- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
dezs520 #13842 üzenetére
Akkor sanszos ezen szigorítottak. Mondjuk ügyintézője válogatja. Haverom úgy intézett cég nevében ügyet, hogy az alkalmazott csak ránézett és "jó ezt láttam" a meghatalmazást. Semmi másolat, semmi eredeti példány. Megcsinálta a módosításokat és kész, nyoma nincs róla ki kérte, hogyan, stb...
Kb meg kell próbálni több helyen, aztán hátha valahol átveszik javításra.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
dezs520 #13480 üzenetére
Mivel még sajnos nem fogtam a kezemben ,így nem tudok nyilatkozni arról, hogy szerintem jobb, vagy nem jobb hogy a kijelző csak hosszában nőtt. Nincs bajom a 4/4S kijelzőméretével, nekem bőven megfelel a 3,5 is.
adamlukacs: itt meg tudod nézni, mi a helyzet a készletekkel.
-
Totheground
addikt
-
Tibee86
nagyúr
válasz
dezs520 #13475 üzenetére
Jah engem nem zavar egyáltalán. Mióta megvan, szerintem ez az első ilyen kép, ahol előjött. Csak ugye pont most ment a nagy fikázás az i5-re, hogy ilyen képeket csinál, és csak azért linkeltem be, hogy az i4 is tud ilyet.
M@te: Nekem is inkább kéne jelenleg egy 4S, mint az 5-ös. Persze nem azt mondom, hogy ha ingyen utánam dobnák, akkor nem kellene, de nekem bőven elég lenne a 4S is. Az is leginkább csak a kamera miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest