Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethob
aktív tag
válasz
Párduc
üzenetére
Nekem iPad-hez (is) a ceruza elemmel működő korábbi Magic Keyboard vált be, meg a Magic Mouse.
A 11"-os iPad Air 5-höz való mágneses Magic Keyboard nekem nem vált be, mert a jobb oldalán lévő felezett méretű gombok (magyarban az ékezetes betűk) zavarnak a vakon gépelésben. (Eladó, fehér változatban.) Ráadásul oldalról nem védi a tabletet, így védő toknak sem az igazi. (A 13"-os méretnél nincsenek feles gombok, arra minden elfér. Azon sokan szeretnek gépelni legalábbis a youtube népe szerint.)
Én megpróbáltam laptop nélkül iPad-en élni és dolgozni, nekem nem vált be. Nem csak a normális multitasking hiányzik, de az O365 alkalmazások borzalmasak tabletre, és a magyar nyelv támogatása hiányzik pl. az írás felismerésénél. Meg a 11" már tényleg túl kicsi. Egy M1 MacBook Air nagyságrendekkel hasznosabb jószág, és mindent egybe véve olcsóbb. A MacBook mellé tartalom fogyasztásra és mobil kiegészítő képernyőnek viszont zseniálisan jó dolog a tablet. (Még inkább az ha nagyobb, 15 vagy 16"-os MacBook-od van, és sokat utazol.) -
válasz
Párduc
üzenetére
Nekem egy 11 Pro van, a stage manager nem tetszett egyáltalán. Teljesen idegennek érzem az ipad-től, próbáltam monitoron is, szerintem felesleges hozzá a stage manager. Ha simán kirakod a képét, akkor az ipad képét kapod meg nagyban. Én jó ideig használtam így, illetve csak simán az ipadet egérrel/billentyűzettel, amíg nem lett új laptopom, szerintem teljesen el lehet vele lenni, de a stage manager konkrétan nem kell hozzá, jó a sima felület.
-
csabiks
senior tag
válasz
Párduc
üzenetére
Rá lehet tenni, de mivel nincs stage manager, nem lesz teljes kijelzős csak screen mirroring, max ha tartalmat játszol le akkor megy át teljes kijelzőbe.
Full HD-nál nagyobb monitor fölösleges, a tükrözés felbontása : 1280x1024 és alatta.
Logitech bluetooth-os cuccok mennek hibátlanul a tabokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
De szerintem ezzel nem igazan kell foglalkozni…