- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zarayg
aktív tag
Sziasztok!
Eladtam a régi szeretett 3GS-emet, amin volt 5.1.1 és JB is. Nos, mivel letakarítva adtam át, így mindenki örült, hogy tiszta és egészséges a telefon. Nos, átadtam, teszteltük meg minden, és a mai nap problémába ütköztünk.
Kiírta az iTunes, hogy nem tud több eszközt feljogosítani. Megoldottam, és lenulláztam
NODE
Nem engedi így se, hogy alkalmazást telepítsünk a telefonra (semmilyet). Zenét természetesen enged.
Ugye az új FB alkalmazást és Messengert se engedi telepíteni, mivel 6.0.1 a minimum sysreq. Frissítéssel viszont a függetlenítés és a JB elveszne. Hogy oldjam meg a dolgot? Mellesleg nem találom a neten sehol az 5.1.1-nek megfelelő FB alkalmazásokat sem
Sajnos nem szeretném visszavásárolni a telefont, és így nem tudok mit kezdeni ezzel
Tud valamelyikőtök segíteni?
-
zarayg
aktív tag
Üdv
Rendelkezek egy iPhone 2G-vel. Kicsit leharcolt szegény, de mindig vigyáztam rá. Nem dobálom, nem ütögetem. Volna 1 problémám.
Ilyen képet ad ki:
Hang nincs iPod-ba, sima csengőhangoknál ad, illetve fülhallgatóval hibátlan (lock hangot is ad). Van, hogy meggondolja magát, és visszajön a hangja (külsőleg). JB előtt normálisan volt hangja, utána, miután megcsináltam a JB-et, utána egyből ezt dobja ki, de amint mondtam, néha vissza-vissza jön a hangja, és akár hetekig van rendesen hang. Telefon újraindításával újra eltűnik.
Ötlet?
-
zarayg
aktív tag
Megoldódott a problémám
-
zarayg
aktív tag
válasz
manchester85 #13442 üzenetére
köszönöm, nézelődök ott.
edit: én nem vagyok jártas az ilyenben, youtube-ról nézelődtem és ott láttam.. szóval elnézést kérek..
-
zarayg
aktív tag
Sziasztok
2G-re szeretnék installous-t telepíteni, de mindhiába.. Installous 5 van már csak, és nekem az nem jó sajnos. cydia-s hackolu oldala nem jó ezért.. hogyan tudnám máshogy megoldani?
-
zarayg
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, vagyis igazából 1 ember segítségét, aki segítene helyrepofozni az iPhone 2G-met. Igen régi kicsike, sok baja volt, és egyszer csak kép befagy, és semmi. iTunes-ban visszaállítottam a gyári beállításokat, így a telefon JB-je eltünt, illetve már nem független. Ezt kéne megcsinálni nekem.
Csepeli lakos vagyok, így Dél-Pest vonzáskörzetében kéne a segítség. Meghálálnám a segítséget
-
zarayg
aktív tag
válasz
Ragnar95 #7307 üzenetére
Na látod, ezt sajnos nem tudom, hogy gyárilag független-e, de nagy valószínűséggel nem
ssj81-től vettem még tökéletes állapotba, és itt a hirdetése > [link]
"független iphone 2g 8GB 3.1.3 JB" JB, vagyis JailBreak, ami ha jól tudom, akkor az a függetlenítős cucc (nem értek hozzá sajnos :\)
(#7308) Csabee: Igen, de nem esett nagyot, 20 centit esett pofára
-
zarayg
aktív tag
Sziasztok!
Egy iPhone 2G-m van. Kivan függetlenítve, 3.3.1 van rajta. Volna egy problémám vele.
Mindig kiírja, hogy:
"Ez a kiegészítő nem kompatibilis az iPhone-nal"
Igazából nincs rajta semmi olyan dolog, ami nem lenne vele kompatibilis. Fogalmam sincs, hogy mitől lehet. Igazából én szoftver hibára gyanakszok. Nem tudná valaki nekem orvosolni a problémát? (talán egy szoftver újrarakásával)
Apropo, digi-üveg kicsit pókhálós [link], ami igazából tökéletesen működik, csak néha már zavaró. Cseréjét valaki elfogatható áron elvállalná?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SkyShowtime
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest