Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Egyébként borzasztó mód szokatlan és ha írni kell valamit, akkor egyelőre veszem inkább elő az iPhone-t, mert ott ugyanúgy működik legalább, mint eddig.
Azért szokatlan ugye, mert most már elég csak nyomvatartani a hosszú magánhangzókhoz, viszont ugye az ü, ű, ö, ő betűknél, ugyanúgy felfele navigálás és kikeresés megy és még egyelőre rohadtul nincs ráállva az agyam, mert írás közepette nem mindig realizálom, hogy éppen milyen betű miatt kell majd nekem swipe-olgatnom, hanem egyszercsak észreveszem, hogy elcsesztem és mehet a visszatörölgetés.
-
válasz
Fox Mulder
üzenetére
nem
-
csabiks
senior tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
kisebbek lettek (lekerekítettek), a messenger alkalmazásba pl a régi bill jön elő, rögtön látni a különbséget.
-
válasz
Fox Mulder
üzenetére
lehet kisebbek a betuk, optikailag olyan legalabbis

-
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Én régebben kérdeztem itt és akkor azt mondták a többiek hogy igen, de nem próbáltam. Én a gyári folio tokot vettem (lehet hogy kérdezni is azt kérdeztem).
-
BaLee
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Nem tudom miért van sok helyen ilyen havi fizetős lehetőség. Azért évi 6000Ft egy kalkulátor programért kicsit túlzás. Bár lehet tőlünk nyugatra nem. Azért fogom a fejemet, amikor bizonyos játékokban VIP előfizetést adnak 2 hetente 2500Ft-ért.

Nekem ez a havonta fizetős dolog nem nagyon megy le a torkomon. Egyedül a spotify-ért vagyok hajlandó havonta fizetni meg a iCloud tárhelyért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil Pro hibátlan 2027.10.28.Alza jótállás
- Apple iPad A16 11" 128Gb W-fi, 24 hónap Garancia, Ezüst Színben, Újszerű, MediaMarkt számla
- iPad Mini 7 128gb +garancia
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest