Új hozzászólás Aktív témák
-
balaaa88
aktív tag
válasz
balaaa88 #7870 üzenetére
Na minden rendben ment. Igazából a 4 sarkát ragasztottam. Az oldalához nem volt lelkierőm. Az macerásabb. Tokban nem lehet látni, hogy ragasztva volt. Tok nélkül igen, mivel kicsit kifolyt a ragasztó. De stabilan tartja. És nem "púposodik ki" a hosszanti oldalánál sem. Loctite Super Bond Powerflex Gel-el ragasztottam.
-
janek69
senior tag
válasz
balaaa88 #6269 üzenetére
Nekem is vannak vele gondjaim rendesen. Bizonyos progik alapból azt mondják,hogy hohó ez kitkat sd-re nem írok,hiába van megoldva a téma a permission állítással. Ezen felül nem tetszik,hogy a GPS-nél semmi infó arról,hogy az EPO-t sikerült-e leszedni,meddig érvényes..... A dalvikról nem lehet átváltani ART-re,mert ugyan azt mondja,hogy átáll,de a reboot után továbbra is a dalvik megy. Szóval nekem nem csak az iNew V3 kitka-el van bajom,hanem alapból is kicsit gagyi érzetem van. Persze a gps meg annyira jó,hogy amiatt marad egyenlőre még.
-
soundman1
senior tag
válasz
balaaa88 #6238 üzenetére
Ha rootolt 1.0.13-at akarok, akkor ne a Kevin féle KitKat-ot tegyem fel - pedig már tegnap letöltöttem -, hanem a wilsey félét, mert csak abban van root lehetőség?!
Letöltöttem most wilsey csomagját. Tehát a benne levő SP F. Tools-al az iNew_V3_KK_1.0.13_TWRP_SPFlash.rar teljes tartalmát feltolom a telóra és újrainduláskor automatikusan belép a twrp-be és úgy csináljam végig az általad leírtat?
4.2.2-re SP Flash Tools-ban mehet Download-al vagy Firmware update-t javasoltok?
A csomagban levő zip és másik rar fájl az új 1.0.6-ról való frissítéskor nem kell a romoláshoz,ugye? -
balaaa88
aktív tag
válasz
balaaa88 #6232 üzenetére
Megy a root (nekem így): SPFT-vel firmware upgrade a NeedRom-os flashelős KitKat-ra, majd twrp-ben belépni, kilépéskor megkérdezi, hogy rootolni akarjuk-e -> igen; újraindítás után SuperSU .apk-ját rátenni a telefonra -> telepíteni -> megnyitás után TWRP / CWM módra kattintva automatikusan rootolja a telefont.
-
Beri Geri
csendes tag
válasz
balaaa88 #6152 üzenetére
Üdv.!
Na gyorsan átfutottam a témát de nem jött le biztosra pl. az, hogy a rootolás az komplett oprendszer cser lenne-e vagy valamit kinyit az eredeti szoftban? Nokia 5800-ámon cseréltem pár szoftot anno de annál teljes rendszer csere volt és mindent újra kellett tenni utána amit nem lehetett bizt mentésből... ez is olyan?
Idáig teljesen elégedett vok a gyári rendszerel csak egy program van ami nem akar elindulni igy. Esetleg valaki akinek rootolt telója van kipróbálhatná nekem... SDR touch progit szeretném futatni az RTL2832U driverrel. Esetleg van itt olyan aki ismeri? -
junkpod
veterán
válasz
balaaa88 #5752 üzenetére
ChinaPhoneArena-n már volt aki felrakta és állítólag hiba nélkül fut, jól. Mintha lett ovlna egy kis kavarodás a legelőször feltett változat scatter-jében, de talán már az is jó.
Mivel ezek tegnapi/mai infók én még várnék egy hetet vele, de ha valakinek van üres telója (nincs belakva) az próbálhatna egyet
-
janek69
senior tag
-
janek69
senior tag
válasz
balaaa88 #5581 üzenetére
Ja,hogy hozzátok nem a lékörön keresztül érkezik a jel,ebben az esetben értem,ha a jel/zaj viszonyt és a jelszintet nem érinti.Tehát nálatok minden hold full térerővel látszik és mindnek olyan SNR-je van,hogy azokat használja is. Hát nálam ez nem így van.Ha nagyon felhős az ég,akkor gyengébbek a jelek.Nem nagy titok,hogy a rádiójelek terjedését nagyban befolyásolják a légköri viszonyok. Igen egy profi GPS-nek van bazi nagy antennája és azzal nincs sok gond,ellenben ebben van egy fólia darab antennának kihangolva és ennyi.
-
mrgymisi
tag
válasz
balaaa88 #4841 üzenetére
Igazbol ezt igy nem helyes kijelenteni hogy nagyobb vedelmet elvez a telo. A szilikon tok rugalmassaga megvedi egy lazabb esestol mert elnyeli az energiat. De a kijelzot nem vedi. Igy mivel a flip vedi a kijelzot is mig a szilikon nem. Egyik sem jobb a masiknak. Teny hog szonyegre is inkabb szilikonban ejtenem le, azert fliptol sem kell felteni. Eddig az osszes okostelefonomon szilikon volt. Talan annyi a kulonbseg hogy a szilikon tartosabb. Ennel a telefonnal kulonosen jo minosegu amugy a szilikon tok is. Nem ugy mint egy jiayu g4s nel:s
-
kmarci25
veterán
válasz
balaaa88 #4718 üzenetére
Atyaég!
Nézd meg jobban a fölső képet. Írtam, hogy az előlapi kamera jobb oldalán. A bal oldalon van az értesítési led, mellette a kamera, és mellette, ami a képen lilásan világít az micsoda??? A vakus képen már csak a noti led látszik, azt csak azért tettem be, hogy látszódjon rendesen, hogy a sötétebb képen mit-hol kell nézni.
Szóval valaki, aki tudja értelmezni a kérdést?
-
janek69
senior tag
válasz
balaaa88 #4652 üzenetére
Nekem hétfőn jött meg a teló 1.1.1-el,de eddig semmi olyan dolog nem történt,amit hibának neveznék. Telenoros vagyok,de még nem tettem bele a kártyát.Nyilván csodát nem várok,vagy fel kell tennem a régi 1.0.1-et majd,vagy megoldom a régi nagy problémát. Vagy letöltök egy 2G/3G widgetet,azt azt mondom,hogy e-mail szinkronizáláshoz elég az edge,ha meg 3G kell,akkor addig nem hívok és ne is hívjanak addig.
-
junkpod
veterán
válasz
balaaa88 #4625 üzenetére
1.1.5 letölthető prerooted verzioban is.
Tegnap felraktam, először nem sikerült a wipe mert a twrp nem mountol jól. De másodjára advanced wipepal már sikerült.
Egyelőre semii érdekes, telenor szar, wifi nagyon erôs, mobil térerő talán gyengébb vagy hasonló, gps majd délelőtt.
Nagyon piszkálja a csőröm egy hibrid telepítés amíg nem lakom be, erre vagy az 1.1.1-re ráfleshelni az 1.0.1-es sytemet a telenor miatt...
Illetve jobb lenne ebből az 5-ösből flashtool verzió is. -
junkpod
veterán
válasz
balaaa88 #3967 üzenetére
f@sz@
ma este se kell aludni
hálistennek v4.0 van az aksi alá írva, úgyhogy amint hazaértem, töltés ezerrel aztán flasht neki! majd beszámolok.Addig is ha bárki letölti és belenéz, beszámolhatna róla: fájlok dátuma, baseband stb... Ha fel is rakja valaki, ne kíméljetek!
-
Lorena I.D.
csendes tag
válasz
balaaa88 #3667 üzenetére
Ez a build-száma: cxq_v3_inew-v1.0.1
Rettegek a rootloástól!Nem is értek hozzá, és tele is van már a kis ékszerdoboz (telószámok, appok, ez meg az).
Ezt elvállalnák nekem valamilyen mobilos szervizben, srácok? És sokba kerül?
Nem merem magam megcsinálni.
A gépen "csodákat művelek", messze nem felhasználói szinten babrálok, de a telóm... nem csak nem értek igazából hozzá, de nagyon féltem is. Sokáig álmodoztam róla, mire meglett.
Szerelmes vagyok belé! Az oldalborda ismer engem jól, mégis elbizonytalanodva sasolgat felém, ferde szemeket meresztve, mint a teló származási helyén élőké, hogy biztos csak a telót babrálom, nem valakivel kommuikálok esetleg, akivel nem kéne?
Szóval ennyire dúl a "láv".
-
junkpod
veterán
válasz
balaaa88 #3556 üzenetére
sőt! a rom kész de még nem kompatibilis a régi modellekkel (sem 850, sem 900) és most heggesztik, hogy kompatibilis legyen, ehhez kell még nekik 2-3 nap.
Ez viszont bizonyíték a különböző HW kiépítések létezésére!vicces, hogy a needromos fake 114 már 37.000 megtekintésnél jár, egy v3 rom se kapott még ekkora megtekintés számot, jó sok ideges V3 user lehet a nagyvilágban
-
Laza...
addikt
válasz
balaaa88 #3399 üzenetére
Jól hangzik, reményt keltő
"I noticed a better optimization, 17333 points in AnTuTu,
WCDMA-GSM-900 band active but do not know if it's real 3G test goes well in closed spaces
firmwere online update function unlocked
optimized many applications "Persze a puding próbája az evés
-
attee21
újonc
válasz
balaaa88 #3352 üzenetére
Tulajdonképpen szinte minden megnyitott oldalnál kiírja a hibaüzenetet. Vmelyiknél elég 1x rányomni a folytatásra, máshol akár 10x is kell...
A Play Áruházba már be sem enged...A másik...rootolni nem igazán akartam ha nem muszáj, főként mert még soha nem csináltam,lövésem nincs.
Az xposed framework + gravitybox telepítést már korábban is olvastam,hogy segíthet, de akkor eddig miért működött enélkül...?(gyárilag 900/2100-as 1.0.1 van rajta)
-
kmarci25
veterán
válasz
balaaa88 #3176 üzenetére
Most akkor hogy is??? Tegnap még ezt írtad...
-
-
raulicio
senior tag
válasz
balaaa88 #2990 üzenetére
Én simán venném, ha jó árban lenne és pénzem is lenne. Szerintem jól néz ki, a méret meg olyan, hogy már az 5 coltól is féltem, de most mát simán belemennék 5,5-be.
Meg jópofa, hogy az inew standon a V3-on lewa OS futott
Jut eszembe csinálhatna valaki egy olyan lewa portot, amiben a kijelző, a home gomb, a gps és esetleg a telenor 3g is normálisan működik. Na jó tudom, hogy ez csak álom... -
junkpod
veterán
válasz
balaaa88 #2973 üzenetére
szerinted?
elmondja, hogy ne flasheljétek a cc-re az inew romokat mert kinyírja, mert nagyon nem egyforma a hw. Aztán elmeséli, hogy ő már azért feltolta mindegyiket. Aztán meg a vélt hw különbséget a ROM-ok különbözőségével indokolja, meg azzal a f@szsággal, hogy az egyikben TG a másikban WG az alapsáv, pedig nem, de mindegy és a TG amúgy meg csak azért van benne mert az a TD-s modem működéshez kell a WG meg a wdcma-hoz.
Akkora erőlködés megy ezen a hw különbségen, hogy már fáj.
szvsz nincs nagyobb különbség a CC és inew között mint az inew különböző idejű szálításai között, annyira minimális, hogy azt a ROM kezeli szépen.És mivel szűz kolléga már keresztbe flashelte, ezért ez bizonyított is!
-
-
Mecy_Lacee
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged