Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Új hozzászólás Aktív témák
-
nandozo
tag
válasz
diego65
üzenetére
Sziasztok,
Bár nem vagyok szakember, de ha a 2100 MHz-es tartományban működik a 3G amerre jársz akkor nincs szüksége a 900Mhz sávra, nem is fogja használni tudtommal.Ha nincs elég jelszint (pl Jászság :-)) akkor elkezd váltogatni, hogy esetleg ott van-e; szerintem Pesten, nagyobb városokban nem lesz gond.
-
junkpod
nagyúr
-
Beri Geri
csendes tag
válasz
diego65
üzenetére
Gondolkodtam rajta de az maceras azert egy kicsit mondjuk ha epp zsebben kellene hordani. :-)
Kocsiban meg van szivgyujtos USB tolto, epuletben meg konnektor. Turazni meg ritkan jarok sajna. Nezegettem parat mostanaban vannak mar jo aron. A Nokiamhoz is volt 1 tsrcsi akku a leveltarcamban biztos ami biztos :-) . -
diego65
csendes tag
válasz
diego65
üzenetére
...első benyomások a Kitkat-tal (RVR400):
-aksit zabálja, fél nap alatt 20%-ra ment le, a régi még simán 60-70%-on volt ilyenkor
-gps egyenlőre halott. Látni látja a műhódat, de nem fixál. (a korábbi módszerek végigpróbálva)
-az sdkártyát véletlenszerüen leválasztja az "SDKÁRTYA EL LETT TÁVOLÍTVA" felkiáltással, és utána már nem is látszik.
A csecsák annyira engem nem érdekelnek, de olyan egetverő nagy változást a fentieken kívül én eddig nem látok. Kap még egy napot, utána valszeg downgrade... -
RVR400
veterán
válasz
diego65
üzenetére
Ezt a két fájlt az MTKDroidTools csinálja, a patchelt bootnak nem tudom mi a jelentősége, a másik a CWM recovery.
Ezeket is berakhatod töltelékfájlnak, csak ne felejtsd el a factory resetet. Ha a CWM-et rakod fel a gyári recovery helyett, akkor ha menüből csinálod a gyári visszaállítást, nagy valószínűséggel bootloop lesz, amíg fel nem flasheled a gyári recoveryt. -
RVR400
veterán
válasz
diego65
üzenetére
A frissítés a szokásos, csak FW Upgrade opcióval megy, így kamufájlokat kell betallózni a cache és userdata részhez, majd rögtön recoveryben indítani a flashelés után, és nyomni egy factory resetet. A régi V3-akkal biztosan nem kompatibilis.
Itt is van. Szerintem ugyanaz, mint a másik official.
-
marias
csendes tag
-
eJeti
csendes tag
válasz
diego65
üzenetére
Szia!
Épp tegnap esett velem, hogy kint maradt a teló a napon, szépen hasra fordítva hogy a kijelzőt ne érje a nap.
Telefonon a silicon tok, ami nem sokat segít a hűtésben. (3G volt bekapcsolva semmi más)Ahogy neked, nekem is dudált, és én is megijedtem elsőre. Lekaptam a tokot és betettem az árnyékba, többet nem jött üzenet.
A napokban kocsiban 3 betűs, 2x 3 óra töltés közben navigált, nem jelentkezett a probléma. De az a múlt 7vége volt .. akkor 17 fok volt a napi maximum..
Kicsit aggódom magam is , a nyári, kocsi ablakban GPS -ként használattal..

-
janek69
senior tag
válasz
diego65
üzenetére
Kár,hogy rosszabb mint a V3. Nagyobb kijelző kisebb felbontás,kevesebb ROM,8Mpx kamera,nagyobb akksi,de még akkor is a V3 lesz a nyerő nálam. Nézegetem egy ideje a piacot,nekem a kamera fontos,így nem találok jobb cuccot a v3-nál. A lenovo P780 tetszene a 4000mAh-s akksival,de abban gyengébb a kamera. Egy Nokia N8-am van (eladó sorban) és kamerában nincs alternatíva,mert Nokia-t windowsal nem akarok venni,mert drága.
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Original-INew-V5C-V5-V3-SmartPhone-MTK6582-1-3Ghz-Android-4-2-2-5/1831260331.html -
junkpod
nagyúr
válasz
diego65
üzenetére
Az nvram nem a systemben van, a data alá csatolja be a droid, de alapvetően egy külön partíció.
Viszont egyre gyanusabb nekem, hogy nem is az nvramtól vagy a basebandtól függ a 900 mhz képesség és a telenorbug hanem valóban acsytemben lévő ril-től. Valahogy meg kellene találni melyik bin-so-... fájlok felelőssek a ril működéséért.
Ráadásul a mostani paraméter fájlban is van 900mhz. De egyre inkább úgy gondolom, hogy a 900mhz és a telenor bug között nincs összefüggés. -
junkpod
nagyúr
válasz
diego65
üzenetére
Kicsit zavaros a leirás, majd megcsinálom a fordítását.
A lényeg: td üzemmódban indul, itt először upload majd save as, így lesz mentésed, ezután load paraméter fájl, nvram database fájl, download to flash.
Ezután factory mode, ot átváltasz az 1-es modemre és ugyanez mint az előbb csak a w fájlokkal.
Érdemes az ini fájlokból kitörölni a kínai kisházikókat. -
junkpod
nagyúr
válasz
diego65
üzenetére
szia, közben rájöttem, hogy az 108-ból volt már modem fájl mentésem
megvannak.csatlakoztatás:
- a két jelölt menüpontot be kell pipálni
- USB-t ki kell választani
- reconnectet elindítani, ekkor jön a zöld-piros villogás
- ekkor csatlakoztasd a kikapcsolt telefont és tartsd benyomva a bekapcsoló gombot
- egyszer csak a windows elkezdi a driver telepítést, ekkor nyomjad neki, hogy nem kell windows update, hanem helyi drivert keressen, így szépen feltelepül, ezt ki fogja várni a Maui-Meta.
- ekkor átvált sárgára a jelzőlámpa és megnyitja a get-version ablakotinnentől sínen vagyunk, már csak meg kell tanulni értelmezni a kínaiból fordított angol mondatokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Ubuntu Linux
- Gyúrósok ide!
- Bluetooth hangszórók
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Energiaital topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

megvannak.
A jó, hogy az 1.0.1-ben nincs is WCDMA-s info fájl a basebandhez.