- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
kkdesign #39313 üzenetére
Lehet, hogy nagy monitoron pont olyan jól fog működni, mint desktop Mac-en, de szerintem ebben a formában ez csak ott jó megoldás. Vagy ott sem, mert redundáns: van dock, meg van mission control is. Miért nem integrálták a dockba az egészet? Hogy két helyen vegyen el a képernyőből? Vagy már nem is szeretjük a dock-ot? Mondjuk én 90%-ban a Spotlightból indítok mindent, ami nincs a dokkon, de ami ott van, azt onnan használom.
-
R a y
senior tag
válasz
kkdesign #32705 üzenetére
Hát noteba működik minden, kivéve a scribble!
Sőt, ha lezárt képernyőn kettőt koppintok, akkor egyből indul a jegyzet app!
Én noteabilityben használom, abban is jó nagyon!
Szerintem megéri az árát. A ceruza designja a pencil 2-é. Annyi még, hogy a ceruzán nincs olyan, hogyha kettőt koppintasz akkor visszavon. Bár nincs eredeti pencilem, így nem tudom azon még milyen gesztusok lehetnek. -
NomAd_82
aktív tag
válasz
kkdesign #30438 üzenetére
Ha a működést nem befolyásolja, akkor nem fogják visszavenni.
Nekem anno Air 2-vel volt hasonló gondom. Bekapcsolva a készüléket és az ujjaimon tartva a tabletet annak hatását láttam a kijelzőn. Konkrétan ahol az ujjam megnyomta a hátlapot ( de nem erőkifejtésre csak a tabletet tartva ) ott a kijelző elszíneződött. Megnéztem vagy 5 különböző üzletben, nem mindenhol volt ilyen de elvileg a vékonyság miatt volt ilyen.
Aztán visszavittem és azt mondták a működést nem befolyásolja, nem tudnak mit csinálni.
Mondhattam ott mindent az volt a válasz használjam így, ez van. Ilyen a technológia.
Egyébként én is az air 3 -4 között gondolkodok de a fenti dolgok miatt nem merek belemenni a 4-be. Tesztekre várok.
Szerintetek az air 4-re go proról át lehet küldeni a videót közvetlenül? -
Almacska
csendes tag
válasz
kkdesign #29544 üzenetére
Kicsit utána nézztem az álltalatok javasolt ipad 10.2-nek. Tetszik.
Mit gondoltok ez mennyire lesz időtálló? Kicsit a proci az ami aggaszt. Emlékszem az előző Ipadre amelyet Apám vett magának 2 év után kuka volt úgy belassúlt. Bár az már régen volt.
Ha kb 3 évig birja azt mondom rendben van. De ha szerintettek necces, akkor lehet kicsit még kuporgatok és egy Air után nézzek. Bár szeptemberig leszeretném tudni a tabletvásárlást. Hozzáteszem 10.2 elnyerte a tetszésemet. -
SharpSA
veterán
válasz
kkdesign #29499 üzenetére
Tegnap telepítettem az Outlookot és beállítottam egy Outlookos és egy Gmailes fiókot. A Gmailben korábban csináltam egy névnapok naptárat, amibe importáltam a névnapokat, mert ugye korábban ezt kivették belőle. Na ezek a névnapok mind duplán jelennek meg az Outlook naptárában és nem tudom miért. Ami még zavar az Outlook appban, az az, hogy ha a az összes fiókot látom egyszerre, akkor nem tudom hogy melyik levél melyikbe jött. Mert ugye nem lehet egyéni logót, színt, akármit adni a fiókoknak, így mindegyiket külön-külön meg kell nyitni és ez hat hét fiók esetén nem éppen kellemes. Szóval számomra még mindig hiányos az Outlook, lenne mivel bővíteni, fejleszteni.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
kkdesign #29496 üzenetére
Minek akarod egyáltalán a gyári mail appot használni?
Sokkal jobb az outlook, ha már úgyis van fiókod használd azt. De a gmail app is jobb mint az apple féle, ami össze vissza akaratlanul küldözgeti vissza az olvasási visszaigazolásokat és olvasottnak jelöl önként leveleket... -
kkdesign
senior tag
válasz
kkdesign #29281 üzenetére
Van Nálunk is bolt aki erre építkezve nyitott boltot, de ott peldakent egy 10ezer ftos hub 32ezer ft volt amikor néztem.... pedig megörültem hogy vegre nem kinabol kell rendelgetnem. Aztán de... maradtam annál hogy kb 2,5hét várakozás, de korrekt áron korrekt terméket kapok
ipad tok nagyon király ott, kábelek is nagyon királyak, power bank is, hubok is. Auto illatosito is. Auto holttér tükör is. Nálam egy terékükre sem lehet panasz
imádom őket.
-
tl-x
addikt
válasz
kkdesign #29023 üzenetére
Értem már miért volt ingyenes. Rögtön meg is vettem benne a 7-es php-t a composer miatt. De valamit elbénázok mert nem fut le. Még a phpmyadminba se tudok belépni mert nem tudom mi a jelszó (root, admin stb. nem jó). Biztos jó lesz ez iPaden csak kéne egy kis iránymutatás.
-
válasz
kkdesign #28829 üzenetére
És chatran:
A tab s6 lite férhet bele még. Ha nem akarsz rajta torrent huszárkodni vagy egyéb androidos gyíkságokat akkor az ipad nagyon jó lehet.Windows? Meh.. ha van otthon laptop, vagy pc akkor felesleges wines tabletben gondolkodni, ha csak nem power userkedni akarsz. (Ami ilyen kategóriában kimerül az officeban kb)
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
kkdesign #28445 üzenetére
Óvatosan ezekkel a kijelentésekkel, többen is írták már a topikban, hogy a nem-Apple billentyűzetek nem mindig a várakozások szerint működnek, karaktereket cserélnek fel.
Próbálok a témában valami értelmes forrást találni, mert már viszket a tenyerem, hogy rendeljem az iPadet, de ha a billentyűzet kérdés nem oldódik meg, az nekem nagy érvágás.
Sem arról nem találok semmit, hogy német kiosztású billentyűzet használható-e magyarra állítva magyarként, minden karakterrel a megfelelő helyen, sem pedig arról, hogy van-e rendes magyar kiosztású virtuális billentyűzet a 12" alatti modelleken is.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
kkdesign #28390 üzenetére
A kukac más téma, dolgoztam már Mac-en, minden Windowsról érkezőnek ez az első sírógörcse, mert egy gyakran használt szimbólum és nem csak máshol van a megszokotthoz képest, de magyar kiosztás esetén a kezdők 10-ből 10 alkalommal első nekifutásra bezárják az ablakot.
Nem abból kell kiindulni, hogy Windowson hol a helye egy adott karakternek, hanem a Mac billentyűzethez képest jó helyen van-e, ilyen szempontból a 0 és az Í felcserélése érdekesebb jelenség. -
Zilliax
csendes tag
válasz
kkdesign #27686 üzenetére
A 11”pro erős ,elêg mindenre jelenleg. De 12,9” akarok . És ha már veszek , akkor elvárom hogy az új legyen a13x chippel ,oled kijelzővel , + 30-40% grafikai teljesítménnyel , még hangosabb,tisztabb hangszórókkal. Nincs igazából több ,nagyobb igényem , a forma maradhat,meg biztos maradni is fog,kamera totál hidegen hagy. Illetve ha 4gb helyett 6gb ram lenne minden modellben az csak hab lenne a tortán ,de mêg maradnak 4gb nál ebben a frissítésben szerintem.
-
válasz
kkdesign #27686 üzenetére
Ram és proci sosem lesz elég, mindig kell, főleg grafikai munkára és videóhoz, meg játékhoz, de az engem nem érint.
Hangszóróban elvileg az új Tab S6 jobb.
Képernyőnél a kávéra gondolsz? Azt lehet, de nekem nem hiányzik.
Nekem ami tetszene az egy második USB C, de ez biztos nem várható.
Ez a frissítés most nem lesz forradalmi várhatóan, csak egy kis vérfrissítés, aminek a csúcsa a kamera, ami annyira kell mint egy falat kenyér.
Viszont a kövi szériában nem tudom elképzelni mivel tudnak előrukkolni, talán addigra tartogatják az OLED-et? -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
kkdesign #27526 üzenetére
Ugye onnan indultunk, hogy vennék a közeljövőben valami 100k alatti eszközt* netezés, Youtube, Netflix és esetleg szöveg körmölésre.
*= Subnotebook vagy iPad
Az új iPad Air 2019-et azért hoztam példának, hogy az elmúlt napokban minél inkább beleástam magam tesztek olvasgatásába, kb ez tűnne most nekem kompromisszummentesnek (többnyire). Sőt, bejönne vele akár annak a lehetősége is, hogy tudok rajta akár 4K videót is vágni (na nem olyan heavy usage szinten, mint asztalin, de egy-egy családi videó összedobható lenne rajta). Csak ugye ez az eredetileg kitűzött kereten messze túlmutat már.
Ehhez képest egy 200 ezres használt MacBook már az a szint, amire biztosan nem költenék, ennyiből Windows gépből is kifogható már használtan valami izmosabb, könnyen hordozható, kijelzőben is frankó példány, amiben bármihez könnyű hozzáférni három csavar kitekerésével.
-
kkdesign
senior tag
válasz
kkdesign #27064 üzenetére
Update: valszeg a napokba kerülhetett fel a baseus aliexpresses oldalára, szóval aki akar egy jobbfajta tokot Ipad 10.2-re ami sokfelé hajtogatható: [link]
Amint ideér a fizu már akasztok is be 2-t a kosárba
2017es ipaddel jártam úgy hogy mire az első elkopott, már kifutott a tok a forgalomból -_-
-
-
Peterzon94
tag
válasz
kkdesign #26920 üzenetére
2017es pro is jó vétel lehet, viszont az már lassan 3 éves lesz, és habár teljesítményben kb azonos a 2019es airrel, kitudja az Apple meddig fogja még szoftveresen támogatni.
2017 pro mellett szól a 4 hangszóró, 120HZ-es kijelző
2019 air mellett szól, hogy újabb, a proci 7nmes, amivel a fogyasztás is kevesebb (1 töltéssel 12órás SOTot tud)[link] Itt egy tartalmas összehasonlító videó
-
mazsiii92
senior tag
válasz
kkdesign #26915 üzenetére
Szia! Leírnád, akár privátban, hogy milyen droidos tableted volt és milyen hétköznapi felhasználás mellett nem nyújtott annyit mint egy alap ipad? Csak azért, mert engem már annyira bosszant a 6os ipadem, nagyon sok a gond vele főleg iPadOS óta, hogy én elgondolkodtam egy droidos tableten.
Kérdés mindenkihez, szerintetek megérné az ipad 7re váltás 6-ról csak a +1 gb ram miatt?
-
Süvi
őstag
válasz
kkdesign #25241 üzenetére
Javaslom ezt a videót megnézni.
11.000 Ft egy olyan adapter.
Rendeltem egyet a munkahelyen, ha minden igaz jövő hónapra meg is jön -
Süvi
őstag
-
Süvi
őstag
válasz
kkdesign #24393 üzenetére
Linkelem ismét, Bluetooth egér, második videó
Amiket olvastam, azok alapján úgy gondolom ,hogy pl. ezen Logiteches egerekkel fog menni, de azért várok majd teszteket.
-
adalbert1
veterán
válasz
kkdesign #24393 üzenetére
Valaki linkelt pár hozzászólással fentebb egy videót, ott volt benne lightning-usb átalakító (igaz, az valami kamera átalakító eredetileg), és azzal ment az egerezés. Az illető próbált volna bluetooth-os egeret is, de azzal nem működött (igaz, csak 1 fajta volt neki otthon, tehát még nem írnám le a dolgot). Valami több portos átalakító szerintem is jó lenne, igaz, még ötletem sincs, hogy mennyire használnám ki komolyan az egerezést és a külső meghajtó csatlakoztatást (egyelőre még csak várom, hogy az emag leszállítsa az ipademet
).
-
galaxys80
veterán
válasz
kkdesign #23936 üzenetére
A tablet piac alakulása nem azt mutatja, hogy a konkurencia felé terelnék a vásárlókat.
Egyszerűen a tabletet vásárlók többsége nem, olyan igényekkel vesz ilyen készüléket, mint amit ti hiányoltok.
Böngészni, YouTube -ozni, FB-ozni, játszani vagy esetleg filmeket nézni akarja a többség.
Erre pedig tökéletesen megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest