Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Nekem sosem volt ilyen. Ilyen operációra (telefon elő bekapcs és mutassa a menüt mert addig szórja csatlakozható állapotban a wifit ha nem kapcsolódik semmi) csak nem apple eszköznél volt szükség.. Csak engedélyeznem kellett bekapcsolni sosem. Macen mutatta a másik apple eszközt a wifiben katt és ennyi. Csináltál hálózat visszaállításokat / teljes újratelepítést?
-
Rent
senior tag
Nem tudtam kivarni, mert marciust irtak tavaly osz ota (azota vartam), majd marciusban aprilist, de ugy hogy az sem volt biztos, majd aprilisban majust. Ha lehetett volna tudni a megjelenes idopontjat kivartam volna, de igy lett belole ezzel a konstrukcioval marcius vege. Vegul 2 nappal a megjelenes utan meglett amit eredetileg is szerettem volna. Az, hogy most vegul nem cellular valtozat, annyira nem erdekes, mert vegso esetre ott a telefon netmegosztasra, de azon vagyok, hogy vegyek egy a csalad osszes eszkozet kiszolgalo hordozhato eszkozt, ami 90% ban a meloban lenne, illetve a nyaraloban. Mashol meg nincs ra szukseg. Korrekt nem korrekt, itt ezert fizetsz 12% felarat, hogyha velt, vagy valos problemad adodik az eszkozzel, akkor ha van raktaron azonnal cserelik, miutan raneztek, hogy nem erte kulso behatas, ha 48 oran belul pedig nem elerheto ugyanaz, akkor +-5% on belul cserelhetsz. Nem ingyen van ez a szolgaltatas, hanem 12% felarert csereben, igy teljesen korrektul jarsz el, hogy kihasznalod azt a szolgaltatast, amiert fizettel.
-
hitchins
őstag
Ezek alapvetoen nem appla termekekre vonatkozo szabalyok hanem minden 10e ftnal dragabb muszaki cikknel igy mukodik.
Valojaban nem 1+1 ev hanem konkretan 2 ev szavatossag jar minden ilyen termekre amibol az elso evben a szavatossaggal egyutt jotallasat is kapsz.
Ez fokent abban tobb mint a szavatossag hogy meghibasodas eseten az elado felelossege a bizonyitas.
Ha lejart az 1ev azaz a jotallas akkor alapvetoen szavatossagi igennyel elhetsz de itt mar nem a vallalkozas felelossege a bizonyitas vagy elfogadjak az ervelesed vagy nem es akkor neked kell bizonyitani azaz egy szakertot fizetni.
Ez esetben ha mar lejart az egy ev az Apple szerintem korrektul jart el hiszen siman mondhatta volna hogy bizonyitsd Te az igazad megis elismerte a hibat szoval szerintem nem kell ennyire felhaborodni.Ezzel egyutt sajnos teny hogy Mo-n sok vallakozas nem szeretne eleget tenni A kotelezettsegenek.
Szerintem ilyen szempontbol Apple inkabb a korrekt cegek koze tartozik. -
hitchins
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 10.9" M1 2022 - full doboz, garancia (118)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest