Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
scholli626
csendes tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Sziasztok nekem is hasonló a problémám van.
Annyi még hogy én múlt hét pénteken illuminált állapotban elejtettem debrecen főterén és lett rajta egy kis karcolás de nem volteddig semmi baja.MA behoztam az irodoba még útközbe játszottam si vele aztán felraktam töllteni és amikor leszedtem már nem érzékelte csak a telefon felét:S Valaki esetleg valami ötlet?
-
DittyCat
tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Érdekes mód sima net, az volt (pl. Index) de a https már nem működött. Azt írta, hogy nem jó a dátum. De azt meg ugye a bug miatt nem tudtam beállítani. Gyári visszaállítást csináltam végül és sikerült megoldani. Gsm hálózat volt, hívni tudtam róla.
A rootolást sajnos nem sikerült megcsinálni. Pedig jó lenne, mert így elég bizonytalan a teló működése. Pláne, hogy az akksi sem az igazi már. Akarok is másikat rendelni hozzá.
Köszi a segítséget! Meg az infókat!
-
Joke21
aktív tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Azt mondanám, hogy sokkal életlenebb a képe. Lehet, hogy nincs sok értelme így összehasonlítani, de akkor is látványos a különbség egy elvileg gyengébb kamerához képest is.
Az a baj, hogy fogalmam sincs mi lehet a rossz, a kínai bolttól pedig azt a választ kaptam, hogy vizsgáltassam be valahol és az eredmény birtokában egyeztessünk a továbbiakról.
-
junkpod
nagyúr
válasz
kmarci25
üzenetére
Ez nem vallás, nem akarlak megtéríteni. Én napi szinten többször használok navi programot és elég csak elindítani az appot és már működik is minden. A GPS engedélyezése menü nem a GPS csipet kapcsolgatja ki-be, hanem megengedi az appoknak a GPS használatát.
Te persze úgy használod ahogy neked kényelmes. -
raulicio
senior tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Nem tudom, hogy emlékszel-e rá vagy próbáltad-e, de az original tokkal is pont ez volt a gond. A plexi a kis ablakban túl vastag volt vagy olyan anyagból ami megakadályozta az ablakon keresztüli érintést. Valaki még írta is, hogy kivágta az eredetit és rakott a helyére másikat és jó is lett neki.
Nem lehet, hogy nálad is hasonló a gond?!
-
muhaha01
tag
válasz
kmarci25
üzenetére
akkor ezt vki magyarázza meg nekem:
egy iphone hogy talál jelet (tökéletesen pontos jelet) egy házban, lakásban, zárt helyen google mapsen?
csak netes alapon?
aztán amikor elindulok, akkor rásegít a műhód?(most az mindegy, hogy az iphone szar vagy nem, ez van a kezem ügyében, erről tudok példát mondani.
hozzáteszem, a korábbi htc wildfire s-nek se volt ilyen problémája, mint a v3-nak, ment a googlemaps navigáció mint a karikacsapás, nem volt szarakodás, nem keresett műholdat.) -
junkpod
nagyúr
válasz
kmarci25
üzenetére
én azt gondolom a Te gépeden az 1.0.6 WCDMA850 verzió van fent és ez a jelek szerint nem egyezik meg a WCDMA900 verzióval.
Ha jól értelmezem két ROM vonal létezik:
1. WCDMA850 vonal, ehhez már volt minden verzió: 1.0.3, 1.0.4, 1.0.6 (mint a tied), 1.0.7, 1.0.8, 1.1.1, (1.1.4 ez nem tuti official), 1.1.5
2. WCDMA900 vonal, ehhez eddig volt egy darab 1.0.1-es és RVR400 1.0.8 hibridje, most pedig van 1.0.6 (ha jól olvastam CC-nél már van ebbl 1.0.8 is) -
raulicio
senior tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Már csak egy kérdésem maradt:
Neked az akksi alatt a matricán WCDMA 900 van?? Mert van a 850-esből 1.0.6. Ezért is idegesítő, hogy összevissza számozzák a romokat.Csak azért kérdem, mert az én v3 850-esem tökéletesen máshogy viselkedik az RVR által feltöltött 900-as 1.0.6-al...
Ha nekem működne az EPO-m, akkor kb fél perc lenne a legelső fix is. kb 5 másodperccel a gps bekapcsolása után már látott két holdat (egy 40-es és egy 25-ös) "out of the box". Szóval szerintem jó lenne ha a hülye epo működne. Maga az epo fájl letöltés működik, csak egyszerűen semmi program nem tudja használni. A GPS fixes romokban melyik fájlokat is cserélték ki?
Az általad tapasztalt töltés problémát én még semmilyen rommal nem tapasztaltam, bár 850-es 1.0.6. nem volt a telómon, ellenben ebben a romban is megvan az a gond, hogy ha éjjelre fennhagyod a töltőn akkor 100-ról nyolcvan valahány %-ig nagyon gyorsan merül, utána meg normalizálódik.A wifivel szintén nincs gond. ránézésre ebben a romban is pont ugyan olyan, mint a többiben. persze pontos jelerősséget nem mértem, de ahol nekem gyenge a wifi jel, ott a kollégám Samsung S4 minijével is gyenge...
újraindulás nekem még egyetlen egy romverzióval sem volt (ez is fura, de lehet mégis van pici különbség az v3 és v4 változatok között)
Mint írtam korábban a telenoros hívás működik a 3G nettel együtt.
Amúgy egy probléma visszatért, amit már rég nem tapasztaltam. A véletlenszerű képernyőbekapcsolás. Mondjuk erre a gravitybox megoldás, de akkor is. Ja és a date & time beállítás is crashel....
Nem teljesen értem. Elvileg ebben frisebb a kernel és a baseband, mégis ezer éves bugok vannak benne.Esetleg azt meg tudná mondani, hogy van ehhez a 900-as 1.0.6-hoz működő CWM?
-
raulicio
senior tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Az a közelség érzékelő. Amúgy nem kellene folyamatosan világítania, főleg mert az az üzemidőre sincs jó hatással ha folyamatosan be van kapcsolva.
Pl nekem a color OSben a lockscreen program használja és ha az érzékelő le van takarva, amikor megnyomom a power gombot, akkor a képernyő nem old fel. Ezzel pl megakadályozandó, hogy a zsebemben véletlenül feloldjon a képernyőzár. A color osben úgy van megoldva, hogy csak a power gomb benyomásakor kapcsol be az érzékelő.Vannak más a play-ről tölthető lockscreen programok, amikben van hasonló funkció de ott én csak olyat találtam aminél vagy folyamatosan bekapcsolta a szenzort vagy egyáltalán nem használta...
Minden esetre ha folyamatosan világít az nem jó

-
junkpod
nagyúr
válasz
kmarci25
üzenetére
proximity sensor, ez kapcsolja ki ha füledhez rakod és igen infrared

1.1.5. GPS + új waze: nagyon elégedett vagyok vele, ma reggel BP16-BP11 útvonalon egyszer sem rakott mellé és nem szédült, párszor volt amikor a sebesség le-fel szaladgált álló helyzetben de a nyilat nem rángatta
(és nem szélvédőn volt, hanem lent a középkonzolon!) -
raulicio
senior tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Akkor gondolom én hazudok, mert 1.0.5. és 1.0.7. keveréke volt a telón amikor prágában voltam akkor ez az egy navigációra alkalmas készülék volt az autóban. Nem én vezettem, szóval a kezemben volt a telefon (nem a szélvédőn) és hiba nélkül navigált a szállásra, a belvárosba és vissza is. Egyszer sem rakott át másik utcára. Egy "idegen" városban, ahol azért nem mindegy, hogy melyik után fordulsz be...
az 1.0.7 feletti romokban alapvetően el van kúrva a gps, fix ide vagy oda. Ezekkel az endomondo is szar, holott a korábbiakkal ott sem volt gond. Erről kb ennyit!
-
janek69
senior tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Engem személy szerint érdekel a vélemény,mert az valamit már mond,hogy az asszonyé az x6. Ő a kütyümániás? Engem pl. érdekel,hogy egy normál használatnál egyáltalán észrevehetőe bármi különbség vagy sem,a kamera összehasonlítás is érdekel,csak úgy szóban,mert emlékeim szerint az x6 8Mpx-es....
-
raulicio
senior tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Nekem így meg fel:
xposed installer .apk telepítése
az appon belül framework, ott install/update
restart
utána újra az installer appon belül a dowload, megkeresed a Gravitybox [JB]-t, letöltöd
nekem restart
az appon belül a gravityboxnál pipa be
restartinnentől kezdve működik a gravitybox.
Próbáltam már úgy is, hogy nem restartolok minden egyes apró lépés után, de nekem úgy nem hajlandó működni.
-
balaaa88
aktív tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Semmi extra nincs benne.
Xposed keretrendszert feltelepíted (az apk-t). Elindítod, majd az alkalmazáson belül is aktiválnod / telepítened kell. Telefon újraindítása. Telepíted a GravityBox-ot. Belépsz az Xposed-ba, majd a moduloknál bepipálod a GraviyBox-ot. Telefon újraindítása. GravityBox elindítása menüből és beállítod ahogy akarod. -
RVR400
veterán
válasz
kmarci25
üzenetére
Nekem is régi Voda kártya van a telóban, nagy ritkán nekem is felvillan a kijelző (hetente kb 2-3 alkalommal látom, és heti egyszer töltés közben csinálja), meg eddig kétszer csinálta azt, hogy lezárja a képernyőt.
Jelentem a W8 akksimod kész, remekül befér a telóba, eredményt majd 2-3 töltési ciklus után írok.
-
balaaa88
aktív tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Így igaz. Vállalom is.
De: utána próbálgattam még és úgy döntöttem, hogy mivel ez így nekem gyenge, hogy ennyi időbe telik a dolog, mivel pl. A-GPS adatok nélkül már kell neki vagy 5 perc és mobilnetem nincs, ezért pl. kiránduláskor, vagy amikor nincs net, már nem annyira vidám a dolog. Szóval működni működik a benne levő cucc, de inkább nem használnám. 
-
tepimartin
tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Állítólag jobb a teljesítmény és a RAM felhasználása alacsonyabb így az akksi akár többet is bírhat. Emellett fejlesztettek az NFC-n is. Például nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem a Vodafone Mobiltárca alkalmazása nem kompatibilis az eszközzel és nem is engedi telepíteni. Pedig szívesen kipróbálnám a fizetést ezzel meg akkor a Supershop kártyával se kéne szórakozni csak odaraknám a telót aztán már jön is a pont.

Szerk.: Bocsi most látom, hogy már nem is lehet letölteni ezt a teszt alkalmazást, mert már nem kérnek tesztelőket, szóval nem a telefonnal van a gond.
-
-
RVR400
veterán
válasz
kmarci25
üzenetére
Érdemes a sebesség pontatlan mérése miatt ezt a megoldást kipróbálni.
Nekem annak idején az MTK6589 mellett volt olyan az Endomondo-ban, hogy a majd' 30 éves Ikarus busz hazafelé 950-nel ment.
Visszatérve a pontos vagy nem pontos kérdésre. Elhiszem, hogy egy jobbféle cucc annyiba kerül, mint ez a telefon maga. De a Mediatek tudtommal annak idején elég jónevű GPS-chipgyártó volt, valamint egy Tesco-ban kapható Lark cucc pontosabb, aminek az ára töredéke a telefonnak, így szerintem nem feltétlenül kellene úgy kezelni a dolgot, hogy mindenki tudja be azt, hogy a GPS használhatatlan, mert ?olcsó? volt a telefon. Nem véletlenül tettem kérdőjelet, mivel MTK6582 5"-ban már van 110 dollártól kezdődően is... -
junkpod
nagyúr
válasz
kmarci25
üzenetére
igen-igen-igen! már halálba idegesít (108-as rom) és eddig nem tudtam mi az a más fajta óra ami megjelenik ilyenkor egy pillanatra. És a legszebb az egészben, hogy céges email miatt pinkódos a zárképernyőm...
Basszus az enyém egy állatorvosi ló, akármilyen hibát kitaláltok, nálam lesz

mindegy este pecselek és majd meglátjuk...
-
Lampard19
tag
-
soundman1
senior tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Ha a Biztonság/Képernyő zárolása menü alatt a Nincs-et választod nem működik a képernyő be és kikapcs! Ha bármi másra állítod -kipróbáltam-, akkor működik a flip tokos vezérlés. Nem értem, hogy a Nincs-nél miért nem működik, mert én így szeretném használni, de nem megy, pedig pont ez lenne az értelme. Én még úgy tanultam azért találták ki a képernyőzárat többek között, hogy véletlenül ne piszkáljam el a képernyőt. Ha van egy flip tok a telón, akkor pont ez hibázás van kizárva. Valaki megírhatná a kínai mérnököknek, hogy az 1.0.9-be ezt bugfix-et tegyék bele.

-
ctibor
senior tag
válasz
kmarci25
üzenetére
"- lezárt képernyőre hogyan tudok (ha egyáltalán lehet) widget-et kitenni?"
Lehet. Nehéz így leírni, de megpróbálom (megcsinálni könnyebb):
A záróképernyőn lévő gyári widgetet (óra, dátum) lefelé húzod, lényegében megnyújtod a területét, s utána már tudsz lapozni a képernyőn bal felé. Ott egy üres téglalappal fogsz találkozni, középen egy + jellel. Ha arra ráböksz, akkor felkínálja az új widget elhelyezését. De vigyázat: utána még mindig nem az újat fogad látni alapból, hanem csak akkor, ha helyet cserélnek, amihez szintén az előbb leírt elhúzós módszert használod.
Nem tudom, mennyire voltam érthető. Próbálkozz!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)