Hirdetés
- iPhone topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabopali
aktív tag
Egy megbizható "percre" kész pénzváltó appot keresek, tapasztalaitok alapján.
-
szabopali
aktív tag
Nemrégiben (tavaly) találtam egy appot bevásárláshoz. Sok minden más mellett az keltette fel a figyelmemet, hogy két idevice között kommunikál, már mint úgy, hogy külön-külön telcsiről is szinkronizálja a beírásokat.
Most, h a barátnőm "örökölte" a 4-esemet remekül tudnánk egyeztetni a bevásárlást, csak hogy elfelejtettem az app nevét. (alap). Használja valaki? tud róla valaki? Köszönöm előre is. -
szabopali
aktív tag
Nálam az FMA padon mident megad, telon semmit. Mia az a zöld kulcs? Lemaradtam. Lehet, h az meholdás kulcsa?
-
szabopali
aktív tag
ICloud-kulcskarika azt írja, hogy tarsam biztonságban a jelszavakat etc a jóváhagyott eszközökön. Jóvahagyott eszközokön mit kell ertenem, az általam használt v ajánlott eszközöket?
-
szabopali
aktív tag
tisztitás szoftveresen sokan dicsérik, 16 MB nál nagyon jólesik ha felszabadul egy kis hely.
-
szabopali
aktív tag
Elfelejtettem annak szoftvernek a nevét amivel zenéket tehetek a cuccra. ( nem az iTunes-ra gondolok, természetesen) köszi előre is!
-
szabopali
aktív tag
Az FMA- n az " install" appok mennyi creditet adnak?
-
szabopali
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A progi neve: air video. Leirásban szerepel honnan tudod letölteni pc re a szerver progit.
-
szabopali
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mashup-ra és mixekre kiválóan alkalmas. Próbálgasd csak, menni fog az. DJ HunterSnail. Jól is hangzik

-
szabopali
aktív tag
válasz
bull84ghia
üzenetére
Nálam, reg nélkül is megadta a 80-at. Csesztesd....hátha.
-
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Még néhány hónap és rendelheted az uj Pad- et.

-
szabopali
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Bejött. Thx
-
szabopali
aktív tag
A magyar storban már meg is van. Bocsi. Azt nem is használom.
-
szabopali
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Hát ez az

-
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
FMA: felettébb érdekekes. Mi lehet a megoldás? Milyen email, milyen password?
-
szabopali
aktív tag
300 credites app 1€-ért. LOL
-
szabopali
aktív tag
Remélem a Hello Kitty mindenkinek bejött?! FMA!
-
szabopali
aktív tag
Megnéztem az oldalukat,Itt Mac-OS appokat látok. A PC sajnos nem kikerülhető. Outlookot használok jelenleg, ezt a folyamatot szeretném upgradelni, de nem zárkózom el egy új programcsomag használásától sem, a lényeg továbbra is az átjárhatóság a pc és az iPad között. Most éppen új projectbe kezdek és azt már ezzel a megoldással kezdeném.
-
szabopali
aktív tag
Szeretném kérni a segítségeteket. Olyan appot keresek amelyet(eket) project munkáimhoz szeretnék használni PC vs iPhone-iPad kombóval. A lényege, hogy a napközben PC- re vitt gondolatok, szerződések, tervezetek, kontaktok (régiek ujjak) stb. szinkronizálhatóak legyenek akár oda vissza viszonylatban is.Project manager appokat természetesen találtam nem is keveset. mivel fizetős appokról van szó mielőtt megvenném, gondoltam megkérdezem a véleményeteket. Várom válaszotokat amit előre is köszönök, addig is turkálok az app storban.
-
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Na majd mindjárt jön vadászcsiga és megoldódik a dolog. Mindenesetre én betettem a whislistbe.
-
szabopali
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nem mondtam ilyet. Csak linkeltem hátva valakit érdekel. Nekem spec nem kell.
-
szabopali
aktív tag
Mailbox rövid ismertető, h tudjuk mire is várunk talajdonkeppen.ime
-
szabopali
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Király! Köszi.

-
szabopali
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszönöm, nézem!
-
szabopali
aktív tag
Lossless playert keresek. A legfontosabb a .flac kiterjesztésű fájlok játszása. Kutakodhatok a storeba, meg is teszem, de a véleményetekre, tapasztalatokra lenne szükségem. Köszönöm
-
szabopali
aktív tag
Szerintem maradjunk továbbra is az appoknál. Tesztek, vélemények, ajánlások pro és kontra. Ezt nagyon bírom itt😊
-
szabopali
aktív tag
FMA! 160 crdtes app! Legalábbis nálam.
Szerk.: benéztem, HD! Sorry.
-
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nálam két app is felbukkant, a számok stimmelnek.
-
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Igen. Semmi mozgás hosszú napok óta.
-
szabopali
aktív tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Az ünepek alatt volt freebe, de nem azért ugrott az elsök közé. Mondjuk megvettem anno én is, akkor még extra volt a kép küldés, na de ma már nem értem, h miért.....vagy csak ez terjedt el? A Viber az upgredje óta minden funkcióban nagyon jó lett. Azt figyeltük meg a barátaimmal, hogy azokkal is jobb lett a kontakt (droid) akikkel elötte akadozott. A messenger része pedig kiváló lett, szvsz. Amennyiben a facebook tervek összjönnek az még érdekesen fogja érinteni a piacot, mert, hogy ingyenes lesz az borítékolható.
Szerk: DanielK, válaszoltál közben. Nem vettem észre az tulzott aksi használatot, lehet azért mert az is a kezdő pakkban volt
-
szabopali
aktív tag
Ez a WhatsApp Messengert nem értem. miért áll már hosszú honapok óta a a top 10-ben? Tud valami olyasmit ami mondjuk a Viber vagy más messengerek nem tudnak?
-
szabopali
aktív tag
Tehát ilyen nincs. Sejtettem, hogy brahis a dolog. Az áruházakban elhelyezett leolvasókat ismerem, természetesen. Sőt használom is őket, éppen ez hozta az ötletet, miért ne lehetne?! De olvasván a részleteket, világossá vált a helyzet vonalkód ügyben. Lesz még ilyen szerintem. Még az is lehet, hogy az áru egyszer "rádköszön" ha mer egyszer vettél belőle. 😄 Persze ez más téma, de igen.
-
szabopali
aktív tag
Létzik olyan app, amivel letudom olvasni a vonalkód alapján az árát egy terméknek? mondjuk a tescoban lenne rá sokszor szükségem.
-
szabopali
aktív tag
fFinal Fantasy IV viszont nem olcsó.
-
szabopali
aktív tag
Reggeltam az HBO GO-t. Nagyon bejön. Online filmnézés, sorozatok és minden ami jelenleg HBO jogos.van olyan mozi amit reg nélkül megnézhetsz. Egy próbát megér mindenképpen. Ipadon is toltam hát ott meg már teljessen használható. Az LTE vel még wifi nélkül is szaladni fog, de wifivel parádés. Semmi akadás. A magyar store-ból kell lerántani, értelemszerüen az USA nem megy itthon és fordítva is igaz. Jó mozizást. ☺
-
szabopali
aktív tag
cinexplayer leértékelve.
-
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Komoly gondolat.😊 Üzletileg ráéreztem rögtön ennek a megoldásnak a lényegére. Nagyon jó, nekem ez a csavar nem jutott volna eszembe. 😜
Próba! Hajrá! Hipp hopp és összejön az ipad mini!Más. Ugyan érzem, h belefutok egy láma kérdésbe, lehet, h tudom is a megoldást de nem jut eszembe, de az is lehet, h nem ....Egy zenei albumot szeretnék pc-ről icuccra kuldeni itunes használata nélkül. Trackek kiterjesztése ".flac" ez persze nem is fontos csak leírtam😄
-
szabopali
aktív tag
válasz
DanielK
üzenetére
Nekem is több email címem van de ez már gondolom, h manapság evidens. Viszont van egy gmail amire az összeset átküldöm, ezt látják az idevice-ok. A küldést meg megoldom kettőröl - privát vagy hivatalos. Persze sok lehetőség adódik, van bőven lehetőség az emailek beállítására és akkor még szoba se jöttek az aztali gépek levelezési rendszerei. Nekem ez a változat jött be, hamár szóba került, gondoltam leírom.
-
szabopali
aktív tag
FMA Rayman bug: pár napja mikor megjelent letöltöttem, creditek megadva, számla megérkezett, 0.99 $ levonva. Ma ismét megjelen -csak nálam? - leokkézom install gomb helyett az open, ahogy kell, hiszen fent van a Device-on, kinyitom, bezárom, visszanézek és ott a + 320 credit!
Baj lesz ebből érzem. Ha igy marad tuti nem tudom beváltani a gift cardot. No majd meglátjuk.... -
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Annyian töltik,h leállt a letöltés!
-
szabopali
aktív tag
Tegnap váltottam be 10$. Simán ment minden semmi akadás és azonnal megjelent a zse is!
Ma pedig már összejött 540 credit, nagy a felhozatal. Remélem nálatok is. Ja majdnem elfelejtettem hiszen Péntek van...akkor azért pörög ennyire. -
szabopali
aktív tag
FMA: bizony nagy a csend, ...lehet, h vihar elötti?
-
szabopali
aktív tag
Köszi Csiga! Nagyon ott van! Teszteltem egy párat, javarészt nyilván az " olcsobbak" közül, de ez mindent visz. Kezelhetőség, minőség vagyis mindent egybevéve, nagyon rendben van.
-
szabopali
aktív tag
Phone Call To Do List I Caller-App Ingyenes!
Semmi extra, de akik szeretik a to do app dolgokat azoknak is gondolom meg ér egy prószát. A nevében minden benne van: mikor? kit? miért? kell felhívnom etc.Csendesen megjegyezném: "időszámításunk, a mobiltelefon megszületése előtt anno" legalább 30 telefon számot tudtam fejből (matáv) +, - egy két nap eltéréssel a szülinapi dátumokat is.
A másik: AirFoto
Az AirFoto-val, megnézhetjük a képeinket a számítógépen közvetlenül az iPad vagy iPhone-ról szinkronizálás nélkül! Lehet, h egy gyors prezentáció esetén...esetleg! de ha ott van az iPad akkor inkább azon mutatom be annak mindig megvan a maga feeling-je.
Én ma reggel ezeket próbáltam ki, hátha vlki még ráér bütykölni

-
szabopali
aktív tag
válasz
icecave
üzenetére
Magas sem tudtam egy darabig de megfejtettem. DanielK linkjei között a második linknél a névnapok.ics re katintottam ami betőltőtte automatikusan a naptáramba. Mivel türelmetlen voltam megnyomtam többször is, ezért lett aztán az erdménye a képen láthat 4xrezés. Amit fontos megjegyeznem mindezt iPadon própáltam, mert h éppen azon olvastam a fórumon a hsz-eket így aztán a kép is onnan való. Viszont a problémám az h a telóre ugyan evvel a módszerrel nem müxik amit azért nem értek mert h azonos iOS 6 mind a kettőn stb. Most ott tartok h az iPhone safarijában engedélyeztetem a felugró ablakot mert hogy az kell hozzá hiszen a fent említett integrálás egy felugró ablakban történt.
Most leállok a kisérletezgetéssel, mert mennem kell. Ha sikerült megoldanod légy szíves oszd meg velem/velünk is. -
szabopali
aktív tag
Bocsánat kicsúsztam az időből!
Ahhoz, h egy egy naptárat és a hozzárendelt dolgokat ki tudd törölni, létre kell hoznod egy másik naptárat és akkor engedi. Logikus hiszen egy naptár nem maradhat hozzárendelt naptár nélkül.
Na így sikerült!
-
szabopali
aktív tag
Na ez, màrmint az ismétlődéseket, h tudom eltüntetni? A francba....
Valami miatt nem tudom feltőlteni a képet amit lementettem, ( most ez mind1) elnézést. Szóval többször is megjelennek a névnapok a naptárban. Pontosabban napi 4x. Nagyon nem ok, főleg, h ezt használom nap mint nap. -
szabopali
aktív tag
válasz
Totheground
üzenetére
Nem lenne jó ha végleg eltűnne! Mondjuk még nekem megvan!
-
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Hova tűnt a 3180, 3181 és a 3182 -es hsz?
-
szabopali
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nálam is ok volt. 10 dolcsi megint befigyelt

-
szabopali
aktív tag
válasz
mondomén
üzenetére
...hát azért egy jó minőségi filmhez, hozzátartozik az 5,1-es hang is...szvsz!
Ahogy olvasom a CinemaXPlayer 720-ban elmegy és kezeli az 5,1-es hangot is DolyDigital. Ebben az estben viszont a hanghatások érdekében össze kell hozni egy 5,1-es rendszerrel, ami meg ugye kanapé függő! Szóval megint ott vagyunk a tv-nél! De azért mindenképpen megfontolandó. Kár hogy nincs 5,1-es fejhallgató kimenet. Na az azért rendben lenne.

-
szabopali
aktív tag
válasz
DanielK
üzenetére
Köszönöm a helpet DanieK! Igen az AVplayer az a fályó pont nekem is. Nem is tudom miért nem vettem meg akkoriban, talán azért mert nem volt még iPadom.
De tulajdonképpen rájöttem, h a full HD -s filmeket csak jobb megnézni egy erre szakosodott nagyobb házimozi rendszerrel beleértve a hozzávaló 100 plusszos televíziót is, főleg úgy h szinte csak arra használom. Kivéve a nagyobb sport események és az NFL. Apropó, még mindig nem találtam használható és könnyen elérhető tv-s appot.
És ha már az NFL -nélkül tartok az official app természetesen tartalmaz live videó stream előfizetést, de a befizetés nem az store-ön kersztül megy ezért aztàn körülményes az eset. -
szabopali
aktív tag
Lecsúsztam a szerkesztésről
. Avi megy, hang kép ok! HD - val küszködik nèzhetetlen, mondjuk ideiglenes megoldásnak remek! Ja majd elfelejtettem. Goodplayer! Köszi a tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SSD kibeszélő
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Mini-ITX
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest