- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
-
gombii
tag
válasz
bigsee #21800 üzenetére
Ezt írták fentebb:
"A billentyűzeten a kiosztást vissza lehet állítani a 11 re valahogy, egyszerűen nem bírom megszokni, hogy a hangulatjelek, meg a számok helyet cseréltek. Értem, hogy nagyon trendi a sok hangulatjel, de én miattam kb. el is tűnhet a billentyűzet kiosztasrol"
Erre gondoltam, mert nem tudom elképzelni, hogy nézhet ki
-
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
bigsee #18159 üzenetére
iPadről se látod a Minit? iPhone-ról látod az iPadet? Sajna csomószor szkeptikus az AirDrop, főleg a megjelenés utáni első 1-2 évben volt, hogy bármit próbáltam nem működött, aztán egyszer csak frissítés nélkül megjavult, majd megint rossz lett később... Szerencsére az utóbbi időben nem volt vele problémám.
-
Süvi
őstag
-
jilian
addikt
válasz
bigsee #17466 üzenetére
Tudom, hogy így kell...de ez nálam ritka.
Ha kijelölök egy szót a szövegben a mondat közepén és az azt megelőző részt is hozzá szeretném venni akkor általában az egész bekezdésre jelöl.
Jó lenne mondjuk ha csak az elejét venné hozzá de neeem ő egyből az egész bekezdésre ugrik, ráadásul ilyen nyomi téglalapban, amit aztán megint tudjál oda illeszteni ahová szeretnéd...Ez a legnagyobb negatívum az IOS-ben számomra na jó meg ez a szocis animáció, meg a fehér menü....
-
access_denied
senior tag
válasz
bigsee #16391 üzenetére
Szerintem még mindig nem ment át. A 9H elvileg azt jelentené, hogy karcolások ellen is véd. Egy drágábban vett üvegfóliámon nem tudtam késsel nyomot hagyni. Végletekig nem mentem, kb. hasonló erősséggel nyomtam a kést az üvegfólia torkához most is és megdöbbentő volt a különbség.
Tőlem aztán mindenki azt vesz amit csak akar, de gondoltam, hogy megosztom a 9H élményemet. A jó üvegfóliát egyszer kell megvenni, én azért cseréltem, mert valamitől karcos lett. Ezért is néztem meg késsel
.
#16390 Ragnar95
Korábban se gondoltam így. Telefonomat kulcs mellé is betehetem, nem lesz rajta mikrokarc se. A jó üveg a titka.
-
Ragnar95
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AliExpress tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hegesztés topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest