- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Nekem sosem volt ilyen. Ilyen operációra (telefon elő bekapcs és mutassa a menüt mert addig szórja csatlakozható állapotban a wifit ha nem kapcsolódik semmi) csak nem apple eszköznél volt szükség.. Csak engedélyeznem kellett bekapcsolni sosem. Macen mutatta a másik apple eszközt a wifiben katt és ennyi. Csináltál hálózat visszaállításokat / teljes újratelepítést?
-
Rent
senior tag
Nem tudtam kivarni, mert marciust irtak tavaly osz ota (azota vartam), majd marciusban aprilist, de ugy hogy az sem volt biztos, majd aprilisban majust. Ha lehetett volna tudni a megjelenes idopontjat kivartam volna, de igy lett belole ezzel a konstrukcioval marcius vege. Vegul 2 nappal a megjelenes utan meglett amit eredetileg is szerettem volna. Az, hogy most vegul nem cellular valtozat, annyira nem erdekes, mert vegso esetre ott a telefon netmegosztasra, de azon vagyok, hogy vegyek egy a csalad osszes eszkozet kiszolgalo hordozhato eszkozt, ami 90% ban a meloban lenne, illetve a nyaraloban. Mashol meg nincs ra szukseg. Korrekt nem korrekt, itt ezert fizetsz 12% felarat, hogyha velt, vagy valos problemad adodik az eszkozzel, akkor ha van raktaron azonnal cserelik, miutan raneztek, hogy nem erte kulso behatas, ha 48 oran belul pedig nem elerheto ugyanaz, akkor +-5% on belul cserelhetsz. Nem ingyen van ez a szolgaltatas, hanem 12% felarert csereben, igy teljesen korrektul jarsz el, hogy kihasznalod azt a szolgaltatast, amiert fizettel.
-
hitchins
őstag
Ezek alapvetoen nem appla termekekre vonatkozo szabalyok hanem minden 10e ftnal dragabb muszaki cikknel igy mukodik.
Valojaban nem 1+1 ev hanem konkretan 2 ev szavatossag jar minden ilyen termekre amibol az elso evben a szavatossaggal egyutt jotallasat is kapsz.
Ez fokent abban tobb mint a szavatossag hogy meghibasodas eseten az elado felelossege a bizonyitas.
Ha lejart az 1ev azaz a jotallas akkor alapvetoen szavatossagi igennyel elhetsz de itt mar nem a vallalkozas felelossege a bizonyitas vagy elfogadjak az ervelesed vagy nem es akkor neked kell bizonyitani azaz egy szakertot fizetni.
Ez esetben ha mar lejart az egy ev az Apple szerintem korrektul jart el hiszen siman mondhatta volna hogy bizonyitsd Te az igazad megis elismerte a hibat szoval szerintem nem kell ennyire felhaborodni.Ezzel egyutt sajnos teny hogy Mo-n sok vallakozas nem szeretne eleget tenni A kotelezettsegenek.
Szerintem ilyen szempontbol Apple inkabb a korrekt cegek koze tartozik. -
hitchins
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Okos Otthon / Smart Home
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sorozatok
- Honda topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest