- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HdRew
őstag
válasz
lanszelot #47541 üzenetére
Zsenik. Tehát megveszed a teljes appot, ahol megígérik, hogy rendszeresen lesz rá update és azt meg is kapod. Majd amikor hirtelen az egész világ átáll a subscription-based alapú szolgáltatásokra, gyorsan kiadnak egy "új" verziót ahol pedig már nem kapod meg a legújabb feature-öket akkor sem, ha az előző verziót már megvetted. Szomorú, hogy ez az Apple-nél nem veri ki a biztosítékot, de hát mondjuk mi mást is várna az ember. (Én 2020-ban vásároltam meg.)
-
szabonagyur
félisten
válasz
lanszelot #47531 üzenetére
30 EUR nem is sok érte, nekem több rémlett, de érthető hogy nem akarod ha megvan az előző.
Amúgy a Goodnote oldala írja is, hogy nem lesz belőle gond.
If you paid for GoodNotes 5 before August 9, 2023:
You can continue to use the paid GoodNotes 5 experience and your notes are safeYou can upgrade to Goodnotes 6 and switch back to GoodNotes 5 anytime.If you then choose to pay for the yearly plan or the one-time purchase, you will get a discount
If you have more than 3 notebooks in GoodNotes 5, and you choose the free plan in Goodnotes 6, you won’t be able to edit or add more than 3 notebooks. You will still be able to view them.
We will still be pushing maintenance bug fixes and performance improvements to GoodNotes 5. So, while the newest features will go to Goodnotes 6, paying GoodNotes 5 users who don’t upgrade can rest assured you’ll continue to have the delightful experience you’re used to.Ja és van kedvezmény is ha van 5-s verziód:
For One-Time Purchase
33.3% off for those who bought GoodNotes 5 from July 1 to Aug 8, 2023
26.6% off for those who bought GoodNotes 5 from Jan 1 to June 30, 2023
20% off for those who bought GoodNotes 5 anytime before 2023 -
SharpSA
veterán
válasz
lanszelot #47504 üzenetére
Mindkét app működik a 18.1-gyel is és akkor valószínűleg a 17-essel is. A 18.1-es rendszer nálam rendben működik, a korábbiakkal sem volt problémám.
A Goodnotes tegnap frissült 6.5.10-re, bár neked 5.9 van, ezt nem tudom kipróbálni, de szerintem az is működik (a 6-ost újra meg kellene venni?). A Procreate 1 hete frissült 5.3.13-ra, nálam működik, szerintem az 5.3.7 is működik. -
HdRew
őstag
válasz
lanszelot #47517 üzenetére
Én attól függetlenül, hogy frissítettem goodnotes 6-ra, nem kell subscriptiont fizetnem. Előtte az 5-öt ugyanúgy egyszeri paymenttel megvettem. (Mondjuk ez mekkora lehúzás akar lenni.)
Ugyanez a notabilityvel, bal alsó sarokban mindig felugrik, hogy most a subscriptiont csak ennyiért megvehetem, de csak x-elem és kész.
(Mondjuk mások lehet nem ennyire szerencsések.)
-
szabonagyur
félisten
válasz
lanszelot #47527 üzenetére
Amit mindenképp vegyél figyelembe, hogy vissza menni a 16-ra már nem tudsz majd mindegy melyikre frissítesz, ha a 18-ra frissítesz ott pedig a 17-re sem tudsz majd.
Ha a Goodnotes 5-t megnyitod Appstore-n belül frissíteni akarja a 6-ra amúgy?
Ha nem akkor esélyesen maradna a iPad frissítés után is, kérdés a kompatibilitás.Sajna utóbbiról nincs infó nagyon sehol, hogy van e gond a magasabb iPadOS esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Pad SE Mint Green (8GB/256GB) ÚJ!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest