- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
padisaxi #47989 üzenetére
Helló, HA az eladó elmondta, és te tudomásul vetted, de nem kérted a segitségét, akkor az eladó innentöl moshatja a kezét mert ezzel te elfogadtad, hogy ez van, és így vetted meg az eszközt. Sok sikert a körülményes eltávolitáshoz (sztem nem fog menni, de ne nekem legyen igazam). A University-nek kell bizonyitanod, hogy az iPad jogosan a tiéd, és neked nem kell ilyen korlátozás a gépedre, és majd ök tudnak segiteni az eltávolitásban. HA mindezt meg lehetne kerülni, akkor l*xart se ér(t) az a korlátozás, amit nem hinnék egy egyetemi korlátozás (University of Arkansas System) esetén... De mint írtam, ne nekem legyen igazam, és sikerüljön megoldani. Sok sikert még1x.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest