- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kszthly
senior tag
Az is meglepő, hogy elindult.
Egyébként az enyém is Concorde-nak született és működik rajta az Inew rom. Concorde romot még nem is láttam közelről.
A MobileUncle tools :
Engieer mode > MTK > Hardware > audio > normal mode...
Na innen már nem vagyok biztos a dolgomban, ezért inkább nem írok hülyeséget. -
laci laci
addikt
-
raulicio
senior tag
Próbáld ki és meséld el, hogy milyen volt!
Őszintén szólva én ezekben a romokban nem hiszek. Telepakolják egy valag hasznos/haszontalan programmal, meg kicsrélik a camera/gallery appot, esetleg a launchert, tesznek rá egy aroma installert, aztán a leírásba beírják, hogy a legstabilabb, leggyorsabb, legszebb rom, közben meg lényeges változás egyikben sincs.
Legalább a különböző portolásokban (miui, colorOS) van valami hozzáadott érték, bár ezek közül meg nem nagyon van olyan, ami 100%-ig működik. -
janek69
senior tag
Ha a készülék nem vastagabb legalább 3mm-el mint a V3,akkor tutira kamu a 2600mAh. Az is kérdéses,hogy azon mennyi a bug,ha van,akkor foglalkozik-e vele a gyár,vagy majd egyszer kihal a készülék.Engem személy szerint a kamerája is érdekelne,hogy ez a Sony sensor van-e benne,vagy valami 8Mpx-es,amit 13-ra interpolálnak.Egyenlőre ezért még meg sem fordul a fejemben a csere,meg azért sem mert 2 hetes a teló és az áfa miatt eladhatatlanul drága lett.
-
R46N4R0K
csendes tag
Hello,
Ha GPS fontos szempont, es nem akarsz ormotlan nagy telot, ajanlom figyelmedbe a Xiaomi Mi1S keszuleket, ami Qualcomm procis, vagy a Jiayu G3T-t, mindketto 4,7es, nagyobb akksival es jo GPS-szel. Igaz kulsore szerintem nem ennyire szep telefonok es a kamerajuk is gyengebb, de navigalasra jobbak.
-
Szabaka
tag
Hali,
Nekem MyAudio-m van. A GPS sajna harmat... De szabad ég alatt talál jelet. Navigálni még nem teszteltem... (élesben)
Én a BestByte-ban vettem, ott 10-essel olcsóbb a MediaMarkt-nál.A váci úton még el is kértem, hogy zsebre tehessem, hogy mekkora, és szó nélkül odaadták
A képernyő néha lezárja magát, és véleményem szerint nagyon gyorsan merül. Az imént látott két napos üzemidő nagyon szépnek látszik, én örülök, ha este még nem pittyeg, hogy éhes.
Root-olni nem tudtam még... Bár nem tudom, hogy lenne-e értelme (GPS, akku stb...)
Én szeretem, és egyelőre megtartom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Pajac: tpm.msc
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest