- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz
szabogabor10 #21642 üzenetére
Azért a home-ról nem mondanék le, mert nekem arra van ráprogramozva, hogy 3x home az a fehér pont fényerő csökkentést kapcsolja be/ki. Ha máshogy is gyorsan elérhetővé tudják tenni ezt a funkciót, akkor mehet a home, de amíg nem addig maradjon.
-
Syl
nagyúr
válasz
szabogabor10 #21642 üzenetére
Csak éppen az iPhone X stílusú vékony kávának nincs. Telefonnál nagyon jó, de táblagépben nekem nagyon nemgyerebe. Remélem nem fognak kávanélküli iPad-eket gyártani, mert akkor a mostani iPad lesz az utolsó Apple táblagépem...
-
hszilard666
veterán
válasz
szabogabor10 #21530 üzenetére
Néha fórumozgatok róla. Nagyon jó fogása van, egyszerűen jó hozzányúlni. Mondjuk picit vicces hogy a 12" es macbookom fele annyira vastag, és desktop OS van rajta
-
hszilard666
veterán
válasz
szabogabor10 #21528 üzenetére
Azaz! Ha meghal nem tudom mit fogok csinálni
Szerintem magzatpózban fogok sírni. Legszebb ipad ever.
Nah, egy jó ideje töltöm már mostmár hajlandó mutatni a lemerült battery ikont. Sosem voltam még ilyen érzések hullámvasútján!
-
SharpSA
veterán
válasz
szabogabor10 #20100 üzenetére
Átlagos felhasználásnál szerintem egyik sem lényeges különbség főleg az árkülönbség miatt.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
szabogabor10 #20100 üzenetére
2 hangszóró 4 helyett
-
válasz
szabogabor10 #19725 üzenetére
ez természetes: nekem is kicsinek tűnik egy 42mmes óra után egy 38as, egy Plus után egy sima iphone, itthoni 27es monitor után egy 24es munkahelyi
nem új
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
szabogabor10 #19407 üzenetére
Rendszerhiba lehetett..
-
válasz
szabogabor10 #19407 üzenetére
iPhone 4S-re és iPad 2-re még visszatehető a 6.1.3, minden másra bezáródott már a lehetőség.
-
válasz
szabogabor10 #19345 üzenetére
Így kétféle formájú háromszöggé hajtható.
-
válasz
szabogabor10 #19318 üzenetére
A 2017-es iPad arról szól, hogyan hozzunk össze valamit még olcsóbban, hogy még többet szakítsunk rajta. Ez már nem is tervezett elavulás volt, hanem alapból valami elavult dolog legyártása és szépre pántlikázása. Sokba kerül az új székház.
-
loncsika
tag
válasz
szabogabor10 #19284 üzenetére
Igen, amit adtak hozza gyárilag.
-
loncsika
tag
válasz
szabogabor10 #19257 üzenetére
Köszönöm szépen, akkor maradok. 🙂
-
Süvi
őstag
válasz
szabogabor10 #19237 üzenetére
Én kézírásra használom, de én nem vettem még észre ilyet.
-
pescara
aktív tag
válasz
szabogabor10 #19183 üzenetére
Szerintem es orvosok szerint is😂😂😂 nincs az az emberi szem, amelyik az aipad air retina kijelzoje es az azota megjelent modellek kijelzoje kozott kulonbseget tudna erzekelni. Kiserletek sokasagaval bizonyitottak, hogy fele fele esetben talaltak el az emberek, melyik melyik.
-
urbi107
tag
válasz
szabogabor10 #11267 üzenetére
Előtte ipad 3-am volt az nem deformálódott,öcsémnek a sima ipad air is deformálódott.
Az ipad air 2-n kijelző üveg és hátul szilikon tok van és mégis kicsit meggörbült.
Mennyire lehet ezeket visszahajlítani?
Más is járt így? -
Noxy
veterán
válasz
szabogabor10 #11269 üzenetére
Igen. Bocsi.
-
Noxy
veterán
válasz
szabogabor10 #11265 üzenetére
Ha égetni akarod magad, akkor nyugodtan vigyed.
-
univerzita
addikt
válasz
szabogabor10 #11246 üzenetére
Köszönöm, aszthittem van.
-
Auratech
őstag
válasz
szabogabor10 #11240 üzenetére
Egyetértek. A Pro-nál erősebb, kompaktabb Air3 meggondolásra késztetné a Pro-t fontolgatókat, akiknek csak a nagyobb kép maradna jóval drágábban. Ha a Prónál kicsit gyengébb volna, akkor az szinte semmi előrelépés a ramot kivéve.
Én Az Apple helyében kiadnék egy Air2 sportváltozatot, nagyobb akkuval, vízállóan, beépített gps chippel... -
univerzita
addikt
válasz
szabogabor10 #11240 üzenetére
Nemrég kiszivárgott egy Tim Cook beszélgetést ahol szerinte a új iPad eladások újból növekvő tendenciát fognak mutatni. Vajon mire alapozza?[link]
-
zolikaDB
veterán
válasz
szabogabor10 #11189 üzenetére
Igen volt, a MM-tol 10 meterre, utana elkoltoztek, majd bezartak.
-
Werkly
őstag
válasz
szabogabor10 #7436 üzenetére
Ez YouTube nélkül csak simán weboldalakat böngészve?
-
legiaap
félisten
válasz
szabogabor10 #7119 üzenetére
Frankó. Ment is a feedback.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szabogabor10 #7036 üzenetére
Passz, nincs iPhone-om
-
dmad
aktív tag
válasz
szabogabor10 #7025 üzenetére
Egyelőre marad a 3G...Még van másfél évem a hűségből...
De ha tudtam volna, hogy a telenor is elérhetővé teszi, akkor biztos nem váltok.. -
dmad
aktív tag
válasz
szabogabor10 #7023 üzenetére
Köszi.
Pont azért váltottam telenorrol vodára, mert a telenorosok azt mondták,
vegyek másik csomagot, ha 4g-t akarok.
Erre most náluk is minden csomaghoz elérhetővé tették...
A vodánál meg kimaradok belőle... -
bajnokpityu
félisten
válasz
szabogabor10 #6979 üzenetére
1-2 lag belefér, csak ne 10-15mp legyen a weblap, vagy bármi alkalmazás indítása.
egyelőre sokkal drágább is a mini3. megérheti? -
Szabikaa20
őstag
válasz
szabogabor10 #6617 üzenetére
Nálam a safari és a chrome is csinálja szóval nem böngésző hiba!
Egyébként Air 2 is csinálja? Vagy a többi iPadal mi van?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szabogabor10 #6613 üzenetére
Szarik az a ph-ra
-
csipszikutya
senior tag
válasz
szabogabor10 #6566 üzenetére
Most húztam újra a tabot. Telepítés közben végre nem akad a lapozgatás, fagyni még nem fagyott. Messenger továbbra is bugos
Írtam is nekik, hátha reagálnak. (nyáron volt problémám wp-n a messengerel, 1 nap múlva irtak vissza és kb 1 hét volt mire frissítés útján megjavult) -
runner 125
nagyúr
válasz
szabogabor10 #6541 üzenetére
Random pattogas is megszűnt?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szabogabor10 #6541 üzenetére
Én nem tudom szándékosan előidézni, neked hogy sikerult? Illetve hogy nem?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szabogabor10 #6539 üzenetére
A vicc inkabb az, hogy még csak most tüntették el. Kicsit erősebben teszem le az ipadet fel is ugrik.
A véletlenszerű kijelölessel mi a helyzet? Hol mukodik, hol nem. Javítottak ezen? -
mrkorooo
aktív tag
válasz
szabogabor10 #5693 üzenetére
akkor nem pattog?
-
silmatauki
őstag
válasz
szabogabor10 #5689 üzenetére
Az max. a Pro lesz, ami más kategória lesz mind méretben, mind árban. Emiatt valszeg nem ugyanannak a vásárlórétegnek szól majd (különösen, ha valóban lesz aktív toll-támogatása, ami egyben komoly áremelkedést is jelentene). Tehát nyugodtan vedd meg most az Air2-t, csak oktéber végén lesz belőle (ill. úgy általában 10"-os iPad-ből) új modell.
-
mrkorooo
aktív tag
válasz
szabogabor10 #5658 üzenetére
elmeletileg igen...de valami csak nem jo
-
D@niel
addikt
válasz
szabogabor10 #5628 üzenetére
4s viszi a 8-as rendszert. ebbol kifolyolag mukodik?
en maskepp tudtam (nem erkezett meg meg a retina minim, ezert nem tudok erositeni). -
migthy man
csendes tag
válasz
szabogabor10 #5595 üzenetére
akkor mit újított volna az air2?
-
erdoke
titán
válasz
szabogabor10 #5555 üzenetére
Alvó kijelzőnél töltődik.
-
Ragnar95
félisten
válasz
szabogabor10 #5555 üzenetére
MacBook alapból képes 500mAh-t leadni.
PC-re program kell hozzá. -
oba
addikt
válasz
szabogabor10 #5472 üzenetére
a feketében az a jó hogy minden szín illik hozzá
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szabogabor10 #5472 üzenetére
Fekete. Attól lesz szigorú
-
bongeszo
aktív tag
válasz
szabogabor10 #5435 üzenetére
Eddig semmi. Pedig próbálgattam előhozni a videóid alapján, de nem sikerült.
Ahogy hallok egyet is jelzem! -
vadászcsiga
félisten
válasz
szabogabor10 #5454 üzenetére
Air-em van nekem ne mondd, de ilyen malőr soha egyik ipaddel sem volt
-
mrkorooo
aktív tag
válasz
szabogabor10 #5438 üzenetére
Nem passziv szinezodes, azert annyi eszem nekem is lenne :"D
Nyomasra, az a vicces, es nem csak akkor ha hatoldalon nyomom, sima kijelzo nyomasra is
Pedig nagyon jo ez a tok, 100000% ig meg vagyok vele elegedve... -
legiaap
félisten
válasz
szabogabor10 #5410 üzenetére
Elgondolkodtam a cserén de szerintem vagy refurb Air-t kapnék helyette vagy nagy valószínűséggel ugyanolyan pattogósat. Nem tudom lenne-e értelme így a cserének.
-
válasz
szabogabor10 #5392 üzenetére
Hogy döntöttél, marad vagy visszaküldöd?
-
legiaap
félisten
válasz
szabogabor10 #5333 üzenetére
Akkor viszont újra tölti ha sokáig nem használtam és úgy lépek be.
Megnéztem mikori az Air 2-őm...októberi. Azóta már eltelt azért pár hónap. Azt hittem újabb szériát kaptam. -
legiaap
félisten
válasz
szabogabor10 #5325 üzenetére
Én már nem tudom vissza adni. A sima Air asszonynál landolt és annyira szereti, hogy nincs szívem visszakérni tőle.
-
legiaap
félisten
válasz
szabogabor10 #5322 üzenetére
Ha azt veszem alapul, hogy a safariban nyomkodta a csávó veszettül a tabokat és akkor jött elő akkor én szoftveres problémára gondolok. Ha izomból nyomná a házat és akkor adna ki ilyen hangot akkor lenne hardveres szerintem.
A vibrálást is tuti tudják, hisz tele vele az Apple hivatalos fóruma, csak vagy tojnak rá vagy igen dolgoznak, hogy valahogy orvosolják frissítéssel, bár az utóbbit kizártnak tartom. Az viszont gáz, hogy erről hivatalosan semmit sem mondanak. Legalább annyit megtehetnének ha már javítani nem akarják, hogy közöljék "bocsi de ezt elk...tuk". -
bongeszo
aktív tag
válasz
szabogabor10 #5322 üzenetére
Valószínüleg azért mert a gépek elenyészö részét érinti. Itt például még senki sem írta, hogy hallaná, csak te. Nyilván létezik de nagyon kis százalékban...
-
legiaap
félisten
válasz
szabogabor10 #5320 üzenetére
Köszi. Amúgy ez a pattogás szoftveres bug lehet nem?
-
bongeszo
aktív tag
válasz
szabogabor10 #5316 üzenetére
És a rezgés zsibbasztja már a kezed?
Amúgy engem ez az egy dolog zavart amikor megvettem, de már fel sem tűnik csak az hogy milyen durván szépen szól... -
vadászcsiga
félisten
válasz
szabogabor10 #5316 üzenetére
szerencsére az én gépem csak akkor színeződik el, ha erősebben benyomom
Nem tul jo kilátások a jövőbeni ipadekre nézve -
Speccy
aktív tag
válasz
szabogabor10 #5311 üzenetére
És ez csak így jön elő? Mert ha igen, akkor nem baj, én pl : sosem tapasztaltam ilyet az Air 2-esemmel..amúgy is, ki az az idióta aki ilyen módon netezik?
-
bongeszo
aktív tag
válasz
szabogabor10 #5307 üzenetére
Ne csigázz minket! Pattog?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
szabogabor10 #5267 üzenetére
240?
Annyiért már Macbook-ot vennék inkább, nem egy nagy kijelzős iPhone-t.
Mondjuk tuti vissza fogod küldeni, mert ha nem is csinálja, te már annyira rá vagy izgulva erre a "pattogásra", hogy mindig azt fogod hallani.local1: Nem érzékeli úgy, ha tovább marad töltőn. Ahogy írja is, a teljes feltöltés óta rá lett töltve, csak abban az esetben írja ezt ki.
California1: Pedig nem egy esetről lehetett már ezen a fórumon is olvasni. Tokban mondjuk érdekesen színeződne el, meg úgy az elhajlás is azért nehezebb dió.
-
legiaap
félisten
válasz
szabogabor10 #5267 üzenetére
Jogos, de valahogy az Apple nincs mostanság a helyzet magaslatán úgy néz ki. Air 2 nem úgy sikerült ahogy szerette volna, az iPhone 6/6+ hajlik a fuga színeződik, bugosak a szoftverek, iCloud photo még mindig béta állapotban van...
De hogy pozitívat is mondjak, a gyári sötét kékes tok jó, a kijelzője az Air 2-nek szebb mint a sima Air-é. Tegnap hasonlítottam össze a kettőt. Akkuról még nem tudok mit mondani 70%-on bontottam ki tegnap este hat körül. Elég sokat nyomkodtam azóta és most van 19%-on, bár még nem játszottam. -
mrkorooo
aktív tag
válasz
szabogabor10 #5264 üzenetére
Hogy lehet így hozzáállni egy vásárláshoz omg
Ezek a dolgok csak akkor zavaróak ha rafeszulsz. -
legiaap
félisten
válasz
szabogabor10 #5262 üzenetére
És ha nem kell akkor mit veszel helyette?
-
legiaap
félisten
válasz
szabogabor10 #5258 üzenetére
"Tudtam, csak nem sejtettem"
-
legiaap
félisten
válasz
szabogabor10 #5254 üzenetére
Ezt a kattogást ez mindig előjön nálad vagy csak néha? Én nem hallok semmit, de amúgy is nehéz kiszűrni ha van a zene miatt. Normál állapotban meg eddig semmit nem vettem észre.
-
mrkorooo
aktív tag
válasz
szabogabor10 #5247 üzenetére
Pls, aruld mar el miert lobbyzol emiatt a pattogas miatt...
Én is azt hittem hogy nem szinezodik,utánna rájöttem hogy megis -
p87
senior tag
válasz
szabogabor10 #5247 üzenetére
Hát nálam nem színeződik a kijelző bárhol nyomkodom, és a hanszoró sem pattogott egyszer se a több hónap alatt. Nálam csak a rezonálás van meg ha szól a hangszró.
-
legiaap
félisten
válasz
szabogabor10 #5242 üzenetére
Kékülés nincs csak a rezonancia.
De van kékülés is ha hátulról megnyomom és nem is nagy erővel.
Bakker nem hiszem el. -
holapito
tag
válasz
szabogabor10 #4841 üzenetére
Ezt a készlet értesítőt hol találom erről beszélt a csaj is de nem nagyon tudta elmondani
A weboldalt meg hogyan leshetem ?
-
Ragnar95
félisten
válasz
szabogabor10 #4789 üzenetére
Természetesen igen
-
atees
őstag
válasz
szabogabor10 #4442 üzenetére
-
br4adam
aktív tag
válasz
szabogabor10 #4231 üzenetére
100% hogy független iPadet kapsz a Telekomtól.
-
bongeszo
aktív tag
válasz
szabogabor10 #4233 üzenetére
Majd írd meg hogy pattog-e?
Tudnátok ajánlani valami pen-t az ipad-hoz ami jól müködik!? Rajzoláshoz kellene...
-
Ragnar95
félisten
válasz
szabogabor10 #4231 üzenetére
Otthon 100%, hogy csak független iPadeket árulnak.
Itt a UK-ben nem tudom, hogy megy ez, de valóban fura a dolog, mivel a függetlenítés az Apple szerverein (is) fut le, szóval érdekes történet. -
Ragnar95
félisten
válasz
szabogabor10 #4229 üzenetére
Az összes iPad független.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
szabogabor10 #4194 üzenetére
Ma sajnos muszáj leszek bemenni egy bev.központba, megnyomkodom ma is, és addig nem hagyom ott, amíg meg nem hallom ezt a rejtélyes hangot.
-
Zodicus
senior tag
válasz
szabogabor10 #4188 üzenetére
1 hete nekem is van Air2, de én sem tapasztaltam. A hátlap tényleg vibrál, de az sem zavaró. Képernyő sem szineződik ember általi használattól.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
szabogabor10 #4188 üzenetére
Mint már korábban többen is jeleztük, bármilyen hiba+Apple kombóra rákeresve találsz tömérdek hozzászólást a neten.
Pár embernek van már innen is Air2-je, senki nem panaszkodott rá, de azért mindig bedobod, hogy milyen rengeteg készüléket érint, mindezt úgy, hogy "csak" a neten olvastad...
Az 5S-re vagy az iPad4-re rákerestél már? A neten lévő nem kevés hibából hányat tapasztaltál eddig a saját készülékeiden? -
mrkorooo
aktív tag
válasz
szabogabor10 #4181 üzenetére
erdekelne amugy h mekkora szazalekkal jelentkezik.
itt se volt meg ilyen problema tudtom szerint
en se tudtam elocsalni ezt a hangot szerencsere -
Tibee86
nagyúr
válasz
szabogabor10 #4092 üzenetére
Mert lehet ritka, mint a fehér a holló, és csak szokás szerint túl van misztifikálva a "hiba"... Az itteni tulajok se igen panaszkodnak erre.
A 6+ hajlik, rossz a kamerája stb., mégis viszik, mert ha néhány selejtes is, a legtöbb nem, szerintem itt is hasonló a helyzet.
Tegnap megint megnyomkodtam kicsit, írták páran, hogy ha erősebben nyomják a hátlapot elszíneződik a kijelző, feszegettem rendesen, de nem sikerült előidézni. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
szabogabor10 #4094 üzenetére
A processzor nem tud kattogni, meg úgy semmi más sem egy ilyen tabletben a hangszórón kívül. A hangszóró lehet hardveren hibás, de erre kis esélyt látok. Tehát azért az iPadben nem relék dolgoznak már, erre akartam kilyukadni
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
szabogabor10 #4092 üzenetére
Ez lehet egyszerű szoftveres hiba is, ugyanúgy mint a rezonálás. Mind a kettő orvosolható szerintem frissítés útján, kérdés megteszi e ezt az Apple vagy majd csak az iPad Air 3-ban...
-
tepenzed
őstag
válasz
szabogabor10 #4088 üzenetére
sajnos gyakori probléma a gépeknél szintén, hogy random pattogás hangot hallani értintéskor,szövegdoboz használatakor,töltőről levételkor. Sajna elég sok panasz olvasható ezzel kapcsolatban is..
-
bok92
addikt
válasz
szabogabor10 #4088 üzenetére
Mintha egyszer hallottam volna, de az is lehet,hogy az más volt. Azóta sem volt semmi...
-
mrkorooo
aktív tag
válasz
szabogabor10 #3872 üzenetére
Folosleges sirni meg foglakozni azzal hogy mennyi az uzemido
Sztem full mas minden usernel..
Probald ki, hasznalt ha nem jo vidd vissza es kerd vissza a penzt, ennyit tudok mondani
csinalok majd kepeket a hasznalatrol, [ltegnap vettem le] -
silmatauki
őstag
válasz
szabogabor10 #3830 üzenetére
Valoban erezhetoen kisebb az Air2 uzemideje. Majdnem olyan rossz, mint az iPad3-ome'.
-
mrkorooo
aktív tag
válasz
szabogabor10 #3848 üzenetére
Érdekes,nekem meg nem adott ki ilyen akármit
pedig böngészek teljes csendben vagy játszók .
-
mrkorooo
aktív tag
válasz
szabogabor10 #3846 üzenetére
es hogy lehet elocsalni,vagy mivel
nekem tokban van es folia is van rajta, lehet ez a "baj"... -
mrkorooo
aktív tag
válasz
szabogabor10 #3844 üzenetére
nem tapasztaltam meg ilyet
de ez mi? ezt a speaker adja ki vagy mi?tolok majd akkor meg ilyen sceen napokat -
mrkorooo
aktív tag
válasz
szabogabor10 #3842 üzenetére
fele kb, a felett mar zavaro sztem...
Folyamat ment rajta a podcast, onnan neztem a feladatokat, kozbe jatszottam es bongeszgettem.
Vilagon semmi baj nincs az uzemidovel sztem, de ha az iapd air jobb is volt nekem ,jobban jon az h erosebb vas.
Fogok meg csinalni ilyen napokat csak h megnezzem mi a helyzet, ha erdekel valakit esetleg -
mrkorooo
aktív tag
válasz
[Tegnap ]atlagos nap, tanulas egy kis jatek
-
mrkorooo
aktív tag
válasz
en a tegnapi napom vegigprintscreeneltem
-
bongeszo
aktív tag
válasz
Ugyanúgy bírja mint az iPad 2-m ami elötte volt. 10-12 óra legalább. Leginkább wifi netezésre, youtube videókra használom.
Ház valóban rezonál ha szól a hangszóró, ami elsöre zavarónak tünt, de 2 nap után már fel sem tünik.
Még annyi, hogy brutál vékony és könnyü.
Sima Airt pedig már nem vennék, nem véletlenül került bele a 2gb ram...Chereiose: én tölük vettem, bontatlan dobozban volt, EU töltövel. Garancia az Apple oldala szerint él.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szabogabor10 #3804 üzenetére
Így már értem
coys
Nekem ilyen asztali iTunes-ban volt hosszú ideig. Meguntam és azóta nem használtam.
Próbálj meg regelni egy másik ID-t, vagy ha van másik próbálj meg azzal belépni, illetve ha még nem volt próbálj meg a beállításokon belül belépni az ID-del. Vagy iCloud kilép belép, ilyenek.Tibee86
Akkor mást írna ki -
vadászcsiga
félisten
válasz
szabogabor10 #3799 üzenetére
iPadnek nincsenek furcsaságai hacsak nem szoftveresen
-
válasz
szabogabor10 #3673 üzenetére
Nem latok ilyet. Bar ezt az ipad 4 nel sem vettem eszre.
Viszont a bevilágítás mértéke szinte mar minimális ha teljesen fekete képet nézek akkor is. Ennél csak rosszabbakat láttam pedig volt mar pár kijelzőm (jó kivéve plazma ott tényleg nincs)
Bal alsó sarokból latok beszűrődni egy keveset ha teljesen fekete a kijelző.Egyébként gyárilag a legfrissebb fw van rajta.
Ellenben valóban az egész gép "el" a hangszóróval együtt sajnos. Bar ahogy olvasom mindegyik ilyen.
Nem torzít csak rezonál amit ha kézben tartunk akkor erezni (olyasmit képzeljetek el mint amikor rezeg a telefon a kezetekben csak nyilván nem olyan intenzíven)
Egyébként továbbra is iszonyat hangosra fel lehet tekerni a hangerőt ami nálam plusz pont.Valaki írta, hogy új fw vel javítanak rajta hat nem tudom legyen úgy
-
válasz
szabogabor10 #3669 üzenetére
Hat wow. Jobb mint amire számítottam. Tokkal együtt is alig van súlya ez első ami feltűnt. Es nem, lifeg az előlap ha hátrahajtom hanem frankon hozzátapad a hátlaphoz (mágneses)
Anyaga is nagyon puha bor kellemes tapintásra.
Touch id tol kicsit féltem de eddig hiba nélkül ment elsőre mindig.
Kepe is szebb (élesebb vagy teltebb vagy mindkettő talán) és nem csak szöveg a tükröződéscsökkentő bevonat.
Hangszórókról nem tudok nyilatkozni meg modemje is majd este lesz kihasználva mindenestre lte hálózatot egyből megtalálta.
64 Gb kicsit sok kar hogy nincs 32 es.
De a 16 meg kevés lett volna.
Air Play (apple TV 3. generációs) el voltak gondok néha Ipad 4 nel kíváncsi leszek itt, hogy szuperál majd. -
válasz
szabogabor10 #3667 üzenetére
Okes ipad 4 et valtotta amugy illetve asus t100 at h pontos legyek. De amire nekem kell arra jobb az ipad. Nem mertem egyebken a linkelt kollegaktol rendelni. Kb 36 ot sporoltam volna de ha mar ennyit kifizetek biztosra akartam menni. Tokot meg nem nagyon kapni hozza meg csak ebyrol de nem akartam varni ra. Te hol venned?
-
drlovi
aktív tag
válasz
szabogabor10 #3580 üzenetére
én nem! csak az hogy "érezni" lehet a hangszórót nagyobb hangerőnél ,de ez személy szerint engem nem zavar. Az már igen hogy nem találni egyetlen egy ingyenes lejátszót mint pl droidon az mxplayer.
-
_Csaba_
senior tag
válasz
szabogabor10 #3362 üzenetére
Ez gyors volt végülis..
-
erdoke
titán
válasz
szabogabor10 #2912 üzenetére
Nincs gondom se az iPad Airen. Se az 5S-en a WiFi-vel. Itthon mindkettő frekvencia aktív, és a készülékek váltogatnak köztük attól függően, éppen hol vagyok.
Valahol olvastam, hogy a beállítások visszaállítása hozott rendbe néhány rakoncátlankodó készüléket. Ezeket egyébként is érdemes átnézni frissítés után, mert az iOS8 az összes helymeghatározást aktiválta. Le kell görgetni a legalján lévő rendszer beállításokhoz is, azok közül mind aktív, és soknál lila iránytű figyel. -
aizen92
addikt
válasz
szabogabor10 #2910 üzenetére
De mindenesetre köszönöm a kutatást
Itthon ezt meg tudom oldani, de egyetemen és melóban már nem éppen.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Bluetooth hangszórók
- Nyaralás topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest