- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
slezakimi #3031 üzenetére
Akkor ezzel az erővel hozzá lehet úgy is állni, hogy kínai cuccra nincs gari, viszont akkor innentől kezdve nincs is értelme megvenni semmilyen szempontból. Nyilván mindenre van ellenpélda, hiszen ez Magyarország, és leírtam a postás történetemet, aminek egy normálisan működő jogállamban még a felmerülő gondolata is durva lett volna. Itt pedig megtörtént...
Másrészt legrosszabb esetben is még mindig olcsóbb egy plusz ÁFA-részt kifizetni, mint venni egy másik telót. Egyébként pedig, ha vettem itthon egy terméket, amit kint megjavítanak garanciában, akkor megint nem stimmel a dolog, ha ezért valaki ÁFA-t akar velem fizettetni, mert ez még csúnyább lenne.
Szóval a legrosszabb eset is sokkal jobb, mint a felvázolt leszarom jellegű dolog. Persze kinek mit bír el a pénztárcája... -
RVR400
veterán
válasz
slezakimi #3025 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy kiküldéskor ki kell tölteni egy CN22-es nyomtatványt, amivel igazolod, hogy innen ment ki a termék, és mivel az EUEXP sem arról szól, hogy nem fizetsz semmit, hanem máshol fizeted meg a költségeket, így semmilyen szinten nem működik úgy a dolog, hogy még egyszer kelljen fizetni.
-
Laza...
addikt
-
RVR400
veterán
válasz
slezakimi #2655 üzenetére
Jah, azt írták, hogy vagy rendeljem meg DHL-lel, és kisebb értéket írnak rá (na ennek semmi értelme), vagy elküldik EUEXP-pel akksi nélkül, az akskikat meg külön DHL-lel.
Ha nincs is papírom róla, az szerintem nem gond. Leírom, hogy mi van benne, írok rá egy árat, aztán annyi. ha nem fogadják el, akkor bontsák ki, és állapítsák meg ugyanazt az árat, igazából ennek sok jelentősége nincs. -
Z.m.Z
aktív tag
válasz
slezakimi #2558 üzenetére
Nem adtuk fel, ellenőriztük a beállításokat, és jónak bizonyultak. De nincs gond, mert így legalább nem kell másikat vennem, tudja a kedvesem használni és mindenki boldog..
Kérdés:
Lesz majd teljes 1-es Hsz. ahol részletesen be lesznek linkelve a driverek meg a rom-lelőhelyek, hogy ne kelljen visszakeresgetni? Mintha korábban valaki írta volna, hogy készül! -
karikusz
tag
válasz
slezakimi #1179 üzenetére
Attól, hogy még van kártya a telefonban attól még nincs net.
)
Pl nekem olyan csomagom van amihez nem lehet (!) netet rendelni ergo nem rántogat semmit sem a netről mert nincs honnan. De ennek gondolom a tudatában voltál, mielőtt írogattál.
Szóval még egyszer: Nem csak nekem nem jó az offline GPS hanem sok másnak is. Ha nem hiszi valaki akkor tessék használni a google-t is, nem csak sületlenségeket írogatni és fikázni itt!
Tudtommal ez a fórum is azért lett létrehozva, hogy a telefonról írjanak a felhasználók, hogy működik-e vagy sem.
#raulicio:
" sok magadhoz hasonló embert találsz majd, akik úgy gondolják, hogy mindenki más a hülye, "
Te és a hozzád hasonlók gondolják hogy mások hülyék akiknek nem jó a telefonuk, és csak elbarmolták ahogy Te is állítod. Egy kicsit magadba kellene nézned és nem fikázni másokat, hanem segíteni ha tudsz. Ha nem akkor meg ne írogass sületlenségeket, mert azzal senki nem jut előrébb!
A leírt hibáik amik jelentkeztek nálam az nem egyedi eset, hanem sok embernek van ilyen problémája. Ha neked jó a telefon akkor örülj.
-
karikusz
tag
válasz
slezakimi #1123 üzenetére
Nem erőszakos vagyok, hanem az offline GPS-ről beszélek! Akik írják, hogy megy a GPS az az A-GPS segítségével próbálták. Ezt kellene megérteni.
Azért tettem be a linket, hogy lássátok, hogy valós a problémám.
Több tulajdonosnak is ugyan az a baja mint nekem. Most sikerült annyira megoldani a GPS kérdést, hogy feláll gyorsan, de a navigálás közben ha megállok akkor megbolondul és össze-vissza dobál.
Ahogy itt is írják: [link]
Erre talált valaki használható javítást?
-
RVR400
veterán
válasz
slezakimi #1118 üzenetére
A kamera minősége az S3 szintjét hozza (irodában mesterséges fénynél tesztelve), a sebessége S3 szint, a minősége a hátlap miatt tűnhet rossznak. A GPS az eddigi legjobb a nálam megfordult készülékek között. Ki még sosem fagyott, gyors, szép, fasza csak az érintője az enyémnek hibás, de én inkább nem reagáltam le a hozzászólást. Talán a volt kollégám kifejti majd a véleményét itt, ő úgyis S2-ről váltott.
-
karikusz
tag
válasz
slezakimi #1111 üzenetére
Ha visszanézed a fórumot akkor látod, hogy szinte az elejétől aktív vagyok, így olvasom is a hozzászólásokat. Ha egy kicsit vennéd a fáradtságot és utánanéznél (mint ahogy én tettem az utóbbi héten) akkor észre vennéd, hogy rengetegen panaszkodnak. Nagyon valószínű, hogy te a forgalmazók által üzemeltetett helyeken olvasgattál és azért nem láttad, hogy írják a problémákat. Ők sem hülyék, hogy az ilyen hozzászólásokat ott hagyják az oldalukon!
Úgy csak 95 százaléka nem igaz annak amit leírtál.
Szerinted honnan szívtam akkor??? A kisujjamból?? Szeretem az ilyen fikázós-fórumozgatós emberkéket akik nem hogy segítenének, és leírnák a tapasztalatukat, hanem a másikat fikázzák.
Általában az ilyeneknek nincs is olyan termékük amiről írogatnak...
-
silver10
aktív tag
válasz
slezakimi #967 üzenetére
Persze tisztában vagyok vele, hogy segítségképpen írtad. De, hogy miért vetettem fe? Egy CWM-es kérdésre válaszoltam gyakorlati tapasztalattal, vagyishogy a 6.0.4.4 tette a dolgát. Mellékesen írtam, hogy miért lett használva. És ha valaki mégsem tesz fel xposedet és gravityboxot, akkor inkább ne pipálja be...
-
-
raulicio
senior tag
válasz
slezakimi #839 üzenetére
Ki mondta, hogy hazudik? Maximum önhibáján kívül téved. Én készséggel elfogadom, hogy pozitív tapasztalatai alapján elfogult egy webshoppal kapcsolatban, de ettől még a minideal sem különb a deákné vásznánál. Na jó, korábban már elismertem, hogy talán kicsit jobb a többinél, de a "valós raktárkészletet jelenítik meg az oldalukon" egész egyszerűen nem igaz. Mint ahogyan az sem, hogy mindig igazat mondanak. Erről teljesen meg vagyok győződve, ne aggódj!
Csak ezen a szűk közösségen belül ketten vagyunk negatív tapasztalattal. Ez nem szimpátia kérdése a részemről, pusztán ténymegállapítás.
Sanyesz:
Ne haragudj, nem gondoltam, hogy ilyen érzékeny vagy! Pedig teljesen jópofa voltam...
Béke legyen veletek!
-
Sanyesz.
őstag
válasz
slezakimi #839 üzenetére
Ah. Hagyjuk mert az ellenzék elfogultsággal vádol. Pedig én is a saját (+ egy-két ismerős) tapasztalataimból indultam ki.
A lényeg viszont, hogy elindult a gép HK-ból a V3-mal. Ha az égiek is úgy akarják, akkor a jövő hét elején kezemben lesz a masina. Komolyan kíváncsi vagyok, mit tud majd. A G3, Hongmi, T100s után főleg.
-
raulicio
senior tag
-
didros
senior tag
válasz
slezakimi #560 üzenetére
Annyira talán nem is bánnám a kisebb romot, ha mellette valóban csak javítások lennének még a telefonon Akku, stabilitás.. Csak sajnos nem jellemző a kínaiakra, hogy egy második gyártási szériában javított terméket dobnak piacra. Inkább olcsósítanak még rajta amit tudnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged