- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyperion
senior tag
válasz
umfrider #48441 üzenetére
Macbook Air. Baseus meg egy másik, talán Adata hub katasztrófa volt. Mindkettő melegedett, majd 4-5 óra után eldobta a képet és míg vissza nem hűlt nem volt hajlandó működni.
Mivel rendezvények lebonyolítására is használtuk nagyon cinkes volt a dolog.
Vettünk gyárit, azóta hibátlan.
Nem mondom, hogy csak a gyári, de sajnos nem elég az a tapasztalat hogy bedugom működik 1-2 órán át hibátlanul.
-
kchris78
veterán
válasz
umfrider #42184 üzenetére
Applenek nem belefér? Szétszedi a megfelelő technológiával, és megfelelő minőségbiztositás után megy vissza a vásárlókhoz refurbished hardverként. Ezt nyilván csak apple hivatalos szervizeknél fogod megkapni akik az appletől rendelik ezeket a cuccokat és megy vissza a tiéd.. AirPods is ugyanigy működik... Ebben látszik ennek a fogyasztói hardvernek a rákfenéje: szétszedhetetlen az eszköz, és maga a hardver igazából annyira nem költséges hogy ez is belefér ahelyett hogy szét lehetne szépen szedni és kihúzni - betenni az aksit...
-
kchris78
veterán
válasz
umfrider #42177 üzenetére
Miért ne működne? Applenek vannak azért készletei régebbi hardverekből is
. A probléma ezzel az hogy 1-2-3 évesen nem nagyon éri el az ember a 80%-ot amikor a 45000ft csereár bekövetkezne. Utána meg már minek? Van egy 50-100e Ftot érő készüléked. Csere lenne 45000 ftért. Rászánod vagy rádobsz egy kicsit és veszel inkább egy pár évvel újabb modellt, használtan aminek van mondjuk 90% aksija és sokkal gyorsabb nagyobb memo.stb...
-
kchris78
veterán
válasz
umfrider #42106 üzenetére
fényerő fényerő és mégegyszer fényerő
. Ezzel lehet sokat nyerni. Ha lehúzza az ember kitágul a pupilla és kész
. De komolyan, a szemnek se jó és a fogyasztás legfőbb eleme ez... Főleg egy 12.9 kijelző esetén. Én 50% fölött soha nem használom, 50-100 között sokkal kisebb változást érzékelek szubjektíven (a nitet biztos ki lehet mérni) mint 0-50% között.
-
Amilo02
aktív tag
válasz
umfrider #42058 üzenetére
Szia! Nekem kb. egy éve van meg a 12.9” M1. Automata fényerővel, simán csak netezésre, esetleg youtube használattal nem bír ki 8 óránál többet. Ez új kora óta ilyen. Én is csalódtam az üzemidőben egy kicsit, de ez van. Melóhelyre vettem normális töltőt kábellel együtt, és ha ott használom, töltőre rakom. [Mágneses Magic Keyboarddal] használom. Van egy Pro-hoz való [Baseus HUB-om] is, ha az rajta van, még gyorsabban merül, függetlenül attól, hogy nincs használva egyik portja sem.
-
Ronaldohun
tag
válasz
umfrider #42058 üzenetére
Nekem ugyanilyen tabletem van. 1 hónapos, max. 8-9 órát bír (100%-ról 10%-ig merítve). Az igazsághoz hozzátartozik, hogy 80%-ban este használom egy éjjeli lámpa mellett, vagyis a fényerő többnyire minimumon van. Amúgy youtube-on vannak fent akkuidő tesztek. Emlékszem egy olyanra, amin folyamatosan videót játszanak le a készüléken, ott valami 6 óra üzemidő rémlik.
Megvan, ez volt az (5h 57min, csutkára lemerítve)
[link] -
Luser2000
addikt
válasz
umfrider #41896 üzenetére
A céget vivő fiatalember az egyik (?) győri Apple szerviz vezetője volt pár évig. (Írja a bemutatkozásban). Ebből az jön le, hogy ismeri a készülékeket, alkatrész beszállítókat, javítással, mókolással foglalkozó piaci szereplőket. Szerintem ez pipa, baj nincs vele.
Elolvastam az ÁSZF-et, illetve kerestem az oldalon. Nem találom sehol a javítási díjakat. A lényeg szerintem ebben a mondatban lakik: "A készülék javítást vagy készülék cserét kizárólagos partnerünk, az iDevice Kft végzi. (1054 Budapest, Honvéd u. 8 1/2)".
Ha ennél a cégnél (vagy máshol!) te érdemben olcsóbban meg tudod javíttatni a készülékedet, akkor nincs értelme a szolgáltatásnak. Gyakorlatilag úgy vásárolsz kedvezményes javítási lehetőséget, hogy nem tudod, hogy egy adott javítást máshol mennyiért tudsz elvégeztetni (adott esetben akár jobb minőségben).Ami zavar, hogy az ÁSZF folyamatosan a www.keszulekbiztositas.hu oldalra hivatkozik, ami nekem nem létezőnek tűnik, illetve egész pontosan a https://qprotectionpro.hu/ oldalra irányít. Az oldal hibája, hogy a hozzáadott érték bemutatása nem jó. (Lehet nincs is érdemben hozzáadott érték).
-
Gzolo
senior tag
válasz
umfrider #41897 üzenetére
[helló.hu] -t nézted már? Simple + Posta Biztosító közös terméke.
-
Dr.NX
addikt
válasz
umfrider #41896 üzenetére
Az én módszerem:
megnézem a céget a cégkeresőkben
pl. https://www.nemzeticegtar.hu/nemzeticegtar/cegadat/1906510081/Millionstarter-Befekteto-Tarsasag-Bt
Utána az ügyvezetőt, eléggé egyedi neve van: Bándli Renátó
Ebből már le lehet szűrni sok mindent. -
moleculez
veterán
válasz
umfrider #41825 üzenetére
🤷♂️ nem tudom. Nincs hivatalos állásfoglalás ezzel kapcsolatban
Pedig simán portolhatnák a mac verziót 1:1-be. Valamiért a tabletet mint platformot nem szereti a
FBMeta: az Insta app is valójában a mobilos verza. Az fb app is nagyon suttyó ott (bár nekem nincs). WA sincs -
CharlieDrop
veterán
válasz
umfrider #41811 üzenetére
Magic keyboard mezőnyben ez a legjobb árú cucc
-
válasz
umfrider #41808 üzenetére
Én méretre vágtam egy csomagoló szivacsot, 6x3 cm és ipad széles, előre felé leejt, ott kb 2 cm csak. Ez van az asztalon ahol a legtöbbet használom a magic keyboard-dal, így a kijelző is magasabban van, ez jó a nyaknak és a bill is meg van döntve elég jól. Csak egy tipp.
Amint linkeltél meg, tipik alis vacaknak tűnik, de attól még lehet hogy használható tökéletesen. Ha nem zavar a BT kapcsolat akkor meg lehet próbálni, nem drága, maga a tok a kickstand-del megér ennyit ha bill kuka is.
Viszont becsukva szerintem ez simán megfog látszani a kijelzőn, az a 4 kis gumi simán kidörzsöli a fóliát vagy magát a védőréteget a kijelzőn. Hordozni nem hordoznám benne szívesen. -
A Zéé
addikt
válasz
umfrider #41745 üzenetére
Ez nagyon ember függő azért.
Én pl. ki nem állhatom a mostani nagy telefonokat. A képarányuk is olyan, ami nekem annyira nem kellemes, illetve aktív mozgás, vagy munka mellett zsebben tartani sem optimálisak már szerintem. Ugyanakkor a 10+-os tabok sem kényelmesek nekem arra, amire tabletet használok: reggel-este ágyban fetrengve olvasás, netezés, vagy ha utazunk valamerre, akkor egy kicsi, mindenes gép.
Nekem nagy érvágás, hogy droidos vonalon már nincs értelmes 6"-nál kisebb telefon, és 4-5 évig használható hardverrel ellátott 8-8,5" körüli tablet. -
merqree
őstag
válasz
umfrider #41515 üzenetére
Idén áprilisban létrehozott cég.
De ez beszédesebb:
33.A végrehajtás adatai33/1.A végrehajtás elrendelésének időpontja:2022. augusztus 11.A végrehajtás ügyszáma:9044428637A végrehajtást elrendelő megnevezése:NAV Kelet-budapesti Adó- és Vámigazgatósága Követeléskezelési Osztály 3.Az értesítés (indítás) kiállításának időpontja:2022. augusztus 25.Bejegyzés kelte: 2022/08/25Hatályos: 2022/08/25 ... -
Jaded
őstag
válasz
umfrider #21072 üzenetére
Az lehet, hogy bekavar neki. Passz.
Most kipróbáltam a Mail-lel, működik. Telefonon megnyitva feldobja az ikonját az iPad. Elejinte nekem sm működött, aztán egyszer elindultkicsit olyan mint az AirDrop, hol működik hol nem. Lehet, hogy kellene egy restart, bt on-off Handoff on-off. Még csak nem is egy iOS verzió van fent, az iPaden 12-es van, telefonon meg 11.4.1.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest