- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgymisi
tag
válasz
raulicio #4817 üzenetére
Amikor megvettem a telefonomat akkor nem tudtam vele telefonalni ha be volt kapcsplva a 3g. Ugy ertem ha nem csak 2g-re volt szabyozva. Aztan csonaltam vele egy visszaallitast es 3g mellett telefonaltam vele. Ezert furcsaltam erted ? Mert nalam jott ment. Ceges elofizetesem van. Nem tudok szolgaltatot valtani egy telefon miatt. Ezert n ertem hogy hogyan lehet az hogy 4honapig hasznaltam ugy hogy 3g mellett telefonaltam. Nem tudom Keeperv melyik romot tette fel. Azt tette fel amelyikkel megy az uj kijelzo. Fogalmam sincs melyi az..
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
raulicio #4817 üzenetére
Nem feltétlen a legfrissebb ez az 1.1.4-es, a legfrissebb, amit ki tudtak tőlük másolni viszont valahogy. Engem hidegen hagy, hogy hogy került fel a netre, de hogy ezt nem otthon rakta össze valaki utólag, az 100%. Ilyet scatter fájlt nem lehet otthon generálni. Bár lehetne vele szórakozni, hogy az előzőek alapján összeállítod, de vannak itt FW kalibrációs fájlok is, amiket utólag nem lehet kimásolni a készülékből, mivel nem kerülnek bele, így az csak a gyári rommal együtt jöhetett... Tehát ez az 1.1.4-es 99,99%-ig biztos, hogy hivatalos rom rá. Hogy a gyártó miért nem akarja ezt belátni, az már más kérdés...
-
RVR400
veterán
válasz
raulicio #4817 üzenetére
Ha van kedved, akkor ez alapján kicserélhetnéd a 900-asból a fájlokat a 850-esen, mert nekem már nincs kedvem mindig resetelni, meg a Telenor problémát sem tudom kipróbálni.
-
mrgymisi
tag
válasz
raulicio #4815 üzenetére
Keeperv85 feltette a legfrissebb romot a telpmra. Szoval ha jol ertelmeztem neked is az van. Meg mindig el a telenor problema?Amikor megvettem a gyarirommal nekem is csonalta aztan csinaltam egy gyaro beallitaspk visszaallitasat es megoldodott. Remelem em jon vissza azzal hogy most ez a rom felkerult. Marpedig ha ez van a tieden is akkor lesz telenor bug.
-
raulicio
senior tag
válasz
raulicio #4795 üzenetére
Az epo gondot sikerült megoldani. Kb 1 percen belül jött is az első fix mióta felraktam az 1.0.6 900-ast, minden gps conf mókolás nélkül. hamarosan megnézzük, hogy navigálásnál hogy teljesít.
https://drive.google.com/file/d/0B2rvGXoWQ0sEaGl1NUtDRGkwRk0/edit?usp=sharing
viszont eltűntek a státuszbár lehúzása utáni gyorsgombok. Csak az ébresztőóra maradt
bocs a sok postért
-
soundman1
senior tag
válasz
raulicio #4762 üzenetére
Erre az 1.0.6-ra kíváncsi leszek, mert nálam 1.0.7 van még rajta, és ha azokre kitérnél (vagy aki még próbálja), amik nálam problémásak:
- 20 perc után GPS, wifi-vel cca. 10 perc, mindkét esetben friss EPO-val
- gyenge a Wifi vétel, ezért gyakran ledob a hálózatról, 1/2 perc után pedig drasztikusan esik a sávszélesség (pedig az NVRAM mentésemet is visszaraktam már)
- 100-86 % között töltés kijelzés hibás
- néha Home gomb nem érzékel
- Telenor mobilnet beruházáson most gondolkozom, úgy hogy a 3G/telefonálás működése is érdekelne (valamelyik korábbi 1.1.x verzióban már működött a Telenor 3G)Az akksi alatt a telón 850-es és v4 jelölés van.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
raulicio #4463 üzenetére
"Persze akár lehetnek is eltérések, viszont tény, ami tény, ezek a telefonok működnek az elvileg másik telefonra kiadott romokkal."
Elvileg. Azért én a preloadertől távol tartanám magam a helyetekben... Azzal nem kell sokat variálni: egy rossz döntés és a teló egyből a kukában végzi.
-
janek69
senior tag
válasz
raulicio #4246 üzenetére
Ezek szerint a systemben lesz és akkor valamelyik lib is esélyes,de a röhej az lenne,ha valamelyik config fájl lenne és csak át kellene írni pár sort. Ha levámolják és végre megkapom,akkor nekikezdek játszani vele,mert így áfával már annyira drága telefon lesz ez nekem,hogy tuti nem adom el egy darabig.
-
junkpod
veterán
válasz
raulicio #4244 üzenetére
Egyelőre nem csináltam semmit az 1.1.1-el csak upgradeltem a 8-asra, így telenor maradt edge-en, azaz lassu a mobil web de minden más teljesen jó.
Ha majd lesz időm vagy kedvem akkor nyomok neki wipe datat és-vagy kipróbálom az 1.0.1 system-el is. Csak mist nem tudom nélkülözni a telefont.
Ha valaki majd üres telora telepit rakhatna fel egy hibridet: az 1.1.1 kernel javította a hibákat, de 1.0.8 system.img-je van. Az 1.0.8-ason anno az 1.0.1 system.img javította a telenort. Szvsz esélyes az 1.1.1 kernel + 1.0.8 system egy legjobb romra.
Valaki? -
Lorena I.D.
csendes tag
válasz
raulicio #4225 üzenetére
Az 1.0.1-es ROM-mal sajnos nem látja a telón a 16 GB tárhelyet (erről írtam már e fórumban jóval fentebb), csak egyet lát és kezel. És a makrófotó sem működik. Tehát mindenképp, kizárólag olyan ROM-ot szeretnék felrakatni, amelyik, mint írtam, látja és kezeli a teljes memóriát (értelemszerűen a rendszer lefoglalja a maga helyét, ez nem is kérdéses
), s emellett tudok vele makrófotót készíteni és növeli az akku élettartamát. De nem tudom, melyik ROM-ot kell feltetetnem ehhez és honnan szerezhető be. Nem szeretném, hogy a szervizes hazavágja a telómat, amely ezeket leszámítva hibátlanul működik, csak épp az akku teljesítményét nem lehet kihasználni az 1.0.1.es ROM miatt, a makrófotózást sem tudom használni, és már a világon semmit sem tudok feltelepíteni a telóra, amelyeknek nem elegendő a microSD-kártya, mert a telón kell, hogy legyen, úgy fut normálisan. Nincs több helyem, egy giga az lufas és esti fény. És nem is véletlen vettem 16 GB-ot, amely így használhatatlan (16-ot vettem és csak egyet használhatok? Közröhej!). De erről is volt már jó pár szó e fórumon...
-
janek69
senior tag
válasz
raulicio #4135 üzenetére
Már azt hittem baja lett a telódnak,pedig ez nem hiba hanem tulajdonság. Sajnos a kínaiak szeretik ezt a ragasztást,de a minőség nem nagyon akar nekik jóra sikerülni. Szokták javasolni,hogy vegyél 2-3mm széles 2 oldalas 3M ragasztószalagot és azzal ragaszd meg. Persze ehhez kell egy kis műszaki érzék,mert igazán jól csak akkor lehet megcsinálni,ha teljesen szétbontod letakarítod és úgy ragasztod meg. Ebayen lehet szalagot kapni. [link]
Ha a hajszárítót választod mint gyors megoldást,akkor azért nagyon óvatosan azzal a melegítéssel.Egyéb ragasztókat ne próbálj,pl. pillanatragasztó...... -
mrgymisi
tag
válasz
raulicio #4135 üzenetére
Milyen szervizre gondolsz? Esetleg a mobilshop szervize? Amúgy ez eléggé szomorú.. Észrevettem ha egy pindurkát fentebb húzom a kijelzőt, akkor látom a ragasztó szálat ahogy lóg a levegőben. Viszont ha nem én vagyok az első akkor szerintem garira megcsinálnák.. :S nem akarok tovább tétovázni mert ha a lapkábel sérül akkor heló :S
-
-
I.papi
tag
válasz
raulicio #3638 üzenetére
Nem érted a problémát...
A töltést jelzi a teló...
Ha külső töltővel feltöltöd, felnyomja 100%-ra..
90%-ról még vissza is tölt,ha lehúzod..
Ez után hiába jelzi a töltést,a % esik és lemerül a telefon..
Kikapcsolt állapotban ugyanez..
Magyarul töltővel NEM tudod feltölteni,csak külső töltővel..
SW problémát hagyjuk,mert 1 hét alatt minden ROM-ot végigpróbáltam,nem láma vagyok hidd el..
Amit észrevettem az az,hogy pl. nem vesz fel annyi áramot amivel feltöltené az akksit,ezt próbáltam leírni..
Nem az akkukijelzés zavar,hanem nem használható a telefon,mert nem tudod feltölteni..
Vagyis használható csak nagy sz..s árán,napi egy szétszedéssel akksi cserével...
Töltő,kábel kérdést is körbejártam, 3 félével is.. -
ctibor
senior tag
válasz
raulicio #3559 üzenetére
Valaki írta, hogy a képernyő néha minden értelmes ok nélkül bekapcsol, erre nekem megoldást jelentett a gravitybox
Igen, csak az a probléma, hogy a Gravity Box-hoz újra rootolni kellene, mert amikor feltettem az 1.0.8-at, akkor elveszítettem a rootot. És nem tudom, ez nem tenné-e nehezebbé az 1.1.4-es felrakását, amit annyian várunk.
Ja, gondolom a fentiekből kiderül: néha nekem is bekapcsol magától a képernyő... Más gond egyébként nincs a telefonnal, jelenleg ez az egyetlen bug, nekem a GPS is megy.
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
raulicio #3183 üzenetére
Nincs mit!
igen próbáltam én is most és csak ha a 3G van bekapcsolva nem tudnak hívni és én se!
De amúgy tényleg jó sokkal gyorsabb és lassabban merül le 100%-ról 87%-ra ha észrevetted!
amúgy csak ezt kellett megvennem és a másik romot már csak úgy ingyen küldték tegnap este rálehet frissíteni erre! azt írták hogy most már küldik automatikusan nem kell fizetnem érte mert már így tag vagyok!
a másik frissítésbe is van egy két javítás meg több a program választás a telepítésnél is! -
kmarci25
veterán
válasz
raulicio #3110 üzenetére
Akkor többen is vagytok szerencsések.
Elhiszem, nem arról van szó, de az enyém is, meg a bátyámé is úgy félremegy néha, hogy csak na.
Bátyám mutatta Trackerrel felvette azt a 20 perces utat, amit a két póni által húzott kocsin tett meg. Csak egy példa: maximális sebesség 91 km/h.A pónikkal... 1.0.6-os build, mókolás nélkül. Persze faster gps megvolt. Ha van mellete aktív mobilnet, meg a wifi is be van kapcsolva, akkor kicsit stabilabb, de ugrál, akkor is.
-
tutis
őstag
válasz
raulicio #2255 üzenetére
Ha nem a %-ot nézed mi alapján tudod hogy merül egy akksi vagy nem? Pont az a gond a telónál hogy hibásan mutatja a százalékokat, de ez csak visszajelzési gond lesz szerintem, maga az akksi teljesítménye egy átlagos akksihoz hasonló, nem esik le az első 5 percben ténylegesen 86%-ra, csak a vissszajelzés alapján..Ugyanúgy merül mint bármelyik ilyen teljesítményű akksi..
Én nem parázom túl ezt az akksi dolgot, mivel úgy tapasztalom hogy normál merülési viselkedése van. Akit zavar hogy mennyit mutat az akksija, vegye le a százalékos kijelzést... -
-
karikusz
tag
válasz
raulicio #1988 üzenetére
1.0.3 van régóta fent, mert meg akartam várni, hogy a plusz akksi megérkezzen, kipróbálni azzal is, hogy nem-e az akksi a ludas. Sajnos nem az volt, sőt tegnap estétől még egy hiba is előjött amiért az 1.0.4-ről "vissza frissítettem" 1.0.3-ra, hogy magától újraindulgat a telefon. Most felteszem a legutóbbi hivatalos firmware-t. Hátha megszűnnek a problémák.
-
maalls
csendes tag
válasz
raulicio #1697 üzenetére
Hát a Kernel verzió az 2014 február 15 vagy 25 volt ( 2014 az tuti ).
Nagy vonalakban amit csináltam:
-Root
-Új Recovery (mert valami régi szutyok cvm volt fent)
-fel raktam az 1.0.7-et ( NAND-nál fagyás )
-fel raktam valami kit kat fözött romot ( végtelen ciklusba esett a gép )
-fel húztam a csodálatos 1.0.4-es romot ( végre elindul a rendszer, érintőkijelző inverz, OTG segitségel root+új cwm)
-megint fel pakoltam néhány romot semmi eredmény.
-RVR400 kolléga ajánlásával felraktam az általa Linkelt romot http://www.needrom.com/mobile/v3-e/
-vissza raktam az 1.0.4-es romot
-driverek fel, leírtak alapján probálom írja hogy kész, de semmi eredmény
- ki kell venni az aksit összes pipát be kell jelölni ( kivétel az utolsó 2-t )
- végtelen ciklusba ment a készülék vagy türelmetlen voltam, recovery-ben Wipe-ltam.
- fut szépen az v3_107_fixed_touch romkiegészités: egyszer téglává varázsoltam a készüléket, bekapcsoló gombra se usb kábelre nem reagált, ekkor vettem ki az aksit és pipáltam be az összeset a programban és nem a download-ra mentem hanem a Firmware+upgrade-re.
Ja igen, 5Ghz wifi van benne vagy nincs ?
Remélem érthető voltam, nagyon sokat szenvedtem vele, remélem hogy az összes fontos lépésre emlékszek.
-
duronx
senior tag
válasz
raulicio #1662 üzenetére
"Akkor arra még ne tegyél fel semmit, mivel arra a verzióra még nincs újabb ROM. Próbáld meg kikapcsolva feltölteni, aztán egy Battery Calibration progival kalibrálni." RVR400 kolléga írta ezt.
Most akkor még is feltehetem az 1.0.7es verziót ? Ez jó választás lenne? [link]
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
raulicio #1686 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/prohardver_abszolut_kezdoknek/hsz_1-1.html
A megírt hozzászólásaid az elküldés után 5 percig szerkeszthetőek maradnak. Ha valami még eszedbe jut, akkor szerkeszd a hozzászólásod és ne írj újabbat. Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is.
(#1687) RVR400:
Na megjött a védőügyvéd.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
raulicio #1681 üzenetére
Bocs, hogy közbeszólok. Abban igazad van, hogy egyszerre csak egy hsz-re lehet válszolni, de azért meg lehet oldani, hogy egy hozzászóláson belül több korábbi hsz-re reagálsz. Ki-ki ízlése szerint oldja ezt meg. Én (és sokan mások) az érintett hsz. sorszámára hivatkozunk.
Nem kell ezen felkapni a vizet.Így:
(#1682) Dromedal: Muszáj volt ezt a rengeted emotikont beszúrni?
-
karikusz
tag
válasz
raulicio #1247 üzenetére
Ismételten sikerült segítőkész hozzászólást fabrikálnod, így nem is szeretnék reagálni érdemben rá csak ismételten leírom: A problémák amiket írtam azok valósak, nem csak nekem, hanem nagyon sok tulajdonosnál előfordulnak, nem csak külföldi fórumokon vetik fel, hanem itt is: [link].
Szóval mielőtt lefikázod az embert azelőtt nézz egy kicsit utána a dolgoknak! Ha nem tudod a problémákra a megoldást akkor nem kell írnod semmit sem. Hagyd figyelmen kívül, mert miattad 10x annyi hozzászólást kell elolvasnom feleslegesen! Köszi -
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
raulicio #1537 üzenetére
Próbáltam úgy, hogy az 1.0.7 nél cseréltem ki az lk.bin és a boot.img fájlt az 1.0.5 fájljaival, viszont úgy nem indult el a teló, hanem megállt a fehér inew kiírásnál.
Lehet, hogy a régi verziókra az update.zip-et recovery-ből feltéve nem lenne semmi gond, de azt már nem volt kedvem kipróbálni.Jah, az 1.0.4-et ha visszaflasheltem Firmware upgrade opcióval, akkor be sem kapcsolt a teló.
(#1539) diegho: Ragasztós a cucc, le kell húzni a csíkról a fóliát, és rá tudod ragasztani a telóra.
-
RVR400
veterán
válasz
raulicio #1522 üzenetére
Nem kell aggódni, az első dolog mindig a gyári visszaállítás, és a szoftverfrissítés. Ha ezek megvoltak, csak akkor fut neki árki a hardverhiba elhárításnak. Azért írják biztosra, hogy még véletlenül se kezdjen el az ügyfél aggályoskodni, hanem csinálja meg lelkesen. Az esetek felében azért tudjuk, hogy működik a dolog, és így a user error is kizárható. Így a vevőt is védik, meg magukat is, mert a vevő egy felesleges postázást úszik meg, ők meg a felesleges visszapostázást, meg bajlódást a csomaggal és a telóval.
-
tutis
őstag
válasz
raulicio #1513 üzenetére
Mikrofon problémához: nekem az előző telómnál elromlott a mikrofon, én is csak headszettről tudtam telefonálni.
Írtam az eladónak, aki INGYEN küldött egy cseredarabot, és itthon kicseréltettem a speedshop-ban.
Ja és csak hogy biztosra menjek, vettem még1 mikrofont, cirka 2 egész dollárért(itthon belekerült volna vagy 5-10ezer ft-ba az alkatrész)
-
soundman1
senior tag
válasz
raulicio #1408 üzenetére
Mindenben egyetértek veled, sőt szurkolok nektek, hogy sikerüljenek az újabb romokat feltenni, mert ha nálatok jó lesz ,én is követni foglak benneteket.
Én is azért raktam rá egyből az elérhető legfrissebb romot, mert a bugfixek nagyon kellenek, ennél a telónál különösen az akkuteljesítménnyel kapcsolatosak! Nálam a 85->100% töltés miatt nem is volt kérdéses a romcsere.
Amit várnék még a frissítés(ek)től:
- akkuidő javulás,
- erősebb wifi,
- KitKat
- a flipvezérléses hóbortom
- dátum és idő bugjavítás
- de pl. a Zenelejátszó/Hangefektek/Beállított visszhang menüjében fordított sorrendben van a felsorolás.Egyébként teljesen egyben van a telefon, bármelyik márkás teló színvonalát hozza, sőt ennyi pénzért best buy.
Az 1.0.7. romról tennél egy changelog-ot?
-
nandozo
tag
válasz
raulicio #664 üzenetére
Most van egy kis időm és próbálkoznék a CWM telepítésével. Leszedtem a cwm-et (http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-Custom-Recovery-iNew-V3-CWM-6-0-4-4-Full-Touch)
de hiába másoltam fel az sd kártyára (természetesen kicsomagolva a rarból az img filet) a mobileuncle tools nem találja meg. (kilistáz vagy 25 "recovery" image-t amit "remote"-ként lát, de az inew nincs közte...Valakinek valami ötlete?
-
silver10
aktív tag
válasz
raulicio #961 üzenetére
Nos a gravitybox az én Zopómon már kb. 5 hónapja fenn van. Úgyhogy különösebben nem ujdonság milyen feature-ök vannak rajta. Megmutattam már korábban a rokonomnak, de neki annyira nem kell. Kézzel be van állítva az időzóna és Automatikus dátum és időre van állítva, így is .szinkronizálja a hálózat, amennyire megfigyeltem. Egyébként köszönöm a tippet.
Vjankovics82: Nálam is ezek Antutun a kameraadatok, de úgy sejtem interpoláltan ennyi. A gyári 1.0.4-es ROM -mal, amivel kaptuk a telót ugyanennyi pont lett.
-
DittyCat
tag
válasz
raulicio #880 üzenetére
Visszamentem, de nem vettem meg, mert 2 db matricát adott volna 3000 Ft-ért, úgyhogy konkrétan majdnem kiröhögtem. Így hát nem fog kiderülni
!
Mindenesetre köszönöm az infót és nem adom fel. Szeretnék a munkahelyi asztalomra egy ilyet és amikor bejövök, csak odateszem a telefont és le is némul (ha jól értettem, mire való
) !
El kell mondanom, hogy a telefon hasít, nem fagy szét, nem lassul be. Imádás van. A LED-et viszont még csak pirosan láttam villogni (üzenet esetén). Elég picinyke, tűhegyni kis LED. De legalább van.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
raulicio #845 üzenetére
Nem haragszom. Nem olyan fából faragtak
. Csak zárógondolatként, hogy miért dicsérjük, veled ellentétben a MiniDeal-t:
2012. szeptembere vagy októbere óta vagyok "vevője" a MiniDeal-nek. Azóta jött össze az a rendelésszám, amit már említettem. Minden esetben volt is raktáron az "In stock" állapotú termék. Minden esetben legkésőbb másnap, de volt olyan, hogy az időeltolódás miatt még aznap postázták a csomagot. Minden esetben rendben megérkezett és az volt benne, amit rendeltem. Számomra ez elég reprezentatív.
Meglepő módon pedig létezik náluk olyan felirat is, hogy "Out of stock".
Nem csak az az üzlet a kínai shopoknak, hogy előre fizetsz, hanem az is, ha a vevők ne keltsék a rossz hírét.Azt én nem zárom ki, hogy volt, akinek nem jött be egy rendelés. De ezen az alapon pl. a Pandawill-től, Focalprise-tól már senki sem rendelne (a Fastcardtech-et nem is említem), mert ott aztán vannak kacifántos esetek. Szóval ennyi. Engem nem tudtok eltántorítani, mert a fentiek miatt továbbra is "kedvencem" marad a bolt.
slezakimi: Miután a Xiaomi Hongmi nem kellett senkinek, hogy ne álljon két telefonban a pénz, elkezdtem árulni a THL T100s-t. Láss csodát, a nyolcmagos, fullHD-s készülékre hamar lett vevő. Aztán másnap elkelt a Hongmi is. Így kezdtem a V3 felé pillantgatni. Kíváncsi vagyok rá, de lehet, hogy lesz még T100s-em.
-
slezakimi
senior tag
válasz
raulicio #845 üzenetére
Nem aggódok hidd el
Nem szokásom, mint ahogy a Mixeshopnál se teszem.Több mint 2 hete áll egy rendelésem,ugy hogy most is kinn van az In stock.
Mindennap "kulturáltan" megkérdem mi van
Nem vagyok egy kapkodó idegbeteg típus sem, mint ahogy más véleményét se szoktam megkérdőjelezni.
Ám mint mondtam ez nem az a fórum ahol erről kéne vitázni, bár ahogy néztem mindegyikbe van egy megmondó emberRészemról lezárva, hisz ugy gondolom ez a telefon topicja.Talán arról kéne eszmecserét folytatni.
Peace
-
slezakimi
senior tag
válasz
raulicio #836 üzenetére
Azt nem tudom ki pénzeli Sanyeszt.Most gyorsan megnéztem, 14 rendelésem volt Minideal.-ről.
Mindegyik időben,reklamáció mentesen ideért.Azóta is müködnek.
Szóval én se hiszek a mesékben, márcsak koromnál fogva se.Ám azért mert Neked nem szimpatikusak, attól még lehet megbízható webshop.
Előbb győzödj meg arról, hogy valaki igazat mond.-e, és csak utána formálj véleményt.
Nem mindenki hazudik. Szerintem Sanyasz sem.
Ám ez itt erősen off, csak nem értem hogy irsz valakiről véleményt, ha nem tudsz róla semmit -
silver10
aktív tag
válasz
raulicio #664 üzenetére
Kösz mindenkinek a válaszokat. A kérdezősködés után hamar megválaszolták a dual sim telós topikban. Kisebb lehet a méret. Hamar rá is dobtam és mentettem ezzel is. Feltelepítettem amire tudom, hogy szükség lesz. Ki is próbáltam amit csak tudtam. Miracast, OTG NTFS-sel, navi(borúsabb időben elég hamar talált jelet az1.emeleti ablakba és meg is tartotta). Leginkább gyalogos módban lesz használva úgyis. Zenelejátszás Poweramppal. Kicsit soványabb hangzás mint a ZP 990, de. tűrhető. A Full HD filmeket. is simán viszi. Úgyhogy holnap átadom a gazdájának. Volt vele egy kis + időtöltés, de rokon az rokon, és újabb tapasztalatok
-
Leleményes
tag
válasz
raulicio #648 üzenetére
miután az Xperia X8-amat 3évig olyan karccal kellett néznem, amivel a kis 3 collos képernyő felén nem lehetett olvasni, félek. Ezért inkább felrakatom valamilyen mobilboltban a fóliát. Nagy do it yourself ember vagyok, de félek hogy elbaszom és rendelhetem kínából... samu gorillája keményebbnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged