- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
csabiks #47509 üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ mindenkinek.
Az rendben van, de ha a szoftver nem támogatja az új op rendszert akkor hiába van akárhol.
Goodnotes 5 már régi, de nekem teljesen megfelel .
Semmi szükségem a 6-ra, pláne, hogy az havi díjas.
Viszont sehol sincs, hogy a goodnotes 5 támogatja e az új ipad os 18 -t, vagy az új 17 -t -
kezo0
addikt
válasz
csabiks #47442 üzenetére
Én is tegnap vettem meg az új minit, és nem is kellett előtte nyomkodnom a boltban.
(Épp volt hozzá smart folio is, pedig a neten még az látszott, hogy nincs készleten.)
Szóval kb. holnapra lesz egy eladó mini 6-osom.Jelly scroll van, de kisebb mértékű, mint a 6-oson. Habár engem már azon sem zavart, mert csak mesterségesen, a kép irreális fel-le rángatásával lehet előidézni. Normál sebességű olvasás közbeni szöveggörgetésnél abszolút nem érzékelhető.
-
-
válasz
csabiks #46997 üzenetére
De akkor most ezek szerint nekem mint vásárlónak kellene utána járnom, hogy az Alza az Csehországból küldi, de hogy ő honnan kapja?
Illetve, én eddig úgy tudtam, hogy a fentiek irrelevánsak, mert az adott országban érvényben lévő szabályozás szerint kell biztosítania a garanciát, vagy ha nem fogadja el, akkor nem fogalmazhatja.
Ez mintha régen így lett volna, meg úgy látom, hogy a többi vállalat Samsung és társai is betartják ezt.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
csabiks #46422 üzenetére
Én mindegyik iPad om ra rakok fóliát és van is tartalékban plusz.
1x nem raktam rá az egyikre ,egy idő után hajszálkarcos is lett.
Gyerek is sokat nyomkodja ,jó ha van rajta mindenképp.Szerk.
+ a családba is törte már be a kijelzőt egy gyerek ,mondanom sem kell ,hogy iPad-on kijelzőt cserélni messze nem olyan könnyű mint egy telefonon.
Hivatalosan Apple nem is szervizeli őket ,fődarab csere történik de csak abban az esetben ,ha volt rá biztosítás.
Nem játék az iPad ebből a szempontból ,jó ha van rajta üveg fólia. -
zaskar
senior tag
válasz
csabiks #30521 üzenetére
Coconut battery-t ha jól tudom csak Mac-re lehet telepíteni, az meg nincs nekem. Ezért néztem a 3uTools-al.
Pusztán kíváncsiságból kérdeztem, egyelőre nem rossz az akkuidő. Ha már jelentősen gyengül, majd mérlegelem, hogy cseréltetni jobb-e az akkut, vagy venni helyette egy Air-t (Újabb Pro már nem jöhet szóba, nekem 200-nál többet egyik iPad sem ér).
-
kkdesign
senior tag
válasz
csabiks #30433 üzenetére
Én lehet visszavinném, visszaküldeném. Amíg benne vagyok az elállási időben. Meg sem kell indokolni. Aztán ha netes vásárlás, akkor a kovetkező keszulek unboxot videóra venném, és ha az is hajlitott, megy vissza az is. Nekem ne adjanak el konstrukcio hibas keszuleket. De aztan ez lehet csak én vagyok.
Vagy ha helyi vasarlas uzletben, akkor ott bontogathatnak ki 5-10 keszuleket is, de akkor sem fogadnek el hajlitottat. Lehet szornyu vasarlo vagyok
aztán amint lenne olyan ami tokeletesen egyenes, abban a pillanatban menne bele strapa tokba, vagy logi combo touch-ba
-
wm2
őstag
válasz
csabiks #28007 üzenetére
Kizárólag emiatt van még laptopom. Egy őskövület vaio Arrandale i3-al, ami kb. tízezer forintot ér. Azért ez elfér. Semmi másra nem használok PC-t már.
Viszont ez az iPad úgy tűnik inkább a grafikára lett kihegyezve és talán (ha igazak a pletykák [macrumors]) az A14 iPad Pro 8Gb rammal is elérhető lesz. Sztem megvárom, mert nem hajt a tatár. Annyit megér. Főleg, hogy a 10.5 bőven kiszolgál még mindig. Amit nem bánnék viszont, az egy Audacity iOS ill. teljes FLAC integritás, hogy ne kelljen Wav/Alac-be konvertálni feszt (a mixekhez, pl. Garagebandben). Mondjuk a Hokusai app nem rossz erre a célra, de még mindig nem tud annyit, mint egy Audacity. Én, mint zenész mást nem is kérek.
-
|AP|
veterán
válasz
csabiks #27829 üzenetére
köszönöm!
Megtaláltam, be is kapcsoltam, és így már tényleg támogatja.
Sajnos azonban amire nekem kellene, az még nem megy.
Építészként használnám prezentálásra az Enscape nevű programból generált modellt, de sajnos az ipaden nem indul.
Itt van egyébként egy egyszerű kis lakás vázlatosan, böngészőből (chrome - windowson) tök jól működik, de ipaden nem tudom működésre bírni -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
csabiks #27740 üzenetére
Most maradjunk annál, hogy legalább egy sajtfecnit kapott a cseréről, amin rajta van az eladó és vevő neve, régi szériaszám, új szériaszám és az már megfelel a jótállási/szavatossági igények érvényesítésére alkalmas dokumentumnak.
Nálam szolgáltatónál volt olyan, hogy telefont cseréltek, kaptam egy nullás végösszegű számlát, rajta felvezetve, hogy bevették a régit, kaptam egy újat és menjek isten hírével. Attól a szent naptól kezdve olyan, mintha ingyen "vásároltam" volna egy vadiúj készüléket. Ha cég a vásárló, csak annyi a különbség, hogy a cégekre vonatkozó szavatossági szabályok élnek.
Meg ezt lehet azzal cifrázni, hogy a "cégre vettem" kütyüket a használt piacon is csak úgy lehet jogilag tisztán eladni, ha a cég kiállít erről egy számlát a vásárlónak és hát ugye a használt termékekre vonatkozó szavatosságot biztosítania kell rá. -
HeRkeD
friss újonc
válasz
csabiks #27725 üzenetére
Van tapasztalatod esetleg ,hogy hol érdemes meghirdetni iPad pro 11 64gb wi-fi+cellulart ,ahol sok ember látja , Magánemberek , akik tudják mi mennyibe kerül , és nem csak a kereskedők próbálnak lecsapni rá, nevetséges árakkal bombázva? Itt hardverapron is ez a helyzet ahogy néztem. Én inkább magánembernek adnám tovább,aki megbecsüli
-
HeRkeD
friss újonc
-
kchris78
veterán
válasz
csabiks #27654 üzenetére
Ha 8500 kép annyit foglal a 64GB-bol akkor azok le sincsenek töltve
, maximum 100x100 pixel én. Nem hogy thely optimalizált felbontásban lennének
. Nincs ezzel semmi gond de ha elkezded nézegetni a képeket mert valakinek végig pörgeted azért az ugrani fog egy pár GB-ot.
-
Black Dragon
addikt
válasz
csabiks #23389 üzenetére
Sikerült mégis némi változást eszközölniük, 10,5" lett az új Air, ezáltal kb leváltották a korábbi 10,5" Pro modellt, hiszen belerakták ebbe is az A12-es chipet meg a kijelzőt is kicsit megbuherálták. Az ára többé kevésbé elfogadható, a Prokhoz képest jó választás lehet sokaknak. De azért a Minit is kicsit felturbózták.
-
Dimaj
aktív tag
válasz
csabiks #21573 üzenetére
Még csak tegnap frissítetted ios12-re? Én a béta óta használom , mindig jött újabb és újabb béta , de változás az semmi, most már a rendes ios12re frissült mikor kijött , szinten semmi változás . iPad 2018 on egyetlen egy dolog változott gyorsaság ban, az pedig a YouTube gyorsabban nyitja meg. Mást nem vettem észre , ugyan az mint ios 11 volt. Nem gyorsabb, de nem is lassabb , kicsit más megjelenítés azt ennyi.
-
TomWexX
addikt
válasz
csabiks #21573 üzenetére
Én eddig semmi komolyabb változást nem vettem észre a frissítés óta, csak ilyen apróságok hogy az óra máshol van, billentyűzeten emoji ikon eggyel arrébb került, meg a fotók app máshogy néz ki.. Ezek pedig bosszantó változtatások, mert eddig amit megszoktam, most nem úgy van.
Én "sajnos" gyorsulást nem érzékelek, igaz eddig is baromi gyors volt a pro...
-
-
kkdesign
senior tag
-
-
z67
őstag
válasz
csabiks #15748 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget, tartok tőle hogy a nem hivatalos forgalmazó dolog körül van a kutya elásva. Nem hiszem el, hogy olyan iszonyú nagy költség lenne egy konfig fájlt elfogadtatni az Apple-lel. Nem látom az ellenérdeket a gyártó részéről. Amiért fontosnak találom ezt, hogy az iPad legalább 2x annyi ideig vagy tovább is tud üzemelni, mint a külön kapott mifi, nem beszélve a plusz eszközök cipeléséről és a plusz kártyaigényről. Az ügyfélszolgálat meg annyira van képben az egész kapcsán, hogy még azt sem tudták, hogy minden iPad független.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest