- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
diego65
csendes tag
-
DittyCat
tag
válasz
nandozo #8190 üzenetére
Nagyon szépen köszi ☺. Van Wine a gépen, de még sosem használtam. Nem vagyok haladó szinten, közel sem. Néha szerencsém van és sikerülnek dolgok, de az csak mázli ☺. De megmutatom a páromnal a linket, hátha tud vele mit kezdeni, köszönöm!
De lehet az is, hogy veszek inkább egy INew L1-est, gyönyörű az új modell ☺☺☺!
-
soundman1
senior tag
válasz
nandozo #8025 üzenetére
Köszönöm a beszámolót! Tegnap én is felraktam, de visszamentem wilsey romra. Egy-két infót én is írnék hozzá.
Nagyon jól összerakott ez a v6-os Miui rom. Minden magyarul fogadott a rendszerben! A tárcsázóban és a messegingben (is) a két simet ki lehet választani a dedikált gombokkal. A tárcsázó tudja a magyar T9-et (áőű) is kezelni! Egyszer sem tudtam lefagyasztani ezt a béta verziót, kivéve a chrome-nál, de ezen még dolgoznak. Szuper sok beállítási lehetőség van, összességében a kényelem és design miatt jobban lehet a beállításokat konfigolni, egy-két kivétellel. Ami pozitív volt, hogy nem erőltetik a xiaomi-s progik magukat rá a használóra (mint a v5-nél), csak amire szükségem volt, tényleg azt kapcsoltam be, minden tette a dolgát, ahogy kértem.
A led többszinű beállításainál nekem csak pirosan akart világítani. A gyári helyett van lehetőség más launchert is használni. Akksi üzemidő nagyon jó, még úgy is, hogy nagyobb helyet foglal a rendszer a memóriából, nálam csak 300 MB maradt belakás után. A wifi nálam picit erősebbnek tűnt.
Ami miatt nem maradt, hogy hiányzott a chrome, a flip tokot nem vezérelte, a naponta használatos vocalizer alkalmazás nem működött.
Szép, jó rendszer, de a mezitlábas 1.0.13-at kiegészítettem gyors praktikus progikkal, igy mentem vissza arra. Pl. a widgetsoid után már nem éreztem kézreállónak a miui két részre osztott értesítési sávját.
Visszaköltözés előtt még tettem a Mere rom felé egy próbálkozást. A kezdeti lassulást követően a sebesség rendbe lett, de nem volt érezhető a rom karcsúsítása a sebességen. Indulást követően 590 MB szabad helyet mutatott, 58MB-ot a Beállítások evett meg, a needromos képen ezzel szemben 29 MB van?
Mivel a flip vezérlés nem ment, így nem próbálkoztam tovább.
Reméljük lesz még új gyári rom, egy dual simes 5.1 lollipopot szívesen kipróbálnék ... -
nandozo
tag
válasz
nandozo #7980 üzenetére
Batsilos kolléga frissítette a MIUI Rom-ot.
Magyarul is tud a leírás szerint.MULTILANGUAGE – back by popular demand
Chinese , English , Greek . Czech , Spanish , French , Hravtski , Italian , Magyar , Dutch , Norwegian , Polish , Portugese , Slovenian , Vietnamese , Turkish , Bulgarian , Fyrom , Russian
"soundfix"- et fel kell tenni utána.
Added soundfix – When you plugged earphones or tried to access last menu of sound options from Audio settings you used to get a force close. NOT anymore , natural DIRAC equalizer works with 32bit sound!
Flash from recovery soundfix.zip ! no wipes needed.
Chrome-al összeomlik a post-ok alapján; MIUI probléma.
Következő hétvégén talán próba újra.
MEGA link:
[link] -
soundman1
senior tag
válasz
nandozo #7594 üzenetére
Nekem összességében nem jött be ez a batsilos MIUIv5 v1.0.
Ez egy KK-ra ráhúzott MIUI, olyan mintha egy MIUI Lite lenne az 1.0.13-ra rátéve. Nem is lenne ezzel baj, használnám, de a következők miatt megyek vissza a gyári romra.
- Magyar nyelv 10%-os, össze vissza jelenik meg a magyar nyelv, a többi angol
- Próbáltam tegnap éjjel a jBart progival vagyula fordítását belerakni a zip-be. 2 MB-al nagyobb lett a zip, fel is ment a zip recovery-ből a telóra, de nem változott semmi, 10%-os magyarság megmaradt
- Ezt követően próbáltam belakni a rendszert. Szuperül testre szabható, MiTool-s részében egy csomó mindent lehet állítani: tetszett! Ígéretes rom, a gyári menüt (minden magyar) is be lehet hívni MiTool-sban, mert valamit csak itt tudok állítani, pl a két SIM közötti váltást.
- T9 a Phone alk-ban nem működik, itt egy fehérre skinezett, miui-s kinézetű gyári phone alkalmazás van, nem a miui tárcsázója
- A flip tok nem működik, de lehet, hogy valamit elállítottam a nagy configolásban.
- Nem erőltet semmit a MIUI, korábbi telómon volt ilyen nem official MIUI-s tapasztalatom
- A nagyobb baj, hogy néha feldobja az android.process.media alakalmazás leállt üzit, és a legnagyobb bajom, hogy a MyBackup alkalmazás felrakja, de indulás után kifagy.Szóval, ha van nálam szakértőbb kolléga, aki végigpróbálva mindezeket jBartban csinálna egy full magyar romot (Mi-Tools angol maradhat) és megoldaná a kifagyások okát, már tenném is fel a főztjét.
-
soundman1
senior tag
válasz
nandozo #7594 üzenetére
Azért mondtam hogy este, mert ma hosszúzok, most fogok neki, majd holnap este tudok leghamarabb érdemben írni. Ugye a tapasztalat is azt mutatja, hogy 3 óra aktív használat alatt ki szoktak jönni a nagyobb bugok és az Android is állítja, configolja magát figyelve az akksit is cca. az első 24 órában. Majd jelentkezem.
-
poganytamas
senior tag
válasz
nandozo #7456 üzenetére
Kipróbáltam a linkelt patch-eket. Köszönet a logout-nak a bejegyzésükért. Tehát igazából csak a vodásoknak kell figyelni, nekik mindenképp a 900 és 2100-es csomag kell, különben nem lesz 3G-jük vidéken.
Ilyen basebandjeim lettek:
900 and 2100 patch:
MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V11.P15 2014/02/15 02:06850 and 2100 patch:
MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V34 2014/06/11 21:48850,1900 and 2100 patch:
SM619B_REDUCE_BP_W1258_V0.0.4_S0610 2014/07/07 15:00Összehasonlításképp a Concorde baseband-ja:
MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V34.P2 2014/06/17 19:56A Concorde nem tudom mit alkotott, de nekem csak az ő basebandjükkel megy sajnos.
-
poganytamas
senior tag
válasz
nandozo #7456 üzenetére
Kérdeznék én is ezzel kapcsolatban, ha már feljött témának.
5005-ös Concorde-ra raktam fel ezt a romot: [link]
Olyan 5 perc volt, mire a GSM hálózatra felkúszott, másik 2 míg lett 3G. Fogtam az eredeti Concorde romból a catcher_filter_1_wg_n és modem_1_wg_n fájlokat, felülírtam a V3 romjában lévőt, factory reset, azóta pöpec. Na most javítsatok ki ha tévedek, de a modem fájl adja a baseband-et. Viszont a V3-as romnak és a Concorde romnak a baseband-je majdnem ugyanaz, csak az enyém V32.P2 a másik (ami nem megy) sima V32. Mi az a P2?
Nem lenne rossz kipróbálni azokat amiket linkeltél, lehet holnap meg is teszem, csak semmi infó nincs róluk a frekvenciát kivéve. -
nandozo
tag
válasz
nandozo #7394 üzenetére
Sziasztok,
Akku - zabálással kapcsolatosan -érzésre- gyengébb mint a Marsapa V2-volt. GSam-ot most tettem fel rá, de ehhez több idő kell, hogy tényszerű legyen.
ART-tal kapcsolatosan van egy rossz tapasztalatom, ha valakinek van ideje akkor kérem ellenőrizze le (zopo 1000s ROM), Dolphin browser kilép azonnal ahogy használni kezdem. Más böngészővel eddig ok.
-
nandozo
tag
válasz
nandozo #7143 üzenetére
Siker. A TWRP-be nem lépett be valamiért (ne kérdezzétek miért; lehet, hogy nem nyomtam eléggé a +gombot??) utána sikerült a xposed modult feltenni és kész... Aki xposed -ezik annak ajánlom az SD kártyára feltenni ezt a kis okosságot. :-)
http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCEQFjAA&url=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fattachment.php%3Fattachmentid%3D2568891%26d%3D1391958634&ei=iG1yVJuWFYSlygORi4DQBA&usg=AFQjCNFoPEyFDEhY-oXNMvYXRBOWCQdMnQ&bvm=bv.80185997,d.bGQ
-
nandozo
tag
válasz
nandozo #6624 üzenetére
A Youtube-os problémámra megvan a megoldás; a képernyő be/kikapcsolásához használt "Gravity Screen Off Pro" programmal akadt; leszedtem és azóta működik.
Lehet, hogy a véletlenszerű képernyő bekapcsolásokat is ez okozta eddig; mert most (pár órája) nem tapasztalom.
iGo telepítésre valakinek 5lete van?
Lehet, hogy KK-ra nem megy fel?
(persze kiírja, hogy feltelepült, de mégsem fut...) -
-
nandozo
tag
-
soundman1
senior tag
válasz
nandozo #5998 üzenetére
Rányomsz a Root gomba, majd igent válaszolsz a kérdésre.
Nálam LCD Driver IC: 1-nt35512_HD_dsi_vdo_truly, tehát a régi driver van a telón, így várnom kell míg valaki hegesztett egy lcd pack-os 4.4-et. Reménykedjünk. Kár, hogy Inew-éknál ilyen ... a support.
Ha nem csinál semmit a Root gombra legyen fent a gépen az MT65xx_USB_Driver.zip tartalma, és azt hiszem fel kell telepíteni a "drivers preloader mt65xx" mappából az IntallDriver.exe-vel az ADB-hez drivert, és akkor megy a Root is. Utóbbit google-val így találtam meg: spflashtool+iNewV3 drivers -
Gaabe
tag
Instructions
- (Optional) Backup apps and data with Titanium, or with CWM that has the option to restore /data only - Note: For those who want to try it, you can just wipe /cache and dalvik instead of factory reset at the end. This firmware won't flash over your /data, but not wiping /cache after the install will likely cause an issue with boot. If you want you can do try this (Flash firmware > boot into recovery > wipe cache only > reboot). You must be using the 3.5GB EBR on your current ROM for this to work. If you're using stock EBR or any other EBR on your current ROM, you must factory reset at the end.
- Install PDANet ADB Drivers
- Extract and run latest version of SP Flash Tools
- In SP Flash Tools, select 'scatter loading' and choose the scatter in '!Files_To_Flashtool' folder extracted from the ROM download
- Turn off phone
- In SP Flash Tools, Click FIRMWARE -> UPGRADE. If you want to leave your current recovery/EBR or anything else unflashed, then unselect what you want left alone and use 'DOWNLOAD' instead of FIRMWARE UPGRADE.
- Connect phone - If the ROM upgrade doesn't start, remove your battery for a second, then put it back.
- Boot into recovery and factory reset
- (Optional) Restore apps and data with Titanium or 'Advanced restore' /data only with CWM recovery. Do not do a full CWM restore, you will lose your new firmware and be back to where you started.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest