- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
pethob
aktív tag
válasz
Párduc #47919 üzenetére
Nekem iPad-hez (is) a ceruza elemmel működő korábbi Magic Keyboard vált be, meg a Magic Mouse.
A 11"-os iPad Air 5-höz való mágneses Magic Keyboard nekem nem vált be, mert a jobb oldalán lévő felezett méretű gombok (magyarban az ékezetes betűk) zavarnak a vakon gépelésben. (Eladó, fehér változatban.) Ráadásul oldalról nem védi a tabletet, így védő toknak sem az igazi. (A 13"-os méretnél nincsenek feles gombok, arra minden elfér. Azon sokan szeretnek gépelni legalábbis a youtube népe szerint.)
Én megpróbáltam laptop nélkül iPad-en élni és dolgozni, nekem nem vált be. Nem csak a normális multitasking hiányzik, de az O365 alkalmazások borzalmasak tabletre, és a magyar nyelv támogatása hiányzik pl. az írás felismerésénél. Meg a 11" már tényleg túl kicsi. Egy M1 MacBook Air nagyságrendekkel hasznosabb jószág, és mindent egybe véve olcsóbb. A MacBook mellé tartalom fogyasztásra és mobil kiegészítő képernyőnek viszont zseniálisan jó dolog a tablet. (Még inkább az ha nagyobb, 15 vagy 16"-os MacBook-od van, és sokat utazol.) -
válasz
Párduc #47929 üzenetére
Nekem egy 11 Pro van, a stage manager nem tetszett egyáltalán. Teljesen idegennek érzem az ipad-től, próbáltam monitoron is, szerintem felesleges hozzá a stage manager. Ha simán kirakod a képét, akkor az ipad képét kapod meg nagyban. Én jó ideig használtam így, illetve csak simán az ipadet egérrel/billentyűzettel, amíg nem lett új laptopom, szerintem teljesen el lehet vele lenni, de a stage manager konkrétan nem kell hozzá, jó a sima felület.
-
csabiks
senior tag
válasz
Párduc #47919 üzenetére
Rá lehet tenni, de mivel nincs stage manager, nem lesz teljes kijelzős csak screen mirroring, max ha tartalmat játszol le akkor megy át teljes kijelzőbe.
Full HD-nál nagyobb monitor fölösleges, a tükrözés felbontása : 1280x1024 és alatta.
Logitech bluetooth-os cuccok mennek hibátlanul a tabokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook / ZBook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpársportok
- Építő/felújító topik
- PayPal
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest