Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
duronx
senior tag
Aliexpress-ről van a kijelző, egy olyan eladótól akitől már rendeltem kijelzőt, de ez a második ezt produkálja.
#7951 Az általad linkelt romot csak feldobom flashtools-al és kész is a helyes particionálás?
egy kis leírást tudsz írni hogyan csináljam? (rég raktam fel romot) -
duronx
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok szerszám készletet ajánlani amivel szét tudnám szedni a telót?
Az alsó két csavar kifogott rajtam. Köszi -
duronx
senior tag
Nem szeretnék senkivel sem összeveszni vagy bárkinek is igazat adni, de azért az a kijelentés hogy ebben a fórumban csak lehurrogás és "basztatás" van az nem teljesen igaz. Megesik természetesen az is, de azért a segítő szándék is jelen van, ami valljuk jól esik mikor szarban a haza. Talán ha készülne egy összefoglaló akkor kevesebb lenne a kérdés és a feszültség is.
-
duronx
senior tag
válasz
raulicio
üzenetére
"Akkor arra még ne tegyél fel semmit, mivel arra a verzióra még nincs újabb ROM. Próbáld meg kikapcsolva feltölteni, aztán egy Battery Calibration progival kalibrálni." RVR400 kolléga írta ezt.
Most akkor még is feltehetem az 1.0.7es verziót ? Ez jó választás lenne? [link]
-
duronx
senior tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Erre a töltés problémàra jó lenne valami megoldást találni, mert ha jól tudom az aksi a legtöbb energiát pont 85 és 100% közt veszi fel s mivel nálunk ez elmarad így min1 órával rövidül meg a teló energiaellátása.
Ha bárki tud erre megoldást ne habozzon, sokunk életét tenné boldogabbá, hisz ez egy szuper telo (lenne ha ez a hiba nem lenne) -
duronx
senior tag
Kicsit olvasgattam a neten és sok embernek van hasonló problémája mint nekem, azaz a töltés megáll 85/86%-on majd kb egy 10-15 perc után elindul felfelé és 100%ig kb 1 perc alatt eljut
Az 15/16% amit 1 perc alatt feltölt, nem ér semmit, mert kb 5perc használat után 100ról lemegy 85%-ra az aksi 
Még keresgélek, hátha találok valahol erre megoldást. -
-
duronx
senior tag
WCDMA 900/2100-as. Erre gondoltam hogy felteszem, persze ha ez jó a telómhoz

Melyik progival tudok mentést készíteni a mostani romról? (SP_Flash_Tool vagy CWM-el?)
Az összefoglaló nagyon jó lenne, mert egyre több ember vesz ilyen telót s tudom unalmas mindig minden új emberkének elmondani ugyan azt.
-
duronx
senior tag
-
duronx
senior tag
Esetleg valaki mondana valamit [link]
-
duronx
senior tag
A töltés 86%on állt már 15-20 perce
kihúztam a töltőt majd ismét be s elindult felfelé a %-ék. Ezt miért van/volt? Érdemes lenne egy rom frissítést csinálnom? (most v3e_v1.0.1 es verzió van rajta)szerk: 87%on megállt ismét

-
duronx
senior tag
Sziasztok!
most kaptam kézhez a V3-asom. v1.0.1es verzió van rajta és már az első 10 percben újraindította magát

Az idő/dátum nálam is leáll amikor rá akarok kattintani, de ez nem zavar. (jól állítja be magától az időt)
Viszont az újraindítás az zavar. Érdeklődnék hogy melyik romra érdemes frissítenem?
Frissítés előtt kell valamit csinálnom? (pl. mentés?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Arc Raiders
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- IPhone 17 Pro max 256GB gyári független bontatlan 1 év Apple jótállás
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszönöm előre is

Az 15/16% amit 1 perc alatt feltölt, nem ér semmit, mert kb 5perc használat után 100ról lemegy 85%-ra az aksi