-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Semmi nem gátolná, hogy több ugyanolyan kábelt is tarts otthon/magadnál. Viszont amikor nem egyszerre merülnek le, akkor mégis csak jobb ha egy kábelt használhatsz hozzájuk, mint hogy keresni a sok között azt amelyik jó.
Első körben jó ha eszköz oldalon lesz egység, utána jöhet adapter oldalon is. Bár utóbbinál csak type-A és type-C a választék. Nekem szerencsére a hordozós töltő adapterem és a power bankom is rendelkezik mindkettővel.
Nálam most a telefon lóg ki a sorból a lightning miatt, amúgy ipad, kamera és fejhallgató is type-C. -
moleculez
veterán
A lényeg nem az hogy megjelenik-e a laptopon. Ha van UC, akkor a kurzort simán áthúzod ipadra, és lehet azzal navigálni az ipad appot, és gépelni ha kell, a macbook mint beviteli eszköz működik. De pl drag n drop áthúzok egy képet a macről az ipadra. Lehet csinálok egy pár mp videót erről, bár tele van vele YT
-
xhege
veterán
Igen azt hiszem elengedem ezt a 17-es MacBook vonalat.
wm2: Van itthon régi win laptop (Thinkpad x230 rendberakva ssd-vel), csak azt lenyúlta a gyerkőc online oktatásra. Azért he kell persze hozzáférünk. Emellé most már én is úgy látom elég lesz az iPad. Igen elgondolkodtató a laminált kijelző, bár nem tudom mennyire zavaró a nem laminált. Nyilván költségek tekintetében a sima iPad azért sokkal kedvezőbb lenne, meg azt újonnan venné meg az ember, tovább is lenne támogatott. A Pro verzó őszintén megmondva nem merült fel benne, de az Air (leginkább a 3) az igen.
-
tuzpenge
őstag
Az a baj hogy nem láttam a különbséget (lehet hogy a szemem béna hozzá). Ha nagyon be akarom magyarázni magamnak akkor a youtube alapján egy picit kopogósabb a sima kijelző a légrés miatt, de ezt sem érhető tetten ha nem erre vagy kihegyezve és nem párhuzamosan használsz egy ilyet meg egy olyat is...
Tényleg érdekel hogy mi az előnye azon kívül hogy össze van "sütve". -
Parson
addikt
Én 2004-ben egy iPod 20GB-tal kezdtem az egészet... nem vagyok azota se apple fan, inkább csak apple kedvelö... mindig is azt mondtam, hogy ez a cég vmi jo irányba megy ezzel a termékvonallal... nekem nem a csucskategoria kell otthonra, csak az a kielégitö szint, ami mellett nem a fejed fáj, hanem egyszerüen csak élvezed a használatot... no meg a valóban fontos dolgokat, amik a készüléktöl függetlenek.
-
SharpSA
veterán
Valahol nem értem ezt a "kerülöm a google-t" dolgot. A többi mivel másabb, vagy jobb? Szerintem egyik kutya, másik eb, mindegyiknek megvannak a maguk ilyen-olyan húzásaik. Sokan aggódnak a "személyes" adatok és egyebek miatt, ami elég vicces (persze a gdpr hadművelet pont erre is volt jó, hogy aggodalmat keltsenek), miközben már évtizedek óta mindenhol meg kell adni bizonyos adatokat és van internet és felhő ésatöbbi...
Ha teljesen zárt rendszert akarsz, akkor vegyél egy Synology NAS-t, azon van saját office, saját tárhely, távolról elérheted a saját appjaival vagy böngészőben és akkor csak nálad van minden dokumentum, stb. Ja de az is neten keresztül működik, akkor védd le jól...
Szóval szerintem kissé túl van ez már reagálva több oldalról. -
mazsiii92
senior tag
Én évek óta Google Sheetet használok a számlák és mindenféle kiadás tervezésére. iPhoneon és iPaden alkalmazásban szerkesztem őket, nincs velük gond, PC-n meg böngészőben. Természetesen érdemes a vázat - szerintem - gépen megcsinálni a képletekkel, és utána már a többi eszközön könnyen frissíthető az adatokkal.
-
benyo513
tag
Én még ettől a cégtől vettem az ESR tokot, két nap alatt meg is érkezett (ExpressOne hozta), régebben is ezt a márkát vettem, nálam bevált. Most aliról berendeltem még jó néhányat.
-
bollokcs80
Korrektor
Elsősorban azért érdekelne, mert a vészhelyzet kezdetén sorra jöttek kollégák IT-ra, hogy állítsunk be rajta VPN-t, távoli, ezt-azt és azt se tudtam, hol kell hozzákezdeni. Sajna a cégnek nem telik rá és én se tudok többszázezreket belefeccölni, pedig jó lenne beleszokni kicsit.
-
aram01
nagyúr
Értem, nekem a nappaliban egy komplett szett, van még a hálóban és a konyhában is. Minden eszkozrol lehet vezérelni ami az otthoni hálózaton van, és külön tud játszani mást mást minden hangszóró. Szerintem fogj bele. a Yamaha sem rossz, de mielőtt fejlesztesz hallgasd meg a sonost is.
-
vegyszer
addikt
Tudom, én vagyok a béna. De nekem az 5.1.1 olyan kemény fal, amit nem tudok áthágni. Mármint egy szaros fb Messengert nem tudok feltenni rá, mert folyton azt mondja, hogy frissítsek minimum 9.0-ás iOS-re.
Néztem videót, ott volt olyan, hogy mégis letöltődött egy régi verzió, de ez nekem nem jön össze.Olyan megoldást keresek, hogy én távolról etetem tartalommal, míg nővérem a túloldalán egy WiFi osztással azt le tudja szedni rá, és ott offline is megmarad a tartalom.
-
umfrider
senior tag
Nekem sajnos sehogysem működik...
Most épp a maillel próbáltam, de másik applikációval sem megy. Természetesen engedélyezve van a Hand Off és ugyan azzal az icloud fiókkal vagyok bejelentkezve. Itthon pedig csak 1 wifi hálózatunk van, szóval abban sincs hiba. (Telenor mobilnet "hotspot". Fogjuk rá itthoni wifi. Esetleg lehet, hogy más IP-t oszt ki a két eszköznek? Lehet, hogy teljes baromságot beszélek, nem értek hozzá...)
-
Süvi
őstag
Nekem is ilyen Nas van.
DS get alkalmazát rátettem az Ipad-ra, és azzal töltök közvetlenül a NAS-ra.Ha vannak olyan filok, amiket pedig az ipad-on szeretnénk tárolni, azt mérettől függően a Documents (ezzel főleg dokumentumok, könyvek, excel stb.) vagy a DSCloud alkalmazással teszek át.
-
szasanyi
félisten
Az jó, mert ez az egyik oka a cserének.
Olvastam én is a különböző kijelzők pici különbségeiről, de képen és videón is alig látható és úgysem lesz mellette másik szóval ezen nem agyalok sokat.
DJosef: OK, az jó lenne. Bár én csak ebay-ről szoktam rendelni (ritkán) de hátha, és a plusz infó mindig jó.
MOD
local1: olyanokat nem néztem, de tényleg annyira jó, hogy a közel 2,5x árát megéri?
-
Ragnar95
félisten
Nem Prohoz Adonit termékek váltak be nálam a legjobban, jelenleg egy Pixelt használok nagy megelégedéssel. Néha ki lehet fogni őket Amazonon $20-25 körül, de ennél olcsóbban használható kapacitív tollat nem nagyon kapsz.
Prohoz megéri az Apple Pencilre beruházni, mert tényleg ver minden mást, bár haverom akinek Apple Pencile van, múltkor kipróbálta az Adonit Pixelem és azt mondta, nem sokkal gyengébb, de azért érezhető a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest