Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
képernyőfelvétel funkció már pár iOS óta bennevan a rendszerben

https://support.apple.com/hu-hu/HT207935
Hibátlan minőségben vesz fel, akármilyen hosszan, viszont tárhely kell hozzá masszívan

iPad Mini 3 - 10 perc @ 250 MB
11 Pro Max - 20 perc @ 2,4 GB -
viszont neked ezúton is gratulálni szeretnék, hogy - ha már a rangokról beszélünk - PH Kedvence ranghoz járó önjelölt feleslegesen okoskodó mentalitást sikeresen megszerezted az évek során. Én értékelem ezt, mert biztos kemény munka lehetett.
Főleg hogy egy basic angoltudással le tudtad fordítani a "sebességmérő" szót angolra. Remélem Google Translate nélkül is ment
Mondjuk az más kérdés, hogy távolról sem ilyen appot akartam találni, nem a pillanatnyi sebességemet akarom látni. De ehhez már magyarul is kellene tudni, hogy ezt értelmezd.local is nagyon okosnak érzi magát, hogy - szerinte mókásan - beírta a stopper szót. Gondolom ő sem használt még életében egy időméréssel kapcsolatos appot sem. Sebességet is biztos úgy mér a kocsijában, hogy nézi a kilométer táblákat az út mellett és stopperrel méri, hogy mennyi idő telik el a kettő között...

Olyanról gondolom sem local sem noxy nevű felsőbbrendű user sem hallott, hogy ha valaki már kipróbált és kitesztelt egy bizonyos célra való appot, és valaki pont ilyenre kérdez rá a prohardveren, akkor segítek neki és elmondom annak a nevét?
Vagy akkor végelegesen vége van a prohardveren a segítőkészségnek és csak a köcsögösködés maradt? Ezzel sincsen gond, csak tudjak róla mert akkor kijelentkezek, és hagyom hogy az ilyen emberek játszadozzanak egymással...
-
autó 0-100 gyorsulását akarom mérni
milyen appot ajánlotok rá?
illetve még egy: olyan appot keresek ami rögzíti a nyomvonalat amerre járok, és után ki lehet exportálni KML-be
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nem nagyon. Nincs lehetőség ilyen aktív figyelő folyamat futtatására, csak akkor ha valami mással összekötik: pl Location-nel. De akkor meg merül mint állat.
Androidon pl ez az ami tízezerszer jobb: másodpercre pontos kijelzőidőmérés, hívásidő -> ez mennyit vett le az akkuból %-ban. Nagyon baba, ezt nagyon imádom.
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Na nízzük.

-
Sok Korda Gyuri egy rakáson....
"Jáj Klári, nézzed csak, megadta"

-
válasz
peugeotmate
üzenetére
Loool.... Vagod egyetlen ember megveszi, mar megerte.
-
-
válasz
ittakary
üzenetére
Felejtős. Csak úgy loggolja külön az appokat, ha folyamatosan megy a Location = akksiidőnek lőttek... Én is maradok a sima Dataman Next-nél, ez a legjobb

Szerk: rögtön utána írtam is a Szápport-nak, hogy kérem vissza a kest, és már vissza is adták (játékpénzből volt, de 5$ az nem kevés...)
-
Dataman PRO megvan valakinek?
-
Ingyenes PvZ megtette a hatását. Ma nem sokat figyeltem suliban

-
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Annyira király volt, hogy fagyott iOS6on amikor kijött hogy élmény volt permanent delete-elni

-
válasz
mobile.game
üzenetére
freemail.hu xD
istenem....
-
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Hallod testvírem
Mielőtt még elkezdesz itt gyalázkodni hogy gamer géphez biztos nem veszek játék, nézzünk már rá a Steam fiókomra -> [link]Hupsz ez nem jött be

Voltam
amikor az első telefonomat vettem... Az anyuci kedvence típusokat én is utálom, és nehogy azt hidd hogy én ilyen vagyok. Megdolgoztam a telefonomért és az iPadért is...Ja és az üzletelgetést azt ne nevezzük már munkának mert ki foglak nevetni... Előre mondom.
Én DOLGOZTAM hogy meglehessenek ezek a cuccaim.Ja és én is csak azért FMA-zok mert miért ne (végülis most fogom beváltani a 3. 10$os kuponomat ami azért már nem kevés píz), amúgy ami kell (mostazonnal) azt én is megveszem kpra.
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én tudtam. Azért remélem maradhatunk barátok.
-
Játékpénzből megvettem ezt

DataMan Next - nagyon tetszik ez a design
-
Nem tudom, én csak az iPhone áraikat / díjcsomagjaikat néztem. ikon klónok, csak még szarabb feltételekkel.
Nekem elegem lett a T összes hülyeségéből, szóval beléptem egy flottába
december volt az első hónapom, most fog jönni majd a számla, de elméletileg jóval kevesebb lesz mint a mozaik S-em (5400 alapból, de kb mindig 6-7ezret fizettem). -
Na srácok-lányok, igazán kíváncsi vagyok mi a véleményetek erről az appról:

Tömören röviden ez egy adatforgalom számláló. De ennél azért egy kicsit bonyolultabb a helyzet. A trükk lényege az, hogy nem a telefonodon számolja a forgalmadat, hanem egy szerveren, méghozzá az app készítőinek a szerverén! Igen. Átállítja az egész netedet, hogy átproxyzza az _egész_ netes működésedet egy vadidegen szerveren

Vélemény? Bevállalnátok? Van egyáltalán bármi veszélye ennek?
App link: Onavo Count - Data Usage manager
-
Amint megjelent a RR3 sikitsatok es toporzekoljatok!
-
Én olyan appot szeretnék, olyat keresek, ami grafikont (+mindenféle statisztikát) csinál a súlyomból
Szóval tömören röviden amit akarok: pl lemérem magam reggel-este, az app ugye feljegyzi a system időt, betáplálom hogy mennyit mutat a mérlegem, leokézom. És ebből egy hónap utána lenne valami fasza kis grafikonocska.Tudom hogy manuálisan excel táblázattal és Notes-szal könnyen meg lehetne csinálni, de appal kényelmesebb lenne :S
-
nagyon elegem van belőle, hogy a Chrome összevissza variálja a könyvjelzőim sorrendjét... és ez tuti hogy az iOS appok miatt van.
-
gyerekek ez az új Google Search alkalmazás b*szott durva... ilyen durva voice recognitiont még nem láttam :|
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Képregény topik
- Elektromos autók - motorok
- Házi hangfal építés
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha valtoztatni akarok valamit, nem egybol a Beallitasokat kell megnezni eloszor?! 

amint megjelenik lesz itt nagy vrumvrum