- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
PumpkinSeed #134681 üzenetére
Problémám: Nincs folyamatos internet elérhetőségem, de szeretném hallgatni a soundcloud playlist-em.
Megoldásom: Letöltöm laptopon, beteszem drive-ba majd abból lementem VLC-be.
-
Mattb
senior tag
válasz
PumpkinSeed #133187 üzenetére
Akku csere...
[link] -
.zSoLTi.
senior tag
válasz
PumpkinSeed #102508 üzenetére
Slow fast nevu progival szoktam, szepen szerkeszti is tudod mi hol lassuljon utana lekonvertalja es meget a pc-re sima atmasolassal.
-
Ragnar95
félisten
válasz
PumpkinSeed #102508 üzenetére
Mert külön fájlban tárolja a lassított részeket a telefon és a windows azt nem tudja kezelni. Ha mailben küldöd magadnak, jó lesz elvben.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
PumpkinSeed #99244 üzenetére
erre valaki?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #98418 üzenetére
Igen.
tekoteko: Nálam minden jó. Esetleg próbálkozz ki- bejelentkezéssel az AppStore-ba, hirtelen nincs jobb ötletem.
-
Zjunior
veterán
válasz
PumpkinSeed #97725 üzenetére
Backup mentés icloudból
-
oszy
veterán
válasz
PumpkinSeed #82946 üzenetére
Töltő kell vagy adatkábel?
Mert van egy megmaradt kábelem.
---
Beállítottam újként a telefont (i5), de sok beszélgetés közepette ismét megszakadt a kapcsolat a legutóbbi hívásnál. Pedig már kezdtem örülni. Ilyen hibával vitte már vissza valaki Apple szervizbe?
-
Ragnar95
félisten
válasz
PumpkinSeed #82946 üzenetére
Már ránézésre is elég gagyik. Kábelből semmiképp nem érdemes utángyártottat venni, mert iOS7 óta eléggé megszűri a rendszer, hogy mit fogad el és mit nem. Fülesből meg azért nem érdemes, mert az utángyártottak általában elég gyenge minőségűek és gyorsan tönkremennek.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #81003 üzenetére
Vársz holnap reggelig, ha már nem voltál képes megjegyezni/felírni valahova azokat a válaszokat, amiket te saját magad adtál meg...
-
gabormgp
senior tag
válasz
PumpkinSeed #80413 üzenetére
Ha a telefonod kártyafüggetlen,akkor valamelyik APR-be kell bevinned Pestre.Ha viszont t-mobilos vagy,akkor meg simán beviszed a töltőt,meg a telefont,de azért legyen nálad doboz,papírok stb, mert azt is elkérhetik,és majd így küldik tovább a szervízbe.Ennek az átfutási ideje kb. 2 hét.De ha mondjuk beviszed Szegedre,vagy olyan t üzletekbe ahol van szervíz,ott gyorsabban megcsinálják.
-
gabormgp
senior tag
válasz
PumpkinSeed #80383 üzenetére
Lehet hogy akksi a probléma.Vagy csinálj egy akksi százalékos pontos kijelzés kombót.Töltsd egész este,majd reggel nyomd egyszerre a home+power gombot,amíg újra nem indul.
adika4444 Ez ilyen.Nem tudod vissza rakni a régebbi verziót. -
Ragnar95
félisten
válasz
PumpkinSeed #75899 üzenetére
Kevered a szezont a fazonnal, úgy látom
A mAh kapacitás mértékegység, a mA pedig áramerősség, márpedig jelen esetben a kapacitás teljesen mindegy, az számít, hogy mekkora áramerősséget tud leadni az eszköz.
Az iPhone 1A-t tud felvenni maximum, a gyári töltő is ennyit ad le.
Amúgy ki tudod próbálni,h a 600mA elég-e, mert az USB port 500-at ad le, így ha gépről töltöd és közben futtatod a kívánt appokat és nő a töltöttség, akkor a 600mA-el sem lesz gond. -
Ragnar95
félisten
válasz
PumpkinSeed #75896 üzenetére
A 600mA nem valami sok, szóval ha mondjuk játszol a telón, lehet,h nem fogja tölteni, maximum adott töltöttségi szinten tudja tartani a telót, de ezt ki kéne próbálni, mert így látatlanban nehéz megmondani.
-
Kommy
veterán
válasz
PumpkinSeed #44212 üzenetére
akkor mentsd le a , saját mappád / zene / itunes könyvtárat másold át.
-
Kommy
veterán
válasz
PumpkinSeed #44210 üzenetére
Már sehogy, akkor kellett volna lementened az iTunes Library-det amíg lehetett és vissza kellet volna másolni.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #40913 üzenetére
Ki is próbáltad vagy csak screenshotokat néztél?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
PumpkinSeed #40913 üzenetére
Jóreggelt, ezen már túl van az almás közösség
Ezt kaptuk, ezt kell szeretni. -
Tibee86
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #16096 üzenetére
Akkor passz. Esetleg töröld le azt az app.-ot amihez másik ID-t kér, és töltsd le újra.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #16093 üzenetére
Frissíteni azzal az ID-vel tudsz, amelyikkel leszedted az app.-ot. Nem lehet, hogy azzal az ID-vel szedted le, amit frissíteni szeretnél?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #14079 üzenetére
Ha találtál olyan megoldást szólj nekem is.
De nem fogsz sajnos.
Ahogy DanielK is írta, sajnos egy géphez vannak kötve a tartalmak, de azzal az app.-al amit linkeltem, fel lehet tenni bármilyen gépre a zenéket. -
DanielK
addikt
válasz
PumpkinSeed #14079 üzenetére
már mondtam, hogy nincs, csak max, ha jb van a telódon,.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #14074 üzenetére
Zenéket ezzel át tudod vinni bármelyik sz.gépre: Song Exporter Pro
-
válasz
PumpkinSeed #13401 üzenetére
Semennyi.2 eurot zárolnak fizetőképesség ellenőrzése miatt, visszakapod pár nap múlva, csak értesítést nem küld újra róla a bank.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest