- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
rokarudi #4594 üzenetére
Én ezt a Royalteket lőttem akkor még 23.92 volt. Teljesen tökéletes, elsőre látszott, hogy míg a V3 saját vevőjével a Mapson belül álló helyzetben is ugrált a pötty az elején, addig ezzel teljesen pontos volt rögtön.
-
junkpod
veterán
válasz
rokarudi #4024 üzenetére
hát én csak a beállítások menüben kapcsoltam ki az AGPS-t. Nekem úgy tűnik, ha az AGPS és az EPO is be van kapcsolva akkor mintha egymás ellen dolgoznának, pl. megjelennek a piros holdak, elkezdenek jönni a zöldkeretes téglalapok sorban és egyszer csak minden kimegy és üres kék célkörről indulunk újra és sokkal kevesebb holdacskával kezdünk. Ez a tapasztalatom.
-
RVR400
veterán
válasz
rokarudi #3855 üzenetére
Legrosszabb esetben az uboot.bin vagy lk.bin fájl cserés lesz flashelésnél. De amúgy érdekes, mert ez nálam csak a GPS Test progi miatt jelentkezett, de az gyári visszaállítás után is. Ha nem volt fent a GPS Test, akkor nem csinált ilyen hülyeséget.
(#3856) Teote: teljes mentést az SPFlashTools-szal tudsz csinálni, az lementi az összes scatter által nem letöltednő részt is a telóról. Aztán a DroidTools-szal át tudod alakítani flashelhetővé.
A GPS sajnos ilyen, talán új szofttal használhatóbb lesz. Viszont biciklivel teljesen szabad ég alatt tökéletes. -
diego65
csendes tag
válasz
rokarudi #3395 üzenetére
..Ez igy korrekt, annyival egészíteném ki, hogy ha már az MTK Tools fent van, akkor az YGPS app is megcsinálja a műhódok "hideg" indítását,(FULL és COLD) illetve, az első pozicionálást nem ajánlott emeletes ház erkélyéről végezni, mert utána a "földszinten" össze-vissza dobál...
-
-
junkpod
veterán
válasz
rokarudi #3305 üzenetére
Sajnos nem tudom
de próbáld ki. Én azért is raktam újra az 108 officialt mert az előző hetekben nem csak fájlcserék de nvram piszkálást is vétettem és már a TD modem üzemmódban is gsm-wcdma működött
Az újrarakásban közben profi lettem: audió profilban idegesítő hangok kikapcsolása, képernyő autobrightness, 2 google fiók telepítés, 1 exchange fiók telepítés, google+ telepítés, chrome telepítés, gmail telepítés, szinkronizálási beállítások, névjegy megjelenítési beállítások mindösszesen 15 perc
(ha idegesít a boot anim hangja, akkor újra indítás előtt tedd némára a telefont, megjegyzi és nem zenél...
)
-
junkpod
veterán
válasz
rokarudi #3076 üzenetére
hát fura ez a telefon, talán amíg újabb rom nem jön ki addig csak a sok kompromisszum között választhatunk.
Azt csináltam, hogy kipróbáltam az 108-at mindkét paraméter fájllal és csak az E jelűvel voltak holdak.
Ezután felraktam az 105-öt. Rá pedig a patchet. Érdekes, hogy a gps test most inview-ban 20 holdat mutat, eddig mindig max 15 volt de az oszlopok szerint alig fog be 2-4 holdat, míg végig 4 méteres pontosságot ír, de gyakran hibázik a magasság és a sebesség is ugrál. Viszont gmaps és waze szinte rögtön jelet fog és ugrálás nélkül tartja a pozíciót.
Ki érti ezt?
(ja és az 105-ben is előjött a kérenyő-kontraszt hiba, de viszonylag gyorsan visszajavul. a flip-es screen lock itt is gyakran önállósítja magát)Szóval kell az a rom, akármilyen patch is ki van adva. Kíváncsi vagyok mert a Concorde hó végére ígért új romot (szvsz felmegy a miénkre is majd). De mindenki szenved itthoni inew-sok, concorde, külföldi inew-sok...)
-
junkpod
veterán
válasz
rokarudi #3036 üzenetére
Nem kell semmit újra telepíteni. Viszont én egy új 108 official ROM-mal kezdtem bele, nem tudom a mod-okkal hogyan viselkedik, de elméletileg nem lesz gond.
Elkészült a magyar leírás használjátok bátran, de csak ha biztos vagy a dolgodban:
[MAUI META tool használata iNew V3 NVRAM flasheléshez]Ez a szoftver komolyan beavatkozik a telefonba, ezért ha már az SPFlash Tool-al gondjaid akadtak vagy bármi kétséged van, akkor el se olvasd a leírást
Mindenki csak saját felelősségére végezzen módosításokat a telefonján! -
Laza...
addikt
válasz
rokarudi #2891 üzenetére
Az egy kamu dolog, csak a sok dühöngő user miatt írják. (jobb lenne egy normális modem fájl, azzal mi is előbbre jutnánk). Az csak a gps első pozicionálást befolyásolja, (az epo adatok tartalmazzák hogy melyik műhold épp hol van, nem a készüléknek kell megkeresni a holdakat - gyak. ez felgyorsítja az első pozicionálást, de használat közben már semmit nem ér) semmi mást nem.
A gps.conf fájl szerkesztésével 2 perc alatt lehet gyártani spéci epo adatos conf fájlt. Keress rá a fórumon, sok helyen van leírás róla, meg van apk is ha nincs kedved kézzel buherálni. FasterGPS a neve
-
vapega
tag
válasz
rokarudi #2737 üzenetére
Sött!
A dobozon lehet rajta is van az IMEI, vagy a dobozban garipapíron.................nekünk gyám kolléga ellopott telefonját úgy találták meg a rendőrök, hogy a szolgáltató figyelte mikor bukkan fel a telefon a hálózaton és értesítette a rendőröket. Név, cím, cellainfó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest