-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
szabopali #9430 üzenetére
Az iTools esetleg ifunbox.
De én az itools-t jobban ajánlom.
Nagyon egyszerű és mindent megtudsz vele csinálni.Vadászcsiga: windows-ra a nitro pdf. Azt már próbáltam és nyugodtan mondhatom,hogy mindent tud ahhoz,hogy átalakíts vele bármilyen pdf-et.
A telefonra nem tudom,hogy van-e. Nem hiszem. :-/
De ha véletlenül találnál,írd ki légyszives a nevét. -
AMATŐR
őstag
válasz
szabopali #5509 üzenetére
A Discovery Science csatornán szokott lenni. Rengeteg jó app-ot is bemutatnak benne.
A csaj bement az áruházba TV-t venni. Annyit mondott: van ez az ... alkalmazás iphonokra , ezzel rögtön megtudjuk hol, milyen áron vannak ezek a TV-k. Vonalkód olvas és voalá. Kiadott egy csomó boltot az aktuális árral.
Annyi maradt meg, hogy piros színű az app. -
penge111
addikt
válasz
szabopali #4903 üzenetére
Nekem 800+ kredit az utóbbi kèt napban, lehet azèrt mert frissen regeltem. De èrdekes ez a FMA, mert màsnap csak a folyamatos frissítèsekre adott be hèbe hóba 80 kredites appokat, remèlem majd magàtól is ad egyszer, mert ez így szenvedős, hogy frissítgeti az ember àllandóan. Egyèbkènt meghívtam pàr ios és androidos ismerősömet, le is szedtèk a support appokat, de a 200 creditet egyikőjük utàn se kaptam meg, itt is èrvènyes a 48 óràs àtfutàsi idö? FF IV re sose lesz meg a 16 dodó így
-
DanielK
addikt
válasz
szabopali #4875 üzenetére
és r3dsnake!
Sokkal jobb, mint a Viber. Én használtam vibert, de nagyon merült a telefon (csak üzenetküldére használtam). A whatsappra váltva, a telefon nem merült jobban. Nagyon sok mindent lehet mellékelni az üzenetben is.
Androidon 1évig ingyenes, utána potom pénzt kell érte adni. Itt 0,79€ és tiéd végig.Annyiban tud többet, hogy ez volt az elsö ilyen app a sok közül. Sokan használták és emiatt sokan használják is. Ha nem lenne imessage, akkor mi ezt használnánk továbbra is.
-
r3dsnake
nagyúr
-
-
sirszevenap
addikt
-
sirszevenap
addikt
válasz
szabopali #4072 üzenetére
Nekem nem jött elő ez. Appot nem láttam már felkínálva kb két napja!
De miért lenne baj?! Nem te manipuláltad a rendszert. Meg nem hiszem, hogy erre ilyen szinten odafigyelnének.
Egyébként Freeappslots-on már szoktak frissülni a fix app kínálatok? Már ami kellett onnan mint pl AB:SW, Real Racing 2, GTA III azokat már mint begyűjtöttem és ott nem szeretnék gift cardra gyűjteni, csak gyorsan kipörgetni egy két appra valót, ami éppen érdekel. Erről tud valaki valamit?
-
Ragnar95
félisten
válasz
szabopali #3120 üzenetére
És mégis mi értelme lenne egy sztereo fejhallgatón az 5.1-es hangzásnak?
A sztereónak és az 5.1-nek is az a lényege,h több oldalon vannak a hangszórók és ezzel lehet elérni a térhatású hangzást...
DanielK: én elég sokat szoktam filmezni iPaden, iPhone-on nem nagyon szeretek, mivel kicsi a kijelzője, de az iPad tökéletes erre a célra, mondjuk én az AcePlayert használom, mivel azt letöltöttem, amíg ingyenes volt és tökéletes megfelel a célnak -
mondomén
őstag
válasz
szabopali #3120 üzenetére
Én úgy értettem, hogy látszik a különbség telefonon is egy avi (nem tudom milyen felbontással használják) és egy 720p között. Múltkor kipróbálta egy sorozat résznél és sokkal élesebb képet adott a 720p. Szóval van értelme telefonon is a jobb minőségűt nézni. Persze itt nem esti mozizásra gondolok, hanem mondjuk egy hosszabb utazásnál 1-2 sorozat rész megnézésére és hasonlók...
Én is mindent TV-n nézek. Ha jobban belegondolok nem is használom az avplayer-t, de jó, hogy van. -
vadászcsiga
félisten
válasz
szabopali #1671 üzenetére
Semmiről nem maradtatok le nem valami nagy szám, a felülete sem különösebben szép. Akkor már inkább a Doit - Your favourite Task manager az legalább ingyenes is meg szebb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Háztartási gépek
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest