Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Galaxy Watch8: egy klassz és egy klasszikus
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leleményes
tag
Van egy brick V3-am, mennyit ér?
-
Leleményes
tag
rossz topik
-
Leleményes
tag
Nekem volna egy hibás keszulekem, első körben meg kene próbálni feleleszteni, ha nem megy lehet alkatrésznek.
-
Leleményes
tag
Kijelző mennyi a piacon?
-
Leleményes
tag
Az a baj a kezemből nem szívesen adom ki a személyes adatok miatt.
-
Leleményes
tag
válasz
szupermacs #8510 üzenetére
Szia!
Nem sajnos, mert ezen a csodán egy fizikai gomb működik, a bekapcsológomb!
Minden mást szoftveresen kezeltem.
-
Leleményes
tag
Ejj mennyi gond van ezzel a foschal
Raktam vissza az akksit, bekapcsolás közben pedig kiesett, megszakatt a boot. Következménye, hogy nem tudom bekapcsolni a telefont. Ha gépre dugom, a gép jelez hanggal de 10sec múlva le is dobja. 5let? Tölteném de nem világít a led.
-
Leleményes
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy a tegnapi koncert után nem működnek az alsó gombok (menu, home, back).
A kijelzőt már ragasztottam FBS ragasztóval.
-
Leleményes
tag
válasz
Mecy_Lacee #7699 üzenetére
Telefonról nem ment. x) köszi
-
Leleményes
tag
Járt már valaki úgy, hogy a kijelző elvált a telefontól?
-
Leleményes
tag
válasz
ElektromosV8 #4218 üzenetére
Muszáj.
Megkarcolódott a GG, mobilboltokban tudnak polírozni rajta?
-
Leleményes
tag
Nektek is kékes a kijelző alja? Csak fehér színnél üt ki, de ott sem durván.
-
Leleményes
tag
Na fasza a vaku kontakthibás... gondoltam hogy az lesz, a proci felett van ami pedig szeret melegedni...
-
Leleményes
tag
válasz
Leleményes #3684 üzenetére
Valaki?
-
Leleményes
tag
Levettem a foliát, egy napot volt így. A képernyőn lettek foltok ahol könnyen zsíros lesz, letörölhető ruhával. Ez karc, kopás lenne? Ha egy nap után ilyen, mi lesz idővel? (Vigyázok rá pedig)
-
Leleményes
tag
Az miért van, hogy használat közben ha töltöm, néhány perc alatt feltölti 100-ra? (közben meg lemerül fél óra alatt, de nem is jelez h lemerült, hanem 70%nál kikapcsol kb)
-
Leleményes
tag
nekem valamiért vannak a gravity box-ban olyan opciók, amiket hiába állítok be nem módosul semmi. pl. töltésnél led off.
-
Leleményes
tag
Én inkább beleraktam a tokba, vetkőzésnél, főleg gyorsabb tempóban hajlamos kiesni a zsebemből. Már kétszer előfordult.
Feldugtam a töltőre 10% alatt, majd fél óra múlva látom, hogy feltöltve... lehúztam, majd vissza, de nem volt hajlandó tölteni, az elemben nem volt "villám".
-
Leleményes
tag
Ti melyik Gravity box-ot telepítettétek? Mert a play store-on nem elérhető csak 4.4-es telefonokra!
-
Leleményes
tag
hogyan tudom beállítani, hogy hosszan nyomva a hangerőt számot váltson? powerAMP-t használok, de gondolom alaplejátszóban is kéne ilyen lehetőségnek lennie...
-
Leleményes
tag
válasz
Makkapakka #651 üzenetére
köszönöm segítséged! attól félek a nadrágon lévő fémgomb megkarcolja... zseb felett van, és elég esélyes ha nem figyelek. mondjuk flip tokot is használom, szóval lehet tényleg teljesen felesleges...
-
Leleményes
tag
válasz
raulicio #648 üzenetére
miután az Xperia X8-amat 3évig olyan karccal kellett néznem, amivel a kis 3 collos képernyő felén nem lehetett olvasni, félek. Ezért inkább felrakatom valamilyen mobilboltban a fóliát. Nagy do it yourself ember vagyok, de félek hogy elbaszom és rendelhetem kínából... samu gorillája keményebbnek tűnik.
-
Leleményes
tag
Ti használtok fóliát? Asszony körme szépen megkarcolta a fóliát, felszedtem mert beparáztam a képernyő karcolódott, visszarakni már nem tudtam mert alászálltak egyből a szöszök és ott nem ragadt vissza. Most buborékos? Fóliát meg telefont inkább beviszem mobilboltba hogy rakják fel...
Egyébként szerintem ez nem Gorilla Glassos üveg. Ha erősebben megnyomom a képernyőt színeződik, ismerős Galaxy S3 illetve S4-e pedig betonkemény.
-
Leleményes
tag
Automatikus fényerő, wifi, mobilnet egész nap aktív, osztály, főleg asszony játszott, fotózott vele, zenehallgatás 1-2 óra, böngészés. Játék elég sokat ment. Szerintem jól bírja. Akinek ennél több időre kell telefon, az áldozzon rá többet...
-
Leleményes
tag
Van lehetőség arra, hogy a hangra fotó módnál a "hajcsa" kínai szó helyett mást lehessen mondani?
-
Leleményes
tag
Láttam már, de telefonon biztos máshogy mutat!
-
Leleményes
tag
Szilikon tokról kaphatnánk képet?
-
Leleményes
tag
Az miért van, hogy ha videózok és összecsukom a tokot, szóval lezár, utána csak néhány másodpercig vesz még? Valahogy meg lehet ezt oldani?
-
Leleményes
tag
válasz
Makkapakka #475 üzenetére
Tegnap megjött a kicsike! A Samsung-os ismerősök csak úgy ájuldoztak! (s4 is van köztük)
Szerintem nem gáz, hogy fehér... inkább a tok vészes hogy fehér, pedig tetszik ez a flip tok.
-
Leleményes
tag
válasz
Makkapakka #409 üzenetére
Majd tölthetnél fel róla képet.
-
Leleményes
tag
Én innen rendeltem.
Szerk.: (#398) Vjankovics82 erre lett volna a válasz.
Azt hiszem 6 nap alatt adták fel.
-
Leleményes
tag
Mit gondoltok, minőségben felér egy hazádnak rendületlenül... khm hazánkban forgalmazott csamcsung telefonnal? Kijelző, anyaghasználat stb..
-
Leleményes
tag
Sok álszent ember.
-
Leleményes
tag
Meglátjuk mit kérnek majd. Képet, webet lehet módosítani.
-
Leleményes
tag
Lehet hamisítani a csomag értékét? Gondolok itt arra hogy 180 dollár helyett 100-120 dollár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Politika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest