- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
válasz
B-L-A-C-K #14204 üzenetére
Fiam feltette és azt mondja, megy neki. A parallax hátteret kikapcsolta, meg amit érdemes de például a képernyő forgatás animációja most sima, míg korábban 15fps-volt.. Nem szólt, hogy valami gond lenne. Suliban használja, levelezés, neptun, jegyzetek, filmnézés, face.. web..
-
Ragnar95
félisten
válasz
B-L-A-C-K #11095 üzenetére
Bravó, továbbra is neked áll feljebb azok után, hogy bebizonyosodott, hogy egyáltalán nem volt igazad
Tehát ha igaza van az embernek és ez később be is igazolódik, az okoskodás, de ha mindenki más számára egyértelmű és csak te értelmezed félre a dolgot, majd még ki is állsz a lehető leghangosabban a hülyeséged mellett, az a normális, ok, minden világos...
Egyértelmű választ adtam, neked áll megint feljebb a dolog, hogy egy másik topikra mertem hivatkozni, ahova még pár órája ugyanezen kérdésben írtál, de nyilván mekkora baromság volt azt feltételezni, hogy ezek után elolvasod, amit oda leírtak.
Azzal jönni meg, hogy én mikor tévedtem konkrét példa nélkül elég nagy öngól a jelenlegi ténykedésed után...
blakey: bármit is írunk, az csak falra hányt borsó, akárhány forrásból igazolódik be, hogy tévedett a kolléga, úgysem fogja elismerni, inkább mindenki más lehülyéz és személyeskedik, az sokkal egyszerűbb, mint beismerni, hogy nem volt igaza az embernek.... -
blakey
titán
válasz
B-L-A-C-K #11088 üzenetére
Biztos velem van a baj, de számomra egyértelmű volt, hogy a villásdugó részt cserélik, csak azt vittem magammal. Nem tudom miért érted azt, hogy a töltő részt is cserélik, akkor nem csak erre a térségre szólna a csereprogram, mert az általános alkatrész, azaz mindenhol alkalmazható. Szóval, csak villásdugót cserélnek. A felhívás is csak a villásdugóra vonatkozott, képeket is illusztráltak.
-
Ragnar95
félisten
válasz
B-L-A-C-K #11092 üzenetére
Jobb lenne, ha visszább vennél a hangsúlyodból, mert ez egyáltalán nem szakmai topikba, sőt sehova nem való a fórumon
Főleg, hogy egyáltalán nincs igazad és csak vagdalkozol ahelyett, hogy kicsit utánaolvasnál a dolognak, messzire se kéne menned, az iPhone topikban írták le (1, 2), ahol szintén egyedül okoskodtál... -
erdoke
titán
válasz
B-L-A-C-K #460 üzenetére
Én iPad után lettem iPhone-os (iPad 2 3 éve, majd fél évvel később i4S). Egyszerű és kényelmes a kettő együtt, de a telefonhoz ragaszkodnék én is kevésbé. Mondjuk sok választásom már nincs, bő egy éve csak iOS mobil eszközt támogat a cég. Persze folyamatosan vizsgálják a lehetőségeket telefon és tablet fronton is, de még egy ideig biztosan nem lesz más.
-
válasz
B-L-A-C-K #448 üzenetére
Feljebb már összefoglaltam a saját fenntartásaimat, azzal még kiegészíteném, hogy rendszeresen elejtem, néha eláztatom a telefonomat és tokot nem használok. Ha mindezt egy 200 000 Ft-os telefonnal tenném, azonnal t#k#n bökném magam. Az iPadet meg nem használom utcán, így a rongálás nagyjából kizárva.
Poénból én is torrentezek nagy ritkán telefonon - addig sem kopik a laptop (7-8 éves)
-
vtechun
veterán
válasz
B-L-A-C-K #448 üzenetére
Optimálisabb is lehetne, egy platformot használni. De tegyük fel, le akarok tólteni torrentről valamit, ezt megteszem a droidos telón, aztán bittorrent snyccel, vagy kármilyen sync progival megosztom ipaddel. Tényleg, bittorrent synccel szinkronizálok pl. ebookokat, ez is nagyon jó kis cucc, egyéb felhasználásra is tudom javasolni
-
Szabikaa20
őstag
válasz
B-L-A-C-K #448 üzenetére
Én nem mondtam,hogy nem jön be az iPhone!
Csak sajnalok 500€ adni érte mikor itt a tablet...Mire használnák egy iPhone-t?Ugyan azt tudja mint az Air csak +hívni tudok róla...Elég nekem a droidos HTC is..Bár ha valaki megdobna vele nemmondanak hogy nem kell!Akartam venni sima 5-öst de aztan letettem róla...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Háztartási gépek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest