- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
raulicio
senior tag
A te problémádat tényleg nem értem, mert amellett, hogy létezik töltés probléma és amint azt már a telefon megjelenése után pár nappal többen jelezték, teljesen feltölteni az akksit csak külső töltővel lehet. Ettől függetlenül én és még sok ezren tudjuk tölteni a telefonban is az akksit, szóval ha neked nem lehet, az rohadt nagy pech meg garanciális ügyintézés. Mást erre nem tudok mondani, hacsak nem vagy mobil szerviz és nem tudod magadnak megcsinálni, ami gondolom nem vagy, mert akkor nem itt lennél.
-
junkpod
veterán
épp a nopkban volt eszmefuttatás másik topikban arról, hogy mi mondja meg a telefonnak, hogy töltőn vagy usb-n lóg, és a-szerint határozza meg a max töltőáramot (USB-n max 0,5A szokott lenni míg hálóztain a maximum) és ez vezetékkel is kiváltható.
De ha neked hálózatot ír ki akkor rendben van.
Azt mondod akkor is merül töltés közben ha ki van kapcsolva a kijelző? nem telepítettél valami olyan appot ami állandóan pörgeti a CPU-kat? Melegszik a hátlap töltés és kijelző nélkül?
más... GPS: újabb gyöngyszemet találtam, ha kikapcsolom az AGPS-t SOKKAL gyorsabb a fix és általábna is több holdat nagyobb térerővel fog! Az már régenn is feltűnt, hogy sokszor csinált olyat YPGS induláskor, hogy csak sokára jöttek meg a piros holdak is, majd 1 perc folyamatos hold "üres" jelek halmaza után újra eltűntek a holdak és máshogy jöttek vissza. Olyan mintha az EPO és az AGPS vitatkozna azon, kinek van igaza. Most az YGPS szinte azonnal beadja a piros holdpöttyöket és 20-30mp alatt van fix, sőt beltérben is ugyanígy csak kevesebb holddal. Valamint a fogott és tartott holdak száma és térereje is megnőtt.
Szóval EPO be, AGPS ki, v1.0.8 ROM + v101-es modem fájl durván tökéletes GPS-t ad. -
janek69
senior tag
Hát ezt átb..szásnak hívják. Én azért kicsit rudosnám őt,mert akkor intézze ő a kínaival,vagy nem fizetted neki ki az áfát? Szerintem keress valami megoldást még ha útálod is,mert a kínai nem javítja hanem cseréli és akárhogyanis ha eladod 20-ért akkor 30-at vesztesz szemben a 3000ft-os postaköltséggel.Az áfáról meg gondolom vannak papírok,így azt nem kell kifizetne,visszafele ingyen küldik.
-
janek69
senior tag
Nos a hibád több dologból is adódhat,de ezek csak találgatások.
1. valami tönkrement a töltőelektronikában. Ha így van én akkor sem árulgatnám 25k-ért,hanem 3000ft-ból visszaküldeném a kínai meg kicseréli neked.
2. Akkor is így viselkedik,ha a töltőáram nem éri el a telefon fogyasztását,amit okozhat a töltő,ha nem tud elég áramot,valamint okozhat egy rossz csatlakozás és kábel is.
Gondolom a gyári töltője min. 5V 1000mA-es vagy 5V 1A ha nem 2A. Mivel többen írták,hogy bekapcsolt kijelzővel képes 3 óra alatt lemerülni ha macerálod és alapul vesszük,hogy 1830mAh az akksi,akkor az azt jelenti,hogy a teló képes akér 600mA vagy afelett fogyasztani,tehát bekapcsolt kijelző mellett egy síma 500mA-es USB töltő,vagy egy síma USB port nem képes feltölteni,sőt lemerül,csak lassabban.
Ha feldugott töltő mellett pont annyira merül mint anélkül,akkor abszolút semmit nem tölt,ha lassabban merül le,akkor tölt csak kicsi az áram. Na nem okoskodok tovább. -
janek69
senior tag
Mint elektronikai szakember ezt a részét nem nagyon értem: "Mitől lehet,hogy 80% alatt a töltési áram 3,7 volt,80% fölött 4-4,1 v.." A Volt az az akkumulátor feszültsége és nem a töltési áram,ami ugye Amper,vagyis jelen esetben mA lenne.Amit leírtál az teljesen rendben van, a töltésjelző a %-os értéket a feszültségből számolja.Az aksi feltöltött értéke 4.2V itt kellene neki 100%-ot mutatni,de amint mások írják nem jó a kijelzés. A battery meterekkel az a tapasztalatom,hogy a töltésnél valóban mutatniuk kellene az áramot,de én még nem láttam,hogy bármelyik is jó értékeket mutatott volna MTK-s kínai telefonnál.Általában a kompatibilitási listában nincs is kínai teló ezeknél.
Neked csak egyszerűen nem tölt a telefonod.Ha töltőre rakod,akkor egyáltalán jelzi,hogy rádugtad?
Gondolom másik kábellel már próbáltad. -
Atomgeszi
nagyúr
Egyelőre elég hibás az akksi % jelző. 88%-nál általában megáll töltés közben, majd hirtelen ugrik 100%-ra. Ilyen apróságok. Tudnak róla, javítás alatt van, de azt hiszem 1.0.8 romban már javították a töltöttség jelzőt.
Amúgy semmi lehetőség,hogy ha felteszek egy új appot akkor ne boruljon fel az appok sorrendje az oldalakon?
-
WOT-H-A-C
veterán
Ezt olvasd el![imei helyre hozás by cappa72]
-
junkpod
veterán
-
nandozo
tag
Szia,
Nekem volt már egy telefonom amin behalt a töltés (nem iNew).
Ekkor vettem egy telefon akku töltőt, akku feltölt...
(bár az iNew akkuja már nem fér bele)Valami ilyet:
"multipurpose phone battery charger"
http://www.ebay.com/itm/3G-Portable-Commerce-Multi-purpose-Battery-Charger-USB-Output-For-Mobile-Phone-W-/150885871546?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item23217fafbaDe javasolom, hogy pár kábellel próbáld ki mielőtt visszaküldöd!
Az iNew saját kábelje például nálam már nem kattan be. -
junkpod
veterán
inkább azt mond meg, hogy az üres, frissen telepített rom esetén is így merült vagy már a belakott, appokkal telerakott romnál?
Az aksit durván fogyasztó dolgok szerintem (telefon függetlenül)
- képernyő/fényerő
- wifi
- bluetooth
- 3G, főleg rossz térerő esetén, az odavissza kapcsolgatás iszonyat gyorsan merít
- facebook
- wake-lock-ot okozó applikáció nem hagyja aludni a telefont -
junkpod
veterán
Véletlenül nem 850/2000-es az a teló. Folyamatosan mindenki 2100-ról beszél de szvsz 2000-es.
Más, új nvram tapasztalatok:
Gps test szerint folyamatosan 5-6 hold viszonylag stabilan tartva, 2 mindig 30 felett, egy mindig 37 felett, többi 25-30 között. M5 pályán lefele végig tartotta 3-4m pontossággal. De a nyavalyás waze ezt nem érti, fent jelzi az ikon a gpsfix-et, de waze szerint nincs gps jel...
Mobil térerő nagyon jó, alagsori vasbeton mélygarázsban is maxon edgen volt a telefon.
Most az inewV3-e paraméter file van ráflashalve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- LEGO klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest