- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
Vjankovics82 #4660 üzenetére
Nos én 1.1.1 FW-el kaptam és igazból nem értem mi gond lehet vele,ha valaki nem telenor-os.
-
laci laci
addikt
válasz
Azért annyira nem jobb mert vagy nincs 3g,vagy rosszabb a kijelző.....
-
Laza...
addikt
válasz
Sajna ez igaz, annyi "supportot" életemben nem kellett adnom összesen mint csak az eladott V3-ak után
-
mrgymisi
tag
válasz
Vjankovics82 #4141 üzenetére
Miért nem vitted még be egy független szervizbe?
-
mrgymisi
tag
válasz
Vjankovics82 #4138 üzenetére
Szia !
Hát én sajnos nem fogok nekiesni hajszárítóval mert nem hiányzik neki a melegedés meg igazából fogalmam sincs hogy hova hajszárítózzak. Amúgy én visszaakartam küldeni kínába csak félek hogy rámvernek egy 100 dolcsis csekket.
-
noresz01
csendes tag
válasz
Vjankovics82 #4119 üzenetére
itt elég részletesen taglalják a kérdést:
[link] -
junkpod
veterán
válasz
Vjankovics82 #3910 üzenetére
A miuival is működik a telenor én azt fog kiprobálni. Ennek a color osnek valami memeria kartya gondja van...
Attól gyorsabb hogy jo a 3g. Ha a hibás rombol kiveszem a telenor simet sokkal szmúszabb lesz a telo. -
janek69
senior tag
válasz
Vjankovics82 #3912 üzenetére
A kamera sony benne? Ezt le tudod valahogy ellenőrizni?
-
balaaa88
aktív tag
válasz
Vjankovics82 #3912 üzenetére
Kb. ennyit hoz az 1.0.8 is.
-
Laza...
addikt
válasz
Vjankovics82 #3910 üzenetére
Látom, már oda be is firkáltál
Jó lenne tudni, hogy mitől jó, ez is bizonyítja hogy a szofvter xar. Sajna
-
raulicio
senior tag
válasz
Vjankovics82 #3546 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy a partíció méretek eltérése miatt jön elő ez a hiba, persze ezt én is csak olvastam, szóval ki tudja...
Próbáld meg régebbi sp flashtools-al v3xxxxx. Nekem sokszor dobott már ilyen hibát a v5, de eddig mindig sikerült megoldani. Ha a régebbi flashtools sem segít, akkor módosított vagy másik scatter fájlra van szükség, de ilyesmiért még véletlenül sem vállalok semmi felelősséget. Ha nem tudod pontosan mit kell tenned, akkor javaslom, hogy kérdezz meg egy tőlem okosabbat, mert én fejből tuti nem tudom neked lépésről lépésre leírni.
-
Laza...
addikt
válasz
Vjankovics82 #3430 üzenetére
Abban már nem tudok segíteni, nem vagyok annyira perfeckt (sőt). Keresd Cappát, Ő nagy mágus
-
junkpod
veterán
válasz
Vjankovics82 #3422 üzenetére
Fw upgrade , da dl kipipálva, user és cache is legyen betallózva és partíció gondok eljerülésére az 108 officialt javaslom.
-
Laza...
addikt
válasz
Vjankovics82 #3426 üzenetére
Nem lett átparcionálva a telód? Mert így hogy keresgélek, nekem az jön le, hogy olyankor jön elő ez a hiba
-
Laza...
addikt
válasz
Vjankovics82 #3418 üzenetére
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
???
-
junkpod
veterán
válasz
Válaszd a firmware upgrade opciót a download helyett.
-
junkpod
veterán
válasz
Vjankovics82 #3362 üzenetére
Nekem most is 12,7gb az elérhető!
-
junkpod
veterán
válasz
Vjankovics82 #3325 üzenetére
Miért gondolják egyesek ha appokat pakolnak ki be az már új rom? Ráadásul a félrevezető számozás is átverés...
-
RVR400
veterán
válasz
Vjankovics82 #3209 üzenetére
Szerintem sehogy, mert az EBR fájlokkal hiába variálok. Csak alapszinten értek a dologhoz, a rendszerbe nem tudok belenyúlni, talán ha egyszer lesz több időm, akkor elkezdek android developerkedni.
-
raulicio
senior tag
válasz
Vjankovics82 #3149 üzenetére
Köszi szépen a megosztást!
Kicsit tartottam ettől a smartdigi romtól, mert az első változatok elég kaotikusak voltak + senki nem tud közülük angolul + az, hogy előre kérnek donation-t elég gáz, viszont ez a rom jó!
Gyors, eddig nem találkoztam komolyabb buggal, a gps jó, kb annyira mint az 1.0.8 előtti romokban volt nekem.
A telenor buggal viszont semmit sem csinál. Ha a 3G a telenoros kártyámra van állítva, akkor nem lehet telefonálni függetlenül attól, hogy be van-e kapcsolva az adatkapcsolat vagy sem.Ezt leszámítva tetszik a rom, bár akkor nyugodnék meg teljesen ha ezt a telenoros problémát bármelyik romnál meg lehetne oldani fájdalommentesen.
(#3182) kmarci25 válasza junkpod (#3180) üzenetére
Elvileg mágnes kapcsolgatja a flip toknál a kijelzőt, szóval van logika a dologban, bár elég furán hangzik. -
Emirabdul
tag
válasz
Vjankovics82 #3173 üzenetére
Így csináltam. Viszont valamiért touch recovery volt a romhoz.
Egy másik recoveryvel felmet rendesen.
Szép, gyors, stb...
Viszont a Telenor bug megmaradt. -
Unsign
tag
válasz
Vjankovics82 #3141 üzenetére
Szilikontokban nekem már pont ilyen custom
Sárgul, koszolodik a tok.
-
junkpod
veterán
válasz
Vjankovics82 #3157 üzenetére
Alakul ez lassan. Telefon infonál a baseband milyen verziót ír ki? MUT band mit ír ki?
-
RVR400
veterán
válasz
Lentebb a OS résznél az Android SDK milyen verziójú?
-
dzsozy01
csendes tag
válasz
!!!Respect a megosztásért!!!....
Milyenek a tapasztalataid? Müködik rendesen?
Telenor problémát javítja ("new modem driver")? ;-)
Mégegyszer THX!!! -
tepimartin
tag
válasz
Mik a tapasztalataid vele? Tényleg a 4.4.2-es android fut rajta? GPS könnyen talál jelet? Akku időbe többet vagy kevesebbet bír? Vannak ismert hibái a rendszernek? Ha meggyőző akkor én tuti felrakom. Már így is alig vártam a 4.4-et.
-
Laza...
addikt
válasz
Vjankovics82 #3089 üzenetére
Gondolom kicsit sem zavar hogy ez warez, ugye?
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
Vjankovics82 #3065 üzenetére
Sziasztok!
Szerintetek mit tudok csinálni a telóval már itt egyszer megírtam hogy 2 hete hogy kicsúszott a fliptokból mert már alig ragadt poros volt! sajna a kijelzője mozog a működést nem befolyásolja de úgy látom egyre jobban felválik már be is látok a kijelző alá! szerintetek pillanat ragasztóval visszatudom ragasztani? úgy látom két üveg van összeragasztva és elvált tőle vagy 2 cm-en! a sötétébe még a fény is látszik végig szélen! az első kamerába már por is van!!! -
Vjankovics82
senior tag
válasz
Vjankovics82 #3058 üzenetére
? Valaki erre tud megoldást?
-
dzsozy01
csendes tag
válasz
Vjankovics82 #2955 üzenetére
Lehet, hogy ez egy szimpla lehúzás....
Fizetsz, kapsz valami linket.. :-)
chinaphonearena.com-on semmi hir erről az állitólagos 4.3-as romról.... -
eJeti
csendes tag
válasz
Vjankovics82 #2950 üzenetére
Én is feketét kértem, de valójában ezt a füstszínűt jelenti..
(Legalábbis amikor ott voltam nem volt fekete.) -
dzsozy01
csendes tag
válasz
Vjankovics82 #2936 üzenetére
Egyenlőre nem tudom kiprobálni, de érdekes...
4.3? Hmm... -
raulicio
senior tag
válasz
Vjankovics82 #2936 üzenetére
ez is valami custom rom. Nem vagyok meggyőződve róla, hogy bármiben is jobb mint a korábbiak.
Nekem csak egy normálisan működő lewa port kellene és többet nem is romolnék
-
Laza...
addikt
válasz
Vjankovics82 #2930 üzenetére
656MB /pill, és állítólag 1 óra még!
-
Laza...
addikt
válasz
Vjankovics82 #2924 üzenetére
300MB körül mindig megszakad nekem is. 2 fájl van a csomiban, az egyik Labwindows_CVI安装程序及配套的仪器驱动.7z a másik 131106-SP_Drivers_EXE_v1.6.rar
A szerverről wgettel könnyebb lenne, de nem tom a file útvonalát. Ha valaki tudja, ossza meg
-
integrated
tag
válasz
Vjankovics82 #2850 üzenetére
2 romban bugos a kamera a 3. Meg olasz, nem csípem az olaszokat xD
-
integrated
tag
válasz
Vjankovics82 #2717 üzenetére
Szervíz, vagy próbáld meg összenyomni, szedd szét, rakd össze.
-Nekem is nagyon csúszkál a kezemben ez a hátlap....- -
Laza...
addikt
válasz
Vjankovics82 #2541 üzenetére
Akkor ez a cseh viszonteladó(k) által készített ROM, esetleg benne van a gps fix amit szintén ők csináltak (vagy átmásoltak régebbi romból). Azaz semmi köze a verziószámnak a valósághoz
Így igazából csak egy átverés
-
integrated
tag
válasz
Vjankovics82 #2216 üzenetére
Kapcsold ki, akksi ki, várj 10 másodpercet akksi be, es most tedd fel tolteni, de ne kapcsold be.
-
tutis
őstag
válasz
Vjankovics82 #2214 üzenetére
Battery calibration programot kellene megpróbálni, hátha segít..
-
RVR400
veterán
válasz
Vjankovics82 #2146 üzenetére
Van nálam pár Neo N002. Az akksi vastagabb, mint a V3-ban, és nehezebb is legalább 30%-kal, és 1850-re van címkézve. Szóval kicsit szkeptikus vagyok én azzal a 2500-zal szemben...
-
Laza...
addikt
válasz
Vjankovics82 #2148 üzenetére
Az első sorod a hátlapra vonatkozott. (és erre reagáltam)
Az akksinak meg nem tudom a méreteit, én biztosan elkérném rendelés előtt. Nem tudom ugyanabba a méretbe hogyan fér el + ~32% kapacitás. Bár írni, matrizázni bármit lehet
-
Laza...
addikt
válasz
Vjankovics82 #2146 üzenetére
Azzal csak az a baj, hogy antenna nincs benne. Figyelted?
-
mathews37
tag
válasz
Vjankovics82 #2134 üzenetére
Meg kellene tudni az aksi pontos méretét ,(oldalakon szokott lenni paraméter ahol lehet hozzá rendelni pót aksit vagy fórumos kollégák között is olvastam hogy van ilyen valakinek az lemérhetné egy tolómérővel ) .de érdemes utána menni azért 25000 nem 1830
-
btamas92
csendes tag
válasz
Vjankovics82 #1878 üzenetére
egyelőre rajta van, srég lett igy bal oldalt nemtud lent zàrni,mert túl lóg.
Amùgy jó ehez bàrmilyen fólia nem? veszek hozzà univerzàlisat ràvàgom az jo nem?
-
RVR400
veterán
válasz
Vjankovics82 #1856 üzenetére
Szerintem szarul vannak megadva a különböző feszültségértékekhez tartozó %-os értékek. Egy Battery monitor widgetet ki lehetne próbálni.
-
RVR400
veterán
válasz
Vjankovics82 #1751 üzenetére
A scatter fájlja más. Megér egy próbát az 1.0.5 scatterével felrakni, ha a fájlok beleférnek a partícióméretekbe, és ugyanúgy Download only az userdata és cache nélkül. Mondjuk nem értem, hogy minek variálnak a partícióméretekkel is állandóan, mikor semmi értelme nem volt az előző frissítésnél sem.
Lehet, hogy meg is próbálom, bár ha nem lesz jó a megoldás, és utána frissiben fel kell rakni, akkor kicsit morcos leszek, mert nem fogok eleget aludni.
-
lasszi
csendes tag
válasz
Vjankovics82 #1749 üzenetére
Az update.zip szerintem CWM-es,ami mappában van pedig flash tool-os.De nem vagyok szakértő! Sok ember van itt aki nálam jobban vágja.
-
lasszi
csendes tag
válasz
Vjankovics82 #1747 üzenetére
Nem a chinaphonearena-án volt a link. Az enyém 900/2100.Nem mertem még felrakni,mert ügye a 850-re írják.
Megvárom a külföldi tapasztalatokat.Bár az 1.0.7 is 850-re volt és felment. -
hungobungo
senior tag
válasz
Vjankovics82 #1738 üzenetére
AZ OTA frissítésre vajon miét nem futja nekik?
Használjatok jdownloader-t vagy más több szálú letöltőprogramot, a kínai oldalak rohadt lassúak tudnak lenni...
-
lasszi
csendes tag
válasz
Vjankovics82 #1655 üzenetére
Nekem minden maradt. Egyedül a root nem. Eddig jónak tűnik. Nekem se sikerült elsőre felrakni, de harmadikra felrakta.
-
raulicio
senior tag
válasz
Könyörgöm, minden válasz ott van abban a hozzászólásban, amire válaszoltál!
Igen, az RVR400 féle verzió működik rendesen (needrom.com oldalon letölthető), ha megfelelő típusú v3-ad van. Ha mostanában érkezett 1.0.1-es firmware van rajta, akkor sanszos, hogy nem.
Igen megmaradnak az adataid, mivel ebben a verzióban nincs userdata és cache flashelés.Persze mielőtt hozzálátnál a buheráláshoz nemárt egy mentés....
-
duronx
senior tag
válasz
Erre a töltés problémàra jó lenne valami megoldást találni, mert ha jól tudom az aksi a legtöbb energiát pont 85 és 100% közt veszi fel s mivel nálunk ez elmarad így min1 órával rövidül meg a teló energiaellátása.
Ha bárki tud erre megoldást ne habozzon, sokunk életét tenné boldogabbá, hisz ez egy szuper telo (lenne ha ez a hiba nem lenne) -
soundman1
senior tag
válasz
Vjankovics82 #1423 üzenetére
Gratulálok!
Már most akartam nézni neked a linkelt angol fórumról valami tippet. Már du. láttam, hogy jól kibővítették az első hozzászólást pl. e miatt is. -
soundman1
senior tag
válasz
Vjankovics82 #1417 üzenetére
A 1349. hsz-ban linkelt oldalon nem írtak semmi újat? Próbálj meg ott kérdezni, itt még mindenki csak vásárol.
Megpróbálok este ott megnézni ott valamit? Addig jobb ha nem piszkálod, nehogy olyat tegyél rá amivel már nem lehet visszahozni a telót. Ezért se javaslom, hogy pl. a needromos verzióval próbálkozzál. -
soundman1
senior tag
válasz
Vjankovics82 #1389 üzenetére
Írták is a belinkelt fórumon, hogy nem jó az érintőképernyő!
Romot csak az frissítsen az elsők között aki vérprofi és tud annyira jól angolul, hogy nemzetközi fórumon tud értekezni. Mindenképp nézd meg a belinkelt fórumot, hátha van már megoldás a képernyő hibádra.
Ezek közül egyik sem illik rám, ezért én megvárom, ha már nincs rossz visszajelzés az új romról.
Először mindenki olvasson, utána romoljon, én is ezt teszem!
Már feltették a needrom-ra is, remélem nem ezt tették ki.
Nem is tudsz rátolni semmit, mert a képernyőre nem teszi ki a szükséges területet? Ezek szerint egy javító romra kell várnod ... -
junkpod
veterán
válasz
Vjankovics82 #1389 üzenetére
mi lenne ha indítanál egy touch kalibrációs appot, tuti létezik ilyen?
-
RVR400
veterán
válasz
Vjankovics82 #1371 üzenetére
Kipróbáltam, nekem jól működik. Sajnos a hardverhibás érintőmet ez sem javította meg.
Csak nem értem, hogy miért kell az egész tárhelyet beáldozni a telefonnak.
-
Laza...
addikt
válasz
Vjankovics82 #1366 üzenetére
Pl. itt
-
RVR400
veterán
válasz
Vjankovics82 #1364 üzenetére
Ezt csak az 1.0.3-as verzióra tudod feltenni elvileg.
-
RVR400
veterán
válasz
Vjankovics82 #1359 üzenetére
Jónak kellene lennie, mert ahhoz való. Este lehet, hogy teszek vele egy próbát. Úgyis megy vissza a teló, ha megérkezik az első rendelés második köre.
-
raulicio
senior tag
válasz
Vjankovics82 #1356 üzenetére
meg kéne nézni az akku alatt, hogy melyik változat a tiéd! Sima V3 900/2100 WCDMA-val? vagy a régebbi 850/2100-as V3-E?
-
RVR400
veterán
válasz
Vjankovics82 #1354 üzenetére
Akkor az enyémre lehet, hogy jó lesz, mert ez meg túlzottan reagál rá.
-
raulicio
senior tag
válasz
Vjankovics82 #974 üzenetére
nem egészen értem a kérdést, de:
Settings -> ott az e-mail címed - > Notifications-t kipipálni. Az alatta lévő menüponton belül (Inbox sound & vibrate) beállítod a csengőhangot és alul bepipálod, hogy "notify for every message".Esetleg megnézed, hogy milyen wifi/3G policy van beállítva.
Amúgy értesítenie kellene...
Esetleg megnézed az accounts-nál, hogy a google fiókodnál a sync résznél nem ír-e hibát a gmailre, de azt írtad, hogy a szinkronizáció rendben van.
-
slezakimi
senior tag
válasz
Vjankovics82 #968 üzenetére
Beállítások>>>>a telefonról>>> itt a build számra kell párszor rákopogtatni.
Utána lesz Fejlesztői lehetőség menüpont és abba.üdv
-
RVR400
veterán
válasz
Vjankovics82 #851 üzenetére
Mert nem kapcsoltad be az USB hibakeresést.
-
silver10
aktív tag
válasz
Vjankovics82 #851 üzenetére
Tapasztalatom sz. ha be van kapcsolva a telón az USB debug mode és nem fogja valami tűzfal akkor látnia kell. Mert ehhez még ADB driver se kell, mivel más porton. komnunikál az MTK D.T. mint az SP F.T.
-
endurofan
csendes tag
válasz
Vjankovics82 #740 üzenetére
nem bepattintós a tok, hanem beragasztós van egy öntapadó csík rajta oda ragasztod a telefont...
-
endurofan
csendes tag
válasz
Vjankovics82 #584 üzenetére
gyönyörködöm benne még
a Lenovo a660 után nem kicsit kiváncsiságból antutu 17080 lett
pikkpakk betölt
és az aksi is megfelelő -
karikusz
tag
válasz
Vjankovics82 #609 üzenetére
Szerencsés vagy. Hol rendelted?
-
slezakimi
senior tag
válasz
Vjankovics82 #609 üzenetére
Honnan rendelted?
-
endurofan
csendes tag
válasz
Vjankovics82 #581 üzenetére
1949deal.com
182 USD és (+akksi+tok+2db fólia) de én még januárban megrendeltem cakkpakk vám áfa 52ezerre jött ki
fehér -
Makkapakka
csendes tag
válasz
Vjankovics82 #442 üzenetére
Nem mondanám,h gyenge az akksi,de ha sokat nyaggatod akkor egy nap...én két akksit kaptam hozzá,de nem szoktam cserélgetni.
-
Unsign
tag
válasz
Vjankovics82 #442 üzenetére
Ha az amit láttál vagy olvastál róla tetszett, akkor nem fogsz csalódni. Akkuról nem tudok még érdemben nyilatkozni, de azért bírja gyurodest. Most kapott rendesen a két nap alatt, így lógott töltön is egy keveset
-
Gaabe
tag
válasz
Vjankovics82 #429 üzenetére
+50$ áfa
-
RVR400
veterán
válasz
Vjankovics82 #395 üzenetére
172-re jön ki Paypallal fizetve.
-
ctibor
senior tag
válasz
Vjankovics82 #376 üzenetére
Honnan gondolod, hogy a 'handys-tablets.com' Németországból küldi?
Én ezt olvastam ugyanazon az oldalon a cégről:
"We are located in Shenzhen where is the IT base of China, owning abundant raw materials and doing mass production. In this case,we can supply our customers the low price product with high quality."
Szóval félek, tévedsz. ...
-
RVR400
veterán
válasz
Vjankovics82 #376 üzenetére
2. Can You Ship To our country?
We ship from China of all Country wich are in the EU included Great Britain. If you want that we ship in other Country, please ask us for Deliveryprice befor you buy.
-
junkpod
veterán
válasz
Vjankovics82 #343 üzenetére
nem, számold ki:
1. sima posta+áfa+kezelésiktg= 51600
2. dhl+áfa=53600
3. euexp1 + semmi = 47945RVR400: tényleg CSAK piros? még zöld sincs?
-
RVR400
veterán
válasz
Vjankovics82 #338 üzenetére
Piros a LED, és baromira semmi szerepe a lyukaknak, mert csak 1 hangszrója van.
-
Makkapakka
csendes tag
válasz
Vjankovics82 #338 üzenetére
Az hát,hangszórók..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged