- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Leleményes #8714 üzenetére
Kijelzője jó???
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Leleményes #8581 üzenetére
S nem adod el??
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Leleményes #8576 üzenetére
Az ajánlatom továbbra is áll...
-
laci laci
addikt
válasz
Leleményes #8574 üzenetére
Kb. 70 dodo
-
nandozo
tag
válasz
Leleményes #8513 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz. 1db kijelző olcsón engem is érdekel..
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Leleményes #8513 üzenetére
Ha nem megy, akkor nem megy...
Van egy ötletem: add el. Épp keresek egy ép kijelzőt... -
szupermacs
veterán
válasz
Leleményes #8509 üzenetére
Szia. Recoverybe sem tudsz belépni? Talán rom csere ha az nem megy.
Más: Nekem egy olyan érdekességet produkál a rom csere után a telefonom, hogy amikor alkalmazást nyitok meg (játék) és le van némítva, a hangszóró sistereg. Leveszem a játékon belül is a hangot és a telefon hangerő gombjával is, de sistereg. Ezzel lehet valamit kezdeni?
-
RVR400
veterán
válasz
Leleményes #8447 üzenetére
FBS? Akkor örülj neki, hogy még eddig is működött.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Leleményes #7703 üzenetére
Nekem se... Ezért a 2 hsz. Amúgy nincs mit... :-)
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Leleményes #7697 üzenetére
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Leleményes #7697 üzenetére
Járt.
-
RVR400
veterán
válasz
Leleményes #3949 üzenetére
Persze, az a Home gomb.
Bár nyilván nem erre gondoltál, de azért jól jött ki.
(#3948) laci laci: Ez teljesen normális a V3-nál. 80 és 100 % között teljesen szar a kijelzés. Mondjuk máshol sem tökéletes.
-
Leleményes
tag
válasz
Leleményes #3684 üzenetére
Valaki?
-
soundman1
senior tag
válasz
Leleményes #1887 üzenetére
Már beszéltük jó pár hsz-al korábban, hogy a tokban levő kis mágnes aktivizálja a flipes funkciót, ami kevesebbet fogyaszt, mint a proxymity. Teszteltem.
Azt kéne tudni melyik az a gyári alkalmazás ami vezérelve van, és azt kellene konfigolni -ilyet eddig nem találtam- vagy az inew-nak kellene lehetővé tenni, hogy a képernyőzár nélküli módban is működjön ez a funkció.
Egyébként nagyon hasznos ez a kis ablakos felület, egész sok mindent megjelenít. Így a power gombot csak akkor használom, ha az időt akarom megnézni, vagy valami bug, fagyás van, az pedig azért nem olyan sűrűn van.
Néhány sw hiba van, ami eddig mindegyik romba került valahogy, de amúgy egész jól van összerakva ez a v3 sw szempontjából is. -
RVR400
veterán
válasz
Leleményes #1885 üzenetére
Currently not compatible with non-Samsung ROMs (AOSP/CM)
-
RVR400
veterán
válasz
Leleményes #980 üzenetére
Rootolva van? Újraindítottad utána a telót?
(#979) karikusz: A gyorsindítás be van kapcsolva, így természetes, hogy pár másodperc alatt bebootol.
A kisegítő lehetőségeknél az utolsó pontnál tudod kikapcsolni.
-
mdav88
aktív tag
válasz
Leleményes #783 üzenetére
Mármint lenovo telefonban lenovo akksi, de méretileg alig tér el (szélesebb v3-mal nem kompatibilis)
-
RVR400
veterán
válasz
Leleményes #686 üzenetére
Xposed kernel és Gravitybox kell hozzá.
-
szabi820
tag
válasz
Leleményes #668 üzenetére
Nem az én munkàmhoz való.Nagyon kell rà vigyàzni.
-
raulicio
senior tag
válasz
Leleményes #660 üzenetére
ok, akkor ne hidd el nekünk
(rakd az arcodhoz a kijelző üvegét, nyilván nem közvetlenül nyomkodás után, és érezni fogod, hogy sokkal hidegebb. mint a műanyagok. mást már nem tudok kitalálni neked, vagy koccints hozzá egy boros poharat
amúgy meg szargagyi műanyag és csak szívattunk, mert mi ilyenek vagyunk. Tegyél rá egy robbanás álló plexi tokot!
-
raulicio
senior tag
válasz
Leleményes #653 üzenetére
Ez csak hit kérdése
Nyilván úgy is lehet használni egy mobilt, hogy raksz rá 5 fóliát meg tokot, meg belehúzod még 2 sízokniba + 1 méter bubisfóliába és akkor tuti, hogy még fény sem éri, de könyörgöm ez egy használati tárgy és nem egy 100 milliós kínai váza!
A gorilla glass pont azt tudja, amit ígér és amire a mindennapi használat során szükség van, kulcs, pénzérme a zsebben nem karcolja meg, de ha nekiesel egy ütvefúróval/gyémántvágóval, akkor megadja magát, ha meg 2 méterről ledobod valami keményre, akkor eltörik az üveg. Gondolj bele, hogy egy teljesen sima üveget sem túl könnyű összekarcolni, hacsak nem próbálkozol igen erősen, ez meg erre van kitalálva.
Amúgy rakass rá fóliát, mert ez láthatóan megnyugtat majd. Máshogy amúgy sem tudnád összekarcolni, csak ha fólia is van rajta. -
Makkapakka
csendes tag
válasz
Leleményes #653 üzenetére
Esetleg igen kemény edzett acéllal tudnád megkarcolni, de ha kételkedsz,próbáld ki a gombot az ablakon, persze ne a közepén, vagy valami más üvegen.. .örülök, ha segíthetek
-
Makkapakka
csendes tag
válasz
Leleményes #645 üzenetére
Az pedig üveg.A fólia felrakásának két módja van,de azt jelzem,h teljesen felesleges...na szóval a buborékokat bankkártya élével kell kihúzni a legkózelebbi széle felé,ezt lehet szárazon v. nedvesen de a legjobb ha gőzt csinálsz a fürdőszobában,mert akkor effektíve nincs víz ami bemehet a készülékbe, de por sincs amit a statikuselektromosság a legtisztább szobában is egyből odavonz.Visszarakni a leszedett fóliát nem egyszerű,mert az új az három,rétegből áll...amit sorrendben kell lefejteni egymásról..az alsót a felhelyezés előtt..az utolsót a buborékok kipaszírozása után,mert egyébként a bankkártya megkarcolja a védőfóliát...de találsz videókat a youtubeon..ha meg rám hallgatsz leveszed az összeset...mert fémmel sem tudod megkarcolni,nem hogy körömmel.
-
raulicio
senior tag
válasz
Leleményes #647 üzenetére
megnyugtatlak, gorilla glass és kb egy hónapos használat során egyetlen karcot sem sikerült ejteni rajta, természetesen elvből nem használok fóliát, mert az ugye megkarcolódik és ronda lesz
tokot sem használok, még mielőtt valakiben felmerülne.
-
Submarine
senior tag
válasz
Leleményes #645 üzenetére
Enyémen rajta van a gyári.
Apropó, de csak ha nem vagyok indiszkrét:
Mi lett, megúsztad az áfát? -
Laza...
addikt
válasz
Leleményes #506 üzenetére
gondolom ez az
-
ctibor
senior tag
válasz
Leleményes #476 üzenetére
Az előző két telefonomat tokkal használtam (Alcatel Scribe HD és Idol X), de ezt valahogy nincs szívem elcsúfítani... Ez így szép, tok nélkül! (Ráadásul, valljuk be, a gyári fehér tok elég gagyi hozzá.)
-
raulicio
senior tag
válasz
Leleményes #477 üzenetére
Azzal, hogy lezárod a tokot, megy aludni a teló. Ha videózol, ne zárd be a tokot...
-
Makkapakka
csendes tag
válasz
Leleményes #410 üzenetére
Ha megjön,ígérem,h fogok!
-
kymco
veterán
válasz
Leleményes #400 üzenetére
Honnan?
-
myk74
senior tag
válasz
Leleményes #216 üzenetére
Nyugodtan próbáld meg módosítani!!!
A google nekik is a barátjuk,és ha úgy döntenek hogy nem annyi az ára mint amit elküldtél nekik,majd ők kiszabják a sarcot a nekik tetsző áron.Semmit nem tudsz tenni,utána néznek a bankodnál is ha úgy akarják.De ha nem számolod bele a vételárba a 27 % áfát,akkor ne is rendelj (Kínából)külföldről!!!
Nekem 4 -ből 3 bukta volt.Ez van, semmi gondom vele,és ha átjön sarc nélkül akkor az ajándék,és költöm sörre!!!! -
raulicio
senior tag
válasz
Miért is lenne álszentség ha valakinek nem tetszik, hogy teleszemeteled ezt a témát olyan dolgokkal, amikre a választ már több témában, több százszor leírták már. Az tényleg csak hab a tortán, hogy a felvetésed nem csak a fórum szabályzatot sérti.
Nyilván azt hiszed, hogy te kakkantod a spanyol viaszt, de nyugodtan nézz át a külföldi rendelések témába és láthatod, hogy naponta legalább 10-en tesznek fel hasonló kérdéseket.
Ráadásul ha olyan okos lennél, mint amilyennek hiszed magad, akkor nyilván nem egy nyilvános fórumon kérdeznéd meg a tutit, nemde?! -
cs.j
csendes tag
válasz
..ebben a tárgyban ne keress megértést..
Csendben örülj a kapott "tanácsoknak", még idöben talán, mielött nagy f.szságot csináltál volna..
-
sfbukfenc
tag
válasz
Azt csinálsz, amit akarsz. Konkrétan k...ra nem érdekel.
A következményeit Te viseled. -
raulicio
senior tag
válasz
Leleményes #207 üzenetére
Az egy dolog, hogy a fórumon tilos ilyesmiről írogatni, de amit tervezgetsz az minimum áfacsalás kategória, szóval szerintem inkább csöndben sunnyogj és imádkozz, hogy ne bukj le...
-
sfbukfenc
tag
válasz
Leleményes #207 üzenetére
Szerintem ne próbáld meg!
Azt hiszed, hülyék ülnek ott?
Egy-két ezresért kockáztatnál? (Na meg a telódat is lefoglanák sztem.)A nicked meg utána megváltoztathatod "Lebukott-ra" .
-
mdav88
aktív tag
válasz
Leleményes #205 üzenetére
Kívülről alapértelmezett esetben úgyis ráírja hogy gift-20$, de itthon átvilágítják, felbontják, látják, hogy telefon.
Rögtön bekérik a vásárlási adatokat, paypal, visszaigazoló email.
Abból kiderül mi újság, nem lehet nagyon trükközni. -
sfbukfenc
tag
válasz
Leleményes #159 üzenetére
-
sfbukfenc
tag
válasz
Leleményes #159 üzenetére
-
sfbukfenc
tag
válasz
Leleményes #152 üzenetére
Nem volt töltőn közben. Miért lett volna? Pont arra voltam kíváncsi, hogyan bírja az akksi hosszabb navigálás közben állandóan ébren lévő képernyővel. Ezért is írtam le, hogy automata fényerőn és nagyrészt sötétben mentem, mert ez valószínűleg jótékony hatással volt a fogyasztásra. Autóban csak a meredek részeknél volt a telefon.
Mellesleg, ha töltőn lett volna közben, a 2. képen a töltés szó alatt látszana.
Egyébként sem dicsekvésképpen tettem fel a képernyő mentéseket, hanem hogy megosszam a tapasztalataimat.
Volt ZTE V967S telefonom, 2500mAh akksival, ugyanezt azzal végigcsinálva az 50%-ra merült le.
De ha megnyugtat, csütörtök-szombat ugyanezt megcsinálhatom úgy is, hogy végig rajt lesz az autós töltőm. -
mdav88
aktív tag
válasz
Leleményes #152 üzenetére
Én meg csak annyit hogy bírjon ki két napot XD
Félretéve a tréfát, hogy jöjjön hozzá javítás, vagy nagyobb akksi. -
raulicio
senior tag
válasz
Leleményes #150 üzenetére
haha, akkor nem kéne annak a görbének felfelé is ívelnie ha töltőn van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest