- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
NavySeal #46948 üzenetére
Szia, én nem találtam mac/ipad kompatibilis matricákat, így fogtam és a kb színazonos matricát megvettem és elvagdostam. Nem szép, sőt undi, de magyar
A városban ismerek egy illetőt, de 1000es nagyságrendben kellene felvásárolni a matricákat, hogy megérje neki, így nem gyártat macest, mert nicns aki megvegye
-
Relax420
junior tag
-
Pano
addikt
válasz
NavySeal #46582 üzenetére
Hát.. szerintem eléggé csúszós. Azt nem tudom, hogy a többi üvegfóliához képest mennyire, mert alapból nem vagyok túl nagy üvegfólia használó (nem szeretem).
Használtam egy ideig aggódásból, de pont a csúszósság miatt (meg nem tetszett hogy -mint minden üvegfólia.-, elcsúnyítja a készüléket) én levettem.Paperlike-ot szokták szeretni, de ugye azzal az a baj, hogy a kijelző mattos lesz és kicsit ront a képminőségen.
ESR-nek még van paperlike-os fóliája, ami mágnesesen rögzíthető amikor éppen kell, így nem kell tartósan választani a jó képminőség és a jó írási élmény között. Azt szokták dicsérni. Csak ugye az nem védelemre van. -
Pano
addikt
válasz
NavySeal #46378 üzenetére
Én nagyon szeretem az ESR cuccait.
Eddig sose okozott csalódást se minőségben, se funkciókban. Esetleg nézd meg a kínálatot.Ceruzából lehet megveszem hozzá a Pencil Pro-t, de aztán az is lehet valamelyik másik gyártótól lesz.
Egyelőre nem mindegyik gyártó adaptálta a penciljeit az új iPadekhez, úgyhogy ott azért légy körültekintőbb (bár ez inkább azokat érinti, amiket lehetett ugyan úgy mágnesesen tölteni)
-
Alex91
félisten
válasz
NavySeal #17263 üzenetére
Nem lehet tudni semmit. Most ugy nez ki, hogy lassitottak a frissitesen, nem nyomjak evente iPad eseten. Bar az is elkepzelheto, hogy most szetnyomta erosen a sima es Pro kategoriat, es aztan most majd gyorsit a hw frissitesen megint. Bar nem tartom valoszinunek.
Azt is erdemes figyelembe venni, hogy az iPad 2017 nem sokkal erosebb, mint az elozo Air2, pedig jo par ev van koztuk. Imho valtani ezekrol majd akkor eri meg, ha 4 GB-ot kap a sima is.
3 ev minimum van benne szerintem is (Air2-ben tobb lesz valoszinuleg). iOS 11 kerdeses, szerintem igazan ehhez kelleni fog a profi fehasznalashoz a 4 GB, de alap dolgokra eleg a sima iPad is.
-
Alex91
félisten
válasz
NavySeal #17146 üzenetére
Szerintem elegge le lehet tiltani. A telon is lehet nezni a beallitasoknal. A vasarlast, alkalmazason beluli vasarlast stb.
Ha tobben hasznaljatok, akkor a TouchID-t nem erdemes bekapcsolni. Esetleg a szemelyes dolgokat (e-mail, kontaktok stb) szinkronjat is meg lehet fontolni, hogy engedelyezed-e.
Amit megvettel alkalmazast, azt termeszetesen letoltheted az iPad-re is, ha a sajat Apple ID-vel vagy ra bejelentkezve.
Tarhely kerdese: felhasznalastol fugg, jelenleg keves alkalmazassal, adattal siman el lehet lenni 32 GB-on, de a gyerekekbol kiindulva hosszu tavon a 128 GB-os talan jobban megeri. Adatokra lehet talalni tobb bovitesi megoldast, akar vezetek nelkulit is (kinabol olcson).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Kerékpársportok
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest