- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kkdesign
senior tag
Én olyan 70re saccolnám maximalizálva
azóta jött a 2018, +2019, hardverileg viszont ~1 széria lemaradásban van az 5th gen.
Nem írtad, hogy lenne rajta garancia, ez szerintem levesz az árból, és pár helyen a 19est olyan 110 körül megkapni újan. 60-65re tenném a csak wifist, de mivel mehet bele kártya is meg ott a gps, ezért mondanám a 70et talán reálisnak!de lehet lesz aki jobban be tudja árazni.
-
TommyNagz
senior tag
Az is igaz. Nalam eleg gyakran cserelodnek a telefonok, tabletek. Kesz csoda hogy a samsung tablam egy evig megvolt
nalam ez rekord. Ha valtozik a piac, olcsobbak lesznek a prok esetleg, es szulsegem lesz komolyabb tabletre, akkor tovabbadom en is. Egyelore nem tervezem, mert tenyleg kiszolgal es elgedett vagyok.
-
Ragnar95
félisten
Ha kínozni akarod magad, megér ennyit
Ha van mellette másik készüléked, akkor feltűnő és zavaró lesz nagyon a lassúsága. Számomra már az iPad 3 használata is inkább kín, mint öröm, az iPad 2 hardvere pedig még gyengébb.
De ki kéne próbálni élőben, mert mindenki más és más, simán lehet, hogy neked elég lenne az iPad 2 is. -
-
Nekem is hobbiból van, mert olyan sokat azért nem használom
ipad pro 32gb ezen azért még ellehet férni, de nekem is volt már 16-os minim, meg is bántam mert semmire nem való sajnos.
appok nagysága is megnőtt, már 2gb-s játékok is vannak, régen meg még bőven 1gb alatt voltak.
Meg hát nem beszélve, ha filmeket is akarsz rá tenni. Meg ugye sok sok jó alkalmazás, játék van rá.
Szifonom nekem is szintén 64-es. Azután már tényleg nem szabad 16gb-t venni, max ha tényleg nem akarsz rá tenni semmi komolyat, csak az ilyen alap dolgokat meg csak neteznél, youtube-oznàl rajta.Nézz körül itt hardverapro-n szoktak hirdetni újakat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Magisk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest