- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszyka
senior tag
válasz
kkp900 #45167 üzenetére
Hali. Ezzel azért óvatosan, legalábbis ha telefont is akarsz majd tölteni. Nekem ennek a 65W-os verziója volt, és iphone töltésekor sorra haltak meg a kábeleim. Használtam Ugreen, és Baseus kábeleket, mindegyik mfi chipes volt, de 2-3 havonta megpurcantak, és vehettem újat. Ha notebook töltéséhez akarod használni, arra biztos jó, de tablet /telefon töltésére overkill, legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Androidos telefonnal, ami nagyobb töltést is fel tud venni, nem próbáltam.
-
Amilo02
aktív tag
válasz
kkp900 #45159 üzenetére
Ha gyári adatot nem is találsz róla, privát teszteket szerintem igen.
Nekem a gyári töltőkön kívűl a melóhelyen egy [BlitzWolf], otthon pedig egy [Baseus Gan3] töltő van a padra és egy 12ProMax-ra. Ha egyszerre töltöm a kettőt, ki is használják a 65W-ot.
Más: Én személy szerint még azon is csodálkozom, hogy az Apple az iPad-en kívűl egyáltalán tett valamit a dobozba -
Amilo02
aktív tag
válasz
kkp900 #45126 üzenetére
Szia!
Nekem van egy több aljzatos töltő állomásom, és azon nálam max. 41W volt amivel töltötte a padot (ugy ezt a teljeítményt sem állandóan veszi fel).
Töltő választásnál figyelj arra is, hogy ha az összes (vagy amennyi neked kell) aljzat használva van, akkor egyesével mennyit tud leadni a töltő. -
válasz
kkp900 #42978 üzenetére
Értem, akkor neked nem vált be. Nekem bevált, a megjelenés után nem sokkal megvettem az M1-es iPad pro-t, azóta ez van rajta, ezt használom, nálam szuperül teszi a dolgát. Ha billentyűzettel es egérrel használom akkor tudja támasztani az iPad-et álló helyzetben, és a pencilt is rá tudom tenni oldalt (én ezért nem akartam teljesen körbeérő keretes tokot). Nekem jónak tűnik a tapintása.
-
NomAd_82
aktív tag
válasz
kkp900 #42974 üzenetére
Igaz, kinek mi a jó ár.
Akkor fogalmazzunk úgy, hogy az eddigi legalacsonyabb áron van most az M1.
Az M1 bőven hozza a szintet, ehhez képest nem nagy előrelépés az M2. Kb. minden tesztben azt mondják ,hogy bőven az első M széria. Használd egészséggel a cuccot.Nekem Spiegen tok van az ipaden és nagyon jól véd + tölt is a pencilt.
-
-
válasz
kkp900 #42927 üzenetére
nincs olyan hogy kezdőoldal mobil Safarin [link]
de nem teljesen érthető számomra, hogy hol a gond: gyakorlatilag már most Google a kezdőoldalad, hiszen ha bármit írsz a címsorba, az egy google keresés lesz
az hogy grafikailag is egy google kezdőoldal jelenjen meg, új lapként az nem oldható meg
-
válasz
kkp900 #42819 üzenetére
Pencil hover on M2
That delivers up to an 18% faster CPU, 35% faster GPU (10-core vs 8-core), and a 2x boost in memory bandwidth from 50GB/s to 100GB/s.
Some small upgrades with the M2 iPad Pro include Bluetooth 5.3 and WiFi 6E.
The only changes between the M2 and M1 iPad Pro, for now, is Smart HDR 4 vs Smart HDR 3 photos and the ability to shoot ProRes video at up to 4K at 30 fps (1080p at 30 fps for 128GB models).
Braided USB-C cable in the box instead of a plastic cable
“iPad Pro” wordmark on the back instead of “iPad” on previous iPad Pro models
M2 iPad Pro space gray may be slightly lighter than the M1 iPad Pro space gray finish with the antenna line for cellular models being more muted
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Diablo IV
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest