foglakozott velem, ráadásul volt is egyiküknél egy példány, kártya is volt benne, tehát próbálgatni is tudtam. Kértem, hogy hadd hasonlíthassam össze egy weboldal betöltési sebességét az i4-emmel. Természetesen jóval gyorsabb volt az i5, erre a srác: nem ez a legnagyobb fejlődés, nézzem meg ezt! És elkezdett sorozatfelvételeket csinálni a kamerával...Szánalmas volt, ahogy erőlködött, nem akartam mondani, hogy ezt a képességet inkább meghagyom a tükrös Nikonomnak... Aztán az új maps-el jött elő, hogy milyen jól néz ki rajta New York. Én egyelőre itt élek, mondom, a térkép hiányosságairól nem olvastatok? -kérdezem. Á, ők nem is hallottak róla...
-
zarayg
aktív tag
Megoldódott a problémám
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
Topikgazda
válasz Greg-77 #13446 üzenetére
Ezen nincs mit csodálkozni, sajnos egyre több a képzetlen munkaerő a T-nél is, mint máshol. Eleve annyit azért mondanak,hogy mindig a jobbat/drágábbat ajánlják, kihasználva az ügyfelek tudatlanságát, mert ami azt illet, az ügyfelek jó része is legalább annyira tájékozatlanul tér be az üzletbe, mint az eladók egy része. Gondold el mi van akkor, ha egy ilyen tájékozatlan ügyfél-eladó "összekerül"
-
Greg-77
aktív tag
Lehet kicsit off, de elmesélem. Tegnap szerettünk volna vásárolni a feleségemnek egy i4-et a T-Mobilba. Be is mentünk a Sugárban lévő T-be előadtuk az ügyintéző hölgynek mit szeretnénk. Azt mondta sajnos nincsen nekik i4 csak a i4S mert a sima 4-már kifutó termék és ha megrendelnénk is hónapokat kéne rá várni ha lesz egyáltalán és különben is olyan régi már, hogy sok program nem is fut rajta, vagy el sem indul! Én így csináltam Na mondom ok köszönjük akkor! Átsétáltunk az Arénába és kb 10-perc múlva nálunk volt a telefon. Nem nagyon tudok ilyenkor mit mondani az ilyen hozzáállásról. Nekem még sosem volt semmi ilyen problémám, hogy találkoztam volna olyan programmal ami ne ment volna vagy akadna stb... Nem akart dolgozni a hölgy vagy nem tudom mi volt igazán? Abban az egyben volt igaza, hogy valóban kifutó modell az i4, na de a 3GS is még a múlthónapban kapható volt.
Ez télleg nagyon off: Laptop vásárláskor is pont így jártunk a Sugár T-mobilba egy műkörmös kis szöszi eladó csaj azt mondta 2-előfizetés mellé már nem vehetünk mobilnetet lapotop-ot meg pláne nem, ha csak nem írunk egy levelet(kérvényt) a T-Mobil vezetőségének és akkor speciális esetben ha lebírálják pozitívan lehet róla szó! na akkor is átsétáltunk az Arénába és természetesen 5-perc múlva indulhattunk haza laptoppal, mobilnettel együtt. -
baro130
tag
Megoldottam. Találtam egy restore opciót, és visszaállította magát.
-
baro130
tag
Hello.
Ha alkalmazáson belül vásárolunk (In-App Purchase), akkor az az alkalmazás frissítése után miért nem marad meg? Az anti mosquito app-on belül vettem meg 0,79-ért, hogy fusson a háttérben is, és hogy ne legyen reklám. Erre kijött egy frissítés az app-hoz, leszedtem, és most minden olyan mintha meg sem vettem volna. Ez a többi alkalmazásnál is így van? Mert akkor legközelebb hanyagolom az in-app purchase-eket.[ Szerkesztve ]
-
zarayg
aktív tag
válasz manchester85 #13442 üzenetére
köszönöm, nézelődök ott.
edit: én nem vagyok jártas az ilyenben, youtube-ról nézelődtem és ott láttam.. szóval elnézést kérek..
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
zarayg
aktív tag
Sziasztok
2G-re szeretnék installous-t telepíteni, de mindhiába.. Installous 5 van már csak, és nekem az nem jó sajnos. cydia-s hackolu oldala nem jó ezért.. hogyan tudnám máshogy megoldani?
-
Judy075
tag
-
samgar
őstag
Egyik kedvenc alkalmazasom a wallpapershd. Innen szedek le hattereket, tobbek kozott gyujtom is oket. A telefonon ha belepek a hasznalatba, azt mutatja, hogy bar maga a program csak 16 Mb de foglal meg 540 Mb helyet. Van egy opcio ahol ezt torolhetem. De ettol meg a telefonra lementett hatterek megmaradnak, nem?
Oppo Find X5 PRO
-
senior tag
Sziasztok! Nem rég birtokomba került egy Angliából származó iPhone 4S. A készüléket a szolgáltatónál 110 dollárnál tudnám függetleníteni, ebből adódik a kérdés hogy csak kikell fizetni és pár órán belül gyári független lesz? Illetve a készülék széria szám alapján garanciális még év végéig, ezt idehaza kitudom használni?
-
zsoleer
senior tag
-
Topikgazda
válasz Tomics #13429 üzenetére
Engem meg igen, akivel 13,5 éve vagyok boldog, ezért is rühellem, ha valaki általánosít, mintha a férfiak jobbak lennének.... na mindegy, bocs az OFF-ért, de nem hagyhattam szó nélkül.
Ha még valaki akar erről beszélni, kérem fáradjon az OFF topikba, velem együtt!
[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
válasz icecave #13428 üzenetére
Igen az ilyen nők konyhába (se) valók. Persze azért nem vérkomolyan gondoltam, mondjuk az más kérdés hogy engem még normális nővel nem hozott össze a sors, mindegyiknél volt baj fejben.
(#13430): Akkor szerencsés vagy, hogy megtaláltad 4 éves kapcsolatom ment tönkre nem olyan rég, ez is befolyásolja a véleményem. Most jobb nő nélkül
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Topikgazda
válasz Tomics #13426 üzenetére
Úgy mondod ezt, mintha a férfiak lennének a teremtés koronái, holott arányaiban legalább annyi csökkent értelmű férfi van, mint amennyi nő... szóval ne általánosítsunk, mert nem minden nő ilyen, sőt...Szóval remélem, csak elírtad, és igazából azt akartad mondani,hogy az ilyen nőknek a konyhában a helyük, nem iPhone a kezükbe. Viszont felmerül a kérdés, hogy ha egy iPhone-t nem tudnak kezelni, akkor a konyhában vajon mit alkotnának...
bmwk1200s: szerintem meg mindenki nézzen előbb magába, mielőtt ilyen hímsoviniszta nőket általánosító kijelentéseket tesz...
[ Szerkesztve ]
-
kispéé
senior tag
Tudom off lesz a köv. hozzászólásom, de ezt muszáj megosztanom veletek minél hamarabb.
Lényeg a lényeg,hogy ma egy céges bográcsozáson vettem részt, ahol volt a társaságban egy csaj, tudjátok az a nyávogós picsa fajta, nagy darázsszemüveggel aki mellesleg rusnya is volt szvsz,de nem erről akarok beszélni. Volt neki egy i4-e , sokszor dumcsizott rajta, úgy trendien,keresztbe ülve a széken. Aztán csak kiszúrta kis idő múlva, hogy én is iphone-os vagyok, egyszer csak odajön hozzám,hogy "úristen mi történt a telefonommal?" egyből a közepébe vágva. Nézem, mondom magamban"összeomlott a mobilesubstrate",aztán safe módba váltott. Mondom neki, összeomlott a rendszer, néz rám, mintha azt hitte volna, hogy egy ház omlott össze.De mondom, nincs vész, újra kell indítani. "Újraindíthatom?" -Kérdeztem, -Aha. -Jött a válasz. Újraindult pikk-pakk nincs semmi gond. Mondom neki, "felvan törve a telefon." -"Micsoda???? "(Tekintete,mintha meghackelték volna a telóját.)-Öhm,úgy értem, az iphone alapvetően zárt rendszer és azért van jailbreakelve,így hívják a módszert, hogy lehessen futtatni másolt progikat stb. (Kb. kínaiul mondtam volna) Így szól: -Úgy hallottam lehet frissíteni a telefont, megcsinálnád nekem? -Itt és most? - Igen. -Mondom nem olyan egyszerű az, backup-olni kéne az adatokat stb. Szoktad számítógéppel összedugni? Nem,soha. -Nagyszerű. Mondom, hagyjuk most, jó lesz az a 5.11 IOS. Nézem a telót, van rajta két oldal, csak a gyári appokkal. Nézi az enyémet, mik azok a számok? Appstore fölött, a cydia fölött, az installous fölött,stb. Mondom azt jelzi új programfrissítések. (Full homály). Gondoltam,kezdő iphone-os,mondom "a telefonod új? Most vetted?" -Nem, már egy éve megvan. (OMG,Majdnem lefolytam a székről.) -"Küldjek már át neki programokat." -"WTF?" Mondom olyat nem tudok most, wifi nélkül, appstoreból kéne letöltened, (nemtudjamiaz) "mobilneted van?" -Á dehogy. -És wifid? (Ott lakik a házban) Olyan sincs. Na itt ennél a pontnál, egy nagyot kortyoltam a pálinkámból és elfordultam tőle. Közben látom épp megereszt egy telefont, a hívás után, törli ki egyesével a híváslistát,persze nem tudja, hogy egyszerre is lehet. Rá se kérdeztem miért csinálja, ráhagytam, legjobban a telefont sajnáltam, legszívesebben zsebre raktam volna a telefonját és adtam volna neki egy nokia 3310-est, az való neki. Hihetetlen, ilyen létezik? Telefonálásra és SMS-ezésen kívül semmi másra nem használja, a google mapsra is úgy nézett mint a boci az új kapura. Most komolyan, ennyire trendi, villogós teló ez??? "i don't live this planet anymore"
-
zsoleer
senior tag
sziasztok csak egy pár napja van egy 5-ösöm, és észrevettem hogy ha picit megrázoma készüléket akkor mintha valami mozogna benne, mintha az aksi lenne mert lehet érezni hogy nem egy kis alkatrész ez szerintetek normális??
-
kisjimy
aktív tag
válasz manchester85 #13420 üzenetére
Oké főnők! Beviszem.
-
kisjimy
aktív tag
válasz vadászcsiga #13414 üzenetére
Győri vagyok,ha beviszem az T-mobile-ba,papirjaival,elméletileg kicserélik?Ha nem akkor van mód esetleg javitásra?
-
kisjimy
aktív tag
Oké!Köszönöm a választ!Akkor menek a T-mobilba!Nem tudom mi a fene az.Döglödik a kijelző?
-
vadászcsiga
félisten
Bmwk= bmwk1200s
-
vadászcsiga
félisten
válasz kisjimy #13413 üzenetére
Akkor irány a szerviz. Ha jól emlékszem valakinek itt cserélték emiatt.
StLui
Miért adná már függetlenül egy szolgáltató? Abban mi a buli nekik? Bmwk vette Ausztriában így de azóta kétségei támadtak afelől hogy tényleg független e. Én is atolvastam az ajánlatot az orange.at oldalán de nem találtam erre utaló mondatot.[ Szerkesztve ]
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Ma olyat vettem észre az I4-emen,hogy bal felső sarok alatt van valami sárgás folt.Akkor látszik amikor fehér a háttér,pl naptárnál.IOS6 van fent.Eddig nem volt!Mi lehet a gond?Kijelző? Még van rá egy hónap gari,T-mobilos.
-
StLui
veterán
Nem tudna valaki segíteni, hogy van e olyan francia szolgáltató ahol függetlenül lehet venni iPhone-t, persze kedvezményes áron, hogy ha hazajön a lányom pár havonta 1-2 hétre, akkor bele tudjunk rakni egy dominó kártyát vagy hasonlót. Valaki említett ilyen osztrák szolgáltatót, innen jött az ötlet, hátha van francia is?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Valentin90
tag
Sziasztok!
Az iPhone 3G telefonommal, (amit nemrégiben, használtan kaptam) a mai nap folyamán 3 db, egyenként 30 percnyi hosszúságú hanganyagot rögzítettem a telefon diktafonjára. Látszólag minden rendben volt. A hanganyag megjelenik a telefon könyvtárában, viszont amikor megpróbálnám lejátszani őket egy nagyon érdekes dolog történik. A 3 felvett hanganyagból, a telefon csak az egyiket (azt, amelyiket legkorábban vettem fel) hajlandó lejátszani. A maradék kettő ugyan megjelenik a telefon könyvtárában, de mikor 'rábökök', hogy indítsa el őket, nem hajlandó semmit sem csinálni. Megpróbáltam Wifin keresztül átküldeni a mail címemre a hanganyagokat, viszont itt is akadályba ütköztem. Az elsőként felvett hanganyagot 2 perces részletekben át tudom ugyan küldeni, viszont a másik két hanganyagot a telefon még így sem hajlandó megnyitni, elküldeni.
Tudnátok valamilyen megoldást javasolni arra, hogy hogyan tudnám meghallgatni őket? A PC-re hogyan tudnám őket felmásolni és lejátszani? -
M@te
senior tag
miért nem működik nekem a fotó adatfolyam? minden feltétel adott. már volt restore is. nem küldi gépre az új képeket és azokat sem teszi fel telefonra amiket belemásolok a stream mappába
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Azokat kérdezném akik iOS 6 + Vodafone navigation-t használnak. Mióta frissítettem iOS 6-ra néha kb. 5 percenként lezárja magát a telefon (4s) navigáció közben. Mondanom sem kell, hogy mennyire bosszantó . Másnál is előfordult vagy nálam van valami gond?
-
Topikgazda
válasz PumpkinSeed #13401 üzenetére
Semennyi.2 eurot zárolnak fizetőképesség ellenőrzése miatt, visszakapod pár nap múlva, csak értesítést nem küld újra róla a bank.
-
PumpkinSeed
addikt
Tud nekem valaki segíteni? Megadtam a bankártyaszámom iTunes-on. Mennyi az esélye, hogy sok pénzel húznak le engem?
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest