- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung SmartTag2 teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fox Mulder #37740 üzenetére
Én régebben kérdeztem itt és akkor azt mondták a többiek hogy igen, de nem próbáltam. Én a gyári folio tokot vettem (lehet hogy kérdezni is azt kérdeztem).
-
BaLee
addikt
válasz
Fox Mulder #21237 üzenetére
Nem tudom miért van sok helyen ilyen havi fizetős lehetőség. Azért évi 6000Ft egy kalkulátor programért kicsit túlzás. Bár lehet tőlünk nyugatra nem. Azért fogom a fejemet, amikor bizonyos játékokban VIP előfizetést adnak 2 hetente 2500Ft-ért.
Nekem ez a havonta fizetős dolog nem nagyon megy le a torkomon. Egyedül a spotify-ért vagyok hajlandó havonta fizetni meg a iCloud tárhelyért...
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen házat vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Tőzsde és gazdaság
- Háztartási gépek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest